Psykiatri – Läkemedelsindustrin författar “vetenskapliga studier” – Läkare signerar och ersätts

 Vi blir grundlurade – på hälsa och pengar!

↓ ↓ ↓

Marknadsföring till läkare – det enkla försäljningstricket

Kraftfull kortfilm med svenskt tal och undertext. Filmen avslöjar hur läkemedelsindustrin författar “vetenskapliga studier” som sedan signeras av ansedda läkare. Dessa läkare får ersättning för sina signaturer och förekommer ofta i medier som auktoriteter som tonar ned biverkningar från psykofarmaka och misskrediterar kritiker, enligt filmen.

Prozac nämns som exempel. I Sverige avslöjade, John Virapen, en tidigare VD på läkemedelsjätten Ely Lilly, att han personligen mutade en högre chef vid Socialstyrelsen för att snabbare få ut Prozac på den svenska marknaden. Prozac kan ge allvarliga biverkningar.

“Hur lyckades psykiatriker och läkemedelsföretag övertyga miljontals läkare att skriva ut deras kraftiga psykofarmaka till över hundra miljoner människor om året? Psykofarmaka som inte är bättre än placebo, dock med dödliga biverkningar.”

.
Källa: NEWSVOICE

Kommentar

Psykofarmaka har ofta den egenheten att det känns bättre i början för att sedan bli ännu sämre än det var från början. Man blir beroende och diverse biverkningar börjar dyka upp, som t.ex. ökad självmordsbenägenhet.

Vad många inte tänker på är att hjärnan är ett organ som alla andra och precis som kroppen i övrigt behöver hjärnan energi, vitaminer och mineraler för att fungera optimalt. Bitten Jonsson (beroendespecialist) brukar säga att vi skall äta det som hjärnan behöver, då brukar även kroppen må bra.

Lågkolhydratkost med t.ex. kallpressat kokosfett har ofta en dramatisk effekt på många neurologiska sjukdomar och inga biverkningar alls. Men det ger inga pengar och kan inte patenteras och nämns därför sällan i medicinska kretsar. Lindrar eller botar enligt många patientrapporter de flesta ”moderna” sjukdomar, läs mer…

Prova själv! Effekten brukar komma redan efter några dagar eller veckor. Om du är frisk så förebygger det framtida sjukdomar, som t.ex. demens. Om du idrottar så ökar sannolikt din prestationsförmåga. Immunförsvaret stärks – färre förkylningar.

LCHF är inte bara hälsosamt – det är framför allt gott, enkelt och relativt billigt.

Snabbguide till LCHF:

PS. Hur vi blir lurade finns beskrivet i – Forskningsfusket! – en mycket viktig bok.

Kommentera