5 kortfilmer om varför du skall undvika GMO.

Fem korta videofilmer från Jeffrey Smith ger en introduktion till GMO som du kan dela med dig till dina vänner som också behöver veta vad GMO egentligen är för något och dess risker.

(NaturalNews) Jeffrey Smith från Institutet för ansvarsfull Teknologi (”Institute for Responsible Technology”) har släppt fem korta videofilmer som är perfekt för att dela med sig till vänner som kan vara ovetande om vad GMO är. Dessa korta videofilmer berättar genom kraftfulla och intensiva berättelser om GMO i bara två eller tre minuter, och de är lätta att vidarebefordra till andra som behöver veta sanningen om vad som händer med vår livsmedelsförsörjning.

 

Här är de fem kortfilmerna:

 

1. Även husdjur vägrar att äta GMO – se filmen här…

Jeffrey Smith berättar en historia om hur bönder testade om deras husdjur skulle äta GMO. De flesta husdjur undviker naturligt genetiskt modifierade foder om de får välja!

 

2. Hur GMO förvandla dina barn till medicinska experiment – se filmen här…

Denna korta film visar hur genmanipulerade livsmedel allmänt konsumeras idag, vilket orsakar ett stort spektrum av biverkningar, omfattande sterilitet och skador på spermier och DNA. För råttor som utfodrats med genetiskt modifierad soja dog hälften av deras barn. Låt inte våra barn blir försökskaniner för GMO bioteknikindustrin!

 

3. Jeffrey Smith – Hur GMO kan förvandla din kropp till en mänsklig bekämpningsmedelsfabrik – se filmen här…

Jeffrey Smith avslöjar hur genetiskt modifierade grödor leder till genöverföringar in i bakterier i den mänskliga tarmen. Det innebär att efter att ha ätit GMO, kan vi ha genetiskt modifierat proteiner inuti våra egna kroppar. Ännu värre, när BT (genetiskt modifierad) majs förbrukas, kan den gen som producerar BT-toxin övergå till de bakterier som lever i tarmarna, och förvandlar dig till en mänsklig BEKÄMPNINGSMEDELSFABRIK.

 

4. Hur GMO-forskningen är riggad med hjälp av falsk vetenskap – se filmen här…

Jeffrey Smith avslöjar lite av det smutsiga trick som används av Monsanto och biotechföretag för att vrida deras ”vetenskap” och som gör att GMO ser säkert ut, även när det är extremt farligt. Det var samma bransch som sade att DDT var säkert, att PCB var säkert, att Agent Orange var säkert, och så vidare. ”Corporate vetenskap” är alltid förvrängd, speciellt från bioteknikindustrin.

 

5. Kapsla in det genetiska GMO spillet. Se filmen här…

Ögonöppnande video om genetisk förorening av vår planet orsakade av GMO. Jeffrey Smith från Institutet för ansvarsfull Teknologi  förklarar hur GMO utgör en världsomspännande genetisk förorening av planeten som är långt värre än alla oljeutsläpp i världshistorien. Genmodifierade grödor leder till omfattande miljöförstöring, och allt sker baserat på skev och oärlig ”corporate vetenskap.”

 

Forskare under attack – video trailer. Se videon här…

Detta är trailern för en dokumentär tillgängliga från IRT kallad ”forskare under attack”. Det visar den totala snedvridningen av vetenskapen som används av bioteknikindustrin och hur ärliga vetenskapsmän som försöker ifrågasätta GMO är brutalt attackerade och misskrediterad.

Ett måste-se-video släpvagn om du vill förstå vad som verkligen händer med genetiskt modifierade organismer och upprörande kriminella handlingar från bioteknikindustrin.

Dokumentären i sig finns här… (Googleöversatt)

– ◊ –

 • Orginal länk till artikel finns här…

– ◊ –

Det finns ingen som går upp på morgonen och säger att de skall gå ut och köpa ”genmanipulerad mat”. GMO tillför inte några fördelar för konsumenterna. GMO tillför:

 • Inte bättre näringsvärden
 • Inte mer eller bättre smak
 • Ingenting alls, förutom risker.

Vad göra?

 1. Köp inte livsmedel som har varit i kontakt med GMO!
 2. Ät inte på restauranger som serverar GMO-kontaminerad mat.
 3. Kräv märkning.
 4. Lägg inte din röst på politiker som är för GMO.

429 svar på ”5 kortfilmer om varför du skall undvika GMO.”

 1. Utdrag från dagens nyhetsbrev från Dr Mercola: More Expensive than Organic Food – But it Poisons You

  OCA

  Dr Mercola intervjuar Ronnie Cummins från OCA (Organic Consumers Organistion) om GMO;

  Video SE FILMEN HÄR

  Många svenskar oroar sig för klimatförändringar, kärnkraftshaveri, världskrig, ekonomisk nedgång, med mera. Men det är ingenting jämfört med vad GMO kan åstadkomma. Det är inte bara en risk, det är snarare högst sannolikt.

  GMO hotar den mänskliga rasen utan att egentligen tillföra något, mer än att kortsiktigt berika ett antal företag i branschen (UPA, utan personligt ansvar).

  Lägg allt annat åt sidan under en halvtimma och se filmen ovan! Hjälp sedan till med att stoppa detta vansinne innan det är för sent. Om du själv inte bryr dig, tänk på kommande generationer, barn och barnbarn. Börja med att skicka länken till dina vänner och bekanta.

  – – –

  USA’s president Barack Obama lovade att märka upp GMO-livsmedel under sin valkampanj. Se själv här…

  Återstår att se om han står för sina löften. Det skulle sannolikt innebära slutet på GMO i USA, när konsumenterna slutar köpa dessa livsmedel. Men kommer de att kunna backa tillbaka utvecklingen, kan de återställa ett jordbruk som blivit kontaminerat med GMO?

  – – –

  Dagens fråga: Vad har GMO-livsmedel gemensamt med margarin?

  Fråga

  Rätt svar: Insekter och andra däggdjur ratar det. Bara människan är omedveten om faran som labtekniker skapat.

Kommentera