Goda råd bjuder DiOS och Allan Savory på om diabetes och hållbart samhälle.

.

din-uppgift

ζ

Om inte vi tar ansvar för våra barns framtid,
så blir de grundlurade på sin livskvalitet.

Gott Nytt År!

önskar Team Kostdemokrati alla våra besökare, som har trefaldigats sedan sommaren (mer än 210.000 besök under december). På diabetesfronten händer det mycket och det ligger i våra händer, då vården inte ändrar sig förrän de absolut måste. På DiOS (Diabetesorganisationen i Sverige) webbplats finns en bra sammanfattning om läget på diabetesfronten och Allan Savory talar om hur vi kan säkra framtidens livsmedelsförsörjning. Men om inte Du engagerar Dig så händer ingenting mer är att det går åt skogen.

10kronorDiOS bjuder på bra tips på hur man kan förebygga diabetes och hur man bäst lyckas med egenvård. En fin nyårspresent att få kunskap om hur man avsevärt kan minska risken för biverkningar och t.o.m. kan bli helt symptomfri, vilket rent tekniskt är enkelt. Helt enkelt hur man ökar sin livskvalitet.

 • Läs mer … DiOS (Diabetesorganisationen i Sverige) … klicka här

Om vi lyckas ta grepp på diabetes så kan vi rädda vården och framtiden för våra barn, oss själva och för våra pensionärer. En bra målsättning inför 2014.

Läs mer om WOW-paketet som för bara 10 kronor och 38 öre per vecka och hushåll låter oss ta befälet över våra egna liv. Om vi istället väljer att vänta och se, så kommer det att kosta oss skjortan och vår livskvalitet … klicka här

ζ

WOW

Tre olika kunskapskällor och opinionsbildare – som kompletterar varandra

Diabetesorganisationen i Sverige (DiOS), 2000-Talets Vetenskap (föreningen SARA) och LCHF magasinet är tre av varandra oberoende organisationer som belyser vetenskap och erfarenheter utifrån olika synvinklar. De har dock en gemensam nämnare – de SKAPAR VETANDE om hur VÅRDEN och VÄLFÄRDEN kan RÄDDAS. Ett kraftfullt paket, men självfallet kan man nöja sig med en eller två delar:

Team Kostdemokrati menar att detta ”grundpaket” ger mottagaren en unik kunskap (som inte kan fås på annat sätt) och förmåga att kunna förebygga ohälsa, ger insikter för en effektiv egenvård, samt en förståelse om hur allt hänger ihop. Det gör folket mycket svårare att lura och vilseleda.

WOW-paketet innehåller också en annan viktig komponent, organiserad OPINION. vilket är absolut nödvändigt om vi ska lyckas RÄDDA VÅRDEN och VÄLFÄRDEN. Vi måste påverka och stödja våra förtroendevalda politiker om vi ska förmå dem att ta befälet. Utan medborgarnas krav och stöd kommer förfallet inom vården att fortsätta, tills det kraschar.

Nio lättlästa tidningar per år med ett innehåll man inte hittar någon annanstans, med kunskap man behöver för att kunna optimera sin egen och sina barns hälsa, plus organisationer som sköter opinion och påverkan när man själv inte har tid. Kan det bli bättre?

Ett optimalt upplägg till minimal kostnad, för att lösa ett problem som folket måste driva.

WOW-hushåll-procentDet räcker att 2,4 % av Sveriges hushåll (100.000 st) ansluter sig för att vi ska kunna uppväga de ekonomiska särintressenter som idag styr våra liv (mot en säker krasch för snöd kortsiktig vinnings skull).

Det räcker med 2,4 % för att få till stånd en tillräckligt stor opinion för att med kraft driva frågor som skulle RÄDDA VÅRDEN och RÄDDA VÄLFÄRDEN.

Sannolikt ditt livs bästa investering, både ekonomiskt och vad gäller livskvalitet. Ditt engagemang är livsnödvändigt.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

gungbräda-obalans

Det räcker att 2,4 % av Sveriges hushåll engagerar sig, för
att väga upp ekonomiska särintressen som grundlurar oss.

Ska vi kunna hjälpa andra, måste vi först rädda oss själva!

ζ

LCHF magasinet

Ett utdrag, en klok och viktig insikt, ur senaste numret av på LCHF magasinet, uttalad av biologen Allan Savory under sitt besök i Sverige november 2013:

Visdomsord

change-peopleEtt visdomsord från Allan Savory som gjorde intryck var att det aldrig går att ändra på organisationer (läs Livsmedelsverket, Dietistförbundet, Cancerfonden).

Förändringen måste komma underifrån. Enskilda individer i organisationer går att påverka, men organisationerna själva kommer inte att förändra sig förrän förändringen redan har slagit igenom i resten av samhället.

Detta visdomsord känner vi inom LCHF-rörelsen igen. Det spelar ingen roll hur många människor som äter sig till hälsa med LCHF. Myndigheter och ”experter” kommer ändå att hävda att naturlig fet mat är farlig för hälsan.

ζ

Allan Savory:

Hur man får öknen att grönska och räddar klimatet!

kor_på_bete

Se själv föreläsningen om hur kor är räddningen för klimatet och miljön. Sannolikt svaret på hur vi långsiktigt ska kunna försörja jordens befolkning på ett hållbart sätt. Klicka och se filmen (drygt 22 minuter lång) som snart två miljoner redan sett (textad på svenska)

Allan-Savory-TEDMissa inte den resa och kunskap som biologen Allan Savory bjuder på,
som kan rädda våra barn och barnbarn från en katastrof (klicka här).

”Det finns inga andra alternativ
för mänskligheten”

ζ

Tidigare inlägg:

Ett svar på ”Goda råd bjuder DiOS och Allan Savory på om diabetes och hållbart samhälle.”

 1. MAGMEDICINERNAS SURA EFTERSMAK OCH FÖLJDERNA AV ATT ÄTA LIM, KLISTER OCH STÄRKELSEMJÖL.

  Ett smakprov från 2000-Talets Vetenskap nr 1 2008 – fortfarande lika aktuell. Dr Tore Persson har där skrivit en artikel som han benämnt ”Magmedicinernas sura eftersmak och följderna av att äta lim. klister och stärkelsemjöl”. Här följer en skannad kopia av tidningsartikeln (klicka på bilderna för att förstora dem):

  Sid 1
  Sid 2

  Artikeln från 2000-Talets Vetenskap 2008 är fortfarande lika aktuell (om inte mer idag än då). Ett magasin som funnits under 18 år och som hela tiden legat före sin tid och där de flesta artiklar aldrig tappar i aktualitet.

  Om du vill hålla dig välinformerad och vill slippa att du och dina barn blir grundlurade på er livskvalitet, så är en prenumeration ETT MÅSTE. För endast 190 kronor per år.

  Och låt dig inte luras av det låga priset. Professionella artiklarna som ligger i framkant när det gäller forskning, råd och tips, och de levererar kvalitet från första till sista sidan. De utmanar och läsning är väl använd tid.

  2000-Talets Vetenskap gör anspråk på att vara:

  ”Sveriges mest spännande populär-vetenskapliga tidskrift. Laddad med kontroversiell och nedtystad kunskap, aktualiteter och angelägen debatt om medicin och hälsa. I varje nummer finns artiklar om de verkliga sambanden mellan miljö, livsstil, legala gifter och sjukdom. Fakta som Du inte hittar någon annanstans. Allt presenterat i vacker redaktionell miljö som väcker läslust och eftertanke.”

  Och jag kan intyga att det stämmer. Egentligen är det ett medlemskap i föreningen SARA där tidningen är en medlemstidning, vilket innebär att man också bidrar till opinionsbildning och att man får rabatter, t.ex. billigare entré när Erik Enby och Tullio Simoncini föreläser i Göteborg onsdagen den 23/4 om cancer (som du inte bör missa).

  ”GIRO DE SVEZIA” 21 – 26 APRIL

  Om sambandet mellan cancer och svamp och hur man kan bota cancer.

  Tullio Simoncini är på turné under vecka 17 (Giro de Svezia) och kommer att föreläsa i Malmö, Ronneby, Göteborg, Falköping, Örebro och Stockholm.

  I Göteborg 23/4 kl. 18.00 kommer läkaren Erik Enby, med mottagning i Göteborg, att inleda med att berätta om sina fantastiska upptäckter, som finns dokumenterade på hans blogg och i hans bok. Se en intervju nedan. Läs mer:

  – Dr Erik Enby om cancerns uppkomst – Det är mikroorganismer i blodet … NEWSVOICE

  Erik Enby och Tullio Simoncini uppfattas som hot mot den lönsamma, men ineffektiva cancerindustrin som under 20 års tid stått och stampat på i stort sett samma fläck. De har bägge därför förföljts och berövats sina läkarlegitimationer, där ”leg.läk.” verkar stå för ”legitimerad läkemedelsagent”.

  Förutom en medicinsk skandal är det en rättsskandal som ställer hela vårt rättssystem i dålig dager. Även de förefaller vara kapade av läkemedelsindustrin (proffs på att tjäna pengar).

  Ju fler cancerfall – ju större forskningsanslag och ju större läkemedelsförbrukning. Om man finner ett spår som botar eller där läkemedel konkurreras ut av mat eller kosttillskott, då riskerar man att hamna i kylan (karriären går åt skogen) och man kan t.o.m. förlora sin läkarlegitimation utan sakligt skäl (det finns många bevis på detta).

  Med tanke på att en av tre svenskar drabbas av cancer (snart varannan) så är det ett gott råd att själv hålla sig uppdaterad, då vården envisas med att köra vidare i sina gamla hjulspår med skygglappar på och med dåligt resultat. De har t.o.m. mage att bekämpa allt som hotar deras egen lönsamma forsknings- och vårdindustri.

  – Läs mer … Dödligheten i cancer på samma höga nivå som för 20 år sedan

  Ett medlemskap och tidning (5 nr) under ett helt år plus opinionsbildning plus rabatter, för bara 190 kronor om året – nästan för bra för att vara sant. Faktisk skönt att som omväxling läsa en tidning istället för Internet, en tidning som nyligen genomgick en ansiktslyftning avseende layout.

  Teckna medlemskap och prenumeration för 2014 här … http://2000tv.se/

  Klicka på bilden för att förstora den. Obs. oförändrad medlemsavgift för 2014.

Kommentera