Föreläsning om fetma och inflammationer – för dig som vill veta.

.

vad du bör veta om vårdfrihet

ζ

↓  Klicka på flyern nedan för att förstora den  ↓

Föreläsning 2015-11-11ζ
.

Föreläsning om fetma, inflammationer och cancer

– för dig som vill veta mer för att kunna ta befälet över din livskvalitet!

SoS-livboj-Sund o Slank

I. Optimera din hälsa och ta befälet över din vikt – helt naturligt

Föreläsare: Civilingenjör Leif Lundberg

Vi menar att ”best practice” ska användas för att kurera övervikt på bästa sätt – vilket vården vägrar att göra. Först ger våra myndigheter ut kostråd som ökar på ohälsan och övervikten. Diabetes har trefaldigats och fetma fördubblats på bara 20 år på grund av ovetenskapliga kostråd och sedan erbjuder vården överviktiga en fetmaoperation som inte heller har vetenskapligt stöd – ett ingrepp med fruktansvärda biverkningar och dåligt resultat.

Så kan vi inte ha det – det är ju vansinne.
Ett enormt slöseri med livskvalitet och skattepengar.

En del klarar av kurera sin hälsa och kontrollerar sin vikt på egen hand med LCHF – men om man inte lyckas på egen hand? Vården har inget att erbjuda mer än det vi vet inte fungerar – varför Team Kostdemokrati under mer än fem års tid utvecklat och testat ett unikt koncept i form av ett kompetensutvecklingsprogram där man tillämpar sin nyvunna kunskaper för att optimerar sin hälsa (och viktkontroll följer med på köpet).

Programmet anpassas individuellt, sker med professionellt stöd, med hjälp av modern teknologibaserad medicin och med hjälp av urgammal kinesisk läkekonst. Våra elever lär sig kost och att träna på ett hormonellt intelligent sätt.

Motion är bra för hälsan och välbefinnande, men har mindre med viktnedgång att göra. Våra ”provelever” gick ner mer än ett kilo i veckan – utan hunger och utan extra träning – med hjälp av naturlig mat och tillskott av det respektive elev hade brist på (enligt en grundlig hälsoanalys). Så varför viktoperera – med alla dess risker och biverkningar?

Ambitionsnivån bestämmer respektive elev själv
– vi kallar det ”egenkontroll”.

ζ

Erbjudande

Vi söker nu 4 – 8 elever som vill satsa helhjärtat på att optimera sin hälsa och kontrollera sin vikt – på ett naturligt och långsiktigt sätt. Man ska inte ha någon allvarlig sjukdom som hjärtsjukdom eller cancer – och man bör väga max 150 kg. Utbildning och analyser/behandling sker i Göteborg med omnejd och via webben – så man måste ha tillgång till Internet och det är en fördel att bo nära Göteborg.

Det mesta ingår i kursavgiften, förutom resor och eventuell logi under två helgkurs. Sedan tillkommer också kostnaden för ny garderob (en provelev har gått från storlek XL till M och S på tio månader – utan svält och utan extra träning – med hjälp av riktig mat och ingen kaloriräkning). Tillgång till professionell support är också viktigt för att uppnå resultat.

Just nu har vi ett introduktionserbjudande för privatpersoner – eller varför inte prata med din arbetsgivare (en mycket bra investering). På köpet blir våra elever diplomerad hälso- och kostrådgivare – med grundliga baskunskaper om kost och hälsa grundade i egna resultat och  erfarenheter ( = sann kunskap) – goda exempel för medarbetare.

Läs mer:

  • Patient dog efter ”lyckad” fetmaoperation … klicka här

Välkommen att lyssna själv och ställ gärna frågor. Om du inte har möjlighet att komma nu onsdag så kan du se och lyssna på en tidigare föreläsning där resultat presenteras:

Team Kostdemokrati


Kontakt:

Bli medlem i Facebookgruppen
”Gastric” … klicka här

Facebook-SoS


II. ”Okända partiklar i blod och vävnad – orsak till kronisk sjukdom”

Föreläsare: Doktor Erik Enby

Bröstcancertumör var en sporsäckssvamp

Erik Enbys forskning öppnar upp för helt nya och effektiva behandlingsmetoder av kroniska sjukdomar – men den etablerade forskningen och vården vågar inte ens titta i doktor Erik Enbys mikroskop – rädda för vad de i så fall skulle se. De verkar värna ”business as usual” till varje pris – dvs. att cancer ska fortsätta att utvecklas epidemiskt vilket gynnar forsknings- och cancerindustrin – på medborgarnas bekostnad.

Det hade varit enkelt och snabbt gjort att falsifiera eller verifiera doktor Erik Enbys forskning – det syns ju med blotta ögat. Att det inte görs kan ju bara bero på en sak – det skulle kunna revolutionera cancervården och vad ska då alla forskare och läkare som är på fel spår göra?

Men framför allt skulle ju cancerläkemedelsindustrin lida ekonomisk skada (omsätter idag 800 miljarder kronor per år) – och att antalet cancerpatienter minskar på naturlig väg vill mäktiga och inflytelserika särintressen förhindra (och massmedia och svenska myndigheter verkar styras av dessa särintressen). Gissa vem som står för notan?

Man har försökt tysta doktor Erik Enby genom att utan saklig grund beröva honom hans läkarlegitimation, man har startat en häxjakt i media och även använt polisen för att Erik Enbys forskning INTE ska komma till allmän kännedom. Det skulle ju kunna revolutionera cancervården och som doktor Erik Enby säger

”Ny kunskap stör mer än
vad folk har en aning om”

Se en intervju:

Intressanta länkar:

En av tre svenskar får cancer idag, men alla drabbas, direkt eller indirekt. Varje år dör 25.000 svenskar av cancer (i snitt mer än 68 varje dag, sju dar i veckan, året runt).

Varje dag får ett barn cancer.

Cancer beräknas öka med 50 % inom 15 år och då drabbas varannan svensk av cancer, om inget görs. Doktor Erik Enby har gjort något. Han har ägnat mer än trettio år av sitt liv i sin jakt efter svar på varför sjukdomar utvecklas.

  • Erik Enby – Blod, mod och envishet – på spaning efter sjukdomarnas väsen … klicka här

ζ

Välkommen på en intressant föreläsning
– en ögonöppnare för många.

ζ

Kommentera