GMO-vete kan ändra människans arvsanlag för gott!

GMO-tystar.
ζ
.

GMO-vete

GMO-vete kan ändra människans
arvsanlag för gott! – FINITO

Australiska forskare i Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO), australiska regeringens egen forskningsorganisation, utvecklar nu en vetesort där vissa gener stängs av permanent.

Jack_HeinemannProfessor Jack Heinemann vid University of Canterbury’s Centre for Integrated Research in Biosafety har studerat vad detta genmanipulerade vete kan ställa till med:

”Vad vi fann var, att de molekyler som skapats i detta vete, med uppgift att släcka ut gener i vetet, har motsvarighet i människans gener och när man äter vetet kan dessa molekyler gå in i människan och ha potential att släcka ut våra gener. Dessa rön är absolut bekräftade. Det råder inget tvivel om att dessa motsvarigheter existerar”.

ζ

Allvarliga konsekvenser

judy-carmanKonsekvenserna av detta klargörs av Professor Judy Carman vid Flinders University: ”Om detta tystar samma gen i oss som det det tystar i vetet – ja, då tenderar barn som fått detta enzym som inte längre fungerar, att dö vid ungefär fem års ålder.”

ζ

GMO-vete-DNA.
Om detta släcker ut samma gen i oss som det släcker ut i det genmodifierade vetet, har det potential att döda människor. Men det är värre än så. Tystade gener tystas för gott och förs vidare till kommande generationer.

ζ

silence2Människans gener tystas – pemanent

Kommentar

Det framgår av artikeln att även Monsanto är inne på tanken på, att via genmodifiering av grödor, överföra tystade gener till insekter som skadar grödorna, som ett sätt att ta död på dessa insekter.

Den australiska regeringen och Monsanto blundar alltså för vad som kan hända människor när de äter dessa grödor. Varför skulle människan vara tåligare än insekter?

Genteknikföretagen och samarbetande maktelit inom regeringar och forskningscentra (t.ex. Sveriges Lantbruksuniversitet) tävlar om att få dela på kakan av kortsiktiga vinster, medan de samtidigt bidrar till en ekologisk katastrof med allt starkare gifter och genetiskt nedsmittade organismer. Endast fantasin sätter gränser för vad en sådan ekologisk tsunami kan tänkas åstadkomma.

Styrs världen av psykopater?

GMO-Frankenstein-ägg

Läs många fler artiklar om GMO här>> (Meny → Länkar)

ζ

genetic-foodsSecond opinion (Googleöversatt)

”En lag om obligatorisk GMO-märkning
verkar vara enda framkomliga vägen
för att undvika att lämna över en
katastrof
till nästa generation.”

ζ

Kräv GMO-märkning!

Låt oss kräva att veta vad vi äter, låt oss kräva märkning av alla livmedel som blivit kontaminerade med GMO (direkt eller indirekt via GMO-foder).

ExtraGMOs

Om GMO är något positivt så är det ju ett försäljningsargument. Endast om GMO är ”en ulv i fårakläder” finns det anledning att inte informera, att inte märka.

ζ

Arga-kon

Vågar Arla utmana svenska konsumenter?

Intressant att notera är att Arla just nu funderar på om de ska tillåta GMO-foder i Sverige. Ännu ett effektivt sätt att ta död på svenskt jordbruk, för vem vill köpa GMO-produkter?

 • Svenska mjölkbönder kämpar för sin överlevnad. Läs mer…
 • Svenskt jordbruk läggs ner! Läs mer…

ζ

GMO_frittGMO-fritt grisfoder, läs mer…

ζ

folk.
Kräv kostdemokrati!

Folket måste, via sina förtroendevalda politiker, kräva en obligatorisk märkning av alla GMO-livsmedel, i sann demokratisk anda, så att vi själva kan välja vad vi stoppar i munnen på oss och våra barn. De politiker eller partier som vill smyga in GMO utan vår vetskap förtjänar inget fortsatt förtroende.

Detta är en av vår tids allra viktigaste politiska frågor.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

GMO_FREE_EUROPE

2 svar på ”GMO-vete kan ändra människans arvsanlag för gott!”

 1. Vem har glädje av GMO?

  KONSUMENTERNA? GMO tillför inte konsumenterna mer än högriskmat där erfarenheter och studier entydigt visar att vi går mot en katastrof. Detta verkar dock inte bekymra de som bestämmer.

  PRODUCENTERNA?
  GMO visar sig bli så dyrt att indiska bönder begår självmord, giftdosen måste ständigt ökas allteftersom ogräset utvecklar resistens. Superogräs och nya virus utvecklas parallellt, och bin dör massdöd. Vad som händer med mikroorganismer i jorden är inte svårt att föreställa sig.

  FORSKARE? De får anslag och är nöjda för stunden. Stor risk att de sedan får bära hundhuvudet.

  POLITIKERNA? Oinsatta politiker är ett lätt byte. De indoktrineras om alla fördelar och stryks medhårs, varvid deras ego växer i kvadrat. De tror sannolikt uppriktigt att de agerar klokt i folkets intresse.

  PRODUCENTERNA?
  Det handlar om pengar och makt. Genom att styra världens livsmedelsförsörjning så styr de länder. De blir ofantligt rika och när kollapsen kommer tvår de sina händer.

  NOTAN? Notan hamnar hos medborgarna och i värsta fall har mänskligheten skjutit sig själv i foten, för att ett fåtal personer eftersträvar rikedom och makt idag. Morgondagen, våra barn och barnbarns framtid verkar de inte bry sig om.

  Därför måste vi, folket, bry sig.

  Att kräva GMO-märkning är ett viktigt steg! Det finns inga sakliga argument mot detta krav. Det finns plats om vi tar bort GDA-märkningen, en helt meningslös märkning avsedd att fördunkla och att förmedla en illusion av vetenskaplighet.

  Om ”GMO” är så bra som det sägs, så är det ju ett försäljningsargument precis som ”EKO”.

 2. GMO kan mycket väl bli slutet på den tidsperiod i jordens historia då det fanns människor som levde och arbetade. Jorden som organism kommer troligen att leva vidare, men med nya livsformer.

  Monsanto mutade i USA:s kongress nyligen igenom ”the Monsanto protection act” – vilken innebär att Monsanto numera står ovan lagen och inte kan stämmas eller på annat sätt kan utkrävas på ansvar för de skador deras diaboliska ”grödor” åstadkommer. http://kristofferhell.net/monsanto-protection-act-gmo-maffians-get-out-of-jail-free-card-nu-amerikansk-lag/

  På samma sajt finns en uppmaning till bojkott av Monsanto företagens produkter.

Kommentera