Föreläsning om infektioner, bioresonans och hälsokoncept.

23:44, 3 december 2016 in Okategoriserad by midi

.

hur-man

ζ
.

Klicka på flyern nedan för att förstora den eller klicka här

frantorp-5-dec-2016-bild.
ζ

Föreläsning i Fräntorps Folkets Hus

måndag 5 dec kl 18.30 – 22.00

frantoprs-folkets-hus frantorp-karta.

forelasare-bw

Hur man optimerar sin hälsa

– på ett smart sätt som fungerar (tre föreläsare – ett tema)

Erik Enby vid sitt mikroskop 2007Dr Erik Enby kommer att berätta mer om sin forskning – där man med egna ögon kan se vad som växer i blodet hos patienter med kroniska sjukdomar som t.ex. IBS, Crohns/UC, MS eller cancer. Märkligt nog säger etablerade forskare och läkare att det man ser med egna ögon inte existerar. Det står heller ingenting om detta i de böcker som används under läkarutbildningen – trots att det sannolikt är en grundorsak till kronisk sjukdom.

Dr Eriks Enbys forskning har fokuserat på att finna kroniska sjukdomars ursprung. där cancer bara är en av många (80 % av sjukvården handlar om kroniska sjukdomar). Han behandlar inte cancer – utan han fokuserar på att förändra miljön så att kroniska sjukdomar inte längre trivs – så att mikrobiologisk växt får svårt att växa och sprida sig. Därefter blir det lättare för immunförsvaret att neutralisera hotet.

Populärvetenskapligt uttryckt så ”konserverar” han oönskad mikrobiologisk växt i blodet och i övriga kroppen (svampar, bakterier, virus och parasiter) så att de inte växer eller sprider sig – och samtidigt stärker han immunförsvaret. Då kan kroppens självläkande förmåga få övertaget och kroppen kan läka sig själv – helt naturligt.

syltburkDr Erik Enby använder naturliga mineraler och vitaminer som alltså  ”konserverar” mikrobiologisk växt – vilket kan jämföras med att man lägger askorbinsyra (C-vitamin) i syltburken för att sylten inte ska mögla. Samma gäller för kroppen – och då ökar kroppens förmåga att hinna med att bekämpa ”inkräktarna”. Mineraler, antioxidanter och vitaminer stärker samtidigt kroppens immunförsvar.

Infektioner har oftast infekterat hela kroppen även om det enbart uppstår svullnad eller bölder på specifika områden – varför det är väsentligt att man behandlar HELA kroppen och inte bara lokalt. Därefter är det viktigt att lägga om kost och livsstil – så att man inte odlar fram nya infektioner som uppstår när miljön är den rätta och speciellt när immunförsvaret är försvagat av någon anledning.

ζ

Bicom bioresonans

markus-johansson

Markus Johansson berättar om Bicom bioresonansterapi som används av läkare och på statliga sjukhus utomlands för att bland annat finna och lindra/bota matintoleranser och allergier.

I Sverige säljs istället allergimediciner med god förtjänst – som lindrar symptom utan att komma tillrätta med grundproblem. De med matintoleranser förblir okunniga om vilken typ av livsmedel som de inte tål och får leva med de hälsoproblem som detta medför. Fler och fler börjar förstå att det är bättre att angripa grundproblemen än att bara behandla symptom med mediciner (som har biverkningar). Bicom har inga biverkningar.

  • Bicom bioresonansterapi – en revolutionerande utrustning (men ännu inte i den svenska offentligt finansierade vården)klicka här

ζ

Unikt hälsokoncept – för privatpersoner och företag/organisationer

leif_lundberg

Leif Lundberg presenterar ett nytt unikt hälsokoncept för dem som vill lära sig mer om hur man optimerar sin hälsa på ett naturligt sätt (där automatisk viktkontroll fås på köpet). En lönsam investering för företag och organisationer som förstår värdet av friska medarbetare.

Vi har kombinerat det bästa vi hittat med koncept som vi själva utvecklat och testat – med mycket gott helhetsresultat. Våra ”elever” får de kunskaper, erfarenheter och den support de behöver för att själva kunna ta befälet över sin och sin familjs livskvalitet – vi kallar det ”egenkontroll”.

Ett smart naturligt hälsokoncept – som fungerar

SoS-livboj-Sund o Slank

Med fokus på hälsa och prestationsförmåga

Ett kostnadseffektivt hälsokoncept som involverar dr Erik Enbys forskning och Bicom bioresonansterapi – plus mycket mer. Vi har utvecklat ett program där kunskap och support spelar stor roll för resultatet. Det är viktigt att man får de verktyg man behöver för att man själv ska kunna ta befälet över sin egen livskvalitet (”egenkontroll”). Kunskaper och erfarenheter som sedan sprider sig som ringar på vattnet till närmaste och till kollegor (att det fungerar syns och märks ju).

Ett hälsokoncept där automatisk viktkontroll är en bieffekt. Vi testade hälsokonceptet på två ”elever” som tidigare provat ”allt” för att komma tillrätta med sina ohälsoproblem och uppnå sina viktmål (de hade ca 35 kg övervikt vardera vid start).

En av eleverna (kvinna 35+) hade också en långt framskriden prediabetes och var ytterst nära att fullt utveckla diabetes typ 2 – en utveckling som vi vände. Vi fokuserar på hälsa och prestationsförmåga medan automatisk viktkontroll (som alla däggdjur har) är något man får på köpet helt naturligt – utan svält eller krav på extra träning.

Vårt resultat vid övervikt:

diagram-resultat

ζ

Entré 100 kr som betalas kontant vid entrén (gärna jämna pengar).
Ingen föranmälan – utan ”drop in” gäller mellan 18.00 – 18.30.

Läs mer … flyer


APPENDIX

En intervju som förklarar vad det handlar om ↓

ζ

Sist men inte minst

Dr Erik Enbys ”testamente”

  • blodkropparErik Enby om sjukdomarnas ursprung – Mikrosvampar kan vara en orsak till kroniska sjukdomar och cancer … NEWSVOICE

Testamentet på engelska:

  • Dr Erik Enby: ”Searching for the essence of chronic diseases” – It’s in the blood … NEWSVOICE