Massvaccination med influensavaccin – ett stort misslyckande!

.

Varfor vaccinerar

ζ

.

Massvaccination med svininfluensavaccin erkänns vara ett stort misslyckande och infördes inte av medicinska skäl – utan snarare av politiska och ekonomiska orsaker.

Läs mer … Massvaccination med influensavaccin – ett stort misslyckande!

Före: Annika Linde på Smittskyddsinstitutet ska vaccinera sig. Det tycker hon är självklart. Dels för att hon inte vill bli sjuk, och dels för att undvika att smitta andra.

– Jag vill skydda mina barnbarn, säger hon.

Läs mer…

Annika Linde, Smittskyddsinstitutet

Efter. Artikeln avslutas med:

”Nästa gång är det kanske vettigt att göra som våra politiker gör och inte som de säger att vi ska göra. I en intervju för Ulf Elving den 16 oktober 2011 berättar Snittskyddsinstitutet Annika Linde att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för hon vill ett starkt immunförsvar.

– Immunitet efter en influensa håller i 10-20 år medan immunitet genom vaccin bara har en varaktighet på ett år, säger statsepidemiolog Annika Linde.”

Läs mer…

SVENSK MASSMEDIA VÄGRAR ATT TA UPP DETTA!

JK anmälan 2009-09-25 … PDF (67 sidor)

Kommentar:

1,3 miljarder kronor av skattemedel för ett värdelöst vaccin som ger fruktansvärda biverkningar och som utarmar vårt immunförsvar, så att vi nästa gång är värnlösa.

Alla politiska partier var informerade om riskerna via JK-anmälan och en JO-anmälan, men samtliga förtroendevalda valde att blunda och folket fick inget veta.

Hela affären är ett uppvisning i utstuderat bedrägeri med flera aktörer, inkluderande WHO, och det är nu ansvariga svenska politikers jobb att se till att detta inte upprepas.

Team KOSTDEMOKRATI

Tidigare inlägg … Vaccinering mot ”svininfluensa” räddade 6 liv – eller räddade 60 liv – eller kostade ett okänt antal liv?

UPPDATERING … senare inlägg:

  • ”Varningarna fanns där före vaccineringen” … klicka här
  • Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna! … klicka här

……..

3 svar på ”Massvaccination med influensavaccin – ett stort misslyckande!”

  1. Jag skulle vilja ha en knapp vid alla inlägg, så man på ett enkelt sätt kan sprida kunskap och upplysning vidare till Facebook! Nu får man kopiera, logga in på fb (vilket inte är så populärt på jobbet…) och klistra in i loggen… tidskrävande och svårt smyga! Med en fb-knapp eller ”Gilla-knapp” till fb, är det smidigt och enkelt!!

Kommentera