Miljöpartiet säger JA till GMO !?

01:50, 21 mars 2015 in Okategoriserad by midi

.

Regeringen-säger-JA-till-GMO

.
ζ
.

Sverige röstar ja.
Läs mer … ”Sverige röstar JA till GMO”ATLSvD

ζ


Tänkvärt på Facebook

Socialdemokraterna (S) och Miljöpartiet (MP)

säger JA till GMO

I veckan tog demokratin slut i Sverige. Den rödgröna majoriteten svek det svenska folket när landsbygdsminister Sven-Erik Bucht röstade JA för att genmodifierad gröda godkänns för försäljning i EU.

Cykla-MP2-inp

Miljöpartiet är ute och cyklar, mot makten och bort från sin miljöpolitik. Bara namnet är kvar.

Trots att mycket forskning visar att GMO till försöksdjur, grisar och kor ger mindre lever- och hjärtstorlek, inflammation i tarmen, ett svagare immunsystem OCH att pesticidproducerande gener kan gå över i tarmslemhinnan och producera kemikalierna där.

Vi står nu inför ett fruktansvärt ohälsoscenario och med massiva skador på naturen, massiv död av bin, fjärilar och andra insekter och djur. En tyst vår på riktigt… Men det värsta är att de sa JA, fastän absoluta majoriteten av svenska folket inte vill ha GMO.

Miljöpartiet hur tänker ni? Hur kan de rödgröna svika så?

Det är helt tydligt: de svenska myndigheterna (och instanser som Livsmedelsverket) värnar inte om vår hälsa utan som följer de globala företagens vilja och intressen. Monsanto har drivit GMO-frågan hårt och varit arga på européernas motstånd.

Vi lever alltså redan i en skendemokrati, och står inför en övergång till en diktatur som styrs av ägarna bakom de globala jättarna.

Bill Gates pratar t ex öppet om ”a world government is needed to deal with the crisis”. En kris som de globala jättarna skapat och håller igång genom att pumpa rädsla via all Stormedia – som de redan äger och kontrollerar.

Det är allvar nu gott folk, vi måste vakna upp och se vad som sker.

Att den lilla globala eliten på 3.000 – 5.000 personer håller på att skapa en totalitär världsregering, som ska bestämma allt och inga val eller demokrati. Tvångsvaccinering och man åker i fängelse eller ens barn bortadopteras om man vägrar (som redan sker i USA nu). De sprayar vår luften med aluminiumoxiddamm från kolkraftverken och pumpar massa gifter i vår mat.

ζ

Folkrörelse för Positivt motstånd!

people-kort-inp

Vi har tio år på oss att vända detta innan det är för sent. Det vi kan göra är att skapa en ”Folkrörelse för Positivt motstånd”, och se till att göra främst dessa fem saker:

 1. Dela denna info och berätta så att fler vet om det. Lyft fram vad de gör i ljuset!
  .
 2. Rösta med plånboken och köp inget från de globala storföretagen! Dessutom för de globala företagen 90 % av pengarna ut från din region och ut ur Sverige. Handla lokalt odlat och inget av den processade industrimaten e.t.c. Vi kvinnor står för 70 % av dagligvaruköpen så vi besitter den reella makten.
  .
 3. Sätta press på affärerna: tala om för din lokale handlare att du slutar handla där om de tar in GMO-odlad eller tillverkad mat.
  .
 4. Vägra negativa nyheter! Gå inte på all skit de pumpar på oss om elände, våld, terrorism, sjukdomar, fientligheter och konflikter som att man inte kan lite på nån etc. Det är bara en del av strategin att stressa folk – för i rädsla kan man inte växa. Härska och söndra sattes i system av romarna… De vill göra oss så rädda att storpappa i form av ”one world government” ska framstå som bra lösning. Bedrägeri.
  .
 5. hjärtanVarje dag gå in i hjärtats energi, vare sig du ser på något vackert, delar kärleksfulla ord eller känslor med någon, leker med ett barn, sjunger, dansar eller pumpar kärleksfulla ord i ditt hjärta.

Kärlekens kraft är miljoner gånger starkare än rädslans och hatets. Där vi lägger energi får vi mer av. Den globala eliten som äger det allra mesta nu är 3.000 – 5.000 personer och vi är nästan sju miljarder. Nu är det upp till oss – folket – att rädda både denna planet och våra egna, barn och barnbarns liv.

500kr-bw

Det är dags att välja nu, varje dag – och vi kan vända denna destruktiva försämring. Vi kan skapa något positivt genom en ”Folkrörelse för Positivt motstånd”!

Genom att lägga vår energi och våra pengar på det som
är bra och fungerande för hälsan, naturen och framtiden.

ζ

Slut citat Facebook


Kommentar

Nyligen kunde vi läsa om att växtgifterna som ingår i GMO-konceptet dödade miljontals bin i Kanada, efter att man planterat GMO-majs.

 • 37 Million Bees Found Dead In Ontario, Canada After Planting Large GMO Corn Fieldklicka här

Googleöversatt:

 • 37 miljoner Bin hittades död i Ontario, Kanada efter plantering stora fält med GMO-majsklicka här
kanariefågel-i-gruva

Kanariefågel som ”early warning”

För i tiden hade gruvarbetarna med sig en kanariefågel ner i gruvorna  som en ”tidig varning” för giftiga gaser som vi människor  inte märker förrän det är för sent. Kanariefågeln är mycket känsliga för osynliga och luktlösa giftiga gaser och när kanariefågeln trillar av pinnen så gällde det att snabbt ta sig upp ur gruvan, om man inte vill dela fågelns öde.

På samma sätt fungerar bin, de är känsligare för gifter än vi människor, och om vi inte vill råka illa ut bör vi ta bidöden på största allvar och omedelbart sluta med GMO och växtgiftet glyfosat (Roundup).

Dessutom är vi beroende av bin och om alla bin dör, så dör vi också.

ζ

Förstå vad GMO gör med din kropp!

GMO, Roundup och Monsanto dödar oss!

Videon nedan publicerades den 23 september 2012 (och har hitintills sett av 23.500 besökare).

ExtraGMOsOm nu GMO-frön som planteras av bönder är så säkert, varför förstör då Monsanto gårdar och odlingar? Varför är Monsanto så fast besluten att blockera alla lagar som kräver att genmodifierade livsmedel vara ordentligt märkt? Om GMO är bra och säkert så är det ju ett försäljningsargument, så varför ska det smygas på medborgarna?

Vi har nu sprutat så mycket av växtgiftet Roundup över hela jordklotet att det finns i all typ av mat som vi behöver för att överleva. Vår luft, mat, vatten och planeten har blivit en levande grav! Varje dag du blir långsamt förgiftad .

Dags att vakna! Se filmen nedan. Om nu detta drabbar labbråttor, vad händer då med oss?

Det märkliga i sammanhanget är att det inte finns några fördelar med GMO alls, bara elände för producenter och konsumenter, Hur har en handfull amerikanska privata företag lyckats sälja in ett koncept som gör att de får makt över vår mat, de blir stormrika och vi blir sjuka och fattiga?

dollar-mr-blank-mEn införsäljningsinsats som krävt forskningsfusk, mutor, korruption, infiltration, manipulation, ….. Obegränsat med pengar kan uppenbarligen köpa hela länder och dess innevånare följer med på köpet. Gissa vem som står för notan?

Monsanto testar GMO på råttor upptill tre månader och sedan avlivas råttorna.
Gissa varför man inte testar längre tid? Gissa varför det är förbjudet att testa?

Se filmen och se vad som händer efter tre månader
(samma GMO-majs som ingår i våra livsmedel) ↓

GMO är inte testat och får inte testas. Då skulle ju bedrägeriet avslöjas, att
GMO bevisligen är garanterat livsfarligt (vilket idag är klarlagt bortom alla tvivel).

Så varför säger då Socialdemokraterna och
Miljöpartiet JA till GMO? Hur tänker de då?

ζ