WHO: Offentliggör all forskning så vi kan se riskerna med vacciner

ζ

WHO: Offentliggör all forskning så vi kan se riskerna med vacciner

Ungefär hälften av all forskning redovisas inte. Ofta handlar det om att man vill mörka icke önskvärda forskningsresultat. Detta är ett stort problem och nu går WHO ut med ett pressmeddelande där flera stora forskningsfinansiärer kräver att alla forskningsresultat ska redovisas öppet.

Organisationerna bakom detta initiativ är Indiska rådet för medicinsk forskning, Norska forskningsrådet, Storbritanniens medicinska forskningsråd, Médecins Sans Frontières och Epicenter, PATH, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), Institut Pasteur, Bill & Melinda Gates Foundation och Wellcome Trust. All forskning som dessa organisationer finansierar ska under de kommande 12 månaderna registreras i ett offentligt register tillgängligt för alla. De skriver:

”Orapporterade försöksresultat lämnar en ofullständig och potentiellt vilseledande bild av riskerna och fördelarna med vacciner, läkemedel och medicinsk utrustning och kan leda till användning av suboptimala eller till och med skadliga produkter.”

Kritiken mot forskningsfusk och mörkade biverkningar har accelererat de senaste åren. Allt fler kräver att få veta sanningen om vacciner och läkemedel, vilket de största finansiärerna nu har insett. Trovärdighet i forskningen är nödvändig för att man i framtiden ska kunna försvara dess användning.

Pressmeddelandet från World Health Organisation publicerades den 18 maj 2017:

 • Major research funders and international NGOs to implement WHO standards on reporting clinical trial results … WHO
  .
 • Offentliggjorda forskningsstudier ska ge mer rättvis bild … SR

Källa … Canal Second Opinion

ζ


Utdrag från kommentar på Facebook 24 maj 2017.

”Läkemedelsindustrin tvingas krypa till korset”

Så kan man absolut tolka det då de icke oberoende finansiärerna nu gemensamt går ut med krav på att redovisa alla mörkade forskningsresultat. Man gör så troligen efter att chefredaktörerna på två av de största medicinska tidskrifterna tidigare i år gick ut med att upp till 50% av de forskningsstudier som publiceras är ren bluff och gallimatias.

 • The Lancets chefredaktör säger att hälften av alla medicinska artiklar är pseudovetenskap … NewsVoice
  .
 • Ny forskning: Hälften av alla barn i USA kan få diagnosen autism år 2025 på grund av glyfosat (och vacciner) … NewsVoice

Man stödde sig på en stor studie från The University of British Columbia School of Medicine i Vancouver, gjord av Lucija Tomljenovic, PhD. Men troligen också den massiva kritik från vaccinkritiker och den stora uppslutning som varit kring filmen Vaxxed med flera kända personligheter inblandade.

Vad som är en stor fjäder i hatten för oss vanliga dödliga är all den energi och kritik mot organisationer som Vetenskap och Folkbildning (VoF) fått. Deras pseudovetenskapliga inställning och argumentation har helt fallit till marken. Man har lagt retorik som dom inte har haft den blekaste aning om.

Man har helt enkelt pratat i nattmössan från morgon till kväll.

Som ett exempel tar jag den desperation jag upplevde när jag lade upp denna forskningsstudie på VoF:s vaccinforum i början på februari 2017. Den lades in säkert 10 ggr och togs bort av en av de mer framträdande aktörerna inom VoF och dennes spridning av icke vetenskaplig gallimatias. Sedan stängdes jag av och fick inte uttala mig mer där.

Man sade också att studien var bluff och att forskaren som gjort studien inte var forskare utan en assistent och medhjälpare. Hon smutskastades med råge och fick klä skott för industrins aggressioner. Men redaktörerna på två de största tidskrifterna inom medicinsk forskning, Lancet och The english journal of medicine gav henne stöd, och vek inte från sin ståndpunkt trots kritik från industrin.

Man anade nog redan då vad som komma skulle, och sedan strax innan påsk verkar VoF försöka hålla sig väl under radarn, då man inte är lika framträdande längre på sociala medier.

Men framförallt så är VoF och deras anhängares trovärdighet nu totalt spolierad och vi får hoppas att alla de manipulerade journalister och politiker vi sett kryper till korset och gör rejäl avbön. ”Vetenskaplig” auktoritet är inte alltid korrekt.

Noterbart är att trots beslutet från WHO ligger i medias TT flöde för att man inte ska missa det, så har vi inte hört så mycket som ett knyst från dem. Varför? Har man upptäckt att byxorna är neddragna till fotknölarna, eller planerar man nya illdåd med hjälp av dem som styr dem?

Journalistik ÄR påverkad av den agenda som styr samhället. Det är svårt att idag hitta oberoende journalistik som är trovärdig.

Anna Starbrink (L)

Myndigheter är infiltrerad av industrin, och vi har även den senaste tiden sett politiker som nu senast i veckan av Anna Starbrink (L) skrika sig hesa över att nu måste vi ta vårt ansvar och införa tvångsvaccinering. Vaccintäckningen är för liten. Helt plötsligt, utan någons vetskap kommer denna information fram ur gömmorna, redo att användas vid krissituation. Framtrummad av hela sin familj och vänkrets från VoF, kan man misstänka.

Därför skulle jag efterlysa en rejäl granskning. Beslutsfattande politiker ska inte sitta med ett helt koppel lobbyister maskerade som förening i sin umgängeskrets. Vi har även Agneta Karlsson, sprungen direkt ur GSK:s lobbyorganisation. Nu sittande som vår sjukvårdsministers sekreterare. Noterbart är också att vår sjukvårdsminister nyligen sjukskrivit sig för stressrelaterad symtom. Kan han ha fått upp ögonen?

 • GlaxoSmithKline (GSK) nästlar sig in i den nya regeringenNewsVoice

Vet inte hur vi ska tolka detta WHO-beslut än. Det kan vara en dimridå, och krav där man laddar om med nya beslut som gynnar industrin. Vi har tyvärr sett WHO insyltade med industrins aktörer förr. Senast det begav sig var vid Svininfluensaepidemin. Hur det sett ut med EBOLA och Zika kan vi än så länge bara spekulera i.

Ha ögon, öron och medvetande vidöppna.
Nu måste vi hoppa ur fårhagen och förlita
oss på vår egen beslutsförmåga.

Länkar:

 • Editor In Chief Of World’s Best Known Medical Journal: Half Of All The Literature Is False … klicka här
 • Vaccine Choice Prayer Community … klicka här
 • Who pays for the pizza? Redefining the relationships between doctors and drug companies. 1: Entanglement … klicka här
 • One Of The Most Important Scientists In The World: “Most Cancer Research Is Largely A Fraud”klicka här
 • Flawed Medical Research May Be Ruining Your Health & Your Life (Important!) … klicka här

APPENDIX

Fördjupning om vacciner som berör alla – av Linda Karlström chefredaktör på Vaccin.me

Linda Karlström var på en föreläsningsturné i Sverige i april 2011.
Filmen (3 delar) är inspelad i Malmö ⇓

3 svar på ”WHO: Offentliggör all forskning så vi kan se riskerna med vacciner”

 1. Oberoende tester bekräftar att det finns GLYFOSAT i barnvacciner Videoklipp på Facebook

  – – –

  Vaxxed – A Revolution For Choice.
  23 tim

  Educate before you vaccinate!!! tiny.cc/FreeVaccinationEducation

  More information on glyphosate in vaccines:
  ecowatch.com/glyphosate-vaccines-1999343362.html

  Jeffrey M. Smith is the director of the Institute for Responsible Technology and is one of the world’s leading advocates against GM foods. His book Seeds of Deception is rated the number one book on the subject and has had a substantial influence on public perception and even legislation. Smith has reached tens of millions of people through hundreds of media interviews. He produced the video Hidden Dangers in Kids’ Meals, and also writes a popular monthly syndicated column. He is on the Genetic Engineering Committee of the Sierra Club, was the former vice president of marketing for a GMO detection laboratory, and ran for U.S. Congress in his home state of Iowa to raise public awareness of the health and environmental dangers of GM foods.
  Find his books here: amazon.com/Jeffrey-M.-Smith/e/B001JRXVHC/ref=ntt_dp_epwbk_0

  Networking, exemption information and doctor resources: tinyurl.com/RevolutionForVaccineChoice

  Follow us: facebook.com/RevolutionForChoice
  Read all vaccine inserts: tinyurl.com/ReadTheVaccineInsert

  #RevolutionForChoice #InformedConsent #Monsanto #Pesticides #Glyphosate #EducateBeforeYouVaccinate #VAXXED

  – – –

  Översatt:

 2. INLÄGG PÅ FACEBOOK 25 MAJ 2017

  The Lancet har tröttnat på forskningsfusk

  Lancet en av världens största medicinska tidskrifter är trött på forskningsfusk och tramsstudier som man vill publicera. Tidskriften har en av de största sk. impact factor inom forskning, och vad som publiceras där är viktigt i forskarkretsar. För några år sedan tröttnade man och ville sätta ner foten mot det forskningsfusk och pseudoforskning som man vill ska publiceras i deras tidskrift.

  Nyligen hakade en annan större tidskrift på samma resonemang, The english journal of medicine. Båda gick gemensamt ut med att så mycket som 50% av alla vetenskapliga studier som man vill publicera är forskningsfusk och rent trams.

  Detta ska sättas i relation till vad lobbyföreningen Vetenskap och Folkbildning menar är kvacksalveri och lurendrejeri. Alternativ som kolloidalt silver, homeopati, vaccinkritik mm bör belysas i skenet av deras påståenden om alternativa behandlingsmetoder och krav på evidens. Vem som är dom verkliga skojarna och manipulatörerna framträder allt mer tydligt, måste man konstatera.

  Eller är det bara ren okunskap man svänger sig med?

  – Medicintidskriften The Lancet granskar forskningsfusk Canal Second Opinion

 3. Januari 2014 skrev vi hur läkemedelsindustrin fungerar

  – Skojares och svindlares bransch
  klicka här

  Citat:

  Läget är särskilt oroväckande inom psykiatrin, där få objektiva diagnoskriterier föreligger. När Harvard-­psykologen Irving Kirsch för tio år sedan visade att antidepressiva mediciner inte hjälpte mycket mer än placebo (sockerpiller) råkade han i ett formidabelt blåsväder. En sympatisör skickade honom ett tips: Varför inte använda Freedom of information act – USA:s offentlighetsprincip – för att komma åt alla data som bolagen skickat FDA?

  Det var ett genidrag. De flesta nya läkemedel måste visa sig mer effektiva än placebo i minst två tester. Först ett lyckat test, och sen ett till för säkerhets skull – antar vi i vår oskuld. Men så går det inte till. Bolagen har lov att testa allt vad de orkar, tills de kan visa upp två där medicinen klår placebo – som när en roulettspelare satsar på rött ända tills rött kommer upp.

  De bägge lyckade testen figurerar sedan i reklam och i facktidskrifter, medan de där drogen visat sig overksam eller skadlig syltas i arkiven, och sällan hörs av mer.

  När Kirsch jämförde hela materialet så krympte de antidepressiva drogernas övertag mot placebo till så gott som ingenting. Kirschs och andras senare forskning har visat att motion och samtalsterapi är mer effektiva mot depression än gängse medicinering, som ofta har svåra långtidseffekter.

  – – –

  KOMMENTAR

  Men detta är inget som dagens politiker, som myndighetstjänstemän eller vårdens ledande tjänstemän bryr sig om. De offrar istället medborgarnas hälsa och liv och slösar bort skattekronor. Regeringen (S+MP) har t.o.m. gjort det gratis med narkotikaklassad läkemedel till barn.

  – Vart är vi på väg?
  klicka här

  – – –

  OMSTART SVERIGE

  Nu finns det äntligen ett parti som aktivt står för den politik som vi förespråkar – som har förstått att skolmedicin inte är lösningen på alla medicinska problem och som förespråkar att medborgarna ska erbjudas hälsofrihet och kunna välja det mest effektiva inom INTEGRATIV MEDICIN och inte lägga alla resurser på enbart skolmedicin. Skolmedicin har en viktig roll inom akutmedicin som utgör 20% av vården – medan det fungerar sämre vid kronisk sjukdom.

  – OmstartSverige (ditt självklara val)
  Facebook

  <<< klicka för att förstora bilden

  OmstartSverige har smygstartat med en Facebookgrupp och snart öppnar de en webbsida http://www.omstartsverige.se som under hösten kommer att laddas med mer information.

  OmstartSverige menar att land måste byggas på lag och har ett färdigt
  förslag på ny grundlag som säkrar demokratin … klicka här

  OmstartSverige verkar vara det enda partiet med en pragmatisk politik vad gäller vården, omsorgen, tryggheten, miljön, försvar, skolan, jordbruket, företagsamhet och integrationen. Varför kompromissa när man kan maximera på ett sätt som kommer ALLA medborgare tillgodo (inte minst pensionärerna)?

  Många medborgare är trötta på dagens politiker som inte förmår leverera RESULTAT. Medan de pratar så kraschar vården, rättsväsendet och integrationen är ett stort misslyckande. Du bestämmer september 2018 om du vill ha RESULTAT eller om du nöjer dig med prat.

Kommentera