Cancergåtan är löst

Snart vet vi

Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström (S) har bjudit in till rådslag om framtidens cancervård och frågan är om det är ett spel för galleriet eller om det är på riktigt? Cancerforskningen har stått och stampat utan att komma framåt under flera decennier och frågan är om man vill kunna bota cancer (som idag är en extremt lönsam industri)?

 • Dödligheten i cancer på samma höga nivå som för 20 år sedanklicka här

Doktor Erik Enby har forskat fram ett nytt lovande spår och han har anmält sitt intresse (se öppet brev nedan). Om Socialdemokraterna har ett gott och uppriktigt syfte med detta rådslag så kommer man att inbjuda Erik Enby och på ett seriöst sätt ta del av hans forskning – som enkelt kan verifieras eller falsifieras. Om ministern däremot negligerar Erik Enbys forskningsresultat så har vi ett kvitto på att det är ”business as usual” som är Socialdemokraternas ledstjärna (som inget får störa).

”Business av usual” innebär att standardbehandling mot cancer även fortsättningsvis blir kemoterapi (cellgifter) som misslyckas till 97 % och som ger hemska biverkningar (dock otroligt lönsamt för cancerindustrin). På samma gång ska vi förnekas naturliga metoder som stoppar cancer i 80 % av fallen – utan biverkningar. Det är dags att ställa våra ansvariga politiker mot väggen och fråga dem vad de menar! Nu får vi snart ett kvitto på hur Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström (S) tänker i denna fråga. Ruggigt spännande.

 • Visste du att kemoterapi misslyckas till 97 procent?klicka här
 • GcMAF – ett av världens mest potenta cancermedelklicka här

Ska vi acceptera detta? Att Socialdemokraterna idag sätter industrins vinstintresse framför medborgarnas liv.

ζ


Rådslag om framtidens cancervård

Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström har bjudit in till rådslag om framtidens
cancervård med bland annat ett antal rundabordssamtal med bred medverkan.

Doktor Erik Enby har  funnit att de antaganden som idag styr forskningen lider av stora brister – som kan vara förklaringen att man inte kommer framåt utan står och stampar på samma fläck (dock lönsamt för läkemedelsindustrin varför man inte frivilligt vill byta arbetshypotes).

Erik Enby menar att man måste tänka nytt och tänka om.

Doktor Erik Enby har forskat under mer än 30 år på sjukdomars uppkomst och haft mer än 30.000 patienter. Hans forskning skulle kunna innebära ett genombrott vad gäller cancerforskning och har därför erbjudit sin medverkan i detta rådslag – i ett brev skickat till folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström.

Klicka här för att läsa brevet eller klicka nedan.

Bilagor till det öppna brevet adresserat till folkhälso- och sjukvårdsministern:

 • Bilaga 10 – Är kronisk sjukdom en växt i kroppen … PDF
 • Bilaga 11 – Undersökning av växtligheten i kroppsvätskor och vävnader från individer med kroniska sjukdomar … PDF
 • Bilaga 12 – Integrativ medicin … PDF

Ovanstående bilagor var också del av Erik Enbys ansökan om en utlyst professur i samband med Osherdonationen på 50 miljoner kronor som Karolinska Institutet skulle administrera … Ansökan

Osher centrum för integrativ medicin

[2005-07-27] Karolinska Institutet har mottagit en donation om 50 (43) miljoner kronor från The Bernard Osher Foundation och the Barbro Osher Pro Suecia Foundation. Donationen har finansierat Osher centrum för integrativ medicin där alternativa behandlingsformer utvärderas på ett vetenskapligt sätt.

Integrativ medicin innebär att alternativa behandlingsformer integreras i den västerländska, naturvetenskapligt baserade, medicinen. För att en sådan integrering ska kunna ske måste det först ske en strikt vetenskaplig utvärdering av alternativa behandlingsformer, som till exempel akupunktur, healing, örtmedicin, naprapati, kiropraktik, massageterapi, kostterapi och – inom den psykologiska sfären – avslappning, meditation, hypnos och olika psykoterapier. Även livsstilsfaktorers betydelse för hälsan ska utvärderas.

Men professuren gick till Martin Ingvar inom skolmedicinen som slösat bort pengarna på annat än som var avsikten med donationen. Familjen Osher ville bygga broar mellan skolmedicin och andra läkekonster och andra medikament som funnits i tusentals år. De ville att man skulle mötas och konkurrera på lika villkor.

Men detta är skolmedicinen inte alls intresserad av – för då skulle den sannolikt förlora 80 % av sin marknad när det gäller att behandla kroniska sjukdomar (inkl. cancer). Således gäller det att ”mota Olle i grind” och det gör man genom att ”försnilla” donationen och stoppa dem som tänkte uppfylla donationens syfte. Således var Erik Enby inte ens att tänka på.

Familjen Osher gjorde ett stort misstag när de överlät till Karolinska Institutet att utvärdera alternativa behandlingsformer – som att ”be räven vakta hönshuset”. Skolmedicinens företrädare är inte intresserade av att bygga broar – deras jobb är att till varje pris värna skolmedicinens monopol på våra liv och skattepengar.

Det är professionen inom respektive discipliner som ska bygga nya broar som sedan kan konkurrera på lika villkor. Politikerna är måna om fri konkurrens när det gäller allt annat – men när det gäller vården är det tvärtom. Borde det inte istället vara extra viktigt att man använder den bästa metoden när det gäller liv och död? Antingen är ansvariga politiker dumma eller köpta eller vad …?

Integrativ Medicin – där skolmedicin (som bara är en pusselbit)
har lagt beslag på alla våra vårdpengar (hela 10 % av BNP):

Klicka på bilden ovan för att förstora den


Canal Second Opinion Intervjuar doktor Erik Enby

”NY KUNSKAP STÖR MER ÄN FOLK HAR EN ANING OM”

ζ


Är rådslag om framtidens cancervård en ”false flag operation”

– ett spel för galleriet?

Om minister Gabriel Wikström menar allvar med sitt rådslag så kommer han att välkomna de kunskaper, de erfarenheter och den forskning som doktor Erik Enby kan bidra med – om inte så är det uppenbart att hela rådslaget är ”fake”.

Det är lite märkligt att man kallar till rådslag med tanke på de miljardsatsningar på cancerforskning som skett över hela världen under decennier – utan resultat.

Är all cancerforskning bara ”fake”? Är rådslaget ett sätt för ministern att visa handlingskraft – utan att störa cancerindustrins vinstintresse? Det återstår att se.

ζ

APPENDIX


Cancergåtan är redan löst – sedan länge

– Cancergåtan är löst. Det säger en erkänd professor vid Boston College, professor i biologi Tom Seyfried. Han menar han har funnit en metod som kan hämma och få cancersvulster att vända.

Med hjälp av en ketogen diet (strikt LCHF), bestående av ett högt intag av fett och ett lågt intag av kolhydrater, har han lyckats med att avlägsna cancertumörer på försöksdjur. Vi har varit i Boston och mött Seyfried. Inslaget har svensk textning.

Snabbguide om LCHF … NJUTMETODEN

ζ


Det finns ett tjugotal metoder som stoppar cancer – som fungerar bättre än strålning och kemoterapi (och utan biverkningar).

Dessa naturliga metoder går inte att patentera och patienterna
blir ofta friska – och frågan är vad cancerindustrin då ska leva på?

Cancerindustrin är så rik att man kan köpa media, myndigheter,
forskning, utbildning och politiker – vilket man redan har gjort.

Nyligen skedde samordnade räder från myndigheters sida mot GcMAF i UK, Frankrike och Holland (GcMAF är ett naturligt protein som kurerar 80 – 90 % av cancer – och detta utan biverkningar). Detta skrivs det aldrig om i media och inte skrivs det om hur effektivt GcMAF är – det är dödstyst.

 • GcMAF – ett av världens mest potenta cancermedel … PDF

Ett fascinerande patientfall som bekräftar att cancer framgångsrikt kan kostbehandlas (som professor Tom Seyfried säger i inslaget ovan).

Nyligen presenterade vi ett genombrott vad gäller cancerforskningen här på Kostdemokrati:

 • Genombrott för cellforskningen i kampen mot cancer … klicka här

Boken ”Överlista din cancer” tar på ett lättfattligt och översiktligt sätt upp 21 alternativa cancerbehandlingar som inte använder sig av medel eller behandlingar som är toxiska (giftiga) för kroppen. Den tar även upp vad man bör tänka på när man väljer cancerbehandling samt de faktorer som kan bidra till uppkomst av cancer och vad man kan göra för att undvika dessa.

Boken är ett mästerverk och visar att alla de läkare och forskare som lyckas finna väl fungerande metoder att bota cancer blir angripna av cancerindustrins lakejer och metoderna mörkas. Även doktor Erik Enby är utsatt för en ”häxjakt” i Sverige för att mörka hans forskning. Denna rättsvidriga jakt har nu blivit film som går för fulla hus.

 • Läkaren som vägrade ge upp … bio

Boken ”Överlista din cancer” är skriven så att även politiker skulle förstå – om de läste boken. En skrämmande läsning om hur man sopar väl fungerande behandlingar under mattan.

Överlista din cancer – en bok alla bör läsa

ζ

The Truth About Cancer

De som missat dokumentären ”The Truth About Cancer” får nu en ny chans med början 16 maj 2017:

 • Millions Will Discover the TRUTH About Cancerklicka här

You’ll discover the most effective ways to prevent and beat cancer —
from 131 of the world’s top experts — that you won’t hear about elsewhere.

.
ζ


Slutsats: Det finns redan forskning, kunskaper och erfarenheter om hur cancer kan stoppas – men det mörkas och undanhålls medborgarna.


AVSLUTNINGSVIS

Även Livsmedelsverket och Socialstyrelsen är ”kapade” och de ger kostråd som göder diabetes, fetma, demens, cancer och andra kroniska sjukdomar ⇓
.


Vad göra?

Trots att det går att effektivt förebygga cancer och trots att det finns metoder att behandla cancer på som lyckas till 80 % eller mer (och utan biverkningar) så struntar dagens ansvariga politiker i detta faktum – och erbjuder kemoterapi som MISSLYCKAS till 97 % (!)

 • Visste du att kemoterapi misslyckas till 97 procent? … klicka här

Dagens politiker gör inte sitt jobb och måste bytas ut. Problemet hitintills har varit att alla de etablerade partierna är av samma skrot och korn när det gäller vården. De stoppar alla huvudet i sanden.


OmstartSverige

Nu finns det ÄNTLIGEN ett parti som har både vilja och kompetens att ta tag i dessa problem och ta fighten mot cancer på riktigt och partiet heter ”OmstartSverige”. Partiet har helhetslösningar vad gäller alla stora samhällsfrågor – som dagens lekmän till politiker missköter.

Trött på dagens politiker som inte förmår leverera? Trött på inkompetenta tjänstemän som inte gör sitt jobb? Söker du ett parti som kan leverera RESULTAT som gynnar folket – istället för dagens dumheter? Då kan OmstartSverige vara ditt bästa val – ett ”folkets parti” (också med en riktig miljöpolitik och en trygghetspolitik värd namnet).

Partiet OmstartSverige bjuder in på sin nystartade Facebookgrupp ”OmstartSverige” – en smygstart där delar av partiprogrammet presenteras och där man kan ställa frågor. Klicka här eller på bilden nedan.

BOKTIPS

”Forskningsfusket bara fortsätter!”

Hur det gick till när Läkemedelsindustrin ”kapade” sjukvården och hur de utmanövrerade alla konkurrenter (naturlig medicin) kan man läsa i docent Ralf Sundbergs bok ”Forskningsfusket bara fortsätter” som är skriven så att både lekmän och professionella vårdgivare har stor glädje av att läsa boken.

En bok alla vuxna medborgare borde läsa (inte minst politiker och ansvariga inom vården). Bokens innehåll är grundat på fakta och referenser som inte sakligt kan bestridas – varför etablissemanget (inklusive media) låtsas som om boken inte finns.

Boken är en utökad och uppdaterad publikation av den tidigare boken ”Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin” som kom för fem år sedan, en bok som borde ha orsakat en orkan inom vården – som avslöjade att vi är grundlurade på både hälsa och pengar. Men etablissemanget varken ser eller hör – eller så är de köpta. Därför måste vi byta politiker – annars kraschar ju vården!

Om du läser den senare boken ”Forskningsfusket bara fortsätter!” så behöver du inte läsa den tidigare boken ”Forskningsfusket. Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin” (den senare boken är som sagt en uppdaterad och kompletterad publikation av den tidigare boken).

Boken kan beställas här:

Canal Second Opinion intervjuar Ralf Sundberg om forskningsfusket inom vården (som ansvariga politiker blundar för)

29 svar på ”Cancergåtan är löst”

 1. Kommentarer på Facebook

  – 5-year cancer survival rate for chemotherapy is 2.1%
  klicka här

  – Doktor blow the whistle on chemotherapy klicka här

  – The Hidden Story of Cancer klicka här

  – Otto Heinrich Warburg klicka här

  – – –

  Snart lanseras dokumentärfilmen som drar ner brallorna på hälsofascismförespråkarna VoF, som genom att påstå sig representera ”vetenskapen”, lurar alla att tro att det de förespråkar är det enda som fungerar.

  De är i verkligheten inget annat än en lobbyistgrupp som representerar läkemedelsindustrin och således de riktiga kvacksalvarna.

  Det är VoF som ligger bakom majoriteten av alla påhopp på alternativen i Sverige och de har i tiotalet år gjort vad de kunnat för att sabotera för kolloidalt silver här i landet.

  Hjälp gärna till att dela. Så många som möjligt bör se detta tycker jag! Det är dags för ett paradigmskifte! … klicka här

  – – –

  – Bocken som trädgårdsmästare på IVA (Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien) – Lars Bern ger VoF tumme ner klicka här

 2. TEXT PÅ FACEBOOK:

  VISSTE DU ATT CANCERGÅTAN ÄR LÖST – sedan lång tid tillbaka? Men det betyder ju att medborgarna lider i onödan och dör för tidigt i onödan! Japp – medan ansvariga politiker gör ingenting och så kan vi inte ha det.

  SNART VET VI – NÄR MINISTERN BEKÄNNER FÄRG

  Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström (S) har bjudit in till rådslag om framtidens cancervård och frågan är om det är ett politiskt spel för galleriet eller om det är på riktigt?

  Cancerforskningen har stått och stampat utan att komma framåt under flera decennier och frågan är om man vill kunna bota cancer (som idag är en extremt lönsam industri)?

  Doktor Erik Enby har forskat fram ett nytt lovande spår och han har anmält sitt intresse (se öppet brev).

  OM Socialdemokraterna har ett gott och uppriktigt syfte med detta rådslag så kommer man att inbjuda Erik Enby och på ett seriöst sätt ta del av hans forskning – som enkelt kan verifieras eller falsifieras.

  – Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte – Nu får det vara nog!PDF

  OM ministern däremot negligerar doktor Erik Enbys forskningsresultat så har vi ett kvitto på att det är ”business as usual” som är Socialdemokraternas ledstjärna (som inget nytt får störa).

  ”Business av usual”
  innebär att standardbehandling mot cancer även fortsättningsvis blir kemoterapi (cellgifter) som misslyckas till 97 % och som ger hemska biverkningar (dock otroligt lönsamt för cancerindustrin).

  På samma gång ska vi förnekas naturliga metoder som stoppar cancer i 80 % av fallen – utan biverkningar. Det är dags att ställa våra ansvariga politiker mot väggen och be dem att förklara vad tusan de sysslar med! Cancer är inget att leka med.

  Nu får vi snart ett kvitto på hur Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström (S) tänker i denna fråga. Ruggigt spännande.

  Läs mer … Cancergåtan är löstklicka här

  För dig som är trött på inkompetenta politiker som inte gör sitt jobb finns det nu äntligen ett parti som gör skäl för sitt namn … OmstartSverige … som inte kommer förneka cancerpatienter den bästa vården (som dagens politiker gör)

  PS. Missa inte dokumentären ”The Truth About Cancer” som du gratis kan se med början 16 maj 2017 (nio filmer som visas under nio dagar). Efteråt vet du mer än ”auktoriteter” och det är dags att bli f-rbannad på dagens politiker. De som drabbas av cancer och deras anhöriga kan känna sig grundlurade – på livet.

 3. Visst kan cancer orsakas av stress och emotionella belastningar, något de flesta cancerläkare tyvärr inte har en aning om.

  PSYCHO-ONCOLOGY

  Discover How Prolonged Chronic Stress Causes Cancer and How to Heal Within … klicka här

  – COMPLICATED GRIEF: A COMMON CAUSE OF CANCER
  – WORLDWIDE STUDIES LINK COMPLICATED GRIEF TO CANCER
  – PUNA WAI ORA MIND-BODY CANCER CLINIC, NEW ZEALAND
  – GOD INTERCESSION HEALING (VIA SKYPE)
  – 12 STEP CANCER ​SURVIVOR PROGRAM

 4. Chef vid KI avgår – erkänner fel

  Det redan skandalomsusade Karolinska institutets vicerektor Martin Ingvar avgår, säger han till TT.
  Ingvar är föremål för en internrevision och har i samband med den funnit att det kan finnas grund för kritik.

  Läs mer … SVT

  – – –

  KOMMENTAR

  Inkompetens och korruption verkar sakna gräns på KI – och notan hamnar hos folket.

 5. Folksjukdomarnas gemensamma nämnare.

  Kliniska och epidemiologiska studier har påvisat att ett starkt samband mellan inflammation och våra vanligaste folksjukdomar – det metabola syndromet som innefattar fetma, åderförkalkning, hjärtinfarkt och stroke, reumatiska sjukdomar, cancer med flera andra sjukdomar. Framsteg inom grundforskningen har nyligen lagt fram starka hållpunkter för att inflammation utgör en gemensam faktor för såväl initiering som förloppet vid dessa sjukdomar, skriver här professor, Tore Scherstén, professor Karl Arfors och docent Ralf Sundberg.

  Medicinsk Access … klicka här

  Not: Inflammation är kroppens reaktion på en infektion i kroppen. Även doktor Erik Enby har kommit till den slutsatsen att det är infektioner som ligger bakom kroniska sjukdomar (inklusive cancer). Men det innebär ju att vården är på fel spår när de behandlar en infektion med strålning och cellgifter!!!

  Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte – Nu får det vara nog!PDF

 6. DÖR PATIENTERNA AV CELLGIFTERNA OCH INTE PÅ GRUND AV SJÄLVA CANCERN?

  Ny forskning har visat att cancer inte är det enda som dödar cancerpatienter. Många gånger är själva behandlingen som visar sig vara dödsorsaken.

  För första gången någonsin bestämde sig ett forskargrupp för att se hur många cancerpatienter som dödades inom de första 30 dagarna av kemoterapibehandling. Denna speciella data indikerar att medicinen var sannolikt orsaken till döden, snarare än cancer.

  – Are patients dying from chemo and not cancer itself?
  Natural News

  – – –

  MONOPOL PÅ KVACKSALVERI – PÅ DIN BEKOSTNAD

  Lite märkligt att läkemedelsindustrin har monopol på kemoterapi som MISSLYCKAS i 97% av fallen på samma gång som naturliga metoder som LYCKAS i upptill 80% mörkas.

  – Visste du att kemoterapi misslyckas till 97 procent?
  klicka här

  Tyvärr är det inte så mycket bättre med strålning.

  – Cellgifter och strålning minskar tumörer, men stamcellerna bestårklicka här

  Cellgifter och strålning orsakar cancer i sig på samma gång som immunförsvaret slår ut. En behandling som banar väg för spridning av cancer.

  Seriös forskning visar att det är infektioner, bakterier, virus, svampar och parasiter som ligger bakom cancer och då är det korkat att bestråla enskilda tumörer. Så vad tusan sysslar vården med?

  – Doktor Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte – Nu får det vara nog!PDF

  – Cancer kan vara svamp (och då hjälper inte strålning eller cellgifter) … Canal Second Opinion

  – – –

  Varför agerar inte läkarna mot detta vansinne som drabbar deras patienter?

  LÄKARNA SITTER FAST SOM GJUTNA I BETONG OCH BEHÖVER HJÄLP

  Det finns fyra huvudorsaker varför läkarna inte protesterar i akt och handling – och det räcker med en punkt för att ”hålla sig på mattan”:

  1. De är köpta (de väljer att gynna sin egen karriär).

  2. De saknar kunskaper och erfarenheter.

  3. De vet att de riskerar sitt jobb om de säger något.

  4. De vill inte bli uteslutna från sin grupp.

  Därför måste läkarna få hjälp utifrån av externa krafter som är tillräckligt kraftfulla så att de kommer förbi kategori 1 som fungerar som ”grindvakter” – som har till uppgift att inte släppa in någon eller något som inkräktar på läkemedelsindustrins monopol på våra liv och våra skattepengar.

  Prognosen är att vården kommer att krascha om inte OmstartSverige får folkets förtroende i nästa val september 2018. Landets enda ”sjukvårdsparti” värt namnet.

  – RÄDDA VÅRDEN … Facebookgrupp (bli medlem i gruppen du också)

  – – –

  TIOTUSEN LÄKARE ROPAR PÅ HJÄLP

  – Läkare: Hjälp oss!klicka här

  Läkaruppropet (som snart tiotusen läkare skrivit under):

  ”Vi är oroliga för dig som behöver sjukvård i Sverige idag! Vi är läkare som arbetar dagligen med patienter och vi vill nu berätta om vår vardag. Den bild som politiker ger av dagens sjukvård överensstämmer inte med vår verklighet. I svensk sjukvård pågår ständigt så kallade förbättringsarbeten men vi ser hur sjukvården ändå försämras till följd av ett system som i sig är felkonstruerat.”

  Läkaruppropet … http://upprop.nu/VVGV

  Läkarna har förstått att vården lider av ett systemfel – som de behöver hjälp med att lösa (då deras händer är bakbundna). Dagens politiker är dock inte denna uppgift mogen – men det är OmstartSverige.

  Således ligger valet hos väljarna. Antingen låta dagens politiker plöja ner ännu mer pengar i vården utan att det hjälper ELLER låta OmstartSverige rätta till systemfelet och få pengar över till andra viktiga samhällssektorer OCH få en bättre vård.

  Valet är ditt september 2018.

  1. VÅRDEN LURAR LIVET UR OSS – I FÖRTID

   ”Läkemedelsindustrin är fusk”SR

   Jag träffade John Virapen ett par veckor innan hans död. Vården underlät att behandla hans diabetesfot som utvecklades till blodförgiftning. Hade vi träffats tidigare så hade han sannolikt varit vid liv idag och foten hade kunnat räddas då det finns flera mycket väl fungerande metoder att läka diabetesfötter med – som dock inte används inom svensk sjukvård. Så frågan är vad sjutton vården sysslar med?

   Management inom vården är också en rysare. Vården saknar ledning, saknar kvalitetssäkring, saknar en fungerande uppföljning så de har noll kontroll över vad de sysslar med. Detta drabbar även medarbetarna inom vården som snart inte orkar längre. Därför kommer vården att haverera om inte nya politiker tar över.

   Vi fann OmstartSverige (tidigare Hälsopartiet) och vi har synat partiet i sömmarna (precis som vi gjort med andra partier) och det finns inga andra partier som ens kommer i närheten – WOW. En utmärkt handlingskraftig politik inom ALLA viktiga områden.

   Bli gärna medlem på partiets Facebookgruppen du också och bilda dig en egen uppfattning … klicka här

   OmstartSverige präglas av en helhetssyn och de tänker i nya banor för att komma åt grundproblem – medan dagens politiker bara pratar och när de väl agerar är det för sent och för lite. Om vi inte byter ut de ”lekmän” som idag leder Sverige så är vi rökta och den trygghet och det välstånd vi tar för givet kommer att flyga sin kos.

   Det känns skönt att äntligen ha funnit ett parti av den rätta kalibern att rösta på – med en värdegrund och en politik att vara stolt över. Med det partiet vid rodret skulle de våras för ALLA medborgare och för miljön (på riktigt).

 7. Väldig bra heltäckande och informativ artikel om vad som orsakar cancer med mycket annat relevant och intressant.

  The Root Cause of Cancer No One Knows (It’s Been HIDDEN Since the 1930s) … klicka här

  – – –

  RIFE MASKINEN

  Sedan 1930-talet har också det funnits en frekvensmaskin som botar cancer utan biverkningar – men den har man sopat under mattan och mördar upphovsmännen för att skydda cancerindustrin … klicka här

  – – –

  ÄR DU NÖJD MED DAGENS POLITIKER? ÄR DU NÖJD MED VÅRDENS UTVECKLING?

  Om du tycker att dagens sjukvårdspolitik är OK så rösta på de vanliga partierna september 2018 – på regeringen eller på de som idag utgör opposition (när det gäller vården är de alla av samma skrot och korn). Då blir det garanterat ingen utveckling av vården – snarare en avveckling där det krävs en privat sjukförsäkring om man vill ha vård (övriga får stället en kölapp).

  Ovanstående kunskap har funnit sedan 1930-talet – men ansvariga politiker har inte brytt sig. Därför måste de bytas ut och äntligen finns det ett parti som har kompetensen att reda ut frågan i medborgarnas intresse.

  – OmstartSverigeFacebook

 8. Botaniker tror cyanobakterier kan orsaka ALS en dödlig nervsjukdom.

  ALS (Amyotrofisk lateralsklerose) är en dödlig nervsjukdom som förstör de motoriska nervcellerna i ryggmärg, hjärnstam och den motoriska delen av hjärnbarken. Så här långt har ingen kommit på en effektiv behandling för ALS, men en som arbetat på en lösning är botanikern Alan Cox.

  – Läs mer … TV-HELSE

  – – –

  KOMMENTARER

  Torbjörn Sassersson 29 juni, 2017:

  Det här är en stor upptäckt som ligger i linje med Erik Enbys fynd att mikroorganismer kan orsaka vissa kroniska sjukdomar. Enby fann mikroorganismer i ALS-vävnad. En botaniker ser en koppling mellan cyanobakteriernas gift och ALS.

  – –

  Erik Enby 30 juni, 2017:

  Om jag förstått det hela rätt menar Allan Cox att ALS-sjukdomen har att göra med cyanobakterier i den ALS-sjuke patientens omgivning och att dessa om de invaderar organismen kan ge upphov till vävnadsskador bland annat i nervsystemet.

  Sjukdomstillståndet är alltså enligt hans teori en infektion. Det finns ytterligare en omgivning att undersöka och det är den som vävnaderna befinner sig i – nämligen kroppsvätskan. Vid kroniska sjukdomstillstånd förekommer alltid okända former av mikrobiologisk växt i den. Om Cox teori stämmer borde sådan växt i ALS-patienternas kroppsvätskor utgöras av cyanobakterier. Se http://www.enby.se/svenska/samfatt.htm och speciellt åttonde uppsatsen (”Okända partiklar och strukturer i ALS-patientens blod”).

 9. REGERINGEN ÄR INTE INTRESSERAD AV ATT LÖSA CANCERNS GÅTA – VILKET DE NU TYDLIGT VISAT I AKT OCH HANDLING.

  ÄR RUNDABORDSSAMTAL RUNT CANCER BARA EN SHOW?

  Följande har hänt.

  Doktor Erik Enby (som forskat på cancer under mer än tre decennier och presenterat sin forskning på världskonferens) skickade in sin skrivelse den 17 april 2017 till Regeringskansliet där han anmälde sitt intresse av att delta och dela med sig av sina kunskaper och erfarenhet.

  Man har alltjämt inte bjudit in Erik Enby till Rundabordssamtalen och inte ens bemödat sig att svara – vilket är synnerligen oförskämt.

  Rundabordssamtal 1: 27 april i Stockholm (genomfört)

  Rundabordssamtal 2: 2 juni i Stockholm (genomfört)

  Rundabordssamtal 3: 4 juli i Visby, Almedalsveckan, kl 13-14.30.

  – Rådslag om framtidens cancervård … klicka här

  Det var väntat att vården inte var intresserad av något nytänkande ens inom cancerindustrin med en 50 % tillväxt inom några år (när varannan svensk drabbas av cancer). Men det var oväntat att våra förtroendevalda politiker inte ens bemödar sig att svara – ett svek även mot alla cancerpatienter som ska förvägras andra metoder än de som läkemedelsindustrin bestämt.

  ”Business av usual” innebär att standardbehandling mot cancer även fortsättningsvis blir kemoterapi (cellgifter) som misslyckas till 97 % och som ger hemska biverkningar (dock otroligt lönsamt för cancerindustrin). På samma gång ska vi förnekas naturliga metoder som stoppar cancer i 80 % av fallen – utan biverkningar.

  Det är nu hög tid att ställa våra ansvariga politiker mot väggen och fråga dem vad de menar! Nu fick vi ett tydligt kvitto på hur Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström (S) och regeringen tänker i denna fråga. Ett ruggigt sådant.

  – Visste du att kemoterapi misslyckas till 97 procent?klicka här
  – GcMAF – ett av världens mest potenta cancermedelklicka här

  Ska vi acceptera detta? Att Socialdemokraterna idag sätter industrins vinstintresse framför medborgarnas liv. Eller ska vi byta politiker till de som förmår tänka utanför boxen?

  Det nya partiet OmstartSverige (startade 2014) tänker längre än näsan räcker och styrs inte av läkemedelsindustrin … Facebook

  – Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte – Nu får det vara nog!2000-Talets Vetenskap

  Ska man vara med i Sverige så måste man hålla sig inom ”boxen” och det som gäller är ”business as usual” (även om det gäller cancer). Nu VET vi att så är fallet – varför vi måste byta politiker.

  1. CANCERINDUSTRIN PRESENTERAR SIG

   Med söndagens DN (170521) följde en påkostad bilaga från Radiumhemmets forskningsfonder. Efter att ha läst igenom denna publikation inser jag, att jag själv är en förolämpning mot vetenskapen. Det framgår också med all önskvärd tydlighet, att cancer är något som försörjer en oerhörd mängd människor – forskare och anställda inom läkemedelsbranschen, och förstås läkare. Det ena mer avancerade forskningsupplägget efter det andra presenteras här, och huvudrubriken på första sidan är ”CANCERFORSKNING RÄDDAR LIV – hjälp oss bota fler”.

   Skriften är full av tjusiga uttryck som ”behandlingsutveckling”, ”identifiera nya biomarkörer”, ”nollvision för barncancer”, ”brett anslag för att besegra cancer”, ”individanpassade cancerbehandlingar”, ”cancerbehandling kräver samarbete”, ”nya cancerterapier med patienten i fokus”, ”preventivt arbete och jämlik vård”…

   Läs mer .. Svara doktorn

 10. Sven-Erik – Frisk från sin cancer!

  Idag delar jag med mig av Sven-Erik Nordins hälsoresa. Han har blivit frisk från sin obotliga (enligt läkarna) cancer. Sven-Erik har en egen blogg där han skriver regelbundet. Läs den bloggen, Svara doktorn! Läs också denna artikel.

  Sven-Erik har gjort samma iakttagelser som jag själv gjort, nämligen hur lite sjukvården och läkarna vet om hur metabola sjukdomar som t.ex. cancer fungerar.

  Läs artikeln … klicka här

 11. Nya forskningsresultat ger stöd till Erik Enbys teori
  om inflammationer i blodet
  klicka här

  Professor Lena Jonssons forskning om hur ämnet lutein i grönsaker och frukt har visat sig kunna dämpa inflammationer i blodet. En nyhet för vårdens auktoriteter – medan stora delar av folket vetat om detta länge.

 12. Hur spreds sig HIV? Hur korrekt är de officiella teorierna egentligen?

  ”Genom en rad märkliga beslut inom den franska hälsovården mellan åren 1983 och 1985 blev över tusen blödarsjuka smittade av hiv. Ingen av dem anade att de återkommande behandlingarna gjorde dem hiv-positiva. Men det visste läkarna.”

  ”Läkarna smittade oss”. Mer än tusen blödarsjuka i Frankrike hiv-positiva efter blodtransfusionerDN

  Doktor Erik Enby har i sin forskning visat att det växer i blodet hos kroniskt sjuka och hos de som befinner sig i inkubationsfasen (virus, bakterier, svampar, parasiter) vilket ställer hela vårdkonceptet på ända.

  Signifikant är hur svårt det är för patienter att få rätt när vården gjort fel.

 13. Klarar vi av att i dokumentärfilmen ”Justitiemordet” avslöja och bevisa vad som nu håller på att ske? Orkar vi verklige se och förstå det?

  Hur kan ”vetenskap och beprövad erfarenhet” bli en lag?klicka här

  Sedan riksdagen i år fört in ”vetenskap och beprövad erfarenhet” i lagstiftningen är det nödvändigt att klara ut omständigheter som rör stiftande av lagar och upprätthållande av samhällsordning.

  – För vem och för vad stiftas lagar?
  – Vem eller vilka ska de skydda?
  – Vad gäller för att en lag ska kunna hålla som lag?

  OBS. Lagen säger:

  – Det är den enskilde yrkesutövaren själv som avgör om handlandet i en given situation står i överensstämmelse med ”vetenskap och beprövad erfarenhet”. Hälso- och sjukvårdslagen (1982:763)

  1. What Otto Warburg Actually Discovered About Cancerclick here

   Since the beginning of the industrial age, man has created over 100,000 unnatural chemical compounds. These have been spewed or spilled into the air we breathe, the soil our plants are grown in, and the water we drink. Adding to that are the following:

   – The increased radiation from all the nuclear bombs (and more recently nuclear plant disasters such as Chernobyl and Fukushima)

   – Microwave radiation.

   – The vaccines and other medications which the body recognizes as toxins.

   – All the pesticides, insecticides, cosmetic products, and a world of household chemicals.

   – The processed foods where harmful additives are processed in and nutrition is processed out. It all adds up to increased cancer.

 14. Sju läkare kritiseras – missade kvinnas cancerklicka här

  – – –

  KOMMENTAR

  Läkarna ”kritiseras” och sedan fortsätter de som vanligt. Om man inte utmanar läkemedelsindustrin så får man hålla på även om man är slarvig och saknar kompetens. En anmälan till IVO kan resulterat i en ”post-it lapp på en klagomur”, men inte så mycket mer.

  Om man däremot utmanar läkemedelsindustrins monopol på våra liv så fabriceras ”bevis” och man kan bli av med sin läkarlegitimation trots att man inte gjort något fel eller skadat någon. ”Brottet” består i att bota patienter med naturliga läkande medel – med påföljd att våra myndigheter rycker ut med ”blåljus”. Detta justitiemord drabbade bland annat doktor Erik Enby – som dessutom med sin forskning ifrågasätter hela cancerindustrins behandlingskoncept.

  Medan de läkare som lyder läkemedelsindustrin kan känna sig säkra även om de saknar kompetens och de kan t.o.m. genom sitt slarv döda folk – utan större konsekvens än en liten notering (en post-it lapp med texten ”aja baja”) på IVO´s klagomur.

 15. Få nya cancermedel ger längre överlevnad

  Av de 48 läkemedel mot cancer som godkändes inom EU mellan 2009 och 2013 hade över hälften ingen bevisad effekt på ökad överlevnad eller livskvalitet. Det framgår av en genomgång som publicerats i BMJ … Dagens Medicin

  Citat: – Den här studien är viktig och sätter fingret på faktum att bara för att ett läkemedel är godkänt betyder det inte att det är värt att använda inom sjukvården, säger Freddi Lewin onkolog och ordförande i de regionala cancercentrumens nationella arbetsgrupp för cancerläkemedel.

  – – –

  KOMMENTAR

  Dyra patenterade cancermediciner som inte har någon annan effekt än biverkningar måste etiketteras som ”KVACKSALVERI”. Sover Läkemedelsverket eller är de köpta?

 16. Dr Erik Enbys forskning

  – som gjorde att han titulerades ”en av Sveriges farligaste läkare i Sverige”

  Vad de flesta medborgare inte vet om är att läkarlegitimationen sitter löst om man hotar läkemedelsindustrins monopol på cancer (eller andra lönsamma sjukdomar). Läkarlegitimationen kan dras in om man är ”olydig” och följer sin inre kompass, om man tänker själv utanför givna ramar. Detta vet alla forskare och läkare om, vilket får dem att ”hålla sig på mattan”. Fallet doktor Erik Enby visar vad som händer om man utmanar mäktiga intressen som lever på ohälsa, som inte alls vill att vi ska bli friska.

  Erik-Enby

  Vanligt är att man drar in läkarlegitimationen efter pensionsåldern för att inte skapa rubriker. Då undergräver man trovärdigheten hos de läkare som vägrar att flyta med strömmen likt badankor. Detta sätter ”stryp-koppel” på fritänkande läkare, där karriären lätt kan strypas och där man kan bli berövad sitt legitimation och sitt jobb som läkare. Doktor Erik Enby är en läkare på tusen – som vågar utmana gamla ”sanningar” och som driver utvecklingen framåt.

  Doktor Erik Enby lät sig inte kuvas eller tystas (han såg ju med egna ögon i sitt professionella mikroskop att det fanns ett tydligt samband mellan svampväxt och cancer), och för detta blev anklagad för att med ”ovetenskapliga” metoder vållat en kvinnas död 2004 och fick plikta med sin läkarlegitimation vid 69 års ålder (det blir färre efterforskningar och mindre rubriker efter pensionering).

  Denna form av rättsövergrepp vill man inte ska komma till allmänhetens kännedom och speciellt inte när det får konsekvensen att cancersjuka förnekas den bästa vården. Här pratar vi tiotals människoliv, varje dag.

  doctors_9-3-1Vad man inte talar om är att vården inte upptäckte kvinnans cancer förrän efter ungefär ett år (trots tumörmisstankar och flera läkarbesök), och vad ingen säger är att kvinnan träffade fem läkare inom sjukvården (Helsingborgs lasarett med ”Sveriges bästa cancerspecialister och cancervård”), innan hon sökte upp doktor Erik Enby för konsultation och ingen berättar heller att hon därefter träffade ytterligare fyra läkare inom vården och även genomgick en canceroperation.

  Därtill tre legitimerade privatläkare och terapeuter. Bland alla dessa läkare och cancerspecialister, varav flera ledande i Sverige, ansågs Erik Enbys konsultation vara vållande då den var ”ovetenskaplig” (han agerade ju utanför given box, vilket är helt otillåtet). Under 30 år har ingen dött av kosttillskott i USA, men i Sverige blir doktor Erik Enby anklagad för detta.

  Man bortsåg helt ifrån att han faktiskt botade många, även svåra fall, fler än vad vården klarade av (enligt tillgänglig statistik). Att han heller aldrig någonsin avrått någon från konventionell behandling, det faktum bortsågs också ifrån.

  Domslutet var utstakat från början.

  Svensk rättsröta kommer i dagen

  piratflagga2Detta innebär i klartext att våra rättsskipande myndigheter är kapade – vilket självfallet är synnerligen allvarligt och oacceptabelt i vårt land som gör anspråk på att vara en demokratisk rättsstat, där opartiskhet och likhet inför lagen påstås gälla.

  Det innebär att svenska medborgare förvägras den bästa cancervården – av våra egna tjänstemän. Heltokigt!

  De övriga tolv inblandade läkarna och terapeuterna hade agerat efter vedertagen praxis och gick således fria, enligt denna oskrivna lag. Vad utmärkte då doktor Erik Enby bland alla dessa specialister, varav ledande cancerläkare?

  blodkropparJo, doktor Erik Enby behandlar blodet och infektioner med naturliga vitaminer, mineraler och antioxidanter, vilket också behandlar blodklumpning och svampväxt (och cancer).

  Detta utan dyra patenterade cancerläkemedel och utan biverkningar.

  Istället för att slå ut patienternas immunförsvar, stärker han det, vilket också minskar risken för att cancern ska komma tillbaka. Men det gäller att komma under behandling tidigt och att fullfölja behandlingen – för bästa resultat.

  – – –

  Doktor Erik Enbys ”brott”

  Doktor Erik Enbys ”brott” var två konsultationer (med två veckors mellanrum) och att han bland annat ordinerade korallmineraler som löste upp kvinnans klumpade blod (som klart framgick under mikroskop) och att han ordinerade naturliga medel mot infektionen i blodet.

  Att kvinnan avled av cancer (som varannan cancerpatient gör), är knappast något som bör ligger någon av dessa 13 läkare och terapeuter till last, allra minst doktor Erik Enby som ju faktiskt gjorde en positiv insats genom att lösa upp blodets klumpning och genom att behandla infektionen (och kanske hade utgången varit en annan om denna behandling satts in mycket tidigare?).

  Themis_JusticeDen direkta dödsorsaken var självmord och egentligen var ”brottet” redan preskriberat – men det stoppar inte cancerindustrins lobbyister inom våra myndigheter.

  Om detta är rättsväsendets likare för att dra in en läkares
  legitimation och om det ska råda likhet inför lagen, så lär
  vi snart inte ha några legitimerade läkare kvar.

  Han hade ju forskat på blodet inom förbjudet område och funnit ett tydligt samband mellan infektioner, svampväxt och cancer. Han visade att en bröstcancertumör i ett fall var en sporsäcksvamp (!).

  Denna forskning var dock ett grovt övertramp långt utanför givna tillåtna ramar och straffet blev indragen läkarlegitimation. Hur skulle det se ut om detta spred sig och om nästa storsäljare – cancermediciner – skulle droppa?

  Kvinnan sökte aktivt alternativ hjälp och doktor Erik Enby bidrag var ofarliga, men mycket effektiva kosttillskott, som bland annat upphäver klumpning av blodet (som sker vid infektion, och även vid cancer). Och med hjälp av korrekt dosering av vitaminer, mineraler och antioxidanter stärks kroppens immunförsvar och tillväxten av svampar och andra mikrober avstannar, ofta tillräckligt för att kroppen ska hinna rensa ut dem. Även cancertumörer påverkas och kan helt försvinna.

  – Läs mer … DI: Här gömmer sig framtidens läkemedel – korallmineraler

  Det är inget ovanligt att cancerpatienter dör trots behandling, det gör i snitt 68 svenskar per dag, varannan cancerpatient. Ingen kan bota alla, inte ens Tullio Simoncini eller Erik Enby, men mycket pekar på att de kan hjälpa fler än vad vår skattefinansierade vård klarar. Och detta är sant tills vården har motbevisat det. Att prova och utvärdera är som sagt billigt, enkelt och det går snabbt. Det kallas att forska.

  tystnad-svGenom att beröva läkare deras läkarlegitimation försöker man tysta röster som hotar ”business as usual”, läkare som är nyfikna, som tänker själva och som arbetar med patienternas bästa framför ögonen.

  Därefter framförs denna av-legitimering i alla möjliga och omöjliga sammanhang, för att stryka under att vederbörande inte längre är trovärdig och att man således ej bör lyssna på vederbörande (som ju är en ”brottsling”). Och de flesta vanliga medborgare går på det och förfasas över ”bluffdoktorer”. Medborgarna blir dubbelt lurade.

  StrålbehandlingOch visst har de brutit mot en oskriven lag, de har satt sann vetenskap och patienternas bästa framför läkemedelsindustrins intressen. Hur skulle det se ut om det synsättet började sprida sig? Då skulle ju läkemedelsindustrin förlora kunder och sälja mindre.

  Det finns inga kliniska vetenskapliga studier på att de operationer, cellgifter och den strålning som vården tillämpar utgör ”best practice” – tvärtom har Socialstyrelsen i sina rapporter konstaterat att de endast har en försumbar effekt på dödligheten i cancer. Det hindrar dock inte att vården fortsätter att göra det som de brukar göra, då det är mycket lönsamt för cancerindustrin.

  Här är tvärtom mest lönsamt – Ju sämre resultat de presterar, ju fler med cancer, ju större forskningsanslag och ju större förtjänst på ökad försäljning av mediciner, direkt eller mot biverkningar. Medlöpare belönas med frikostiga forskningsanslag.

  – Läs mer … Nya mediciner mot cancer slukar pengar (men botar inte)

  Nu kommer mer studier på att cytostatika (och strålning) ÖKAR risken för fortsatt cancer

  – Läs mer … Kemoterapi ger mer cancer

  Enligt Socialstyrelsen egna siffror så är dödligheten i cancer idag nästan lika stor som för 20 år sedan trots enorma forskningsinsatser – där praktiskt taget all forskning har varit inriktad på att finna nya patenterbara läkemedel. Märkligt att ingen funderat på om man kanske är på fel spår, vilket kanske beror på att just detta spår är otroligt lönsamt – för både forskningsindustrin och läkemedelsindustrin (ju mer cancer – ju mer pengar till forskning och mediciner).

  Fördjupning
  (klicka på bilderna nedan för för att läs mer):


  ….

  Dyr cancernotacancerfondens misslyckande

   

 17. Vetenskapliga trollstudier avslöjade?

  Klipp från Facebook

  Äntligen ett avslöjande som kan få utvecklingen att gå framåt.

  Eller inte.

  Avslöjandet är det allmänheten förstått sedan länge och borde inte vara en nyhet ens för en forskare. Allmänheten frågar istället om man egentligen är intresserad av att finna en lösning på cancerns gåta? Eller om det endast är alla de pengar allmänheten skänker i olika insamlingsprojekt och tv galor som intresserar? Rosa bandet och cancergalan inte att förglömma.

  Så trots Dagens medicins upplysande artikel missar man viktiga frågeställningar.

  Däremot är frågan och åsikten hos en upplyst och nyfiken allmänhet befogad, då man upptäckt att det finns flera fantastiska behandlingsmetoder utanför dem som sjukvården har att erbjuda. Inte minst CBD olja, kolloidalt silver, högdos c-vitamin, hypertermi m.m. som utomlands är framgångsrikt använda metoder. Men även kostomläggning och näringsterapi har visat sig vara mycket effektivt.

  Men om vi utgår från Sverige förstår man av utländska läkare som kommit hit att man funnit en väldig tröghet, och ett ständigt behov av ny forskning och mer pengar som aldrig leder fram till någonting. Trots det säger Svenska forskare att man snart är nära ett genombrott. Men inget har hänt, trots flera års arbete och nya förvillande studier

  Andra forskare som hoppat av karusellen vittnar om äskandet av pengar är den stora drivkraften för forskare och läkemedelsbolag. Inte finna ett botemedel mot cancer. Samt att varje ansökan som skickas in oavsett läkemedel ska innehålla ordet cancer. Då får man rejält med pengar och ansökan går igenom.

  Att då se en läkemedelsförskrivning som toppar alla tidigare nivåer, och där flera läkemedel och kombinationer av läkemedel starkt kan misstänkas ge cancer, gör en förundrad.

  Så vi måste fråga oss om man egentligen vill bota cancer eller om kunskapsnivån och kompetensen är så otroligt låg bland svenska forskare att man bör överväga att ta in expertis från utlandet för att något ska hända. Kanske t.o.m lägga ner de universitetsutbildningar som i stort sätt drivs av läkemedelsbolagen genom deras studielitteratur och påverkan.

  Cancer har blivit en ekonomisk mjölkko, där all kunskap är dold och driver runt ett system som blivit allt mer destruktivt och kostsamt för samhället. Man har satt tumskruvarna hårt åtdragna på samhället.

  Vi har tidigare fått signaler av ledande internationella branschtidskrifter som menar att 50% eller mer av de forskningsstudier som publiceras är bluff, och som nu gått ut med skarp kritik. Samma signaler kommer innifrån Svenska myndigheter av dem som vågar alarmera.

  Hur trovärdigheten hos media sjunker, och att man fortsätter publicera all den gallimatias som deras annonsörer betalar för att få ut, är förundrande. Fake News verkar vara den nya publicistiska seden, där allt tycks divas runt med nyutexaminerade journalister, helt utan erfarenhet och kritiskt granskande. Att SVT och SR verkar gå i spetsen, trots sitt Public Service uppdrag är mycket skrämmande upptäckt. SR:s Medierna i P1 som skrämmande exempel.

  Vi måste öppna ögonen och ge tillbaka politikerna makten att styra över den forskning som absolut inte leder till något mer än kostnader för samhället.

  Eller ge medborgarna makten genom nya politiska system likt man har i Schweiz. Även Tyskland gror en ny folkdemokratisk rörelse. Vi ser och hör mer över hela Europa.

  Vi behöver ändra de politiska systemen som gynnar fiffel och båg, trots tillsynes vattentäta skott mot sådant. Men då läkemedelsbolagen t.o.m placerar personer högt upp i politik och media i olika konstellationer blir det svårt.

  Vad behöver göras?

  Få nya cancermedel ger längre överlevnadDagens Medicin

  ”Av de 48 läkemedel mot cancer som godkändes inom EU mellan 2009 och 2013 hade över hälften ingen bevisad effekt på ökad överlevnad eller livskvalitet. Det framgår av en genomgång som publicerats i BMJ.”

  – – – slut citat – – –

  KOMMENTAR

  VAD VÄLJER DU ATT GÖRA?

  Svaret på sista frågan är att knyta näven i byxfickan eller göra revolution mot en rutten politik – genom att byta politik.

  FOLKHEMMET SVERIGE

  Det finns ett parti som står för ett Hälsoparadigm och som på allvar hotar 8-klöverns skolmedicinska monopol – på samma gång som 8-klöverns myndigheter jagar allt som håller oss friska. Frågan är vilken diagnos 8-klövern lider av som gör att de odlar ohälsa och sänker vården?

  Folkhemmet Sverige
  – Facebookgrupp … klicka här
  – Partiprogram … http://www.folkhemmetsverige.se

  Självklart finns det ett revolutionerande bra program inom alla viktiga områden. Läs programmet och bedöm själv.

  OBS. För att kunna ställa upp i riksdagsvalet behövs din namnunderskrift (anonymt och utan några förpliktelser. Det kostar några minuter och ett frimärke … klicka här

Kommentera