Gardasil kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden

.

Gardasil kan leda till

Därtill ett värdelöst vaccin
vilket politiker känner till.
Med de väljer att tiga och
”lyda order” … YouTube

 • Går och står utan ryggrad … SvD

ζ

The Greater Good – Think You Know Everything About Vaccines… Think again!

– ◊ –

Värre än dåliga råd – Gardasil kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden.

[Googleöversättning från Dr Mercola – världens största hälsowebbplats]

Why We Should Urge Our Daughters to Be ”One Less” Victim of Gardasil

[Varför vi bör uppmana våra döttrar att bli ett offer mindre för Gardasil]

År 2006 släpptes Merck Gardasil, ett vaccin för att skydda unga flickor och kvinnor mot att smittas med fyra stammar av humant papillomvirus (HPV). Tanken var att om HPV-infektion, som är rensat asymptotiskt inom två år med mer än 90 procent av dem som får det, är att HPV-associerad livmoderhalscancer hos kvinnor skulle kunna förhindras.

En av de tre fallen vaccinet skada med i det större goda filmen är att Gabi Swank, en 15-årig ära student som bestämde sig för att få Gardasil vaccinet efter att ha sett en ”vara en mindre” Gardasil vaccin reklam på TV. Som så många unga flickor, var hon inte varnas för eventuella biverkningar när hon fick skott, som ges som en serie av tre injektioner.

Gabi är nu en Gardasil skada statistik, en ung flicka permanent inaktiveras av vaccinet.

Vid tiden dokumentären spelades in, hade hon lidit redan två slaganfall och erfarna partiell förlamning. Hon förlorade också en del av sin vision och idag lider täta anfall. När hon var i gymnasiet, många dagar hon måste använda rullstol att ta sig runt skolan på grund av muskelvärk och kronisk trötthet.

Judicial Watch, allmänhetens intresse grupp som utreder och väcker åtal korruption på regeringsnivå, utfärdade nyligen en uppdatering av biverkningsrapporter avseende Gardasil . De dokument som erhållits från US Food and Drug Administration (FDA) enligt bestämmelserna i Freedom of Information Act (FOIA) närmare 26 nya dödsfall rapporterats efter HPV-vaccination mellan September 1, 2010 och september 15, 2011. Det är 26 dödsfall bland unga, tidigare friska, flickor på bara ett år.

Andra allvarliga biverkningar som rapporterats under den tidsperioden är:

 • Anfall
 • Förlamning
 • Blindhet
 • Pankreatit
 • Tal problem
 • Närminnesförlust
 • Guillain-Barrés syndrom
 • Cystor på äggstockarna

Mellan maj 2009 och september 2010, 16 dödsfall inträffade efter Gardasil vaccinering. Under den tidsramen det också fanns 789 rapporter om ”allvarliga” biverkningar, varav 213 resulterade i permanent invaliditet och 25 leder till en diagnos av Guillain Barrés syndrom, rapporterade Judicial Watch .

– ◊ –

Observera att filmen fungerar säkrast på originalspråk, nedan.

– ◊ –

– ◊ –

Vår kommentar:

Vi ansvar själva för vår hälsa och det är viktigt att vi själva sätter oss in i problematiken och att vi själva fattar ett beslut. Det blir lätt fel om vi överlåter detta val åt auktoriteter. Räknat på antal vaccinerade i USA är kanske de uppräknade fallen relativt få (?), men vi skall vara medvetna om att det finns risker och vad som händer på längre sikt vet vi inget om idag. Vaccinet mot HPV ger också ett relativt begränsat skydd. Var och en bör själv väga nyttan mot risken för biverkningar. Någon absolut sanning finns inte. Valet är Ditt.

Team KOSTDEMOKRATI

– ◊ –

Tidigare inlägg om vaccinering mot HPV-virus:

 • Vaccin mot HPV … läs här…
 • Vaccination med Gardasil kan ge cancer och andra biverkningar … läs här…

PS. Vi fick nyligen följande kommentar på Facebook (om en flicka som vaccinerats i Sverige):

”Hej! Läste ditt inlägg om Gardasil. Min dotter fick Gardasil i vintras. Tre veckor efter blev hon dålig. Fick sitta i rullstol och kunde nästan inte prata. Nu mår hon bra och det pågår en utredning om vad som orsakade hennes tillstånd. Men jag är lite orolig när jag ser hur ivriga alla är att komma igång med vaccineringen.”

9 svar på ”Gardasil kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden”

 1. P. Såhär behandlar staten de som fick narkolepsi av svininfluensavaccinet!

  Den 2 februari 2017.

  Staten/Läkemedelsföretagen tvingar alla narkolepsidrabbade att skriva på en överlåtelse där vi avsäger oss rätten att stämma någon som handhaft vaccinet som förstörde livet för våra barn!

  Vi har vägrat i 7 år, men nu hotar de med att vägra ersättning för de drabbade! Helt lagvidrigt!

  Vi sitter i klorna på staten och Läkemedelstillverkarna som är de som äger Läkemedelsförsäkringen, och de ska bestämma vilka som får ersättning och hur mycket! Alltså ska förövarna bestämma utan insyn hur offren ska ersättas!
  Det har gått mer än 7 år, och vi får fortfarande ingen hjälp, bara en byråkratisk mardröm utan like, vi får strida och överklaga i varje instans!

  Är det så här Sverige tackar för solidariteten ni tyckte var så viktig att ni tvingade på oss detta vaccin! Var är er solidaritet nu när allt gick åt helvete och 500 barns ( numera vuxna) liv gick åt helvete??

  – – – Kommentar 1 – – –

  P. Förutom detta så tvingar de alla som vägrat medicinera att göra just det för att Läkemedelsförsäkringen ska bestämma när en person är välmedicinerad och kan prestera efter bästa förmåga! Kruxet är att det är tunga narkotikaklassade preparat det handlar om, ex ren amfetamin för att hålla sig vaken, och GHB för att sova (narkos sömn).

  Vi som valt att försöka avgifta kroppen i 5 år och försöka få ut vaccin och gifter är alltså tvungna att ta knark. Staten äger oss, och de som förstört våra barns liv ska kunna fortsätta med det.

  – – – Kommentar 2 – – –

  P. Å ni vet inte vad följderna blir säg om 20 år, för jävligt å den enda medicinen ni hade behövt var om man hade blivit sjuk var intravenöst c-vitamin. Istället för dom gifterna som pumpades in både Tyskland å USA nobbade medicininen men Sverige hade redan köpt det.

  – – – Kommentar 3 – – –

  T. Exakt! Vi har tagit intravenös c vitaminbehandling för att försöka få ut vaccinet ur kroppen, men det fungerar bara till liten del när skadan redan är skedd.

  – – – Kommentar 3 – – –

  P. Ryser… Kämpa ?❤

  – – – Kommentar 4 – – –

  L, DAGS ATT BYTA POLITISK LEDNING

  Så länge Sverige styrs av ”lekmän” som gjort politisk karriär så kan det bli hur tokigt som helst. Dessa politiker, som varken kan eller vågar göra någonting, lutar sig mot inkompetenta eller korrupta tjänstemän som i sin tur styrs av kommersiella särintressen.

  Både förtroendevalda politiker och ansvariga tjänstemän (som t.ex. Anders Tegnell) var informerade om att det förelåg stor risk för neurologiska skador och att det inte alls var klarlagt om vaccinet hade någon skyddseffekt. En ansvarskännande medborgare vid namn Leif Arnold varnade via pressmeddelande, polisanmälan, JK-anmälan, JO-anmälan och KO-anmälan i ett försök att stoppa vansinnet (bilagt var skarp vetenskaplig dokumentation). Således var alla läskunniga politiker och tjänstemän informerade. Vad hade hänt med samhället om en eller två miljoner svenskar drabbats av narkolepsi?

  – ”Varningarna fanns där före vaccineringen”klicka här

  – Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna!klicka här

  – KU-, JK- och JO-anmälanklicka här

  – Kalla fakta: Svininfluensevaccin och narkolepsi – TV4
  klick här

  En ännu värre skandal är nu under uppsegling med Gardasil som riskerar att göra våra tjejer sterila – förutom alla andra biverkningar.

  – Den mörka sidan av Gardasil – en mardröm som blev verklighetklicka här

  – Forskning visar att HPV-vaccin förstör äggstockarna som kan leda till sterilitetklicka här

  – Gardasil kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden … klicka här

  Det finns ansvariga politiker som vet att vaccinet är helt onödigt då man ändå måste ta cellprover (vilket ger ett mycket bra skydd mot livmoderhalscancer). Men trots att de förstått att vaccinet är ett resultat av en framgångsrik lobbying så väljer de att hålla tyst och följa order. Journalisten i nedanstående klipp blev helt stum när hon förstod att vaccinet var helt onödigt. Vi utsätter således våra tonårstjejer för enorma risker helt i onödan!

  – Väst-Nytt om HPV-vaccinet Gardasil, TV-inslag från år 2008
  klicka här

  – Linnéa blev paralyserad när hon vaccinerade sig mot livmoderhalscancer – Nyhetsmorgon (TV4)
  klicka här

  VAD GÖRA?

  Bevisligen kan vi inte lita på vården, på myndigheter eller på dagens politiker. Lösningen är att byta ledning till kunniga och erfarna politiker som sedan får städa undan inkompetens och korruption inom myndigheter och vården. Och precis som man städar trappor så början man uppifrån.

  Ett nytt parti är på G – som lovat att ta itu med detta om de får folkets förtroende har det träffande namnet ”Omstart Sverige” och de kommer att presentera sitt program under april månad 2017.

  Vi har studerat partiet under ett halvt års tid och de har något så ovanligt som en klok sakpolitik och en sen sund värdegrund. Ett folkets parti – ett parti för ALLA grupper i samhället.

  Varför behöver Sverige ett nytt parti?

  Det går nu snabbt utför inom alla viktiga områden i Sverige: skolan, arbetslösheten för ungdomar och invandrare, bostadsbristen åt unga, den grova brottsligheten, bristande försvarsförmåga, en polis med rekordlåg uppklarningsprocent, alla skandaler där tjänstemännen eller politikerna aldrig ställs till svars utan tvärt om belönas med fallskärmar samt en vård och omsorg som fungerar allt sämre. Småföretagarna (Sveriges jobbmotor) går på knäna av alla lagar, all onödig administration och alltför höga skatter.

  Omstart.

  Det som krävs nu är en fördjupad demokrati med ökat personligt ansvar för politiker och tjänstemän vilket skapar mer genomtänkta beslut. Sverige behöver en uppdatering av regelverket och därefter en omstart.

  Vaccinskandalen visar med all önskvärd tydlighet att dagens politiker passerat sin inkompetensnivå – och så kan vi inte ha det.

  – – – Kommentar 5 – – –

  P. Du får jättegärna maila mig all dokumentation som det är bra källor på, så att jag kan använda dem mot LMF.
  Har du även koll på EU lagar, om Sverige bryter mot något som villkorat/tvingar oss in i en återvändsgränd där vi är helt rättslösa?

  Min son medicineras inte, vi har lagt 5 år på att avgifta och förbättra hans hälsa. Men nu kommer LMF kräva att han medicinerar för att få ersättning. Det är ju tunga narkotikaklassade preparat det handlar om.

  – – – Kommentar 6 – – –

  C. Helt sjukt. De kan väl omöjligt tvinga er?

  – – – Kommentar 7 – – –

  P. Jo de ÄGER oss, annars får inte barnen någon ersättning!

  – – – Kommentar 8 – – –

  C. Men jag blir förstummad. Hur kan man hjälpa? Det är inte klokt.
  Så att de får sälja ännu mer läkemedel.

  Vad har de för motivering till att tvinga på medicinerna?

  – – – Kommentar 9 – – –

  L. Hej P,

  När det gäller vården lever i en ”bananrepublik” där det tydligen är ok att bryta mot lagar, regler, etik och moral.

  En viktig insikt är att det inte går att påverka myndigheter, vården eller partier – de styrs av andra intressenter. Vi har hittat enskilda politiker och tjänstemän som förstått, men de vågar inte sticka ut hakan eller så blir de negligerade (ungefär som ni blir) – eller så blir de förföljda av myndigheter, rättsväsendet, vården och media (inklusive publik service) som doktor Erik Enby.

  – Se filmen ”Läkaren som vägrade ge upp” så förstår ni hur Sverige fungerar idag … klicka här (en film alla vuxna bör se)

  Doktor Erik berövades sin läkarlegitimation utan några som helst sakliga skäl. Vi lever således i en rättslös ”bananrepublik” och det är hög tid att vi ändrar på det.

  Läkemedelsverket kommer bara att backa ”under galgen” och tyvärr har jag inget svar på hur detta ska gå till då våra myndigheter bevisligen kan bryta lag utan påföljder. Det sker också när det gäller behandling av fetma och diabetes.

  – Läkare och diabetessköterskor känner inte till lagen (eller vägrar följa den)
  klicka här

  Det ni kan göra på kort sikt är att kämpa på och kanske de lyder EU-lag bättre än svensk lag? Sedan byter vi regering september 2018 – där ”Omstart Sverige” är ett stark kort.

  Jag minns när tidigare hälsominister Maria Larsson (kd) vid sidan av Anders Tegnell i TV förklarade hur viktigt det var att vaccinera sig mot svininfluensa och Anders Tegnell garanterade säkerheten. Maria Larsson sade att hela vaccinationskampanjen var värt det ( drygt 5 mdr) om vi så bara räddade ett barns liv.

  Maria Larsson kanske istället skulle sagt att det var värt att gynna vaccinationsindustrin med ett experimentvaccin även om 500 barn får narkolepsi. Anders Tegnell har nu beställt mer vaccin så att fler kan injicera ett värdelöst vaccin och få narkolepsi. Suck!

  Själv hade jag informerat mig och ingen i vår familj tog sprutan. Våra barn var de enda barnen i respektive klass som INTE tog vare sig vaccin mot svininfluensa eller Gardasil.

  Vår son hade förtur på grund av en autoimmun sjukdom och jag frågade hur de tänkte då med tanke på att vaccinet mot svininfluensa innehöll adjuvant skvalen som kan trigga igång just autoimmuna sjukdomar? Jag fick inget svar.

  – Svininfluensavaccin orsakar narkolepsi. Vet du varför?
  klicka här

  Vet vården inte vad de sysslar med? Uppenbarligen inte!

  Om makten inte lyssnar på folket – så måste folket bli makten. Sverige behöver ett nytt ”operativsystem” och sedan en omstart! ANNARS KRASCHAR VI JU!

  – – – Kommentar 10 – – –

  P. Hej! Jag träffade Erik Enby förra våren, fantastisk människa. Ska se hans film så fort den kommer hitåt igen. Jo EU är nog vägen vi får ta nu för att se om de kan backa lite iaf…tack för svar och tips!

  Eftersom Staten och Läkemedelstillverkarna äger Läkemedelsförsäkringen tillsammans så behöver man varken vara foliehatt eller paranoid för att förstå att det bara handlar om pengar. Vem tjänar på att vi äter mer mediciner??

  – – – Kommentar 11 – – –

  C. Verkligen inte. Men de måste motivera det och hur gör de det för de kan ju inte gärna erkänna vilket syfte de har.

  – – – Kommentar 12 – – –

  C. De behöver inte motivera något alls, de bryter mot lagen hela tiden, och gör vi inte som de säger så får vi ingen ersättning…

  – – – Kommentar 13 – – –

  C. Fy fan

  – – – Kommentar 14 – – –

  P. Det kan man lugnt säga!

  – – – Avslutande kommentar – – –

  Det är folket som bestämmer – åtminstone en gång vart fjärde år.
  Dags att mobilisera!

  Glöm inte:

Kommentera