Hampa, CBD, din hälsa och vår framtid

Klicka på bilden ovan för mer info på Facebook.

ζ

Meddelande i sista minuten

Föreläsning med Ann-Charlotte Stewart Ph.D om
Hampa, CBD, din hälsa och vår framtid i Hälsans Hus, Stockholm.

  • Lördag    9 juni kl 13.00-16.00
  • Söndag 10 juni kl 13.00-16.00

Sprid gärna info till vänner och bekanta!

Det här är en helt ny föreläsning.

Ann-Charlotte Stewart har snart 25 års erfarenhet av hampa/cannabis i olika former. Det är dock inte förrän det senaste året, genom ingående studier av cannabis, som hon verkligen förstått den livsviktiga betydelsen av vårt eget endocannabinoida system (ECS) som är ett övergripande system i våra kroppar som faktiskt styr och påverkar alla andra kroppssystem som blod, nerver, sömn, hunger, törst, sexualitet, smärta, lymfa och annat.

Under de senaste åren har Ann-Charlotte Stewart studerat om endocannabinoider och hur allvarligt en konstant underproduktion av dessa substanser i våra kroppar påverkar hela vårt system och kan göra oss allvarlig sjuka, trötta och deprimerade. Naturen kan själv genom de fytocannabinoider som den heliga växten cannabis producerar i hundratal enkelt hjälpa oss att rätta till sådana obalanser i vårt eget endocannabinoida system.

Med den kunskap som Ann-Charlotte Stewart införskaffat det senaste året, kändes det som ett MÅSTE att nå ut till så många det bara går med denna information. Cannabis är ett hett ämne runt om vår planet av många olika anledningar, inte bara näringsmässigt/medicinskt.

Det finns tusentals andra anledningar att rikta strålkastarljuset på denna så sorgligt missförstådda gudagåva till mänskligheten som hampa/cannabis är. Denna växt kan till exempel befria oss från oljeberoende, från brutal avverkning av våra skogar och inte minst från det strypgrepp som Big Pharma håller våra myndigheter och oss människor i.

Hampa/cannabis hjälper många människor till sant och verkligt läkande till skillnad från den symtomhantering som ofta är det enda skolmedicinen/sjukvården har att erbjuda människor med kroniska, degenerativa och så kallade obotliga sjukdomar.

Många olika aspekter av cannabis och dess användning tas upp under föreläsningen. Det finns gott om tid för frågor och nätverkande. Intentionen är att informera, öppna upp för möten och diskussion, bidra till nätverkande samt förstärka människors egenmakt och kraft att påverka för frihet i allmänhet och hälsofrihet i synnerhet.

* * * * * * * * *

Anmälan till föreläsningarna sker genom insättning av 250 kr:

Kom ihåg att ange vilken dag det gäller, lördag 9 juni eller söndag 10 juni. Tack!

Här är en länk till de båda eventen på facebook … https://www.facebook.com/events/2155612961337847/

Läs mer på Ann-Charlotte Stewars facebook … https://www.facebook.com/anncharlotte.stewart

Ett svar på ”Hampa, CBD, din hälsa och vår framtid”

Kommentera