SEMINARIUM: Hälsa – Kropp – Miljö i Malmö söndagen 13 mars 2016

.

Välkommen till 2000-Talets

Endast ett vaket folk kan rädda sig själva.
Föreläsningar som fungerar som ”väckarklockor”.

Nästa helg är ett gyllene tillfälle för dig som bor i södra Sverige.

Wakeup

Ditt engagemang är livsnödvändigt, så missa inte:

 • Vaccinföreläsningen lördagen 12 mars i Åstorp, Skåne … klicka här
 • Hälsoseminariet söndagen 13 mars i Malmö … klicka här

.
ζ
.

2000-Talets-Vetenskap-13-mars-2016Klicka på flyern ovan för att förstora den ↑
.

Välkommen till 2000-Talets Vetenskaps

Vetenskapliga Seminarium

HälsaKroppMiljö i Malmö söndag 13 mars 2016!

Sju intressanta seminarier söndagen 13 mars kl 13.00 – 19.45 för engagerade medborgare som vill lära sig mer för att kunna ta befälet över sin och sina närmaste hälsa – och för att bättre förstå vad som händer så att man slipper bli grundlurad på livskvalitet och skattepengar.

2000-Talets-Vetenskap-logo

Om du inte kan komma så rekommenderas en prenumeration på
en av Sveriges viktigaste tidningar … 2000-Talets Vetenskap

ζ


APPENDIX

Vårdens kostnader ökar epidemiskt

– medan vårdens resultat försämras

kölapp

Vården kostar idag drygt tio procent av BNP eller drygt 400 miljarder kronor per år – vilket utslaget per arbetande svensk blir 90.000 kronor per år eller 180.000 kronor per år för ett hushåll där två arbetar. För vad? För en kölapp vid kronisk sjukdom?

Därför har drygt en halv miljon svenskar tecknat en privat sjukförsäkring som gör att de slipper köa – de får hjälp direkt. Dock bara inom skolmedicin – som inte alltid är lösningen vid kronisk sjukdom.

I Sverige har skolmedicin monopol på våra skattepengar och alternativ bekämpas aktivt av t.o.m. våra egna myndigheter – som verkar vara kapade av särintressen (varför skulle de annars t.ex. jaga ofarliga men effektiva vitaminer).

Nedan ett belysande exempel på livsviktiga vitaminer som förföljs av våra egna tjänstemän
– utan saklig eller laglig grund (godtycke från tjänstemans sida). ↓

Maria Sandfur – hälsoinspektör i Västerås – har noll koll på vad hon håller på med. I Sverige finns många tjänstemän som bara lyder order, som jagar det som håller oss friska (utan att de själva förstår vad de håller på med). Dessa tjänstemän måste utbildas eller ersättas – då de utgör ett allvarligt hot mot folkhälsan.

FÖRDJUPNING. Je Suis Vitamine D – Miljö & Hälsoförvaltningen Västerås ↓

Läkaren Mats Humble föreläser om D-vitamin (som vet vad han pratar om) ↓

D-vitaminbrist lider många av och det är ofarligt att ”överdosera”, medan brist är livsfarligt (ökar bland annat risken för cancer). Det innebär att hälsomyndigheten i Västerås underminerar folkhälsan och riskerar medborgarnas liv genom sitt agerande – vilket självfallet inte är något som medborgarna kan acceptera. Det är ju vansinne.

Se en viktig föreläsning. Brist på D-vitamin tillsammans med höga insulinnivåer är signifikanta riskfaktorer
för prostatacancer (och för andra cancertyper) vilket Mats Humble visat i sin forskning. Men vem bryr sig?

Kronisk brist på D-vitamin är ett allvarligare tillstånd än vad man är van att tänka i Norden, skriver svenska forskare i Svenska Dagbladet/Opinion under rubriken ”Brist på D-vitamin måste tas på allvar”.

ζ

One way

Vårdval – på låtsas i Sverige

Vårdval innebär att vi kan välja klinik och läkare inom ”skolmedicin”. Men vi kan inte välja ”best practice” (den bästa behandlingen) inkluderande även andra etablerade discipliner inom funktionell medicin. Skolmedicin bygger på en lukrativ ”droghandel” (kemiska patenterade substanser) med allvarliga biverkningar som idag utgör vår tredje största dödsorsak – medan alternativa behandlingar praktiskt taget inte har några biverkningar alls – men med god effekt (således ett hot mot läkemedelsindustrins lönsamhet).

Som att fritt kunna välja mellan Milda, Lätta eller Becel – men inte kunna välja Smör (då får man betala en gång till – om det ens är tillåtet). Detta är ingen valfrihet och det ger inte heller det bästa resultatet – varken behandlingsmässigt eller ekonomiskt. Men det gynnar läkemedelsindustrin.

Monopol-Mr-xs

Funktionell medicin baserad på naturliga medel har funnit i årtusenden – medan skolmedicin etablerades i början på 1900-talet och mycket snabbt blev läkemedelsindustrin världens mest lukrativa industri – alla kategorier. En industri som idag kontrollerar politiker, myndigheter, forskningen, universitet och hela hälso- och sjukvården. Att förändra detta ”inifrån” är praktiskt taget omöjligt då de som försöker (visselblåsare) omedelbart blir placerade i kylan och isoleras. Deras karriär är över, de riskerar sin legitimation och om inte det hjälper kan ett mediadrev startas (där även public service deltar) för att tysta visselblåsaren så att han eller hon inte skadar ”business as usual”.

En läkare som råkat ut för detta är doktor Erik Enby som genom sin forskning hotar läkemedelsindustrins nästa stora kassako – cancermediciner. Hans rön har inte motbevisats trots att det vore enkelt att antingen verifiera eller falsifiera hans forskningsresultat. Slutsatsen blir att han har rätt och att man istället försöker tysta Erik Enby så att hans rön inte kommer till allmänhetens kännedom – vilket drabbar alla cancerpatienter som förnekas den bästa vården.

Läkaren som vägrade ge upp – En dokumentär om dr Erik Enby och hans upptäckt om cancer.

Ralf-Sundberg6Nedan en länk till en bok vars innehåll är avslöjande och som inte sakligt kan bestridas – varför man försöker tiga ihjäl den. En bok alla bör läsa – framför allt ansvariga sjukvårdspolitiker så kanske de vaknar.

 • Forskningsfusket – Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin av Docent Ralf Sundberg … PDF

Visst behöver vi skolmedicinen – speciellt vid akut sjukdom – men inte som enda alternativ.

ζ

whistleblower2-m

Exempel på en visselblåsare – som vet vad hon pratar om

Ann-Charlotte Stewart, Ph.D, cancerforskaren

Vaccinföreläsning lördag 12 mars 2016 kl 15.30
i Kulturhuset Björnen, Åstorp, Skåne

Friskare utan vaccin – med fd cancerforskaren Ann-Charlotte Stewart, Ph.D

NHF Sweden inbjuder till föreläsning om vacciner med historisk bakgrund till de moderna vaccinerna inklusive HPV-vaccinet; deras innehåll och tänkta verkan; förväntade skador och biverkningar samt vaccindetox och hur man stärker immunförsvaret.

 • Läs mer och beställ biljetter här … NHF

Mycket tyder på att vi alla är grundlurade – vilket drabbar våra barn med full kraft. Ett gott råd är att läsa på om Gardasil INNAN vaccination.

 • De nedtystade riskerna med vaccineringklicka här
  .
 • DÄRFÖR IFRÅGASÄTTER VI VACCINklicka här
  .
 • Vaccin mot HPV …. klicka här  (publicerades oktober 2011)
  .
 • Den mörka sidan av Gardasil – en mardröm som blev verklighetklicka här (publicerades september 2013)
  .
 • Forskning visar att HPV-vaccin förstör äggstockarna som kan leda till sterilitetklicka här   (publicerades juli 2015)
  .
 • Ett femtiotal artiklar till … klicka här

Hur många studier krävs för att våra myndigheter och politiker ska vakna och ta ansvar? Svaret är att inte ens oändligt många räcker.

Det krävs att folket vaknar och denna vaccinföreläsning lördagen 12 mars i Åstorp i Skåne och föreläsningarna i Malmö söndagen 13 mars är ”väckarklockor” som du inte bör missa om du har tillfälle – om du bryr dig om dina barns framtid och om du inte själv vill bli grundlurad.

Wakeup

ζ

Funktionell medicin

Funktionell medicin (medicin som fungerar) är mycket mer är bara skolmedicin (som ju bara är en pusselbit). Nedan exempel på några fler pusselbitar som erbjuds inom den skattefinansierade vården i andra länder – men inte i Sverige där skolmedicin har monopol på våra skattepengar och på vår hälsa.

Vem har bestämt att skolmedicin ska ha monopol?

Alltför många ”läkemedel” gör mer skada än nytta – som t.e.x. statiner och vacciner som Gardasil. Dessa läkemedel uppfyller inte kravet för att benämnas funktionell medicin och bör därför ingå i gruppen ”dysfunktionell medicin” och frågan är varför dessa tillåts överhuvudtaget (är Läkemedelsverket inkompetent eller kapat?).

Exempel på pusselbitar inom ”funktionell medicin” – – där skolmedicin
är en pusselbit (klicka på bilden för att förstora den) ↓

Funktionell-medicin
(klicka på bilden ovan för att förstora den)

ζ

Vårdens saknar idag kompetens för att behandla övervikt

Eftersom vården är urdålig på att behandla övervikt så har Team Kostdemokrati tagit fram
ett kostnadseffektivt alternativ för både företag och för vården – som fungerar.

 • S o S (Sund o Slank) – för företag och privatpersoner … klicka här
 • S o S Plus (Sund o Slank) – för vården … Ditt livsavgörande val  (ett alternativ till viktoperation)

Snabbguider (klicka på bilderna nedan):

…..

ζ

Vården i Sverige – den sista Sovjetstaten?

Jämfört med övriga EU-länder som t.ex. Tyskland, England och Italien är Sverige rena U-landet när det gäller ”funktionell medicin” (vilket innebär att medborgarna förnekas ”best practice” – den bästa vården). I Sverige har skolmedicin monopol.

 • Artikelserie om sjukvårdens organisation och funktion
  – den sista Sovjetstaten … klicka här

Några av föreläsarna den 13 mars kommer att berätta om hur media och våra egna myndighetstjänstemän agerar för att försvara läkemedelsindustrins monopol på våra skattepengar och våra liv – utan hänsyn till lagar eller medborgarnas intressen – utan hänsyn till sann vetenskap och sann beprövad erfarenhet.sprattelgubbe-v

Varför tillåter vi detta – på vår bekostnad? Varför offrar vi våra barns livskvalitet?

Vems intressen företräder dessa tjänstemän – som motverkar vårdfrihet?

Hur stort lidande och hur många medborgares liv har de på sitt samvete?

Hur många extra miljarder skattekronor har de kostat samhället?

Vården saknar fungerande management och lider av ett allvarligt systemfel – vilket gjort det enkelt för särintressen att ta över kontrollen. Innan grundproblemen är åtgärdade räcker inga pengar i världen till – vården kommer att krascha om inget görs, om inte folket vaknar. Dagens politiker synes okunniga och situationen omogna – varför de hukar sig och bara betalar notan (med skattemedel). Något annat vågar de inte då det skulle kunna skada deras karriär.

Ditt engagemang är livsnödvändigt, så missa inte:

 • Vaccinföreläsningen lördagen 12 mars i Åstorp, Skåne … klicka här
 • Hälsoseminariet söndagen 13 mars i Malmö … klicka här
  .

Ett svar på ”SEMINARIUM: Hälsa – Kropp – Miljö i Malmö söndagen 13 mars 2016” 1. ”JAG SKA SKRIVA UT VITAMINER OCH ZINK SOM STÄRKER IMMUNFÖRSVARET”.

  Citatet som borde brukas lika ofta som golfklubban hos varje anständig läkare kommer istället överraskande från den trefaldigt Oscarsbelönade filmbiografin Dallas Buyers Club. Just nu kan du se den gratis på SVT t.o.m. den 14 mars – missa det inte! … SVT

  Filmen slår huvudet på spiken i nästan varje aspekt av kampen om naturlig hälsa och i synnerhet de områden som Föreningen SARA engagerat sig i över 25 år: revolution av sjukvården, AIDS/HIV, diskriminering (här i form av homofobi), läkarnas arrogans, läkemedelsbiverkningar och rätten till att själv bestämma över sin egen kropp och behandling.

  Handling: Dallas 1985. Ron Woodroof (som spelas av Matthew McConaughey) är homofobisk narkoman och får reda på att han är HIV-positiv och bara har trettio dagar kvar att leva. Han vägrar acceptera sin dödsdom och åker till Mexiko efter ett tips för att få tag i en läkare som erbjuder en naturlig behandling mot AIDS/HIV. Han smugglar in produkterna till USA och skapar en klubb där HIV-positiva människor betalar en medlemsavgift för att få gratis tillgång till produkterna. Rons klubb behandlar 45 gånger fler patienter än på de officiella AIDS-klinikerna och dödligheten är endast 1 på 10 medan testpersonerna för den experimentella kemiska substansen AZT dör som flugor.

  I USA fick Ron beskedet att han bara skulle leva i ytterligare 30 dagar men efter tre månader på den Mexikanska alternativkliniken är Ron inte bara fortfarande vid liv utan mår även mycket bättre. Ron levde ytterligare i sju år efter sin HIV diagnos.

  Följande ordväxling utspelar sig på alternativkliniken i Mexiko hos Dr Vaas:

  Ron: Jag behöver AZT.
  Vaas: Det har vi inte här. Vill du förgifta dig själv?
  (Ron säckar ihop och läggs i sjukhussängen och prover tas.)
  Vaas: Kokain, alkohol, metamfetamin och AZT? Ett riktigt katastrofrecept.
  Ron: Vilket jävla ställe doktorn.
  Vaas: Vem sa att jag är läkare? De tog min licens för tre år sedan. Det är därför jag hamnade på det här ”jävla stället”.
  Vaas: Drogerna bryter ned ditt immunförsvar.
  Ron: Fick jag lunginflammation av kokain?
  Vaas: Nej, men kokain och AZT har gjort dig mer mottaglig för det.
  Ron: AZT är bra!
  Vaas: Bara för de som säljer det. Det dödar alla celler i sin väg. Jag ska skriva ut vitaminer och zink som stärker immunförsvaret. Du ska också få aloe vera och essentiella fettsyror. Låter det skoj?

  Det bör tilläggas att Ron även fick non-toxiska alternativa medel som DDC, peptide-T och Interferon genom den mexikanska kliniken.

  På vårt seminarium söndagen den 13 mars kommer du att träffa flera människor som kämpar likt Ron för rätten till naturlig hälsa. Kom du också: http://www.2000tv.se/evenemang/?id=70

Kommentera