Man blir fet av fett – det hörs ju på ordet!

Alla vet ju att man blir fet att fett – det hörs ju dessutom på ordet.

Man blir söt av socker, sur av citroner, besk av grapefrukt och äter man för mycket grönsaker blir man grön. Bäst är lite av varje, eller… (en liten köttbulle till marsvinet?).

Läs en tänkvärd insändare: MAN BLIR INTE FET AV FETT

En bra sammanfattning på hur vårt propagandaministerium SLV agerar. Men hur de tänker när de rekommenderar sjukdomsframkallande gödningskost från två års ålder är fortfarande ett stort mysterium, likaså hur de tänker när de agerar tvärtemot etablerad vetenskap och beprövad erfarenhet och när de medvetet bryter mot lagen.

Blir hjärnan blå om man äter blåbär?

Har de inga böcker, ingen radio eller TV, inget Internet på sitt Ministerium? Och varför tar de ingen notis av att de förlorar i stort sett alla sakdebatter? Hur kan det komma sig att de kontinuerligt kan bryta mot lagen utan påföljd? Många frågor som kräver svar!

Resultatet är en galopperande ohälsa och skenande sjukkostnader som sakta, men säkert. sänker landet! Tänk vad en liten avdelning på Livsmedelsverket kan åstadkomma!

Det slår idag stenhårt på våra barn och äldre, och framöver på vårt välstånd! Ett sjukt folk förlorar kampen om framtidens etableringar och jobb, och därmed ryker det välstånd som alltför många tar för givet.

Och idag går det rasande fort, på bara ett eller två decennier.

ALLA DRABBAS!

.
Hälso- och sjukvården kostar idag mer än 10 % av BNP, mer än 350 miljarder kronor per år eller 82.000 kronor per förvärvsarbetare per år.

Jobbstatistik: 4.268.158 hade ett jobb kvartal II 2012 (källa: jobbpartiet.eu)

Kommentera