Jäv vid beslut om HPV-vaccin


.

Jäv vid beslut om vaccin

När Socialstyrelsen tog beslutet att erbjuda flickor i grundskolans årskurs fem och sex gratis HPV-vaccin i kampen mot livmodercancer hade tre av sex rådgivande experter kopplingar till vaccinindustrin, skriver Svenska Dagbladet.

De utomstående experterna tillstyrkte programmet som kostar 262 miljoner kronor per år och är ett betryggande tillskott för vaccintillverkarna.

Tre av dem hade deklarerat att de hade bindningar till industrin.

Källa: SvD

Fördjupning

Jäv utreddes inte vid vaccinbeslut … SvD

– Visst, vi var medvetna om dessa bindningar, säger Anders Tegnell som ledde vaccinarbetet på Socialstyrelsen. Men vi valde dessa personer därför att de var de bästa experterna som finns att få. Sverige är ett litet land och urvalet av sakkunniga begränsat.

Anders Tegnell, chef för smittskyddsenheten på Socialstyrelsen,  talade sig varm för svininfluensavaccinet inför massvaccineringen och menade att det var viktigt att alla vaccinerade sig.

Skandalen med narkolepsi och att vaccinet var i det närmaste verkningslöst, förutom biverkningar, påverkar inte Anders Tegnells inställning som slår fast:

– Vårt agerande var helt logiskt och vi kommer att fatta samma beslut om eller när nästa pandemi kommer (läs mer…).

Anders Tegnell tycker också att det värdelösa Tamiflu är bättre än ingenting (läs mer…).

Så talar en sann vaccinationskrämare. Men det var väl inte uppdraget?

Kommentar

Anders Tegnell, chef för smittskyddsenheten på Socialstyrelsen, och statsepidemiolog Annika Linde, verkar var immuna mot allt som inte stödjer vaccinationsindustrin. Att vaccinationen mot Svininfluensa, som har utvecklats till en smärre katastrof i Sverige, hade kunnat undvikits (information fanns), det verkar inte bekomma dem. Anders Tegnell har sagt att han kommer att fatta samma beslut om eller när nästa pandemi kommer.

Att svininfluensavaccineringen hade två sidor är inget som Anders Tegnell verkade förstå och ingenting som kommunicerades till svenska folket, trots att det förelåg entydig veteskaplig information om stora risker med denna typ av experimentvaccin.

Bland annat hade samhällsmedborgaren Leif Arnold klart och tydligt informerat och underbyggt sin information med en gedigen vetenskaplig dokumentation. Informationen fanns också tillgänglig på Internet. Detta var innan vaccineringen hade påbörjats.

Detta valde uppenbarligen Anders Tegnell och hans kollegor att helt bortse ifrån och svenska folket hölls ovetande, se nedan.

Ska detta scenario nu upprepas med HPV-vaccin?

Svininfluensa vaccin – A(H1N1)

För några år sedan varnades i god tid för neurologiska skador av svininfluensavaccin, vilket stöddes av en gedigen vetenskaplig dokumentation, som våra myndigheter uppenbarligen struntade i.

Leif Arnold (en kunnig medborgare som bryr sig) hade grund för att vara bekymrad 2009, med de kunskaper och insikter han hade om vaccinet, innan vaccinationskampanjen startade.

Vad skulle hända om en miljon svenskar utvecklade allvarliga neurologiska skador som t.ex. ALS? Hur många kommer att utveckla andra former, som t.ex. demens efter tio till tjugo år? Kommer cancerfrekvensen att utvecklas? Vad händer med vårt naturliga immunförsvar? Det finns inga svar ännu på dessa frågor, narkolepsin (374 barn och ungdomar) är sannolikt toppen på ett isberg.

Antalet narkolepsifall fortsätter att öka … Nyheter/Ekot 28 november 2012

Även lättare skador påverkar vår kognitiva förmåga och vår arbetsförmåga, det påverkar vår förmåga att upprätthålla vårt välstånd. För ”ingenting” betalade vi mer än en miljard kronor och på köpet riskerar vi medborgarnas hälsa på det grövsta sätt.

Leif Arnold gjorde vad han kunde, ett PRESSMEDDELANDE till bl.a. samtliga större tidningar och SVT, en JO-anmälan, en KU-anmälan (innebar att alla partier fick information) och en JK-anmälan (som inte utreddes vidare), i ett försök att få ansvariga att uppmärksamma riskerna (läs mer här…).

Läs JK-anmälan i sin helhet med bilagor här…

Introduktion

De stora politiska och mediala dementi- och mörkläggningsmaskinerierna har under 50 år lyckats att undanhålla sanningen bakom sjukdomar och vaccin. Det jag i detalj kommer att visa – och bevisa – är ingen konspirationsteori, utan rena rama verkligheten.

Man behöver inte vara vetenskaplig specialist för att identifiera detta gigantiska bedrägeri, där skattefinansierade institutioner och det vetenskapliga etablissemanget förfalskar fakta för att få ut maximalt med pengar. Det räcker med att använda logik och eliminera information som inte passar in, se vilken information som passar in och komplettera med information som tagits bort eller saknas.

Till min hjälp har jag inhämtat information från den vetenskapliga litteraturen samt hjälp från sakkunniga inom området, såsom: professorer på olika departement inom mikrobiologi, medicin och inom virologi runt om i världen. Totalt nerlagt antal timmar för denna anmälan uppskattas till ca minst 600 timmar.

Forskningsfusket

Ovanstående resonemang bekräftas av Docent Ralf Sundberg i sin nyligen publicerade bok ”Forskningsfusket – Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin”. en bok alla medborgare borde läsa, en ögonöppnare inte minst för politiska makthavare som ha en benägenhet att förlita sig på auktoriteter inom systemet.

Läs mer om forskningsfusket genom att klicka här…

Beställ boken här…

Leif Arnold gjorde allt som stod i hans makt i ett försök att stoppa detta vansinniga högriskexperiment som kunde slutat precis hur som helst.

Med mer än fem miljoner vaccinerade kunde i värsta fall hela nationen slagits ut av detta oprövade experimentvaccin, både på kort och lång sikt. Självfallet har vaccinationstillverkaren friskrivit sig från allt ansvar, vi injicerar helt på egen risk och på eget ansvar.

Ett föredömligt och berömvärt medborgarinitiativ av Leif Arnold.

De som inte vaccinerade sig riskerade att drabbas av en i sammanhanget lindrig influensa och därefter få ett stärkt naturligt immunförsvar under decennier.

Den riskanalys som Socialstyrelsen gjort verkar vara helt sanslös, oseriös och fullständigt vettlös.

Leif Arnold bifogade en gedigen vetenskaplig dokumentation om risker med relativt hög sannolikhet, men ansvariga tjänstemän verkar ha valt att inte ta del av den informationen alternativt medvetet valt att förtiga den.

”Du är inte bara ansvarig för vad du säger,
utan även för det du inte säger.”

Martin Luther King

Det är viktigt att ansvariga politiker är medvetna om vad som sker bakom kulisserna. En bra börjar är att själv läsa boken ”Forskningsfusket.

Läs mer … Vaccinering mot ”svininfluensa” räddade 6 liv – eller räddade 60 liv – eller kostade ett okänt antal liv?

Konsten att grundlura ett helt folk

Att inte ens informera svenska folket om att det fanns risker måste med  denna bakgrund rubriceras som ett grovt tjänstefel, med påföljden att ett helt folk blev vilselett och berövades sin demokratiska rättighet att få korrekt information och själv få bestämma över sitt och sina barns liv.

Folket blev medvetet felinformerat och helt enkelt grundlurat! Sannolikt kan vi räkna in ansvariga politiker i de grundlurades skara.

Gardasil

Industrins ansträngningar att tjäna pengar (262 miljoner kronor per år, bara i Sverige) på våra unga flickor:

  • ”Överförmyndarskap” råder i Sverige – Viktig vaccininformation. Läs mer…
  • HPV-vaccinering oroar skolsköterska ”Våra flickor blir försökskaniner”. Läs mer…
  • Dr Russel Blaylock intervjuas om obligatoriska vaccinexperiment, bedräglig vaccinvetenskap och vaccinetik – mars 2012. Läs mer…
  • Politiker måste inse att det är business snarare än sjukvård och de måste ta befälet!. Läs mer…
  • Saxat om HPV. Läs mer…
  • Vaccin mot HPV. Läs mer…
  • Värre än dåliga råd – Detta kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden. Läs mer…
  • Vaccination med Gardasil kan ge cancer och andra biverkningar. Läs mer…

60.000 tusen flickor berörs

Vårt råd är att läsa på från flera oberoende källor och att sedan fatta ett eget beslut. Det är Du och Ditt barn som får leva med konsekvenserna och det kan lätt bli fel om man blint litar på ”auktoriteter”, som visat sig ha fel många gånger om.

Denna webbsida belyser den ena sidan av HPV-vaccinering, de andra sidan informerar myndigheter och vaccinationsindustrin om. Valet är Ditt.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Sist, men inte minst, Dr Christer Enkvists uppskattade krönika om HPV: Grundlurade igen – nu när det gäller vaccin mot livmoderhalscancer … läs här…  (se bloggkatalog här … http://www.kostdemokrati.se/christer/)

Lönsam marknad, om man har
tjänstemän i beslutande ställning med sig.

Bilagor (klicka på dem för att förstora):

ζ

ζ

ζ

ζ

Vi tackar SvD för att de granskar i medborgarnas tjänst,
en läsvärd tidningen som gör skillnad ( prenumeration… ).

ζ

Andra biverkningar

På webbplatsen www.svininfluensan.com kan vi t.ex. läsa:

Livet efter sprutan – Biverkning: Adem i hjärnan

Sat, 10/13/2012 – 04:24

Vår son (2år) tog år 2009 vaccinet mot svininfluensan.

Han drabbades av ADEM i hjärnan, han kunde inte sitta, äta, blinka, röra sig, han var helt borta.

Vår son stirrade ut i tomma intet. Vi höll på att förlora vår son 2010 p.g.a. av vaccinet. Efter mycket kämpande, behandlingar mot boleria, herpesvirus etc. kom man fram till att han hade ADEM inflammation i hela hjärna. Behandling med höga doser kortison gjorde att han klarade sig.

Vår son har nu våren 2012 återigen drabbats av ADEM efter en vanlig influensa.

Han har på något sätt blivit ”allergisk”.

Bara slutet på början

Det finns rapporter om plötsligt missfall under 8:e månaden och om personer som hamnat i rullstol strax efter sprutan. Och hur påverkar sprutan utveckling av demens inom ett eller två decennier, det är det ingen som vet?

Sannolikt har vi bara sett slutet på början och det är viktigt att dessa galenskaper inte får fortsätta i det fördolda, styrt av skrupelfria ekonomiska särintressen.

Det är viktigt att politiker får upp ögonen för vad som sker i det dunkla, att de själva sätter sig in i det ämnesområde de ansvarar för, och att de väljer sina källor och medarbetare med yttersta omsorg. Annars blir det lätt fel och de får bära ansvaret.

Det är väsentligt att vi medborgare själva tar befälet över våra egna och våra barns liv! Om vi inte gör det, kommer ingen annan heller att bry sig.

ζ

Kommentera