Vi välkomnar Tommy Svensson som ny krönikör

Tommy Svensson kommer framöver att låta oss ta del av hans nyhetsbrev som avslöjande informerar om det andra tiger om. Tommy är författare och en uppskattad föreläsare. Läs mer på www.utbildningscenter.se där Du kan beställa bra handböcker om vitaminer, mineraler och tillsatser.

Tommy Svensson

Jag har under de senaste 15 åren studerat mattillsatsernas påverkan på oss människor. Anledning till detta är egen kronisk sjukdom som försvann efter att jag lagt om min kost.

Jag har under alla dessa år samlat uppgifter, fakta och forskningsrapporter från hela världen och byggt upp ett stort kontaktnät när det gäller dessa frågor. I Sverige har vi idag 316 tillsatser som betecknas med E-nummer och om vi dessutom lägger till alla processhjälpmedel, ämnen som används för att tillverka alla dessa tillsatser, samt alla ämnen som finns i kemiska smakaromer, så handlar det om många tusen onödiga ämnen som vi utsätts för under ett liv.

Vi svenskar får i genomsnitt i oss över 7 kg främmande ämnen under ett år, mitt mål är att minska detta avsevärt.

Tommy Svensson

Kommentera