Profilbild på midi

by midi

Avgifta tungmetaller och gifter med GLUTATION

22:28, 2 augusti 2017 in Okategoriserad by midi

ζ

Avgifta tungmetaller och gifter med glutation.

Glutation är en stark antioxidant som består av de tre olika aminosyrorna glutaminsyra, cystein och glycin (det är alltså en triglycerid).

Glutation kan produceras i kroppen och är rätt lik glutamin, den aminosyra som är viktigast vid tarmsjukdom, läkning av tarmen och vid hård träning. Då den är svavelbärande så har den en avgiftande egenskap och kan vara en del av behandling vid tungmetallsförgiftning och önskan om avgiftning från andra gifter i levern och blodet.

Levern har flera olika avgiftningsfaser, som alla är beroende av olika näringsämnen. Tex så är zink, magnesium och B-vitaminer viktiga för optimal avgiftning

För att få gott om glutation, förutom det som produceras i din kropp, så kan du välja svavelrika livsmedel, såsom ägg, fisk eller frön. Från 20 års ålder minskar produktionen av glutation med cirka 1 procent, vilket innebär att du behöver mer och mer glutation via kosten eller kosttillskott varefter du blir äldre.

Läs mer … klicka här

ζ

 

BrudyRetina innehåller GLUTATION, zink, magnesium och B-vitaminer viktiga för optimal avgiftning. BrudyRetina är mycket mer än en högkvalitativ Omega 3.

BrudyRetina … klicka här

Webbshop … www.nilalf.net


Läs mer om en unik patenterad Omega 3 … klicka här


APPENDIX

Glutation är kungen av alla antioxidanter … Del 1

Öka nivån av glutation för en bättre hälsa … Del 2


27 Scientifically Proven Health Benefits of Glutathione

Glutathione, often referred to as “the mother of all antioxidants” is one of the most talked about supplements in the healthcare industry..and for good reason. Glutathione is produced and used by every single cell in the human body and, therefore, has a very wide range of scientifically-proven health effects … READ MORE

ζ

Glutathione

Glutathione is an organic chemical compound that is present in every organism alive. For us, it is important that glutathione is a basic antioxidant produced in our organism. Today I would like to share some information about this amazing substance.

Dr. Gustavo Bounous, who was focused on glutathione research, found out that mice fed on glutathione were stronger while fighting bacteria, cancers and they possessed better immunity to viruses than mice fed on traditional food.

ANTIOXIDATION – glutathione is a basic antioxidant produced in our organism. It strengthens the cells, protects them from being destroyed by free radicals. This is because of glutathione that the cells are immune to oxidative stress.

IMMUNOLOGY – glutathione boosts the immune system, it is its supplement.

DETOXICATION – glutathione eliminates toxins by biding them and excreting them with urine. It is essential for removing heavy metals, pesticides, products form vehicle exhaust or other known carcinogens.

Read more … click here


ζ

Profilbild på midi

by midi

Brev till ansvariga politiker om min upplevelse av cancervård

12:28, 26 juli 2017 in Okategoriserad by midi

Dagens nyliberala politiker talar sig alltid varma
för att öppen konkurrens är viktigt – men när det
gäller sjukvården så gäller tvärtom. Här tillämpas
ett strikt monopol på våra liv och skattepengar,
där resultat och kostnader inte spelar någon roll.

Hur tänker de då?.
Läs resten av det här inlägget →

Profilbild på midi

by midi

WHO: Offentliggör all forskning så vi kan se riskerna med vacciner

22:44, 27 maj 2017 in Okategoriserad by midi

ζ

WHO: Offentliggör all forskning så vi kan se riskerna med vacciner

Ungefär hälften av all forskning redovisas inte. Ofta handlar det om att man vill mörka icke önskvärda forskningsresultat. Detta är ett stort problem och nu går WHO ut med ett pressmeddelande där flera stora forskningsfinansiärer kräver att alla forskningsresultat ska redovisas öppet.

Organisationerna bakom detta initiativ är Indiska rådet för medicinsk forskning, Norska forskningsrådet, Storbritanniens medicinska forskningsråd, Médecins Sans Frontières och Epicenter, PATH, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), Institut Pasteur, Bill & Melinda Gates Foundation och Wellcome Trust. All forskning som dessa organisationer finansierar ska under de kommande 12 månaderna registreras i ett offentligt register tillgängligt för alla. De skriver:

”Orapporterade försöksresultat lämnar en ofullständig och potentiellt vilseledande bild av riskerna och fördelarna med vacciner, läkemedel och medicinsk utrustning och kan leda till användning av suboptimala eller till och med skadliga produkter.”

Kritiken mot forskningsfusk och mörkade biverkningar har accelererat de senaste åren. Allt fler kräver att få veta sanningen om vacciner och läkemedel, vilket de största finansiärerna nu har insett. Trovärdighet i forskningen är nödvändig för att man i framtiden ska kunna försvara dess användning.

Pressmeddelandet från World Health Organisation publicerades den 18 maj 2017:

 • Major research funders and international NGOs to implement WHO standards on reporting clinical trial results … WHO
  .
 • Offentliggjorda forskningsstudier ska ge mer rättvis bild … SR

Källa … Canal Second Opinion

ζ


Utdrag från kommentar på Facebook 24 maj 2017.

”Läkemedelsindustrin tvingas krypa till korset”

Så kan man absolut tolka det då de icke oberoende finansiärerna nu gemensamt går ut med krav på att redovisa alla mörkade forskningsresultat. Man gör så troligen efter att chefredaktörerna på två av de största medicinska tidskrifterna tidigare i år gick ut med att upp till 50% av de forskningsstudier som publiceras är ren bluff och gallimatias.

 • The Lancets chefredaktör säger att hälften av alla medicinska artiklar är pseudovetenskap … NewsVoice
  .
 • Ny forskning: Hälften av alla barn i USA kan få diagnosen autism år 2025 på grund av glyfosat (och vacciner) … NewsVoice

Man stödde sig på en stor studie från The University of British Columbia School of Medicine i Vancouver, gjord av Lucija Tomljenovic, PhD. Men troligen också den massiva kritik från vaccinkritiker och den stora uppslutning som varit kring filmen Vaxxed med flera kända personligheter inblandade.

Vad som är en stor fjäder i hatten för oss vanliga dödliga är all den energi och kritik mot organisationer som Vetenskap och Folkbildning (VoF) fått. Deras pseudovetenskapliga inställning och argumentation har helt fallit till marken. Man har lagt retorik som dom inte har haft den blekaste aning om.

Man har helt enkelt pratat i nattmössan från morgon till kväll.

Som ett exempel tar jag den desperation jag upplevde när jag lade upp denna forskningsstudie på VoF:s vaccinforum i början på februari 2017. Den lades in säkert 10 ggr och togs bort av en av de mer framträdande aktörerna inom VoF och dennes spridning av icke vetenskaplig gallimatias. Sedan stängdes jag av och fick inte uttala mig mer där.

Man sade också att studien var bluff och att forskaren som gjort studien inte var forskare utan en assistent och medhjälpare. Hon smutskastades med råge och fick klä skott för industrins aggressioner. Men redaktörerna på två de största tidskrifterna inom medicinsk forskning, Lancet och The english journal of medicine gav henne stöd, och vek inte från sin ståndpunkt trots kritik från industrin.

Man anade nog redan då vad som komma skulle, och sedan strax innan påsk verkar VoF försöka hålla sig väl under radarn, då man inte är lika framträdande längre på sociala medier.

Men framförallt så är VoF och deras anhängares trovärdighet nu totalt spolierad och vi får hoppas att alla de manipulerade journalister och politiker vi sett kryper till korset och gör rejäl avbön. ”Vetenskaplig” auktoritet är inte alltid korrekt.

Noterbart är att trots beslutet från WHO ligger i medias TT flöde för att man inte ska missa det, så har vi inte hört så mycket som ett knyst från dem. Varför? Har man upptäckt att byxorna är neddragna till fotknölarna, eller planerar man nya illdåd med hjälp av dem som styr dem?

Journalistik ÄR påverkad av den agenda som styr samhället. Det är svårt att idag hitta oberoende journalistik som är trovärdig.

Anna Starbrink (L)

Myndigheter är infiltrerad av industrin, och vi har även den senaste tiden sett politiker som nu senast i veckan av Anna Starbrink (L) skrika sig hesa över att nu måste vi ta vårt ansvar och införa tvångsvaccinering. Vaccintäckningen är för liten. Helt plötsligt, utan någons vetskap kommer denna information fram ur gömmorna, redo att användas vid krissituation. Framtrummad av hela sin familj och vänkrets från VoF, kan man misstänka.

Därför skulle jag efterlysa en rejäl granskning. Beslutsfattande politiker ska inte sitta med ett helt koppel lobbyister maskerade som förening i sin umgängeskrets. Vi har även Agneta Karlsson, sprungen direkt ur GSK:s lobbyorganisation. Nu sittande som vår sjukvårdsministers sekreterare. Noterbart är också att vår sjukvårdsminister nyligen sjukskrivit sig för stressrelaterad symtom. Kan han ha fått upp ögonen?

 • GlaxoSmithKline (GSK) nästlar sig in i den nya regeringenNewsVoice

Vet inte hur vi ska tolka detta WHO-beslut än. Det kan vara en dimridå, och krav där man laddar om med nya beslut som gynnar industrin. Vi har tyvärr sett WHO insyltade med industrins aktörer förr. Senast det begav sig var vid Svininfluensaepidemin. Hur det sett ut med EBOLA och Zika kan vi än så länge bara spekulera i.

Ha ögon, öron och medvetande vidöppna.
Nu måste vi hoppa ur fårhagen och förlita
oss på vår egen beslutsförmåga.

Länkar:

 • Editor In Chief Of World’s Best Known Medical Journal: Half Of All The Literature Is False … klicka här
 • Vaccine Choice Prayer Community … klicka här
 • Who pays for the pizza? Redefining the relationships between doctors and drug companies. 1: Entanglement … klicka här
 • One Of The Most Important Scientists In The World: “Most Cancer Research Is Largely A Fraud”klicka här
 • Flawed Medical Research May Be Ruining Your Health & Your Life (Important!) … klicka här

APPENDIX

Fördjupning om vacciner som berör alla – av Linda Karlström chefredaktör på Vaccin.me

Linda Karlström var på en föreläsningsturné i Sverige i april 2011.
Filmen (3 delar) är inspelad i Malmö ⇓

Profilbild på midi

by midi

Cancergåtan är löst

22:55, 1 maj 2017 in Okategoriserad by midi

Profilbild på midi

by midi

Glad Påsk

16:32, 15 april 2017 in Okategoriserad by midi

Profilbild på midi

by midi

Lurar vården oss på livet? Bedöm själv!

06:08, 26 februari 2017 in Okategoriserad by midi

Profilbild på midi

by midi

Minister Alice Bah Kuhnke (MP) utsedd till årets förvillare 2016

22:13, 4 januari 2017 in Okategoriserad by midi

Profilbild på midi

by midi

Hälsofrihet – så klart!

21:24, 16 december 2016 in Okategoriserad by midi

,

halsofrihet↑ Klicka för att förstora bilden ↑

Bli medlem i en organisation som jobbar för dig OCH få en
spännande och viktig tidning – om du är mån om din hälsa.

Läs resten av det här inlägget →

Profilbild på midi

by midi

Föreläsning om infektioner, bioresonans och hälsokoncept.

23:44, 3 december 2016 in Okategoriserad by midi

.

hur-man

ζ
.

Klicka på flyern nedan för att förstora den eller klicka här

frantorp-5-dec-2016-bild.
ζ

Föreläsning i Fräntorps Folkets Hus

måndag 5 dec kl 18.30 – 22.00

frantoprs-folkets-hus frantorp-karta.

forelasare-bw

Hur man optimerar sin hälsa

– på ett smart sätt som fungerar (tre föreläsare – ett tema)

Erik Enby vid sitt mikroskop 2007Dr Erik Enby kommer att berätta mer om sin forskning – där man med egna ögon kan se vad som växer i blodet hos patienter med kroniska sjukdomar som t.ex. IBS, Crohns/UC, MS eller cancer. Märkligt nog säger etablerade forskare och läkare att det man ser med egna ögon inte existerar. Det står heller ingenting om detta i de böcker som används under läkarutbildningen – trots att det sannolikt är en grundorsak till kronisk sjukdom.

Dr Eriks Enbys forskning har fokuserat på att finna kroniska sjukdomars ursprung. där cancer bara är en av många (80 % av sjukvården handlar om kroniska sjukdomar). Han behandlar inte cancer – utan han fokuserar på att förändra miljön så att kroniska sjukdomar inte längre trivs – så att mikrobiologisk växt får svårt att växa och sprida sig. Därefter blir det lättare för immunförsvaret att neutralisera hotet.

Populärvetenskapligt uttryckt så ”konserverar” han oönskad mikrobiologisk växt i blodet och i övriga kroppen (svampar, bakterier, virus och parasiter) så att de inte växer eller sprider sig – och samtidigt stärker han immunförsvaret. Då kan kroppens självläkande förmåga få övertaget och kroppen kan läka sig själv – helt naturligt.

syltburkDr Erik Enby använder naturliga mineraler och vitaminer som alltså  ”konserverar” mikrobiologisk växt – vilket kan jämföras med att man lägger askorbinsyra (C-vitamin) i syltburken för att sylten inte ska mögla. Samma gäller för kroppen – och då ökar kroppens förmåga att hinna med att bekämpa ”inkräktarna”. Mineraler, antioxidanter och vitaminer stärker samtidigt kroppens immunförsvar.

Infektioner har oftast infekterat hela kroppen även om det enbart uppstår svullnad eller bölder på specifika områden – varför det är väsentligt att man behandlar HELA kroppen och inte bara lokalt. Därefter är det viktigt att lägga om kost och livsstil – så att man inte odlar fram nya infektioner som uppstår när miljön är den rätta och speciellt när immunförsvaret är försvagat av någon anledning.

ζ

Bicom bioresonans

markus-johansson

Markus Johansson berättar om Bicom bioresonansterapi som används av läkare och på statliga sjukhus utomlands för att bland annat finna och lindra/bota matintoleranser och allergier.

I Sverige säljs istället allergimediciner med god förtjänst – som lindrar symptom utan att komma tillrätta med grundproblem. De med matintoleranser förblir okunniga om vilken typ av livsmedel som de inte tål och får leva med de hälsoproblem som detta medför. Fler och fler börjar förstå att det är bättre att angripa grundproblemen än att bara behandla symptom med mediciner (som har biverkningar). Bicom har inga biverkningar.

 • Bicom bioresonansterapi – en revolutionerande utrustning (men ännu inte i den svenska offentligt finansierade vården)klicka här

ζ

Unikt hälsokoncept – för privatpersoner och företag/organisationer

leif_lundberg

Leif Lundberg presenterar ett nytt unikt hälsokoncept för dem som vill lära sig mer om hur man optimerar sin hälsa på ett naturligt sätt (där automatisk viktkontroll fås på köpet). En lönsam investering för företag och organisationer som förstår värdet av friska medarbetare.

Vi har kombinerat det bästa vi hittat med koncept som vi själva utvecklat och testat – med mycket gott helhetsresultat. Våra ”elever” får de kunskaper, erfarenheter och den support de behöver för att själva kunna ta befälet över sin och sin familjs livskvalitet – vi kallar det ”egenkontroll”.

Ett smart naturligt hälsokoncept – som fungerar

SoS-livboj-Sund o Slank

Med fokus på hälsa och prestationsförmåga

Ett kostnadseffektivt hälsokoncept som involverar dr Erik Enbys forskning och Bicom bioresonansterapi – plus mycket mer. Vi har utvecklat ett program där kunskap och support spelar stor roll för resultatet. Det är viktigt att man får de verktyg man behöver för att man själv ska kunna ta befälet över sin egen livskvalitet (”egenkontroll”). Kunskaper och erfarenheter som sedan sprider sig som ringar på vattnet till närmaste och till kollegor (att det fungerar syns och märks ju).

Ett hälsokoncept där automatisk viktkontroll är en bieffekt. Vi testade hälsokonceptet på två ”elever” som tidigare provat ”allt” för att komma tillrätta med sina ohälsoproblem och uppnå sina viktmål (de hade ca 35 kg övervikt vardera vid start).

En av eleverna (kvinna 35+) hade också en långt framskriden prediabetes och var ytterst nära att fullt utveckla diabetes typ 2 – en utveckling som vi vände. Vi fokuserar på hälsa och prestationsförmåga medan automatisk viktkontroll (som alla däggdjur har) är något man får på köpet helt naturligt – utan svält eller krav på extra träning.

Vårt resultat vid övervikt:

diagram-resultat

ζ

Entré 100 kr som betalas kontant vid entrén (gärna jämna pengar).
Ingen föranmälan – utan ”drop in” gäller mellan 18.00 – 18.30.

Läs mer … flyer


APPENDIX

En intervju som förklarar vad det handlar om ↓

ζ

Sist men inte minst

Dr Erik Enbys ”testamente”

 • blodkropparErik Enby om sjukdomarnas ursprung – Mikrosvampar kan vara en orsak till kroniska sjukdomar och cancer … NEWSVOICE

Testamentet på engelska:

 • Dr Erik Enby: ”Searching for the essence of chronic diseases” – It’s in the blood … NEWSVOICE

 

Profilbild på midi

by midi

”Läkaren som vägrade ge upp”

23:47, 29 november 2016 in Okategoriserad by midi

erik-enby-expressenerik-enby

Farlig för vem? … klicka här

ζ

wowx2

”CANCER BUSINESS AS USUAL”

En sann dramadokumentär 1 december om en cancerforskning och cancervård som utvecklats till ”geschäft” och om ett rättssystem som havererat – vilket drabbar alla med kroniska sjukdomar som diabetes, fetma, hjärtkärlsjukdomar, cancer eller andra kroniska sjukdomar.partille-1-dec

Varje dag drabbas i snitt 165 svenskar av cancer – som förnekas den bästa vården [vilket läkemedelsindustrin bestämt]. Ska vi acceptera att effektiva behandlingsmetoder mörkas?

Ska vi acceptera att cancerforskningen styrs av industrin – och att forskare som inte ”lyder” förföljs av våra egna myndigheter?

Se filmen 1 december och välkommen till en omvälvande föreläsning 5 december! Därefter har sannolikt din världsbild förändrats och du står bättre rustad om du eller närstående drabbas.

Läkaren Erik Enby menar att infektioner är roten till det onda – som kostnadseffektivt kan behandlas med naturliga medel utan biverkningar. Det behövs inga sofistikerade mastodontsjukhus som Nya Karolinska där bara byggnaden kostar 70 miljarder skattekronor. Erik Enbys forskning hotar ekonomiska särintressen varför han har förföljts under mer än 30 år av läkare, myndigheter och av public service. Är de alla med i en ohelig konspiration mot folket? Vill de att vi alla ska drabbas av cancer?

läkare_stetoskopDe som ser filmen kommer att bli rejält omtumlade och frågan är om vi kan lita på vården och våra myndigheter när det gäller kroniska sjukdomar? Svaret på den frågan blir oftast ett NEJ efter att man studerat frågan – men tilliten till vården är så djupt rotad hos gemene man att det sannolikt behövs mer än en dokumentärfilm och en föreläsning för att rucka på förtroendet för vårdens auktoriteter.

Men det är viktiga steg mot att ta befälet över sin livskvalitet. Slutsatsen blir att man själv måste läsa på och själv ta ansvar för sin och sina barns livskvalitet. Om man okritiskt litar på ”auktoriteter” inom myndigheter och vården blir det lätt fel.

ζ

Föreläsning 5 december

En uppföljande föreläsning 5 december där läkaren Erik Enby berättar om sin forskning som skulle kunna revolutionera sjukvården – men då skulle det ju med stor sannolikhet säljas färre läkemedel och fler skulle bli friska. Därför försöker den läkemedelsindustri som styr forskning, vård och myndigheter att mörka allt som utmanar deras monopol på våra liv och våra skattepengar.

Bicomterapeut Markus Johansson kommer att berätta om Bicom bioresonansterapi som tillämpas av läkare utomlands med mycket goda resultat.

Leif Lundberg kommer att berätta om ett hälsokoncept som skulle bespara många ett onödigt lidande och spara stora pengar för de företag som värdesätter friska medarbetare.

↓ Klicka på flyern nedan för att förstora den eller klicka här

se.
ζ

Se gärna en intervju innan filmen:

ζ

Justitiemord

Att det verkligen rör sig om ett justitiemord av astronomiska dimensioner är än en gång bekräftat – som drabbar inte minst de 60.000 svenskar som varje år drabbas av cancer och deras anhöriga. De förnekas effektiva naturliga behandlingsmetoder utan biverkningar – för att läkemedelsindustrin bestämt så. En industri som värnar sitt monopol på våra liv och skattepengar.

Citat:

Det är tydligt att faderns anmälan är baserad på ont uppsåt och förvridna slutsatser av den information han har. Han drar tokiga slutsatser från ett sjukintyg och förvandlar det till friskintyg. Han har inte varit närvarande och hörsägen saknar juridiskt värde.

Ändå används dessa av fadern påhittade påståenden som grund för att dra Eriks legitimation (2007) och där Dan Larhammar arrangerade att Erik har förföljts i medierna i över 10 år, 2005-2014. Medieövergreppen var som värst under åren 2006-2011.

Det var främst 14 Expressenjournalister bakom artiklarna anförda av Patrik Micu. Men även Cancerfondens tidning Liv deltog i häxjakten. Sådana samordnade mediedrev kan bara arrangeras om det finns en kraft med stort media-nätverk och det har som dokumentärfilmen visar, Dan Larhammar och VoF (Vetenskap & Folkbildning). Det var där förföljelsen av Enby startade.

ζ

APPENDIX

Dr Erik Enbys forskning

– som gjorde att han titulerades ”en av Sveriges farligaste läkare i Sverige”

Vad de flesta medborgare inte vet om är att läkarlegitimationen sitter löst om man hotar läkemedelsindustrins monopol på cancer (eller andra lönsamma sjukdomar). Läkarlegitimationen kan dras in om man är ”olydig” och följer sin inre kompass, om man tänker själv utanför givna ramar. Detta vet alla forskare och läkare om, vilket får dem att ”hålla sig på mattan”. Fallet doktor Erik Enby visar vad som händer om man utmanar mäktiga intressen som lever på ohälsa, som inte alls vill att vi ska bli  friska.

Erik-Enby

Vanligt är att man drar in läkarlegitimationen efter pensionsåldern för att inte skapa rubriker. På detta sätt undergräver man trovärdigheten hos de läkare som vägrar att flyta med strömmen likt badankor. Detta sätter ”stryp-koppel” på fritänkande läkare, där karriären lätt kan strypas och där man kan bli berövad sitt legitimation och sitt jobb som läkare om man inte lyder. Doktor Erik Enby är en läkare på tusen – som vågar utmana gamla ”sanningar” och som driver utvecklingen framåt.

Doktor Erik Enby lät sig inte kuvas eller tystas (han såg ju med egna ögon i sitt professionella mikroskop att det fanns ett tydligt samband mellan svampväxt och cancer), och för detta blev anklagad för att med ”ovetenskapliga” metoder vållat en kvinnas död 2004 och fick plikta med sin läkarlegitimation vid 69 års ålder (det blir färre efterforskningar och mindre rubriker efter pensionering).

Denna form av rättsövergrepp vill man inte ska komma till allmänhetens kännedom och speciellt inte när det får konsekvensen att cancersjuka förnekas den bästa vården. Här pratar vi tiotals människoliv, varje dag.

doctors_9-3-1Vad man inte talar om är att vården inte upptäckte kvinnans cancer förrän efter ungefär ett år (trots tumörmisstankar och flera läkarbesök), och vad ingen säger är att kvinnan träffade fem läkare inom sjukvården (Helsingborgs lasarett med ”Sveriges bästa cancerspecialister och cancervård”), innan hon sökte upp doktor Erik Enby för konsultation och ingen berättar heller att hon därefter träffade ytterligare fyra läkare inom vården och även genomgick en canceroperation.

Därtill tre legitimerade privatläkare och terapeuter. Bland alla dessa läkare och cancerspecialister, varav flera ledande i Sverige, ansågs Erik Enbys konsultation vara vållande då den var ”ovetenskaplig” (han agerade ju utanför given box, vilket är helt otillåtet). Under 30 år har ingen dött av kosttillskott i USA, men i Sverige blir doktor Erik Enby anklagad för just detta.

Man bortsåg helt ifrån att han faktiskt botade många, även svåra fall, fler än vad vården klarade av (enligt tillgänglig statistik). Att han heller aldrig någonsin avrått någon från konventionell behandling, det faktum bortsågs också ifrån.domarklubba3

Domslutet var utstakat från början.

Om det ska råda likhet inför lagen och om detta är ett rättesnöre så ska alla läkare förlora sin legitimation om de varit i kontakt med en patient som dör – oberoende av vad patienten dör av (patienten i exemplet ovan dog genom självmord). Då finns det snart inte finnas några legitimerade läkare kvar i Sverige. Se filmen och bedöm själv om våra auktoriteter agerar på ett professionellt sätt – eller ej (detta sker alltså idag i Sverige).

barncancer-1-5-m

Ett slag under bältet mot alla barn och vuxna
som drabbas av cancer. Det är så hemskt att
man inte tror på det förrän man själv ser det
med egna ögon. Se filmen!

ζ

En uppföljande föreläsning måndag 5 december

Föreläsning i Fräntorps Folkets Hus måndag 5 dec kl 18.30 – 22.00

(tre föreläsare)

forelasare-bw

Dr Erik Enby kommer att berätta mer om sin cancerforskning där man med egna ögon kan se vad som växer i blodet hos patienter med kroniska sjukdomar (inklusive cancer).

Markus Johansson berättar om Bicom som används av läkare och på statliga sjukhus utomlands för att bland annat finna och bota matintoleranser och allergier – med mycket gott resultat (utan biverkningar).

Leif Lundberg presenterar ett nytt unikt hälsokoncept för dem som vill lära sig mer om hur man optimera sin hälsa på ett naturligt sätt (där automatisk viktkontroll fås på köpet).

Hälsokonceptet involverar dr Erik Enbys forskning och Bicom bioresonansterapi – plus mycket mer. Vi har utvecklat ett helhetskoncept där kunskap och support spelar stor roll för resultatet. Vi levererar ”egenkontroll” så att man sedan själv kan ta befälet över sin och sina barns livskvalitet och inom ett företag sprider sig kunskaperna som ringar på vattnet.

 • Entré 100 kr som betalas kontant vid entrén.
  Ingen föranmälan – utan ”drop in” gäller mellan 18.00 – 18.30.

Innan föreläsningen kommer mer info på www.kostdemokrati.se

Vi testade hälsokonceptet på två ”elever” som tidigare provat ”allt” för att komma tillrätta med sina ohälsoproblem och övervikt (ca 35 kg övervikt vardera vid start). En av eleverna (kvinna 35+) hade en långt framskriden prediabetes och var ytterst nära att utveckla diabetes. Vi fokuserar på hälsa och prestationsförmåga. Automatisk viktkontroll är något man får på köpet – utan svält eller krav på extra träning. ↓

diagram-resultat

ζ

Sist men inte minst

Dr Erik Enbys ”testamente”

 • blodkropparErik Enby om sjukdomarnas ursprung – Mikrosvampar kan vara en orsak till kroniska sjukdomar och cancer … NEWSVOICE

Testamentet på engelska:

 • Dr Erik Enby: ”Searching for the essence of chronic diseases” – It’s in the blood … NEWSVOICE
Hoppa till verktygsfältet