Var femte kör bil med för dålig syn

Varför vänta till julafton?

.
Var femte kör bil med för dålig syn

Var femte bilförare – motsvarande 1,3 miljoner svenskar – har så dålig synskärpa att de utgör en trafikfara, visar Synbesiktningen, rapporterar P4 Kalmar.

– Det är en direkt trafikfara hos många. Hade de gjort en ny synundersökning i dag så hade de inte fått körkort, säger Jessica Nickel på Synoptik till P4 Kalmar.

Anders Gamberg på Bilprovningen delar bilden.

– Vi har en tavla uppsatt där man kan kontrollera synen och en del kisar mot den och undrar vad som är godkänt, säger Anders Gamberg.

Synbesiktningen är ett samarbete mellan Synoptik och Bilprovningen för att uppmärksamma synens betydelse för ansvarsfull bilkörning. 1 882 bilförare svarade på frågor om syn och bilkörning i undersökningen.

Källa … SVT

ζ

Vi fick ett E-mail, som vi gärna publicerar, som kan
hjälpa andra med liknande problem … klicka här

Mer info … klicka här

Avgifta tungmetaller och gifter med GLUTATION

ζ

Avgifta tungmetaller och gifter med glutation.

Glutation är en stark antioxidant som består av de tre olika aminosyrorna glutaminsyra, cystein och glycin (det är alltså en triglycerid).

Glutation kan produceras i kroppen och är rätt lik glutamin, den aminosyra som är viktigast vid tarmsjukdom, läkning av tarmen och vid hård träning. Då den är svavelbärande så har den en avgiftande egenskap och kan vara en del av behandling vid tungmetallsförgiftning och önskan om avgiftning från andra gifter i levern och blodet.

Levern har flera olika avgiftningsfaser, som alla är beroende av olika näringsämnen. Tex så är zink, magnesium och B-vitaminer viktiga för optimal avgiftning

För att få gott om glutation, förutom det som produceras i din kropp, så kan du välja svavelrika livsmedel, såsom ägg, fisk eller frön. Från 20 års ålder minskar produktionen av glutation med cirka 1 procent, vilket innebär att du behöver mer och mer glutation via kosten eller kosttillskott varefter du blir äldre.

Läs mer … klicka här

ζ

 

BrudyRetina innehåller GLUTATION, zink, magnesium och B-vitaminer viktiga för optimal avgiftning. BrudyRetina är mycket mer än en högkvalitativ Omega 3.

BrudyRetina … klicka här

Webbshop … www.nilalf.net


Läs mer om en unik patenterad Omega 3 … klicka här


APPENDIX

Glutation är kungen av alla antioxidanter … Del 1

Öka nivån av glutation för en bättre hälsa … Del 2


27 Scientifically Proven Health Benefits of Glutathione

Glutathione, often referred to as “the mother of all antioxidants” is one of the most talked about supplements in the healthcare industry..and for good reason. Glutathione is produced and used by every single cell in the human body and, therefore, has a very wide range of scientifically-proven health effects … READ MORE

ζ

Glutathione

Glutathione is an organic chemical compound that is present in every organism alive. For us, it is important that glutathione is a basic antioxidant produced in our organism. Today I would like to share some information about this amazing substance.

Dr. Gustavo Bounous, who was focused on glutathione research, found out that mice fed on glutathione were stronger while fighting bacteria, cancers and they possessed better immunity to viruses than mice fed on traditional food.

ANTIOXIDATION – glutathione is a basic antioxidant produced in our organism. It strengthens the cells, protects them from being destroyed by free radicals. This is because of glutathione that the cells are immune to oxidative stress.

IMMUNOLOGY – glutathione boosts the immune system, it is its supplement.

DETOXICATION – glutathione eliminates toxins by biding them and excreting them with urine. It is essential for removing heavy metals, pesticides, products form vehicle exhaust or other known carcinogens.

Read more … click here


ζ

WHO: Offentliggör all forskning så vi kan se riskerna med vacciner

ζ

WHO: Offentliggör all forskning så vi kan se riskerna med vacciner

Ungefär hälften av all forskning redovisas inte. Ofta handlar det om att man vill mörka icke önskvärda forskningsresultat. Detta är ett stort problem och nu går WHO ut med ett pressmeddelande där flera stora forskningsfinansiärer kräver att alla forskningsresultat ska redovisas öppet.

Organisationerna bakom detta initiativ är Indiska rådet för medicinsk forskning, Norska forskningsrådet, Storbritanniens medicinska forskningsråd, Médecins Sans Frontières och Epicenter, PATH, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), Institut Pasteur, Bill & Melinda Gates Foundation och Wellcome Trust. All forskning som dessa organisationer finansierar ska under de kommande 12 månaderna registreras i ett offentligt register tillgängligt för alla. De skriver:

”Orapporterade försöksresultat lämnar en ofullständig och potentiellt vilseledande bild av riskerna och fördelarna med vacciner, läkemedel och medicinsk utrustning och kan leda till användning av suboptimala eller till och med skadliga produkter.”

Kritiken mot forskningsfusk och mörkade biverkningar har accelererat de senaste åren. Allt fler kräver att få veta sanningen om vacciner och läkemedel, vilket de största finansiärerna nu har insett. Trovärdighet i forskningen är nödvändig för att man i framtiden ska kunna försvara dess användning.

Pressmeddelandet från World Health Organisation publicerades den 18 maj 2017:

 • Major research funders and international NGOs to implement WHO standards on reporting clinical trial results … WHO
  .
 • Offentliggjorda forskningsstudier ska ge mer rättvis bild … SR

Källa … Canal Second Opinion

ζ


Utdrag från kommentar på Facebook 24 maj 2017.

”Läkemedelsindustrin tvingas krypa till korset”

Så kan man absolut tolka det då de icke oberoende finansiärerna nu gemensamt går ut med krav på att redovisa alla mörkade forskningsresultat. Man gör så troligen efter att chefredaktörerna på två av de största medicinska tidskrifterna tidigare i år gick ut med att upp till 50% av de forskningsstudier som publiceras är ren bluff och gallimatias.

 • The Lancets chefredaktör säger att hälften av alla medicinska artiklar är pseudovetenskap … NewsVoice
  .
 • Ny forskning: Hälften av alla barn i USA kan få diagnosen autism år 2025 på grund av glyfosat (och vacciner) … NewsVoice

Man stödde sig på en stor studie från The University of British Columbia School of Medicine i Vancouver, gjord av Lucija Tomljenovic, PhD. Men troligen också den massiva kritik från vaccinkritiker och den stora uppslutning som varit kring filmen Vaxxed med flera kända personligheter inblandade.

Vad som är en stor fjäder i hatten för oss vanliga dödliga är all den energi och kritik mot organisationer som Vetenskap och Folkbildning (VoF) fått. Deras pseudovetenskapliga inställning och argumentation har helt fallit till marken. Man har lagt retorik som dom inte har haft den blekaste aning om.

Man har helt enkelt pratat i nattmössan från morgon till kväll.

Som ett exempel tar jag den desperation jag upplevde när jag lade upp denna forskningsstudie på VoF:s vaccinforum i början på februari 2017. Den lades in säkert 10 ggr och togs bort av en av de mer framträdande aktörerna inom VoF och dennes spridning av icke vetenskaplig gallimatias. Sedan stängdes jag av och fick inte uttala mig mer där.

Man sade också att studien var bluff och att forskaren som gjort studien inte var forskare utan en assistent och medhjälpare. Hon smutskastades med råge och fick klä skott för industrins aggressioner. Men redaktörerna på två de största tidskrifterna inom medicinsk forskning, Lancet och The english journal of medicine gav henne stöd, och vek inte från sin ståndpunkt trots kritik från industrin.

Man anade nog redan då vad som komma skulle, och sedan strax innan påsk verkar VoF försöka hålla sig väl under radarn, då man inte är lika framträdande längre på sociala medier.

Men framförallt så är VoF och deras anhängares trovärdighet nu totalt spolierad och vi får hoppas att alla de manipulerade journalister och politiker vi sett kryper till korset och gör rejäl avbön. ”Vetenskaplig” auktoritet är inte alltid korrekt.

Noterbart är att trots beslutet från WHO ligger i medias TT flöde för att man inte ska missa det, så har vi inte hört så mycket som ett knyst från dem. Varför? Har man upptäckt att byxorna är neddragna till fotknölarna, eller planerar man nya illdåd med hjälp av dem som styr dem?

Journalistik ÄR påverkad av den agenda som styr samhället. Det är svårt att idag hitta oberoende journalistik som är trovärdig.

Anna Starbrink (L)

Myndigheter är infiltrerad av industrin, och vi har även den senaste tiden sett politiker som nu senast i veckan av Anna Starbrink (L) skrika sig hesa över att nu måste vi ta vårt ansvar och införa tvångsvaccinering. Vaccintäckningen är för liten. Helt plötsligt, utan någons vetskap kommer denna information fram ur gömmorna, redo att användas vid krissituation. Framtrummad av hela sin familj och vänkrets från VoF, kan man misstänka.

Därför skulle jag efterlysa en rejäl granskning. Beslutsfattande politiker ska inte sitta med ett helt koppel lobbyister maskerade som förening i sin umgängeskrets. Vi har även Agneta Karlsson, sprungen direkt ur GSK:s lobbyorganisation. Nu sittande som vår sjukvårdsministers sekreterare. Noterbart är också att vår sjukvårdsminister nyligen sjukskrivit sig för stressrelaterad symtom. Kan han ha fått upp ögonen?

 • GlaxoSmithKline (GSK) nästlar sig in i den nya regeringenNewsVoice

Vet inte hur vi ska tolka detta WHO-beslut än. Det kan vara en dimridå, och krav där man laddar om med nya beslut som gynnar industrin. Vi har tyvärr sett WHO insyltade med industrins aktörer förr. Senast det begav sig var vid Svininfluensaepidemin. Hur det sett ut med EBOLA och Zika kan vi än så länge bara spekulera i.

Ha ögon, öron och medvetande vidöppna.
Nu måste vi hoppa ur fårhagen och förlita
oss på vår egen beslutsförmåga.

Länkar:

 • Editor In Chief Of World’s Best Known Medical Journal: Half Of All The Literature Is False … klicka här
 • Vaccine Choice Prayer Community … klicka här
 • Who pays for the pizza? Redefining the relationships between doctors and drug companies. 1: Entanglement … klicka här
 • One Of The Most Important Scientists In The World: “Most Cancer Research Is Largely A Fraud”klicka här
 • Flawed Medical Research May Be Ruining Your Health & Your Life (Important!) … klicka här

APPENDIX

Fördjupning om vacciner som berör alla – av Linda Karlström chefredaktör på Vaccin.me

Linda Karlström var på en föreläsningsturné i Sverige i april 2011.
Filmen (3 delar) är inspelad i Malmö ⇓

Föreläsning om infektioner, bioresonans och hälsokoncept.

.

hur-man

ζ
.

Klicka på flyern nedan för att förstora den eller klicka här

frantorp-5-dec-2016-bild.
ζ

Föreläsning i Fräntorps Folkets Hus

måndag 5 dec kl 18.30 – 22.00

frantoprs-folkets-hus frantorp-karta.

forelasare-bw

Hur man optimerar sin hälsa

– på ett smart sätt som fungerar (tre föreläsare – ett tema)

Erik Enby vid sitt mikroskop 2007Dr Erik Enby kommer att berätta mer om sin forskning – där man med egna ögon kan se vad som växer i blodet hos patienter med kroniska sjukdomar som t.ex. IBS, Crohns/UC, MS eller cancer. Märkligt nog säger etablerade forskare och läkare att det man ser med egna ögon inte existerar. Det står heller ingenting om detta i de böcker som används under läkarutbildningen – trots att det sannolikt är en grundorsak till kronisk sjukdom.

Dr Eriks Enbys forskning har fokuserat på att finna kroniska sjukdomars ursprung. där cancer bara är en av många (80 % av sjukvården handlar om kroniska sjukdomar). Han behandlar inte cancer – utan han fokuserar på att förändra miljön så att kroniska sjukdomar inte längre trivs – så att mikrobiologisk växt får svårt att växa och sprida sig. Därefter blir det lättare för immunförsvaret att neutralisera hotet.

Populärvetenskapligt uttryckt så ”konserverar” han oönskad mikrobiologisk växt i blodet och i övriga kroppen (svampar, bakterier, virus och parasiter) så att de inte växer eller sprider sig – och samtidigt stärker han immunförsvaret. Då kan kroppens självläkande förmåga få övertaget och kroppen kan läka sig själv – helt naturligt.

syltburkDr Erik Enby använder naturliga mineraler och vitaminer som alltså  ”konserverar” mikrobiologisk växt – vilket kan jämföras med att man lägger askorbinsyra (C-vitamin) i syltburken för att sylten inte ska mögla. Samma gäller för kroppen – och då ökar kroppens förmåga att hinna med att bekämpa ”inkräktarna”. Mineraler, antioxidanter och vitaminer stärker samtidigt kroppens immunförsvar.

Infektioner har oftast infekterat hela kroppen även om det enbart uppstår svullnad eller bölder på specifika områden – varför det är väsentligt att man behandlar HELA kroppen och inte bara lokalt. Därefter är det viktigt att lägga om kost och livsstil – så att man inte odlar fram nya infektioner som uppstår när miljön är den rätta och speciellt när immunförsvaret är försvagat av någon anledning.

ζ

Bicom bioresonans

markus-johansson

Markus Johansson berättar om Bicom bioresonansterapi som används av läkare och på statliga sjukhus utomlands för att bland annat finna och lindra/bota matintoleranser och allergier.

I Sverige säljs istället allergimediciner med god förtjänst – som lindrar symptom utan att komma tillrätta med grundproblem. De med matintoleranser förblir okunniga om vilken typ av livsmedel som de inte tål och får leva med de hälsoproblem som detta medför. Fler och fler börjar förstå att det är bättre att angripa grundproblemen än att bara behandla symptom med mediciner (som har biverkningar). Bicom har inga biverkningar.

 • Bicom bioresonansterapi – en revolutionerande utrustning (men ännu inte i den svenska offentligt finansierade vården)klicka här

ζ

Unikt hälsokoncept – för privatpersoner och företag/organisationer

leif_lundberg

Leif Lundberg presenterar ett nytt unikt hälsokoncept för dem som vill lära sig mer om hur man optimerar sin hälsa på ett naturligt sätt (där automatisk viktkontroll fås på köpet). En lönsam investering för företag och organisationer som förstår värdet av friska medarbetare.

Vi har kombinerat det bästa vi hittat med koncept som vi själva utvecklat och testat – med mycket gott helhetsresultat. Våra ”elever” får de kunskaper, erfarenheter och den support de behöver för att själva kunna ta befälet över sin och sin familjs livskvalitet – vi kallar det ”egenkontroll”.

Ett smart naturligt hälsokoncept – som fungerar

SoS-livboj-Sund o Slank
Med fokus på hälsa och prestationsförmåga

Ett kostnadseffektivt hälsokoncept som involverar dr Erik Enbys forskning och Bicom bioresonansterapi – plus mycket mer. Vi har utvecklat ett program där kunskap och support spelar stor roll för resultatet. Det är viktigt att man får de verktyg man behöver för att man själv ska kunna ta befälet över sin egen livskvalitet (”egenkontroll”). Kunskaper och erfarenheter som sedan sprider sig som ringar på vattnet till närmaste och till kollegor (att det fungerar syns och märks ju).

Ett hälsokoncept där automatisk viktkontroll är en bieffekt. Vi testade hälsokonceptet på två ”elever” som tidigare provat ”allt” för att komma tillrätta med sina ohälsoproblem och uppnå sina viktmål (de hade ca 35 kg övervikt vardera vid start).

En av eleverna (kvinna 35+) hade också en långt framskriden prediabetes och var ytterst nära att fullt utveckla diabetes typ 2 – en utveckling som vi vände. Vi fokuserar på hälsa och prestationsförmåga medan automatisk viktkontroll (som alla däggdjur har) är något man får på köpet helt naturligt – utan svält eller krav på extra träning.

Vårt resultat vid övervikt:

diagram-resultat

ζ

Entré 100 kr som betalas kontant vid entrén (gärna jämna pengar).
Ingen föranmälan – utan ”drop in” gäller mellan 18.00 – 18.30.

Läs mer … flyer


APPENDIX

En intervju som förklarar vad det handlar om ↓

ζ

Sist men inte minst

Dr Erik Enbys ”testamente”

 • blodkropparErik Enby om sjukdomarnas ursprung – Mikrosvampar kan vara en orsak till kroniska sjukdomar och cancer … NEWSVOICE

Testamentet på engelska:

 • Dr Erik Enby: ”Searching for the essence of chronic diseases” – It’s in the blood … NEWSVOICE