Föreläsning om homeopati, medicinalväxter och levande blodanalys

02:03, 15 november 2016 in Okategoriserad by Produkter & tjänster

.’

halsosem

.

.

2016-11-16-foreningen-alternativ-medicin-i-goteborg-161105

Ladda hem flyer … klicka här


Mer information om Homeopati och om Evald Lindqvists resa genom livet.

Klicka här eller på bilden nedan  (ett utdrag från en tidigare webbplats)

evald-lindqvist-headerEtt utdrag:

Bakgrund

piller-man-dollarNumera skickar man hem så kallade färdigbehandlade utskrivningsklara patienter för att förkorta behandlingstiden på sjukhus. Skolmedicinen har många och svåra biverkningar. Detta leder till att 30 % av alla som tas in på kroppssjukhus tas in där för att de har fått biverkningar från läkarrecept­belagda preparat (syntetiska droger).

Det är alltså ur både patientens synpunkt och ur ekonomisk synpunkt bättre att använda homeopat­läkemedel än att använda skolmedicin. För att kunna uppträda som homeopat måste man vara väl bevandrad i sjukdomarnas karaktär och i homeopatläkemedlens förmåga att påverka dels den patient, man har framför sig och dels den sjukdom denne patient har.

I många fall i vårt land är det så, att patienten först vänder sig till skolmedicinarna. När dessa miss­lyckats i att bota den sjuke eller sjukdomen vänder sig ett mindre antal patienter till homeopat och får då oftast den hjälp de söker.

Skolmedicinarna experimenterar ofta på sina patienter, vilket inte är vetenskap och beprövad erfarenhet utan en form av kvacksalveri. Alla allergier låter sig botas med homeopatmedicin, under det att de flesta allergier icke betraktas som botbara av skolmedicinarna. Astma, s k oral galvanism, matsmältningsallergier etc. är allergier, som skolmedicinarna har förklarat som obotliga men som vid homeopatisk behandling blir befriade från sin sjukdom.
natur-medicin
De flesta sjukdomar går att bota med homeopatläkemedel, om man kan finna en erfaren homeopat. Även sådana sjukdomar, som av kirurgerna betraktas som kirurgiska sjukdomar kan botas med homeopatläkemedel – dock icke alla. Om vi i Sverige såsom fallet är i många andra länder i världen kunde få till stånd ett förtroendefullt samarbete mellan homeopater och skolmedicinare skulle mycket lidande kunna undvikas.

Dessutom skulle kostnaderna för sjukdomarnas botande kunna minskas till hälften, om homeopatläkemedel användes i större utsträckning – och i så stor utsträckning, som vore indikerat.

ζ

Vad kan behandlas

Nedanstående förteckning i alfabetisk ordning är endast ett exempel på åkommor och sjukdomar
som av Evald bl.a.  behandlats och som förbättrats/botats utan operation och giftiga mediciner.

Allergi
Bältros
Bölder
Eksem
Bihåleinfektion
Blåskatarr
Croon
Dysmenorré
Finnar
Fönstertittarsjuka
Fistel
Förstoppning
Fetma
Halsfluss
Herberdens knutor
Hicka
Hosta
Hudsjukdomar
Herpes simplex
Heshet
Högt kolesterol
Hösnuva
Influensa
Inflammationer
Kramper
Klimakteriebesvär
Klåda
Ledbesvär
Luftrörskatarr
Matsmältningsbesvär Menstruationsbesvär
Migrän
Muskelsmärtor
Oral galvanism
Prostatabesvär
Psoriasis
Rökavvänjning
Sjukhussjuka
Slemhinneinfektion
Snuva
Svamp
Tandbensröta
Ulcerös colit
Urinvägsinfektion
VarbildningRökavvänjning
Sjukhussjuka
Slemhinneinfektion
Snuva
Svamp
Tandbensröta
Ulcerös colit
Urinvägsinfektion
Varbildning
Vitiligo
Vårtor
Yrsel
Åderförkalkning
Öroninflammation
Öronsusning/Ringningar
Ögoninfektioner


APPENDIX

dollar-fastkedjad

LÄKARKÅREN ÄR HÅRT HÅLLEN – OCH FÅR INTE AVVIKA FRÅN OSKRIVNA REGLER

Den offentligt finansierade vården – styrd av läkemedelsindustrin – stoppar huvudet i sanden och nöjer sig med att lyda order som främst går ut på ”business as usual”. Om någon läkare skulle avvika från läkemedelsindustrins direktiv så risker denna läkare sin karriär, sitt jobb och sin legitimation.

  • erikenbyHur det går för läkare som sätter patienternas bästa framför läkemedelsindustrins vinstintressen kan du se på bio 1 december i Göteborg … PDF (en sann rysare som förvånar många)

Doktor Erik Enby fick lära sig den hårda vägen att man inte ostraffat utmanar cancerindustrin – världens mest lönsamma industri som har monopol på cancer och på att dyrt sälja det som vi vet inte fungerar särskilt bra (se filmen torsdag kväll 1 december i Göteborg/Partille). Allt som hotar detta monopol på våra liv bekämpas med våra myndigheters och med public services hjälp. Visste du t.ex. att kemoterapi misslyckas till 97 procent? …. klicka här

Dokumentärfilmen som är en ögonöppnare, som visar att allt naturligt som botar motarbetas av våra egna myndigheter, vår sjukvårds auktoriteter, av public service och av vårt rättsväsende (medan våra politiker stoppar huvudet i sanden). Ingen verkar bry sig om att cancer ökar epidemiskt – trots att det finns naturlig bot.

kejsarens-nya-klader-h-c-andersenVårdens auktoriteter förnekar t.o.m. att det finns – det som man med egna ögon kan se i doktor Erik Enbys avancerade mikroskop. Många forskare och läkare vågar inte ens titta i mikroskopet. Dessa auktoriteter exponeras i all sin ”nakenhet” i filmen på ett sätt som får alla att förstå och inse vad som sker bakom kulliserna (vilket för tankarna till ”Kejsarens nya kläder”).

Frågan är berättigad: Vill myndigheter, forskare, vården, public service och våra rättsinstanser att vi alla ska drabbas av cancer?  De motarbetar ju allt som skulle kunna minska antalet cancerfall och allt som lindrar och botar på naturligt sätt! Eller är de inkompetenta eller korrupta (de vill inte riskera sin position)?

  • Boka tidigt inför filmen 1 december för bästa platser (numrerade platser) … PDF

Det innebär att vi inte kan lita på myndigheter och vårdens auktoriteter – utan vi måste själva läsa på och själva måste ta ansvar för vår egen och våra barns hälsa. Annars kan det gå illa.

Välkommen till en spännande och viktig föreläsning onsdag 16 november – och sedan till dokumentärfilmen ”Läkaren som vägrades ge upp” torsdag 1 december och till föreläsningen den måndag 5 december för dig som söker kunskap och support med syfte att optimera din och din familjs hälsa – på ett smart sätt (PDF).

Föreläsningarna och dokumentärfilmen behandlar samma tema – att det finns väl fungerande naturliga kostnadseffektiva lösningar som lindrar eller botar de flesta kroniska sjukdomar utan biverkningar (inklusive cancer). Men detta mörkas av den offentligt finansierade vården, av myndigheter och av public service – på inofficiellt uppdrag av läkemedelsindustrin.
.

huvudet-i-sanden-x2-dollar