SOCKER (SUGAR) – CBS – 60 MINUTES

Se filmen här…

Är socker toxiskt?

Dr Sanjay Gupta rapporterar om ny forskning som visar att förutom viktökning, kan socker allvarlig skada din hälsa, allt ifrån hjärtsjukdomar till cancer.

Kommentar:

En viktig film – Se den!

Observera att kolhydrater är lika med socker. Kolhydrater är långa sockermolekyler som snabbt bryts ner till socker när vi äter det.

Att vi får diabetes och blir feta av socker/kolhydrater vet de flesta redan. Men för många är det nytt att vi också får hjärt-kärlsjukdomar och cancer av socker/kolhydrater.

Vi har nyligen lagt ut ett Scoop om att det är socker/kolhydrater som orsakar hjärt- och kärlproblem, så för våra besökare är det ingen nyhet … Världsberömd hjärtkirurg talar ut om vad som egentligen orsakar hjärtsjukdom.

Livsmedelsverket (SLV) rekommenderar tallriksmodellen, en extrem högkolhydratkost där kolhydratinnehållet är maximerat. Varför SLV rekommenderar en kost som ger diabetes, övervikt, hjärtsjukdom och cancer, det kan de inte förklara. De gör bara som de flesta andra, en variant av ”följa John”, att ta rygg på stora organisationer känns tryggt när man själv saknar kunskap. Dessa stora mäktiga imponerande organisationer, som SLV refererar till, styrs huvudsakligen av industrin.

Livsmedelsverkets kostråd med extremt mycket kolhydrater orsakar också ett sockerberoende som i styrka kan liknas vid ett kokainberoende. Det banar väg för nikotin, alkohol och tyngre narkotika.

Team KOSTDEMOKRATI

En Googleöversättning av Mats Wimans ebrev till ”60 MINUTES”:

”Några av oss i Sverige har vetat om detta i 3-10 år.

Sedan några år har det varit allmänt känt (23% enligt en färsk undersökning) att  kolhydrater/socker är bedrägliga och att socker/kolhydrater bör ersättas med naturliga fetter (som påstås var farliga), såsom smör och kokosolja (dvs. mättade fetter).

Naturliga livsmedel som saknar skadliga Omega6 fetter (fetter som stimulerande infektioner), som oftast ligger bakom t ex hjärta attacker, stroke, cancer och smärta i form av artrit

Den vetenskapliga lögnen (American Ancel Keys fuskrapport ”Sex länder” från 1953, se kortfilmen Big Fat Lies) har på ett mystiskt sätt dominerat tänkandet runt fett och gör det fortfarande, en lögn som för miljontals människors inneburit sjukdom och en tidig död.

I de nordiska länderna har vi avslöjat denna lögn som understöds av livsmedels-och läkemedelsindustrin och vi har infört en kost som kallas LCHF (LowCarbHighFat), som liknar Atkins diet, men med större betoning på fett istället för på protein.

Med LCHF har jag blivit av med 15 kg (33 pounds) övervikt på 3 månader (2008) och jag har besegrat min diabetes typ 2, vilket gett mig ett helt nytt liv.

Jag har konsumerat 300 kg (660 pounds) mättat fett under de 4 åren som jag har utövat LCHF och jag har aldrig mått bättre.”

Mats Wiman
frisk diabetiker

[Bloggkatalog]

Gör som 2,2 miljoner andra, se den bittra sanningen om socker/kolhydrater

Kommentera