Hälsofrihet – så klart!

21:24, 16 december 2016 in Okategoriserad by midi

,

halsofrihet↑ Klicka för att förstora bilden ↑

Bli medlem i en organisation som jobbar för dig OCH få en
spännande och viktig tidning – om du är mån om din hälsa.

.
ζ
..nhf-logo-text

.
Januari 2017 kommer NHFs nya medlemstidning ”Hälsofrihet” att börja ges ut – missa inte första numret.

National Health Federation – Sweden (NHF) tillhör den äldsta hälsoföreningen i världen. Den amerikanska delen av NHF fyller nästa år 62 år.

NHF är den enda förening i världen som innehar yttrandestatus på Codex Alimentariusmöten, det vill säga de möten där världens livsmedelspolitiska beslut fattas och i stort sett alla länder deltar med en eller flera delegater.

NHF är den enda ideella organisation som har möjligheten att direkt agera mot livsmedelsjättarnas agenda att sprida skadlig och giftig mat över hela världen och NHF arbetar målinriktat för att kosttillskotten inte ska försvinna men för att GMO (genmanipulerade grödor) ska förbjudas världen över.

codex-alimentarius-logoI februari 2017 kommer Sara Boo och Michael Zazzio att tillsammans med NHF:s president i USA, Scott Tips, representera  NHF vid ett Codex Alimentariusmöte i Chennai (Madras) i Indien, där Sara Boo för övrigt är född.

Dr Mathias Rath:

Slutsats

Codex handlar inte enbart om näringstillskott. I själva verket är det primärt det politiska slagfältet där krig förs om vem som ska reglera och kontrollera den globala livsmedelsförsörjningen från jord till bord. Denna ”krig” utkämpas av en allt trassligare nät av globala myndigheter, stora företag och ekonomiska intressen, och som sådana, handel och vinst är dess främsta mål – inte människors hälsa.

Nuvarande indikationer tyder på att de långsiktiga finansiella vinnare i kampen för att få kontroll över världens livsmedelsförsörjning kommer sannolikt att vara läkemedels- och kemiindustrin (GMO-industrin); särskilt med tanke på att införandet av ännu ytterligare Codex riktlinjer för livsmedel som härrör från bioteknik (GMO) verkar nu nästan oundvikligt. Som ett resultat, vår valfrihet, vår framtida hälsa och själva miljön är nu tydligt i riskzonen.

Sammanfattningsvis kommer vi att inom kort bli grundlurade på vår frihet och vår livskvalitet – om vi förblir passiva.

ζ

Ny tidning

halsofrihet-header.
Tidning med livsviktig, spännande information och med kunskaper som du inte finner i traditionell media
– som du direkt kan ha nytta av för att ta befälet över din livskvalitet.

Hälsofrihet

halsofrihet-nr-1Tidningen Hälsofrihet är helt ny och premiärnumret (nr 1/2017) kommer att skickas ut till föreningens medlemmar och tidningsprenumeranter i mitten av januari. De två redaktörerna är Michael Zazzio och Sara Boo – och tidningen fokuserar på just hälsofrihet, fri tillgång till kosttillskott, giftfri och ekologiskt odlat mat. Tidningen skriver om både sjukvårdspolitik och vetenskapliga rön, vilka Michael Zazzio är expert på i egenskap av medicinsk forskare inom hörsel- och balansrubbningar samt neurologi. Det kommer även att publiceras många artiklar om alternativmedicinska metoder och mycket annat som har med hälso- och sjukvård att göra.

Under 2017 kommer de fyra numren av tidningen att innehålla en mycket lärorik artikelserie om landstingens, regionernas, vårdgivarnas och sjukvårdspersonalens skyldigheter inom hälso- och sjukvården och följaktligen även om patienternas rättigheter – från sjukvård på vårdcentralen till gränsöverskridande vård inom EU/EES-området. Artikelserien är en förutsättning att ha läst om man som patient vill kunna ställa krav på sjukvården när man behöver dess hjälp.

I det första numret kommer det en artikel om en helt nyligen genomförd bakteriestudie där de svenska forskarna använde Ionosil, kolloidalt silver för att sanbbt utplåna i stort sett alla bakterier inklusive pneumococker som orsakar lunginflammation samt meticillinresistenta stafylococcus aureus som orsakar sjukhussjukan, vilken är ett stort problem, eftersom den varje år tar livet av många patienter.

Flera artiklar i det första numret handlar om homeopati, om kost och om livsmedel. En artikel beskriver ett utomordentligt viktigt trädprojekt i Indien och en annan artikel handlar om torrblodsmikroskopering. En av de viktiga artiklarna beskriver GcMAF, det nya, kroppsegna undermedlet som botar cancersjukdomar och som redan finns på marknaden.

postladaFör att få tidningen Hälsofrihet i sin brevlåda måste man vara medlem i föreningen NHF Sweden. För dem som bor i Norden kostar medlemskapet inklusive tidningen 220 kronor per år och vart och ett av de fyra numren är på 32 innehållsrika sidor. Det är viktigt att betala in medlemsavgiften för 2017 redan nu, annars riskerar man att missa det första numret.

Beloppet 220 kronor sätter man in på bankgiro 445-6182 och meddelar samtidigt sitt namn, adress, telefonnummer och e-postadress (läs mer … klicka här)

Obs. att inbetalningen bör ske under 2016 för att vara säker på att få premiärnumret!

nhf-logoDe som vill prenumerera på flera nummer av tidningen kan göra det, till exempel 5, 10 eller 20 nummer, vilket är lämpligt för dem som har kliniker, hälsobutiker eller liknande. Priserna för sådana prenumerationer återfinns på NHF Swedens hemsida …. www.thenhf.se

Om man bor utanför Norden så beror kostnaden för medlemskap plus tidningsavgiften på var i världen som man bor. Ta kontakt med NHF Sweden för att få det exakta priset för din prenumeration!..

.
Team Kostdemokrati

ζ


APPENDIX

control-oil

Medborgare som bryr sig om sin framtid och som är vetgiriga bör absolut överväga ett medlemskap i NHF – inte minst för att folket genom NHF har en röst inom Codex Alimentarius som utgör ett reellt hot mot våra och våra barns möjligheter att hålla oss friska och mot vår demokrati. Codex Alimentarius utgör en lönndörr för GMO på samma gång som de vill begränsa tillgången till de näringsämnen vi behöver för att hålla oss friska.

Att NHF nu även kommer att ge ut en tidningen med livsviktig och spännande information som vi kan använda i vår vardag – gör valet enkelt (till det facila priset av 220 kronor för hela 2017).

Teckna medlemskap/prenumeration … klicka här

ζ

skont-att-nhf

ζ

Två sidor från senaste numret av 2000-Talets Vetenskap

Klicka på sidorna nedan för att förstora dem

halsofrihet_19-png

Öppen föreläsning om högaktuella ämnen i samband med NHFs årsstämma 25 mars 2017.
Två av föredragen sker på lättförståelig engelska (klicka för att förstora) ↓

forel_2017_nhf_sweden_png