Hälsoevent nu på fredag kl 17 – som du inte bör missa

.

SISTA MINUTEN TILLFÄLLE

.
ζ
.

Halsoevent 26 feb i Gbg
klicka på bilden ovan för att förstora den

.

Hej alla,

Hälsoevent med tre föreläsningar nu på fredag den 26 februari, kl 17-21 med paus för mingel, försäljning och fika (klicka på flyern ovan för att läsa mer). Detta blir en superintressant och lärorik kväll om vår HÄLSA med riktigt kunniga föreläsare som vågar säga sanningar och delge insikter.

Känns verkligen roligt att få dessa kunniga föreläsare till Göteborg samtidigt. Det kommer att bli en riktigt informativ kväll med fokus på vår hälsa.

MatfusketDavid Appelgren, bloggande Ekobonde med
Facebookgruppen ”Matfusket” … klicka här

NHFSara Boo, ordf i NHF Sweden som arbetar med örtmedicin,
homeopati, blodanalys, kost och näringsråd mm … klicka här

newsvoiceTorbjörn Sassersson, naturvetare, grundare och
redaktör för nättidningen NEWSVOICE … klicka här

Nu finns biljetter även på Ticnet … klicka här

Sprid info till vänner och bekanta!
Missa inte detta! Vi ses väl?

Harmoniska hälsningar

Petra Ollstig


KOMMENTAR

Både NEWSVOICE och NHF är två tillförlitliga nyhetskanal som förmedlar det som traditionell media inte vågar skriva om av hänsyn till bland annat sina annonsörer vars intäkter de är beroende av. Utan alternativ media blir vi grundlurade på våra liv.. Nu på fredag kan du lära mer om vad alternativa kanaler har att erbjuda på både kort sikt (här och nu) och på lång sikt (som kommer att påverka våra barns och barnbarns liv).

Att även SVT tiger om väsentliga saker beror sannolikt på att de är infiltrerade av lobbyister. Istället för att t.ex. avslöja GMO så låter SVT lobbyister komma till tals. Klicka på bilden nedan (eller klicka här…) för att lyssna på inslaget efter 36.20 minuter (som gör att man sätter kaffet i vrångstrupen).

Anders Malmer SLU.
Riktig media

Därför behövs nyhetskanal som levererar sanningar och en korrekt bild av verklighet – för de som inte vill bli grundlurade på livskvalitet och pengar. En annan bra kanal är Canal Second Opinion … http://2op.se/    (också med en trovärdig och tillförlitlig nyhetsförmedling).

david suzuki -gmo

För dig som ännu inte gjort din läxa om GMO ↓
(klicka på bilden nedan eller klicka här…)

Kommentera