Den lönsamma ohälsan – 24 april i Partille (Göteborg)

.

Den-lönsamma-ohälsan

ζ

2014-04-24-Den_lonsamma_ohalsan-2

Klicka på bilden för att förstora den

Frank Nilsson

Torsdagen den 24 april föreläser Frank Nilsson, som en del av Partille kommuns hälsodiskprogram, om hur man håller sig frisk och alert under rubriken ”Den lönsamma ohälsan”.

Frank Nilsson förklarar hur saker och ting fungerar på ett begripligt sätt. Hur människokroppen fungerar och hur kost- och läkemedelsindustrin fungerar. Kunskaper som gör att man blir en mer medveten konsument som är svårare att lura.

GMO-mask-on

Äter du dem med mask på också?

GMO. Föreläsningen berör bland annat GMO (genmanipulerade organismer) – vår tids största och smygande hot mot vår och våra barns livskvalitet. Det märkliga med GMO att det bara för elände med sig – inga som helst fördelar – varför ska vi äta det?

Frank Nilsson kommer att berätta om hur lurade vi blir om vi inte ser upp, hur man undviker diabetes, övervikt och hur man minskar risken för cancer. Detta utan att ge avkall på god mat (tvärtom) och utan svält. Det handlar till stor del om kunskap, insikter och erfarenheter..

Föreläsningen sker i samarbete med Diabetesorganisationen i Sverige (DiOS) och medlemskap kan tecknas på plats från 150 kronor för hela 2014.

Medlemmar i DiOS betalar reducerad entréavgift.

Genom att ta fighten mot diabetes så tar vi också fighten mot fetma, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, demens och andra kost- och diabetesrelaterade sjukdomar. Trycket på sjukvården skulle minska markant.

Därför bör alla svenska hushåll, även om man ännu inte är diabetiker, vara medlemmar i DiOS.

  • DiOS-medlemmar betalar halv entréavgiften vid dörren.
    Dvs. 100 kronor (kontant, ej kort).

webbiljett-100-krDe som köpt webbiljett för 200 kronor kan i teckna DiOS-medlemskap på plats och i efterhand få rabatt på entréavgiften. Webbiljetten fungerar då som en värdekupong värd 100 kronor och man betalar endast 50 kronor för ett DiOS-medlemskap under 2014. Erbjudandet gäller endast 24 april.

Observera att man inte behöver vara diabetiker eller prediabetiker för att stödja arbetet mot diabetes, med ett medlemskap. Samtidigt får man kunskaper om hur man ska undvika att få diabetes. Alla medborgare kommer att vinna stort på om vi lyckas rädda sjukvården från den kollaps som redan inletts.

Målsättningen är 100.000 hushåll – vilket vi tror är tillräckligt många för att med kraft ta itu med diabetesutvecklingen. Redan idag har mer än en miljon svenskar drabbats av diabetes eller prediabetes, och antalet ökar. En utveckling som hotar vårt välstånd.

Ett medlemskap i DiOS är en mycket bra och billig pensionsförsäkring – för alla.

ζ

Algatrium-GMO-free

Algatrium Plus och Brudy Retina – strategiska tillskott av hög kvalitet

På plats finns också en representant från Nilalf AB som kan svara på frågor om probiotika och om en av världens bäst dokumenterade Omega-3-tillskott, med vars hjälp man t.ex. man förebygger förändringar av gula fläcken (det skarpa seendet).

Snabbguider:

ζ

Prestera på topp i skolan, i sammanträdesrummet och på idrottsplanen

istället-för-dopingGör som Björn Ferry, han läste Frank Nilssons bok ”Istället för doping!”, bytte kost och tog ett OS-guld i skidskytte för fyra år sedan. Och i dagarna tog han ett par världscupsegrar. Således även ett koncept för dem som vill prestera på topp.

Boken finns att köpa här:

Välkommen att lära dig mer om hur du på bästa sätt håller sig frisk och alert.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

Kommentera