Julklappstips – ge bort hälsa i form av en ”Rolls-Royce” bland Omega-3-tillskott

.

ge-bort-en-rolls-royce

Sammanfattning

Det forskningsinriktade Brudy Technology har satsat tio år och mer än hundra miljoner kronor på att forska fram ett Omega-3-tillskott med unikt goda egenskaper:

 • quality-cloud-magnifier-redBästa råvaror och en noggrann kvalitetskontroll gör att tillskottet även är lämpligt för gravida och ammande mödrar. All produktion testas omsorgsfullt (se exempel).
  .
 • En patenterad enzymatisk process (ej högt tryck eller hög värme), gör att oljan inte förlorar sina goda ursprungliga egenskaper och strukturen liknar den i bröstmjölk, en stabil produkt med närmare 100 % upptag.
  .
 • En hög halt av DHA som främst hjärnan och ögat behöver, ger tillskottet goda förebyggande och läkande egenskaper (innehåller självklart även EPA och DPA).
  .
 • anti-agingEtt tillskott med mycket goda antioxidativa effekter på cellnivå, som förhindrar förtidigt åldrande. DHA skyddar cellmembran och DNA från oxidation av fria radikaler. Celler mättade med DHA kan nå en nivå av antioxidant produktivitetsnivån 300% högre än en normal cell.
  .
  En effekt som brukar kallas ”anti-aging”. Här skyddas alla celler, nerver, ögon och hjärnan, och inte bara huden.
  .
 • Omega-3-tillskottet (DHA-produkten) säljs under produktnamnet ”Algatrium Plus” och om man adderar till vitaminer, mineraler och antioxidanter som speciellt ögat behöver (förebygger oskarpt seende), så får man en DHA-produkt som heter ”BrudyRetina” (som finns i två varianter).E-handel-knapp
  .
 • Direktförsäljning och fraktfritt inom Sverige
  via Nilalfs webshop, klicka här

ζ

ζ

Rolls-Royce-OMEGA-3En ”Rolls Royce” bland Omega 3 tillskott

Julklappstips

Varför inte unna sig själv. eller någon man bryr sig om, ett Omega-3-tillskott av högsta kvalitet, med en väl dokumenterad effekt.

Nu finns det ingen anledning att nöja sig med mindre. Och om man räknar på t.ex. kronor per 100 mg DHA så är prisbilden mycket konkurrenskraftig, trots den höga kvaliteten.

ζ

Algatrium Plus

[Omega-3-tillskott]

Algatrium-plus-30-90Rese- och ekonomiförpackning (30 resp. 90 kapslar)

Brudy Technology med forskningen förlagd till bland annat Universitetet i Barcelona, avdelningen för Biokemi och Molekulärbiologi, har utvecklat specialprodukter med DHA och har investerat över 100 miljoner kronor i forskning runt enzymatiskt producerat DHA, vilket ger unika egenskaper. Omega-3-tillskottet har fått namnet ”Algatrium Plus”.

spermier-1DHA är den omega-3-fettsyra vi har mest av i kroppen med höga koncentrationer i bl.a. hjärnan, ögat och i spermier.. Brudy Technology har tre globala patent på enzymatiskt framställd DHA (dokosahexaensyra).

Originalet Algatrium Plus, är särskilt viktig för hjärnans utveckling hos de yngre, men också för att motverka demens och ögonförändringar hos äldre (där BrudyRetina ger extra effekt).

ζ

Hög kvalitet på råvaror och en unik tillverkningsprocess

Breast-milk

Genom att använda den bästa råvara och genom sin enzymatiska och skonsamma tillverkningsprocess erhålls ett omega-3-tillskott helt olikt andra på marknaden, med en struktur som efterliknar den i mänsklig bröstmjölk.

All produktion kvalitetssäkras (inte bara stickprov) och tillskottet kan därför rekommenderas även till gravida och ammande mödrar. Processen gör att oljan blir stabil och upptaget är närmare 100 %, vilket visats i humana studier. Processen gör också att varje kapsel innehåller hela (280 –) 350 mg DHA, vilket är unikt på marknaden.

algatrium-logo

Algatrium Plus

Algatrium Plus är sannolikt marknadens bäst dokumenterade och bäst testade omega-3-tillskott, med unika egenskaper avseende; råvarans kvalitet, den skonsamma enzymatiska produktionsprocessen som sker utan hög värme och utan högt tryck. Produkten får genom processen en mycket god hållbarhet, vilket innebär att den är mindre känslig för oxidation (att oljan härsknar), som annars kan vara ett problem för omega-3-produkter.

Kapslarna är relativt lätta att svälja då de är 30 % mindre än 1g kapslar, de är mjuka ock elliptiskt utformade. Ändå innehåller de mer DHA än de flesta andra kapslar, ofta mångfalt mer. Vilket även gör tillskottet kostnadseffektivt. Kvalitet behöver inte vara dyrare.

En kapsel innehåller 350 mg DHA, 42 mg EPA och 30 mg DPA.

Rekommenderad dos är 1 – 3 kapslar per dag, i samband med måltid.

ζ

BrudyRetina

[Omega-3-tillskott}

öga-skiss[Klicka på ögat för att läsa mer]

BrudyRetina_1_5gBrudyRetina 1,5 g (90) är i princip ”Algatrium Plus” förstärkt med de vitaminer, mineraler och antioxidanter som ögat har stort behov av (brist ökar risken för förändringar på gula fläcken, där det skarpa seendet sitter).

Rekommenderad dos är 3 kapslar per dag, vilket ger hela 1050 mg DHA. Intages i samband med måltid.

Obs! Inte bara för ögonen. Bra för hjärnan och fungerar som en kraftfull antioxidant för kroppens alla celler (en ”anti-aging-effekt”). Innehåller samma välgörande innehåll som ”Algatrium Plus” och har samma verkan för hela kroppen.

BrudyRetina-30BrudyRetina (30) är alternativet om man vill intaga alla vitaminer, mineraler och antioxidanter för ögat i endast en kapsel mer dag. Rekommenderad dos är 1 kapsel per dag (280 mg DHA). Intages i samband med måltid.

ζ

Anti-aging

[Gäller både Algatrium och BrudyRetina – Omega 3 tillskott]

Algatrium består av en näringsrik ingrediens DHA som stimulerar cellernas antioxidanter. Algatrium har samma struktur som naturlig olja – utvinns ur fisk – och därför anses den vara ett livsmedel när man intager den och kosmetika om den appliceras på huden. Av alla Omega 3 oljor på marknaden, innehåller Algatrium de högsta DHA-halterna.

ζ

Skyddar mot förtidigt åldrande

Aging-man

defenceDess främsta egenskap jämfört med andra Omega-3-rika fettsyror är dess antioxidantkapacitet. DHA skyddar cellmembran och DNA, från oxidation av fria radikaler. Fria radikaler är mycket reaktiva molekyler som påverkar cellsystem, som orsakar åldrande. DHA fungerar som ett naturligt försvar mot nedbrytande effekter av fria syreradikaler, bevarar cellstruktur och DNA mot för tidigt åldrande.

DHA verkar genom att öka den intracellulära koncentrationen av glutation, den viktigaste antioxidant av våra celler. Glutation fungerar som en första försvarslinje och upprätthåller systemet intakt. På detta sätt genererar produkten ett direkt skyddssystem för cellen.

Celler mättade med DHA kan nå en nivå av antioxidant produktivitetsnivån 300% högre än en normal cell.

ζ

Åldrande

Om man åldras med förnuft och vårdar sin hälsa så kan man håller sig frisk och alert långt upp i åldrarna. Åldrandeprocessen kan skjutas upp och risken för sjukdomar reduceras om man t.ex. ger kroppen och hjärnan den näring, vitaminer och mineraler som den behöver.

Vanliga hälsoproblem när man blir äldre:

 • Svag benstomme och smärta i lederna.
 • Trötthet, diabetes, högt eller lågt blodtryck
 • Hjärtproblem
 • Cancer
 • Demens

En sund kost och livsstil förebygger hälsoproblem och skjuter fram åldrandeprocessen.

ζ

Ny snabbguide om Omega 3

(fler snabbguider finns under ”Snabbguider” på menyn)
.

Klicka på bilden ovan för att läsa snabbguiden

ζ

printer-symbolLäs mer, information i pdf-format:

ζ

tomte-blinkarWebbshop

webshop

Algatrium Plus och BrudyRetina säljs i Sverige av Nilalf AB, direktförsäljning via Internet och fraktfritt inom Sverige.

ζ

Hippokrates

“Nutrition is the first

principle of medicine”

Hippocrates (460-380 bC)

ζ

Kommentera