Långtidsfrisk – på naturligt vis

21:45, 19 juli 2017 in Okategoriserad by Produkter & tjänster

Sund o Slank för
680 kr per månad
under 18 månader.

ζ

Läkare: Dags för vården att lära sig om överviktDEBATT SvD 30 april 2017

Läkarna i debattinlägget ovan har insett problemet – men de har inte lösningen (läs mer…)

Fram tills vården lärt sig friskvård måste du själv ta ansvar för ditt välmående. Tala med din arbetsgivare om ett sunt alternativ som gynnar er bägge. Kompetensutveckling och friskvård i samma paket där kunskaper varvas med ”praktik” (att lyckas med sig själv).

Viktkontroll får du på köpet – utan svält och utan krav på extra motion.


Ett sunt alternativ

S o S – Sund o Slank på naturligt vis

Nu finns det ett hälsosamt alternativ som fokuserar på att förbättra hälsan och där viktnormalisering är något man får på köpet. Vi testade på två stycken ”provelever” (en kurs där man lär sig att äta sig Sund o Slank) där bägge eleverna hade ett BMI på 40 – plus diverse hälsoproblem (och de hade innan provat allt som finns på viktminskningsmarknaden – utan resultat).

  • Varför traditionell viktminskningsbehandling ÖKAR vikten och FÖRSÄMRAR hälsanklicka här

Utan svält och utan krav på extra motion så tappade våra provelever vardera 20 kg på 20 veckor (och det var fett de förbrände medan musklerna var intakta). Så man kan fråga sig vad ”Biggest Loser” sysslar med? Att träna hårt när man är kraftigt överviktig är farligt och att samtidigt svälta sig ner i vikt med kalorisnål och fettsnål kost är minst sagt dumt.

Resultat – genom hormonell viktminskning – genom att äta god mättande mat:

Var och varannan människa – smal som kraftig – går omkring och bär på låggradiga infektioner och inflammationer som orsakar sjukdom. Vi har utvecklat ett koncept som angriper dessa tillstånd som kan yttra sig som magproblem, trötthet, värk, o.dyl. Obehandlat kan det leda till allvarliga sjukdomar. Automatisk viktkontroll är en bonus.

Vi har lagt upp det som ett utbildningsprogram med behandling och support som löper under 18 månader där examensprovet är att lyckas med dig själv, med professionell hjälp som INTE finns inom den offentliga vården. Klicka på snabbguiden nedan eller klicka här.


Tala med din chef – om en lönsam investering

Bilda gärna en grupp om 4 – 8 personer (eller kör själv) och tala med din närmaste chef om att du eller ni vill gå en utbildning om kost och hälsa och att ni tänker satsa helhjärtat på att utveckla er hälsa, där utbildning sker på er fritid. Precis som framgår av ovanstående artikel så är detta kunskaper som varken den offentliga sjukvården eller företagshälsovården besitter (däremot är de bra på akutsjukvård).

Kursen ger er de kunskaper och verktyg ni behöver för att lyckas med en bestående viktnedgång (om man är överviktig) och man kan räkna med dramatiskt positiva hälsoeffekter. Med största sannolikhet kommer ni att må bättre, orka mer och vara mindre sjukskrivna. Även ”sjuknärvaron” minskar.

Kontakta oss gärna om ni vill ha mer information kring programmet och dess förväntade effekter. Ni får kunskaper som sedan sprider sig som ringar på vattnet bland nära och kära och inom organisationen.

Vad kostar det?

Vi föreslår att kostnaden delas mellan dig och företaget.

För att betala halva kursavgiften krävs ett bruttolöneavdrag på 1000 kronor i månaden under 18 månader (vid 32 % kommunalskatt blir det netto 680 kronor per månad) och för företaget blir det en kostnad på cirka 25.000 kronor (en mycket lönsam investering – som för in ny kunskap som ger friskare medarbetare). Det är också en fråga om livskvalitet – att visa omsorg om sina medarbetare.

.
Team Kostdemokrati


APPENDIX

Lördagsintervju 11 – Lars Bern om 50 års felaktiga kostråd som gör oss sjuka.

Publicerades den 24 mars 2017

Nedan ett exempel på en representativ hälsoresa – som visar att man inte behöver överviktig för att drabbas av hälsoproblem (vad många inte vet är att hjärtsjukdom i hög grad även drabbar normalviktiga – som äter fel):

  • Helt frisk efter 40 år med sjukdomar!klicka här