”Das Beste Oder Nichts”

.

Ett Omega 3 tillskott

ζ

”Das Beste Oder Nichts”

– gäller i synnerhet Omega-3-tillskott (läs mer… )

Bästsäljaren  ”BrudyRetina 1,5 g” är i princip ”Algatrium Plus” förstärkt med de vitaminer, mineraler och antioxidanter som skyddar ögat funktion (förebygger gula fläcken förändringar)) – men som självfallet är bra för kroppens alla celler

 • SnabbguidePDF

BrudyLab som utvecklat unika Omega-3-tillskott slår knockout på ”TV-stjärnor” som satsar mer på marknadsföring än på produktkvalitet (se konsumentrapport nedan).

Breast-milk-vBrudyLab i Spanien har som mål att bli bäst i världen på Omega-3-tillskott och för att uppnå detta har de investerat mer än 100 miljoner kronor och 10 års forskning på att ta fram en egen kvalitetsklass med Omega-3-tillskott – med mycket höga krav på effekt och renhet (därför även ett lämpligt tillskott för gravida och ammande mödrar).

Resultatet är världens bästa dokumenterade omega-3-tillskott med en enastående hälsoeffekt – vilket är kliniskt visat (se APPENDIX nedan).

BrudyLab har på kort tid erövrat 15 % av världsmarknaden för ögontillskott genom hög kvalitet och god effekt – och inte genom TV-reklam och kändisar. Om man slänger pengar i sjön på härsken fiskolja eller på små doser med liten verkan är en sak – en annan är om man förlorar sin syn av samma orsak.

Använder du VitaePro?

Då sponsrar du till stor del TV-reklam, kändisar och telemarketing. Varför inte istället i första hand premiera hög produktkvalitet och hälsoresultat?

Team Kostdemokrati testade innehållet i ”VitaePro” jämfört med ”BrudyRetina 1,5g” och det blev en klar knockout-seger för BrudyRetina. Läs även även nästa ”match” där ”BrudyRetina 1,5 g” vinner överlägset över MegaRed (som säljs på svenska apotek). Mängden DHA i en kapsel ”Algatrium Plus” motsvarar 12,7 kapslar ”MegaRed” (DHA är viktigt för ögats och hjärnans funktion).

 • VitaePro, MegaRed och Optivital MOT Algatrium Plus och BrudyRetinaklicka här

Kostdoktorn skrev att.

”Dagsdoserna via VitaePro är bara runt 10 procent av de som brukar användas i studier som visat hälsoeffekter. Mycket pengar för lite innehåll. Kanske går budgeten främst till reklamfilm och hype, inte till kvalitet”.

Fler artiklar om VitaePro:

 • Hälsopillret VitaePro kan göra dig sjukExpressen . Citat:

Företaget har inte gjort en enda vetenskaplig studie
som bevisar att medlet har de goda effekter som de påstår.

 • Terraza-Rolf: ”Vitaepro är en bluff”smålänningen . Citat:

Leif Dahlberg är professor i ortopedi vid Lunds universitet. Han är mycket kritisk till Vitaepro. Han har granskat den information företaget ger om ingredienserna.

”Jag känner inte till att det finns någon vederhäftig studie som säger att det här är bra för lederna. Ur ett vetenskapligt perspektiv är det en bluff.” säger han till Expressen.

ζ

Optivital vs BrudyRetina

Svenska ögonläkare rekommenderar Optivital (som även finns på svenska apotek) som ett ögontillskott – men efter att ha jämfört med ”BrudyRetina” så undrar man varför? Det blir knockout även här.

Spanska ögonläkare rekommenderar ”BrudyRetina” (som finns på spanska apotek) för att förebygga förändringar av gula fläcken (det skarpa seendet) och om man tittar på innehållet så verkar det vara kloka rekommendationer.

“350 000 – 500 000 svenskar lider av folksjukdomen gula-fläcken-sjukdomen (i varierande grad) som skadar det skarpa seendet (och då hjälper ej glasögon), varav 45 000 är gravt synskadade. Speciellt utsatta är diabetiker och äldre”

Hur många har förlorat sitt skarpa seende på grund av brist på DHA, vitaminer, mineraler och antioxidanter?

”Anti-aging”

Anti-agingBrudylabs Omega-3-tillskott, som Algatrium Plus och BrudyRetina 1,5g, är DHA-tillskott som i kliniska försök uppvisat en antioxidativ effekt som i dagligt tal kallas för ”anti-aging” (ett hälsopåstående godkänt av EFSA). Det innebär att alla celler skyddas mot förtidigt åldrande, såväl inre organ som hjärta, hjärna, ögonen, naglar och huden ”föryngras”. En bra investering.

KVALITET ÄR INTE DYRT. Om man inte räknar ”pris per kapsel” utan istället tittar på vad som finns i en kapseln, så inser man att kvalitet faktiskt är billigt (se konsumentrapport ovan). Det allra viktigaste är dock att ett tillskott har avsedd effekt – så att man inte slänger sin hälsa i sjön tillsammans med pengarna.

Att förlora pengar på verkningslösa produkter är en sak
– att förlora sin syn av samma orsak en annan sak.

Klicka på löpsedeln nedan för att läsa mer.

Kvalitet är A och O

BrudyLabs produkter bildar en egen kvalitetsklass och kan nu beställas fraktfritt inom Sverige – tillskott som i en fair fight ”sopar mattan” med VitaePro, MegaRed och Optivital. Nedan en annons i 2000-Talets Vetenskap (klicka nedan för att komma till webbutik).

BRUDYRETINA-REKLAMTEXT.
ζ

APPENDIX

Fördjupning – Vetenskapen bakom BrudyLabs Omega 3 produkter

Till skillnad från VitaePro finns här rikligt med
vetenskaplig dokumentation (dock lyser TV-
reklam och kändisar med sin frånvaro).

 

10-years-researchVETENSKAP

Ett av världens mäst testade och dokumenterade Omega 3 tillskott – med mycket gott hälsoresultat.

 

logga nilalf……FRI-FRAKT-60

 

Ett svar på ””Das Beste Oder Nichts””

 1. KVALITET ÄR A OCH O – SPECIELLT NÄR DET GÄLLER OMEGA 3

  År 2011 publicerades en undersökning i Norge där de hade undersökt 113 stycken olika Omega-3-produkter och praktiskt taget alla innehöll härsken olja – mer eller mindre … klicka här

  Härsken olja ger eftersmak av fisk och kan faktiskt göra större skada än nytta – varför jag inte åt tillskott med Omega-3 under flera års tid. Jag provade flera märken och fick ofta en otrevlig eftersmak.

  Jag upptäckte Algatrium Plus för drygt ett år sedan och efter ett tag gick jag över till BrudyRetina – och upplever ingen eftersmak då oljan är mycket stabil. Det finns t.o.m. små barn som tuggar i sig kapslarna som ”oljegodis” (det skulle de aldrig göra med dålig kvalitet). Upptaget i kroppen är också extremt bra.

  Eftersom jag inte har några ögonproblem så nöjer jag mig med en kapsel per dag. En kapsel innehåller hela 350 mg DHA och enligt EFSA krävs 250 mg för att man ska kunna hävda att det är bra för ögonhälsan. Om man redan drabbats av förändringar av gula fläcken så bör man dock ta tre kapslar om dagen.

  Optivital som säljs som ögontillskott på svenska
  apotek innehåller noll gram DHA – som är den
  viktigaste ingrediensen. Hur tänker de då?

  Algatrium Plus och BrudyRetina är också ett av marknadens renaste tillskott och passar därför till gravida och ammande mödrar. Men även om man är äldre så bör man undvika miljögifter. Brudylab kontroller renheten på all produktion (således ej enbart stickprov), vilket känns bra.

  LEDVÄRK ELLER MUSKELVÄRK?

  Om man har problem med led- eller muskelvärk så ska man i första hand sluta med statiner (om man tillhör den grupp om 850.000 svenskar som lurats på denna drog) … klicka här

  Självklara tillskott är D3-, K2- och C-vitamin. MSM och kolloidalt silver kan för en del göra underverk … PDF

  Om man förlitar sig på att VitaePro ska ha någon större effekt vad gäller muskel- eller ledbesvär – så blir man sannolikt besviken på resultatet. Leif Dahlberg är professor i ortopedi vid Lunds universitet och han är mycket kritisk till VitaePro. Han har granskat den information företaget ger om ingredienserna:

  ”Jag känner inte till att det finns någon
  vederhäftig studie som säger att VitaePro
  är bra för lederna. Ur ett vetenskapligt
  perspektiv är det en bluff.”
  säger
  han till Expressen.

Kommentera