Vaccinföreläsning i Mora Dalarna – torsdagen 16 oktober 2014

.

ann-charlotte

ζ

Ann-Charlotte Stewart, Ph.D.

Vaccinföreläsning i Mora 16 oktober

.

Mora torsdagen 16 oktober

– begränsat med platser

Majstångsbacken 12 Mora

När : den 16 oktober kl. 18:00 – 21:00

Adressen : Gamla Noret Skolan. Majstångsbacken 12

Biljetter : Hälsobutiken i Mora. Kyrkogatan 16
Tel 0250-100 09

Pris : 150 kr/person och det ingår fika
250 kr/par och det ingår fika ..BEGRÄNSADE PLATSER.

Kontakt : Diba 0723509455 vid frågor eller tips

Övrig information.

Ann-Charlotte Stewart är en f.d. cancerforskare, som har forskat på papillomavirus. Forskningen på detta virus ledde senare fram till vaccinet mot livmoderhalscancer.

Ann-Charlotte är mycket kritisk till den information som de svenska landstingen ger oss och menar att om man läser läkemedelsföretagens information, eller information som finns i USA om samma vaccin får man helt olika information. Speciellt skiljer sig informationen gällande biverkningar av vaccinet.

forskare-ansiktsmask-cIdag har Ann-Charlotte Stewart lämnat cancerforskningen och är aktiv debattör mot vaccinationer överlag.

– Vacciner innehåller gifter som kan gör kroppen svagare.. Immunförsvaret är ett intelligent system som fungerar bäst när det får jobba ostört, förklarar Ann-Charlotte.

– Vacciner skapar inflammatoriska reaktioner och ett starkt antikroppsvar mot det virus man sprutar in, vilket gör att kroppen inte har lika mycket resurser att försvara sig mot andra kroppsfrämmande ämnen.

Ann-Charlotte Stewarts och många andras råd är att man ska läsa på ordentligt innan man bestämmer sig om att vaccinera sig själv eller sitt barn.

Källa … FB


Facebook-peka

Vaccin_pengar_HPVFacebookgrupp

Vaccinationers baksida – klicka här

Citat:

”Kan inte förstå att vi inte vet någonting om vaccinerna som injiceras i våra små barn.

Varför, varför få vi inte alla fakta runt vacciner?”

FB-Vacciners-baksida.
.
Alla mynt har två sidor

mynt-2sidorVarför framhåller myndigheter och vården den glättade sidan meden de helt mörkar baksidan? Vem styr politiker, tjänstemän, läkare och sköterskor?

Ann-Charlotte Stewarts och många andras råd är att man ska läsa på ordentligt innan man bestämmer sig om att vaccinera sig själv eller sitt barn.

När det gäller svininfluensavaccinet och HPV-vaccinet är det uppenbart att vaccinindustrin ligger bakom och det har INTE skett en objektiv och professionell värdering av den eventuella nyttan med vaccinerna och de risker som följer med massvaccinering med experimentvacciner. Det är snarare frågan om en professionell lobbying, som utnyttjat politikers auktoritetstro och obenägenhet att avvika från gruppen.föräldrar-bw

Det innebär att föräldrarna själva måste läsa på och göra en värdering av riskerna utan och med vaccinering, då det inte går att lita på de ”experter” man borde kunna lita på (antingen har de passerat sin kompetensnivå, de är manipulerade eller köpta).

Endast föräldrarna står mellan vaccinationsindustrin och barnen.

Att uppmana folket att vaccinera sig UTAN att upplysa om kända risker är bedrägligt förfarande och borde vara skäl för omplacering av dessa tjänstemän, till en plats där de inte kan göra mer skada. De har också fört ansvariga politiker bakom ljuset – politiker som alltför ofta underlåter att själva sätta sig in i de ärenden de ansvarar för, som istället väljer att lita på sina tjänstemäns kunskaper och omdöme.

Det innebär att industrin styr via ombud de vacciner ditt barn ska ha.

Ett bra första steg för att lära sig mer om vacciner är att lyssna på Ann-Charlotte Stewarts som berättar om och bekräftar vacciners baksida;

Vacciner inte är så säkra och effektiva som många kanske tror. Sedan är det självfallet upp till var och en att själv fatta beslut om nyttan överväger riskerna eller tvärtom. Föräldrarna utgör barnens sista försvarslinje mot kommersiella skrupellösa särintressen, som vill tjäna pengar på vacciner.

kassaapparatNär det gäller HPV-vaccinet så synes nyttan var nära noll, medan riskerna är betydande. De vet inte ens om vaccinet överhuvudtaget fungerar mot cancer (eller om vaccinet istället kan trigga igång cancer?), men de vet dock att skyddet är ofullständigt varför cellprovtagning ändå rekommenderas, en mycket säkrare metod (och utan biverkningar),

Varför ska vi då vaccinera våra tjejer med detta HPV-vaccin som kan ge fruktansvärda biverkningar? Enda skälet är en lyckad lobbying som syftar till att tjäna pengar. Att vaccinerar 400.000 svenska tjejer ger klirr i kassan.

SPRATTELGUBBE-SV-BW

Ett svar på ”Vaccinföreläsning i Mora Dalarna – torsdagen 16 oktober 2014”

Kommentera