NHF Swedens Föreläsningsseminarium, 25 mars 2017

.


ζ

Klicka på flyern nedan för att förstora den
(Partille Kulturum – 10 minuters bussresa från
Göteborgs centrum till köpcentrum Allum)

NHF 25 mars Partille

Man kan också köpa biljett kontant
vid entrén för 250 kr (eller Swisha).

ζ

GcMAF – ett av världens mest potenta cancermedel.

Har du någonsin hört talas om GcMAF?

Vet du att det är ett av världens mest potenta immun medel och som har visat sig vara mycket verksamt på en rad olika sjukdomar inklusive cancer? David Noakes har till och med dokumenterat tillfrisknande från bukspottkörtelcancer i terminalskedet – vilket är en ytterst svår cancerform.

Det finns 120 vetenskapliga forskningsrapporter, av 200 forskare i åtta länder som har påvisat att GcMAF har en överlägsen immuneffekt.

Men varför är det då så tyst om GcMAF?

David Noakes håller sitt föredrag om GcMAF på en relativt enkel engelska.

Docent Ralf Sundberg kommer att under sin föreläsning förklara hur läkemedelsindustrin har grundlurat oss – under decennier. Trots att organiserat forskningsfusk kan bekräftas så pågår fortfarande detta fusk – utan att ansvariga tjänstemän och politiker agerar. Detta gör att många patienter förvägras den bästa vården, utsätts för ett onödigt lidande och förtidig död.

Scott Tips kommer att under sin föreläsning berätta om det arbete som pågår bakom kulisserna – som syftat till att kraftigt begränsa våra möjligheter att hålla oss friska på naturligt sätt. Kanske är tanken att vi alla ska bli cancerindustrins kunder?

Mona Nilsson, Strålskyddsstiftelsen bjuder på en tankeväckande föreläsning om strålning.

Endast ett engagerat folk kan stoppa det vansinne som pågår. Ett bra första steg är att se föreläsningarna och reflektera över vad man kan göra som enskild medborgare (det är viktigt att uppdatera sig själv så att man kan hand om sin egen hälsa och sina närmaste).


Välkommen till årets förmodligen mest intressanta seminarium.

utropstecken-bloodNHF Sweden är verkligen glada att kunna presentera David Noakes
som kommer att berätta om det potenta immunmedlet GcMAF, som
till och med har kunnat vända cancer i terminalskedet.


DAVID NOAKES – immunmedlet GcMAF

David Noakes talar om GcMAF

David Noakes och hans forskarteam har genomfört över 30 studier om immunmedlet GcMAF, som är ett protein som tillverkas i kroppen hos friska människor men inte hos exempelvis cancersjuka.

I kroppen har GcMAF tjugo kända effekter inklusive sex av de mest kraftfulla som vi känner till när det gäller att attackera cancerceller och tumörer.

Det bästa av allt är att GcMAF inte har några biverkningar alls!

Lyssna på Davids spännande resa med undermedlet GcMAF. Man behöver väl knappast påpeka att hans företag Immuno Biotech Ltd länge har varit under ständig attack från Big Pharmas sida.

David Noakes håller sitt föredrag på en relativt enkel engelska.


SCOTT TIPS – Codex Alimentarius

Scott Tips är jurist och president i the National Health Federation i USA. NHF är den enda konsumentorganisation som verkar för hälsa och hälsofrihet och som har mandat att närvara och yttra sig vid Codex Alimentariusmöten.

Scott talar om Codex Alimentarius och om hur livsmedelslagarna kommer till, de globala livsmedelslagarna och om hoten mot våra livsmedel, hälsosam mat, ekologisk odling, kosttillskott, naturlig hälsa och biverkningsfria behandlingar.

Detta är ett viktigt föredrag för den hälsomedvetne, som vill att det i fortsättningen ska gå att göra egna val beträffande den mat som vi äter och de kosttillskott som finns på marknaden. Föreläsningen hålls på en enkel engelska.


MONA NILSSON – Mobilstrålningens hälsorisker

MobiltelefoniMona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen har under många år forskat på området mobilstrålning och mikrovågsstrålning. Under sitt en och en halv timme långa föredrag föreläser Mona Nilsson om sådan strålning i det moderna samhället som är direkt skadlig och om de ständigt ökande hälsoriskerna med mobilmaster,

WiFi och all annan strålning som leder till allvarliga sjukdomssymtom och sjukdomar. Mona Nilssons kunskap på detta område är ovärderlig och den kommer väl till pass nu, när många ständigt surfar på läsplattor och smartphones.


Docent Ralf Sundberg berättar om forskningsfusket – som utgör grundpelare för skolmedicin (som har monopol på svensk sjukvård)

Forskningsfusket bara fortsätterOm man läser Ralf Sundbergs senaste bok ”Forskningsfusket bara fortsätter!” (en uppdatering av den tidigare boken ”Forskningsfusket. Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin”) så förstår man att vi är grundlurade på både hälsa och skattepengar. Boken är skriven på ett populärvetenskapligt sätt så det krävs inga medicinska förkunskaper för att förstå.

Sannolikt vill ansvariga politiker inte förstå.

”Forskningsfusket bara fortsätter!”:

Docent Ralf Sundberg (ordförande för Läkarföreningen för Integrativ Medicin – LIM) kommer att tilldelas det ärofyllda Gnistan-priset för sitt arbete om forskningsfusket där han bland annat medverkat till avslöjandet av kolesterolbluffen.

En större meta-studie om kolesterol som nyligen publicerades var länge ett av de mest lästa inläggen på BMJ (Brittish Medical Journal – one of the most of the influential general medicine journals in the world). Således en studie som inte bara kan viftas bort.

 • Kolesterolbluffen – som dödar i förtidklicka här
 • En medicinsk skandal som underminerar trovärdigheten
  hos skolmedicinenLars Bern

Är du en av de närmare 900.000 svenskar som
äter kolesterolsänkande läkemedel (statiner)?

Då är det dags att själv läsa på!

Avslutningsvis:
Fyra viktiga föreläsningar 25 mars i Partille (Göteborg) som
varmt rekommenderas – så att du slipper att bli grundlurad.


 

 

Spara

4 svar på ”NHF Swedens Föreläsningsseminarium, 25 mars 2017”

 1. Sammanfattning utlagd på Facebbok:

  STOPPA CANCER NU!

  Cancerpatienter i Sverige får inte reda på att det finns ett mycket potent medel mot cancer – helt utan biverkningar. Det får man själv ta reda på – t.ex. genom att nu på lördag lyssna på en unik föreläsning av David Noakes som för första gången föreläser i Sverige.

  Missa inte ditt livs kanske viktigaste föreläsning lördagen 25 mars kl 13.00 – 19.00 på Stora Scenen Partille Kulturum (10 min med buss från Göteborgs centrum till köpcentrum Allum),

  – Flyer … http://www.kostdemokrati.se/productinfo/files/2017/03/NHF-25-mars-Partille.pdf

  – GcMAF – ett av världens mest potenta cancermedel … http://www.kostdemokrati.se/productinfo/files/2017/03/GcMAF.pdf

  – Läs mer … http://www.kostdemokrati.se/productinfo/2017/03/16/nhf-swedens-forelasningsseminarium-25-mars-2017/ 2. Ökad nivå av Nagalase leder till brist av GcMAF – Många kronisk sjuka har förhöjda nivåer av Nagalase.

  GcMAF och Nagalase och koppling till olika sjukdomar. Tänk om det är så att kroppen normalt ska kunna försvara sig mot alla sjukdomar, inklusive borrelia, cancer och annat?. Tänk om det är så att ett nedsatt immunförsvar p g a för höga nivåer av Nagalase och låga nivåer av GcMAF gör så att det ospecifika immunförsvaret inte fungerar som det ska?

  Brist på vitamin D-bindande protein (GcMAF) kan leda till olika grader av immunosuppression och även reaktivera latenta (vilande) virus. Det gäller att hålla isär begreppen. Brist på vitamin D är inte detsamma som att ha brist på GcMAF. GcMAF är ett protein som behövs för att kunna tillgodogöra sig vitamin D.

  Läs mer … klicka här

 3. Vänner!

  Varför är läkemedelsindustrin så heta på att stoppa GcMaf? Om man förstår hur Gcmaf fungerar och vad som kan få Gcmaf att slås ut förstår man allvaret. Vad jag hört än så länge så har de som sysslar med Gcmaf alla blivit jagade av polisen och myndigheter för att förmå dem att stoppa all information och produktion av Gcmaf. Så detta är något som VERKLIGEN bekymrar läkemedelsindustrin.

  Frågan är om varför man beter sig på detta sätt. De holistiska läkare som blivit mördade har pratat om Nagalase och GcMaf. Så detta är inget som skall försökas begravas för om detta verkligen fungerar så är det lösningen på många ”ManMade” sjukdomar.

  Kommentar: För två veckor sedan var det dags igen – då myndigheterna gjorde samordnade raider mot GcMAF-lab i UK, Frankrike och Holland. Det är tydligt att våra myndigheter är underställda läkemedelsindustrin och att det är meningen att vi alla ska bli lönsamma objekt som gynnar läkemedelsindustrin. Sjukdom gör också folket svagare och mer fogligt (de orkar inte att sätta sig in vad som sker), vilket gör att det är fritt fram för läkemedelsindustrin. Priset som folket får betala är astronomiskt.

  OMSTART SVERIGE

  Nu finns det äntligen ett kompetent parti som inte låter sig köpas och som enbart arbetar för folkets bästa. Bli medlem du också i den nyligen startade Facebookgruppen och bilda dig en egen uppfattning.

  – Omstart Sverige – det självklara valetFacebookgrupp

  Delar av partiprogrammet presenteras redan nu i Facebookgruppen och du kan ställa frågor – ett ”folkets parti” och det enda riktiga miljöpartiet.

Kommentera