Dags att förnya medlemskap och prenumeration (= världens bästa sjukvårds- och pensionsförsäkring).

.

wow-paket-0

wow

Vi har komponerat ihop världens bästa och
billigaste sjukvårds- och pensionsförsäkring.

Som kan RÄDDA VÅRDEN från en kollaps
och som omedelbart höjer din livskvalitet.

Din insats är minimal både vad gäller tid
och pengar. Men potentialen är enorm.

ζ

.
Dags att förnya medlemskap och prenumeration

Och för dig som ännu inte upptäckt denna genväg till hälsa och prestationsförmåga, att kunna ta befälet över ditt och dina barns livskvalitet. Och RÄDDA VÅRDEN. Och slippa bli grundlurad.

Medlemskap och prenumeration som skulle kunna förändra ditt liv och på köpet rädda sjukvården. Hela ”paketet” för det facila priset av 540 kronor per hushåll för hela 2014. Självklart kan man också välja bara enstaka delar av paketet.

strålkastarljus-3

Tre av varandra oberoende delar som beställs var för sig, men som kompletterar varandra och bildar ett starkt ”paket”. Problem och möjligheter vad gäller din och dina närmastes hälsa och välbefinnande blir belysta av tre oberoende källor, utifrån olika synvinklar.

Ett mycket potent ”paket” som består av tre oberoende komponenter:

 • KRONBLOM-AKTIVEtt medlemskap i DiOS (Diabetesorganisationen), från 150 kronor för hela 2014. Om 100.000 hushåll anslöt sig (2,4 % av Sveriges hushåll), så skulle sannolikt sjukvården och folkhälsan kunna räddas. Då får man tillräckligt politiskt tryck för att kunna åstadkomma en förändring. Observera att ALLA som vill stödja fighten mot diabetes är välkomna (man behöver absolut inte vara diabetiker). Teckna medlemskap här … www.dios.bz
  .
  Den miljon diabetiker  och prediabetiker som redan drabbats av sjukdomen i Sverige har extra stort utbyte av ett medlemskap då de får information om hur de bäst kan kontrollera sin sjukdom så att risken för följdsjukdomar minimeras, och medlemmar kan ställa frågor på forumet på www.dios.bz (se menyn ”Forum”).
  .
  .
  Om du redan är medlem och betalt medlemsavgifter för 2014, men saknar inloggningsuppgifter till www.dios.bz. Då kan du ansöka om det här…
  .
  Förnyelse av medlemskap sker enkelt genom att betala in medlemsavgiften på bankgiro 346-2769 (via Alingsås Diabetesförening) eller betala via sin lokala diabetesförening. Uppge att det gäller medlemsavgift för 2014 och glöm inte att ange ditt namn och din adress.
  .
 • LCHFomsl4_13LCHF-magasinet. Marknaden översvämmas nu av olika LCHF-tidningar och bilagor av varierande kvalitet. Den tidning som sticker ut är LCHF-magasinet som förmedlar allt man behöver veta på et seriöst sätt. Man skulle kunna säga att detta är originalet som försvarar sin ledande position på ett mästerligt sätt. Innehållet är det viktiga, men den ansiktslyftning som tidningen och webbplatsen nyligen genomgick är inte heller fel.
  .
  Frågan är om man behöver fler LCHF-tidningar än originalet?
  .
  En perfekt nyårspresent efter att man själv tecknat en prenumeration. Läs mer och teckna en prenumeration här… www.lchfmagasinet.se
  .
  Förnyelse av prenumeration sker via det inbetalningskort som medföljde senaste numret av tidningen. Varför nöja sig med en kopia när man kan få originalet, som går på djupet med olika frågor, till ett mycket bra pris?
  .
  Utdrag ur tidigare nummer … klicka här.
  .
 • 2000-Talets Vetenskap. Tidningen som talar … när andra tiger.
  .
  2000TV-sid1-5_13Varje nummer är en guldgruva för vetgiriga medborgare som inte vill bli grundlurade på sin hälsa och sina skattepengar. Mycket att det som avslöjas i denna tidning går inte att få reda på någon annanstans. Detta är en tidning man försöker tiga ihjäl då den hotar den lukrativa marknad som lever på just ohälsa.
  .
  Tidningen avslöjar ett avancerat forskningsfusk som i många fall lurar skjortan av oss utan att vi märker det och avslöjar hur vården styrs av kommersiella intressen med målet att maximera vinsterna. Vår hälsa och samhällsekonomin vägar i detta sammanhang lätt. Detta är en viktig tidning vi måste värna och läsa, om vi bryr oss om vår hälsa och vårt välstånd.
  .
  Denna tidning kompletterar LCHF-magasinet genom till stor del belysa vården, läkemedel, vetenskapen (= skapa vetande), juridiken och politiken. En ögonöppnare för många som idag går omkring med en falsk världsbild. En tidning som faktiskt kan rädda ditt liv., genom att förmedla insikter och fakta som man behöver för en framgångsrik egenvård.
  .
  En tidning som utmanar dagens maktstrukturer, utifrån ett oberoende vetenskapligt perspektiv. En kunskapskälla som är beroendeframkallande för de som redan är medlemmar i föreningen SARA (där tidningen ingår i medlemskapet)..

tystnad-rund-skylt-vtystnad-rund-skyltEn oumbärlig tidning om dig vill veta mer om forskningen och vetenskapen runt t.ex. diabetes, hjärtsjukdom eller cancer. Eller andra stora folksjukdomar som Ulcerös kolit, Crohns sjukdom. reumatism, Alzheimer, etc. Om du är en sanningssökare så är tidningen ett måste, eftersom de som borde upplysa dig, tiger som muren.

Om de skulle våga yppa något i strid mot givna direktiv, så skulle de riskera sin legitimation, sitt jobb och sin karriär. Därför tiger de som muren även om det innebär att medborgarnas hälsa offras. Därför måste du själv söka information – om du vill undvika att bli grundlurad.

ζ

Uffe-Ravnskov-funderar.
”Sanningen måste förvärvas
av varje enskild människa.

Vill du veta något måste du själv
se på alla premisserna,
själv lyssna
på alla argumenten och sedan själv
avgöra
vad som verkar mest logiskt.

Det går lätt snett om du ber
auktoriteterna göra arbetet åt dig.”

Uffe Ravnskov, med. dr., docent

ζ

APPENDIX

Ett utdrag från senaste numret av 2000-Talets Vetenskap

2000TV-sid1-5_13

Klicka för att förstora bilden ovan

Redaktörerna har ordet

Vi går framåt när de flesta går bakåt!

Forward-6..2000-Talets Vetenskap har under alla år, det har faktiskt hunnit bli 18 stycken, haft som målsättning att lyfta fram de pionjärer och förkämpar som slåss för hälsa eller har varit först med att varna för nya påfund som står i konflikt med hälsan.

I detta årets sista nummer lyfter vi fram några av dessa förkämpar. Vi uppmärksammar Ann-Charlotte Stewart, Birgitta Williams, Björn Hammarskjöld, Örjan Hallberg, Ulf Dahlström, Peter Wilhelmsson, Ib Pedersen, William Engdahl mfl. De har alla på ett eller annat sätt bidragit till att göra oss klokare. Vi låter även de som har använt sig av pionjärernas kunskaper komma till tals.

Ingrid Andreassons fantastiska användarberättelse om hur hon botade makens cancer är ett bra exempel på detta. Ingrid är förstås en mångårig prenumerant.

Vi vill även hissa flaggan för den italienske cancerläkaren Tullio Simoncini som i april nästa år kommer till Sverige på föreläsningsturné. 2000-Talets Vetenskap ska fungera som ett nav för alla våra medlemmar.

Här ska du få unik information som du inte kan hitta någon annanstans. Visst, det går kanske att hitta samma information på Internets böljande informationshav, men där är det nästan omöjligt att bedöma sanningshalten i informationen.

graph-up2000-Talets Vetenskaps redaktion borgar för att trovärdigheten  i vad vi skriver är hög, vi granskar nämligen allt innan det publiceras i tidningen.

Idag går nästan alla tryckta medier kräftgång, med ett intressant undantag: 2000-Talets Vetenskap! Jämfört med samma tid förra året så har vår medlemsskara ökat med 15 procent!

frågeteckenVi vill att du som läsare ska få en aha-upplevelse varje gång du öppnar tidningen. Den som läser tidningen första gången, kan möjligen bli förskräckt och fråga sig:

– Kan det här verkligen stämma? Min världsbild rämnar!

Allteftersom märker dock våra läsare att det vi skriver i de flesta fall har bärighet.

Med denna tidning medföljer ett inbetalningskort för medlemsavgiften 2014. Missa inte det!

Vår uppmaning till dig blir även att bidra till att föreningen fortsätter att växa. Lös dina julklappsbekymmer genom att ge bort en eller flera årsprenumerationer i julklapp till dina nära och kära. Ju fler julklappar du beställer, desto förmånligare blir priset (se sid. 5 för mer info).

Avslutningsvis vill redaktionen önska alla läsare en God Jul och ett Gott Nytt År! Men pass på – redan i februari 2014 är vi tillbaka med nya friska tag.

Ingemar Ljungqvist & Bo Zackrisson
redaktörer för 2000-Talets Vetenskap

ζ

Giro di Svezia – en föreläsningsturné om cancer

cancer-barn2wbFör dig som veta mer om hur man förebygger och botar cancer, som idag drabbar var tredje svensk och snart varannan svensk. En kunskap som aktivt motarbetas av etablerade forskare och läkare (även i Sverige), som inte vill se sina cirklar rubbade. Inte heller en lönsam cancerindustri vill att deras monopol hotas, varför de också energiskt motarbetar ny kunskap.

TullioSiminciniDr Tullio Simoncinis arbete har kostat honom hans läkarlegitimation i Italien, men det har inte stoppat honom. Uppenbarligen utgör han ett hot mot cancerindustrin, som lever gott på sitt cancermonopol. Anmärkningsvärt är att cancerforskningen stått och stampat på samma ställe under decennier utan att komma framåt, utan att de verkar ha förstått att de kanske borde byta spår. Men så länge de tjänar stora pengar på att stampa på samma ställe, så fortsätter de med det. När cancer ökar så ökar också forskningsanslag och marknaden för vård och läkemedel.

En industriverksamhet präglad av cynism, på annat sätt kan svårligen detta motstånd mot framsteg förklaras. Det handlar om pengar och makt, och inte så mycket om att bota och läka.

Så varför såga på den gren man sitter, som blomstrar? Ett resonemang som dock är svårt att förstå, med tanke på dess konsekvenser. Ett tankesätt som är Dr Tullio Simonciini är främmande, vilket kostade honom hans legitimation. Han har fräckheten att gå mot de monetära strömmarna, när han söker sanningen om cancer. Hur cancer uppkommer och hur den kan botas.

ζ

Dr Erik Enby

Även Dr Erik Enby i Göteborg har gjort samma upptäckt, att cancer är svamp. Även han berövades sin legitimation och en häxjakt inleddes. Men istället för att låta sig kuvas så skrev han en bok (i romanform) som beskriver både häxjakten och hans rön: Blod, mod och envishet : på spaning efter sjukdomarnas väsen.  Märkligt nog så är det ingen som bemöter dessa rön med fakta.

Läs bokbeskrivning och recensioner:

Läs mer … klicka här

ζ

Föreläsningsturné i Sverige

mark-calender-23april

Både Dr Erik Enby och Dr Tullio Simoncini  kommer att föreläsa i Göteborg 23 april kl 18.00 – 22.00 (på svenska respektive på engelska). Gör en notering i almanackan redan nu.

Medlemmar i föreningen SARA (2000-Talets Vetenskap) erhåller rabatterad entré (medlemsförmån). Mer information om turnén Giro di Svezia kommer längre fram.

ζ

Årets Gnistanpristagare* är Dr Tullio Simoncini

Årets Gnistanpristagare kommer från Italien och heter Tullio Simoncini. Tidigare har vi haft pristagare från både Bulgarien och Ungern, men då har det handlat om personer som sedan länge slagit ner sina bopålar i Sverige. När Dr Simoncini kommer till Sverige i april nästa år får vi möjlighet att lära känna honom lite bättre.

Tullio Simoncini får priset för att han som onkolog under drygt tjugo års tid framgångsrikt har behandlat många av sina patienter med den enkla substansen bikarbonat. Då har han och patienterna fått se hur cancertumören på bara någon vecka krymper ihop och reduceras i storlek. Dr Simoncini är emellertid något mer. Han är en läkare som utövar läkekonst och ser på patienten ur ett holistiskt perspektiv.

Detta har i sin tur lett Tullio Simoncini till att dra två viktiga slutsatser som han redogör för i sin bok ”Cancer is a Fungus” (”Cancer är en svamp”). Den första slutsatsen är att själva tumören till huvuddelen utgörs av en mikrobiell svampväxt. Denna svamp är mycket förslagen och förmår att anpassa sig till och undvika kroppens eget försvarssystem. Den tycks även kunna stå emot de flesta gängse åtgärder som man sätter in för att bekämpa cancersjukdomen.

Den andra slutsatsen som Simoncini drar utifrån sina lyckade behandlingar är att även det ortodoxa canceretablissemanget bär klara likheter med en parasitär växt. De ser cancern primärt som ett sätt att tillskansa sig pengar, karriär och ära. De ser patientens väl och ve som en sekundärfråga.

Kritik och logik

Simoncini skjuter den etablerade hypotesen om den genetiskt förändrade cellen som orsak till cancer i sank. Det är en oerhört bräcklig teori, där man har staplat den ena gissningen på den andra utan tillräcklig empirisk grund.

Även om hans eget teoribygge bakom cancer/svamp-hypotesen inte är underbyggt med dubbelblinda studier, så påvisar Simoncini med en rad fallbeskrivningar hur väl hans terapi fungerar. Allra viktigast är dock att han använder naturvetenskapens förnämligaste verktyg – logiken – när han visar hur en svampväxt utvecklar sig till cancer.

Simoncini kommer till Sverige

I april nästa år kommer Dr Simoncini till Sverige på en föreläsningsturné. Då kan vi få bekanta oss med honom och han med oss. Det är Föreningen SARA, som tillsammans med företagen Alpha Plus, Holistic och Ion Silver, har bjudit in Tullio Simoncini till Sverige för en Giro di Svezia. Du läser mer om föreläsningsturnén på sidan 18 i detta nummer.

Ett stort grattis till Dr Tullio Simoncini, 2013 års Gnistanpristagare!

Föreningen SARA:s Priskommitté

*) GNISTANPRISTAGARE.  Med GNISTAN-priset vill vi belöna den som insett att en komplex sammansatt helhet som människokroppen eller ett ekosystem måste ses i sin helhet. Människokroppens komplexitet kräver hänsyn till energi och kemi i växelverkan, till nerv-, immun- och hormonsystemet. Kroppen påverkas av en kaskad av omgivningsfaktorer, där miljön och maten vi äter spelar en central roll ner på minsta cell, molekyl- och gennivå.

Vi har hämtat inspiration från det synsätt Albert Einstein hade när han klargjorde ljusets (gnistans) sanna natur. Före Einstein hade det uppstått två skolor som bekämpade varandra. Den ena skolan betraktade ljuset som partiklar, materia som rörde sig i världsalltet. Den andra skolan stred för att ljuset är en vågrörelse. Einstein avgjorde frågan för eftervärlden, genom att hävda ljusets dubbelnatur – att det kan vara både partiklar och vågor. Priset delas ut av föreningen SARA/2000-Talets Vetenskap – Sveriges mest spännande populärvetenskapliga tidskrift. Laddad med kontroversiell och nedtystad kunskap, aktualiteter och angelägen debatt om medicin och hälsa.

ζ

Tullios-turneKlicka ovan för att läsa mer (flyer-pdf)

ζ

Header-web

Klicka på bilden ovan för att läsa mer om innehållet i senaste numret.

Innehållsförteckning

 • Sveriges första Forskningssymposium om homeopati… Många nya spännande möjligheter att behandla ohälsa på, som hotar läkemedelsindustrins monopol på begreppet ”hälsa”.

Björn-Hammarskjöld-2013

 • Björn Hammarskjöld: De frispråkige läkaren som förföljs av myndigheterna… (Sverige laglöst land?)
 • Open Mind-konferensen 2013: Nya tankar om det otänkbara…
 • Sambanden mellan elektromagnetisk strålning och ohälsa… Inte så ofarligt som man skulle önska och hur man minimerar riskerna.
 • Olika infallsvinklar på GMO… Ett smygande hot mot mänskligheten, som de flesta medborgare är omedvetna om. Därför kan de som tjänar stora pengar på GMO flytta fram sina positioner. Om medborgarna hade varit medvetna om riskerna hade de krävt ett omedelbart STOPP.
 • Giro di Svezia: Dr Tullio Simoncini kommer till Sverige i april 2014… (om hur cancer uppkommer och hur cancer i många fall kan botas).
 • Ann-Charlotte Stewart: Enbrobyggare mellan olika världar…(om vacciner, och inte alls som många tror).
 • Till minne av Ulf Brånell…
 • Naturläkaren Peter Wilhelmsson: 30 år med passion förhälsa…
 • Ingrid Andreassons användarberättelse: Jag botade min makes cancer med mungbönor och kosttillskott…

warning-sign1Här finns ett eller flera guldkorn för de allra flesta. Kunskaper och insikter som man har användning för. Men en varning kan vara på sin plats då din världsbild kan rubbas, vilket kan vara nog så smärtsamt.

Redan prenumerant?

presentDu som redan är medlem/prenumerant och som missade julerbjudandet som gick ut 17 december har en chans till, som en nyårspresent (erbjudandet förlängt, gäller året ut).

 • Läs mer om erbjudandet  här…

ζ

WOW…

WOW … vilket paket för 540 kronor för ett hushåll, drygt tio kronor i veckan för kunskap, tips och annat som förbättrar förmågan att ta ansvar för sin och sina barns livskvalitet. Därtill en oberoende nationell diabetesorganisation i medborgarnas tjänst, som aktivt arbetar för att rädda vården, när man själv inte har tid (läs mer…).

En paketlösning vi starkt rekommenderar, en billig och effektiv pensionsförsäkring. Om inte folket engagerar sig kan vi se fram emot en ojämlik vård och omsorg och i värsta fall en halverad pension. Även skolan och våra barn kommer att fara illa.

Detta WOW…paket är ett viktigt steg mot en ökad livskvalitet och mot att slippa bli grundlurad.

Dags för Dig att ta befälet över Ditt liv och RÄDDA VÅRDEN!boss-who-is-the

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

ζ

Avslutningsvis,

några ord från Carita Henriksson, ordförande Alingsås Diabetesförening (ansluten till DiOS)

Carita-HenrikssonCarita Henriksson

Ett stort tack,

för att du är med och stöder kampen för en bättre tillvaro för alla som lever med diabetes!
Och för att du är med och stöder kampen för att förebygga diabetes och dess följdsjukdomar!

Vi har upplevt ett enormt intresse sedan vi var med och lanserade sidan www.dios.bz. Vår hemsida utvecklas varje dag och flera intressanta länkar och inlägg kommer hela tiden. Alla som blev medlemmar under sista kvartalet 2013, betalade även för 2014 så ni behöver inte göra något.

Förnya sitt medlemskap

Men ni andra som gått in tidigare måste förnya ert medlemskap med inbetalning senast 31 december 2013.  Gå in på hemsidan och gör inbetalningen så får du inget glapp i din tillgång till sidan. Ett ”E-medlemskap” (även kallat stödmedlemskap) kostar endast 150 kronor för hela år 2014 och om man vill ha en tidning sex gånger om året så kostar det något mer.

Det går också att betala via din lokala diabetesförening och priset för ett standardmedlemskap (där medlemstidning ingår), varierar mellan olika föreningar. Sveriges största diabetesförening Storstockholms Diabetesförening (som är ansluten till DiOS), där kostar t.ex. ett standardmedlemskap 295 kronor, men då ingår också flera lokala aktiviteter.

BankgiroBetala in på bankgiro och ange ”medlemsavgift 2014” samt namn och adress. Bankgiro 346-2769 går till Alingsås diabetesförening, som administrerar medlemsavgifter och som ansluter till en lokal förening om sådan finns, annars blir det en direktanslutning till DiOS, tills en lokal förening bildats.

Du som tecknat ett E-medlemskap (kallades tidigare ”stödmedlemskap”) vet väl att du kan läsa medlemstidningen på nätet … klicka här

 • Vår ambition är att vi skall få igång fler lokala grupper runt om i vårt land!
 • Vi vill att så många som möjligt skall få kunskap om hur man kan påverka sina vanor så att man får en bättre livskvalité.
 • Vår målsättning är att var och en skall göra ett aktivt val hur man tar hand om sin diabetes, ex ändrade kostvanor.

Detta kan man göra om man har kunskap eller vet var man kan hitta kunskapen.

Många berättar om hur de förändrat sina kostvanor och fått en helt annan inställning till livet och en markant förbättrad livskvalitet. Risken för följdsjukdomar minskar också.

Fighten mot diabetes och dess följdsjukdomar berör alla medborgare så ALLA är välkomna som medlemmar (inte bara diabetiker). Det gäller ju att tillsammans RÄDDA VÅRDEN från den kollaps som annars väntar runt nästa krök (om inte folket själva tar ansvar för sin hälsa)..

Välkommen att vara med i vår viktiga kamp!

 .
Carita Henriksson
Ordförande Alingsås Diabetesförening

ζ

Ett svar på ”Dags att förnya medlemskap och prenumeration (= världens bästa sjukvårds- och pensionsförsäkring).”

 1. Dags att gå från ord till handling – att agera även utanför bloggvärlden.

  För att detta ska lyckas krävs att tiotusentals medborgare ökar sin kunskap och detta kan ske via lättlästa och granskade artiklar i veckotidningsformat. Därför rekommenderar vi LCHF-magasinet och 2000-talets Vetenskap som ger viktiga insikter som inte fås någon annanstans, till ett mycket konkurrenskraftigt pris (200 kronor respektive 190 kronor för ett helt års prenumeration).

  Begreppet ”VETENSKAP” betyder för 2000-Talets Vetenskap att ”SKAPA VETANDE” hos sina läsare.

  Diabetesorganisationen i Sverige (DiOS) tar fighten mot diabetes och på köpet följer de flesta sjukdomar, även övervikt, vilket skulle RÄDDA VÅRDEN. Framgången beror på hur många som ansluter sig genom ett medlemskap och alla hushåll är välkomna (och man behöver inte vara diabetiker). Ett E-medlemskap kostar 150 kronor per kalenderår och det räcker att 2,4 % av Sveriges hushåll ansluter sig för att vi ska få tillräcklig tyngd för att kunna RÄDDA VÅRDEN (och omsorgen, och pensionen, och ….).

  Sannolikt ditt livs bästa investering.

  – – –

  Pension-allmän-kuvertVÄRDENS BÄSTA SJUKVÅRDS- OCH PENSIONSFÖRSÄKRING. Vi har komponerat ihop världens bästa och billigaste sjukvårds- och pensionsförsäkring.

  Som kan RÄDDA VÅRDEN från en säker kollaps och som omedelbart höjer din livskvalitet. Som faktiskt kan rädda liv. Din insats är minimal både vad gäller tid och pengar. Men potentialen är enorm.

  Du får en unik kunskap och information som du inte kan hitta någon annanstans.

  Visst, det går kanske att hitta samma information på Internets böljande informationshav, men där är det nästan omöjligt att bedöma sanningshalten i informationen. Här borgar en kunnig redaktion för att trovärdigheten är hög, som granskar allt innan det publiceras.

  fattig-manI paketet ingår att vi tillsammans bygger en opinion med tyngd, som tvingar ansvariga politiker att lyssna och verka för att stärka folkhälsan, rädda sjukvården och att verka för ett hållbart samhälle (idag flyter de flesta ansvariga med de monetära strömmarna, likt badankor). Tyvärr så bryr sig varken vården eller politiker om vad som skrivs på bloggar särskilt mycket, varför förändringar går långsamt och denna sengång har vi inte längre råd med, varför vi måste mobilisera och möta dem, ansikte mot ansikte.

  Och det räcker att 2,4 % av Sveriges hushåll ansluter sig – så är vi tillräckligt många för att med tyngd kunna påverka ansvariga politiker att göra sitt jobb.

  Men om vi nöjer oss med med att gratisblogga och tycker att drygt tio kronor per vecka och hushåll är för dyrt för att må bra och för att rädda välfärden, så har vi istället att se fram emot en vårdkostnad på mer än 430.000 kronor per hushåll och år (enligt SKL-prognos). Och i värsta fall en halvering av pensionen. DET ÄR DYRT.

Kommentera