Doktor Erik Enby föreläser onsdagen 8 nov i Gbg

Klicks på flyern ovan för att förstora den eller klicka här


Nedan en intervju med doktor Erik Enby ↓


Är skolmedicin (cancerforskning och cancervård) ute och cyklar? Vetenskap och erfarenheter tyder på det – men ingen bryr sig!

 • Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte
  – Nu får det vara nog!2000-Talets Vetenskap
  .
 • Dr Erik Enby: Kortison hjälper inte mot infektionen bakom inflammationenNewsVoice
  .
 • Cancergåtan är redan löstKostdemokrati
  .
 • Erik Enbys hemsida med forskningsresultatwww.enby.se

APPENDIX

Två dokumentärfilmer om hur media, myndigheter och vårdens auktoriteter bär sig åt för att försvara läkemedelsindustrins monopol och på rättsrötan i Sverige med syfte att försvara skolmedicinens monopol på våra liv och skattepengar.

 • Filmen ”Läkaren som vägrade ge upp” visar hur våra myndigheter och vårdens auktoriteter bär sig åt mot doktor Erik Enby i sina försök att hindra allt som hotat skolmedicinens monopol på våra liv och våra skattepengar. Läs mer om denna omskakande dokumentär … klicka här
  .
  ”Läkaren som vägrade ge upp” är en dokumentärfilm om ett öde som alltmer visar sig vara exempel på ett grovt justitiemord – och snart kommer filmen ”Justitiemordet” som kommer att belysa ett svenskt rättssystem i fritt fall.

Eftersom både myndigheter och vården aktivt och frenetiskt bekämpar alla naturliga och effektiva behandlingsmetoder som botar cancer så måste syftet vara att så många som möjligt ska bli drabbade av cancer och då vara hänvisade till den offentligt finansierade skolmedicinska cancervården som är både dyr och ineffektiv – men oerhört lönsam för läkemedelsindustrin (som säljer kempreparat för mer än 800 miljarder kronor per år). Därtill kommer intäkter från försäljning av läkemedel mot de biverkningar som cancermediciner ger upphov till.

 • Filmen ”Justitiemordet”, första intervjun … klicka här

Ett svar på ”Doktor Erik Enby föreläser onsdagen 8 nov i Gbg”

Kommentera