All Time High, populära artiklar och på G …

17:07, 18 augusti 2013 in Okategoriserad by INFO

All-Time-High-cancer.
all-time-high-4ζ

All Time High

17-maj-2011

Bloggen Kostdemokrati.se startade den 17:e maj 2011
med syftet att göra skillnad, i smått och stort.

Statistik

 • Första året (2011) hade vi 49.816 besökare som läste 484.536 sidor (3.566.637 träffar). I snitt 220 besök per dag.
 • Andra året (2012) var motsvarande siffror 395.552 besökare som läste 1.489.088 sidor (14.964.307 träffar). I snitt 1080 besök per dag.

All Time High per månad är alltjämt mars 2013 med 66,016 besökare som läste 216,192 sidor. (2,532,485 träffar). Det blir i snitt 2130 besök per dag. Det rekordet har redan dubblerats nu under augusti månad och det är många dagar kvar på månaden.

ζ

All Time High under en dag

Tidigare rekord onsdagen den 7:e augusti på 19.341 besökare, varade  fem dagar. Ny toppnotering:

 • Måndagen den 12:e augusti 2013, hade Kostdemokrati 21.864 besökare som läste 60.425 sidor (344.799 träffar). På en dag.

.
Men vi vilar inte på gamla lagrar. Vi lägger istället in en växel till (se På G… nedan).

Endast en stark opinion kan vrida utvecklingen rätt. Teckna ett medlemskap på Kostdemokrati (gratis), så tar vi tillsammans fighten mot dumheter som sänker vår livskvalité. Vi har en spännande höst framför oss.

ζ

Populära artiklar

Var tredje svensk drabbas idag av cancer och snart varannan. Men cancerindustrin synes ointresserad av att lösa denna gåta. De bekämpar aktivt ny kunskap, då det hotar ”business as usual”.

Galenskaparna har fångat detta faktum på ett mycket underhållande sätt. Byt bara ut ordet ”förkylning” mot  ”cancer”.
.

.
Cancer är svamp

Artikeln som borde få larmklockorna att ringa är att mycket tyder på att ”cancer är svamp” vilket kan innebära att cancerforskningen och vården är på helt fel spår (vilket kan vara förklaringen till att de stått och stampat på samma fläck under 30 år). Det anmärkningsvärda ligger i detta ointresse att söka sanningar, som avspeglar en rädsla att avslöja inkompetens.

flugsvamp-ballong

Läs även … Livsmedelsverkets kostråd orsakar cancer!

En ballong, en mångmiljardindustri, som är på väg att stickas hål på?

Läs mer…

ζ

HPV – experimentvaccinet som nu drabbar 400.000 flickor i Sverige

HPV-vaccin verkar ha den bieffekten att äggstockarna riskerar att förstöras på 400.000 svenska flickor, vilket borde få taket att lyfta sig hos föräldrar, mor- och farföräldrar och andra som bryr sig!

alarm-klocka-rödDet är stor risk att vi står inför ännu en vaccinskandal, med narkolepsi i färskt minne. Och vad som händer efter 10 – 20 – 50 år efter dessa experimentvacciner, det är det ingen som vet.

Majoriteten av svenska folket låter sig luras av auktoriteter som de borde kunna lita på. Och även denna gång drabbas våra barn.

Läs mer…

ζ

Studie: ALLA får läckande tarm av gluten!

mage-ont-jeans

Viktig information som förklarar en primär orsak till varför så många svenskar har magproblem och hur det kan åtgärdas. Plus att detta orsakar en massa andra störningar i kroppen och hjärnan. Artikeln ligger redan ute på nästan sex tusen Facebooksidor.

Läs mer…

ζ

Hjärta-skivstångVad som egentligen orsakar hjärtsjukdom

Den mest lästa artikeln är … Världsberömd hjärtkirurg talar ut om vad som egentligen orsakar hjärtsjukdom (ute på mer än 40.000 Facebooksidor).

Med tanke på att 60.000 svenskar varje år (i snitt 164 per dag) drabbas av hjärtinfarkt eller stroke, är det viktigt att veta hur man kan förebygga dessa sjukdomar, vår tids främsta dödsorsaker.

Läs mer…

ζ

poison_dangerFluor

Har Du läst vad som står finstilt på Dina barns fluortandkräm?

Visste du att fluor är ett högpotent gift? Och att nyttan för tänderna är diskutabel.

Oj, vad lurade vi blir. Läs mer…

ζ

Saltbrist är livsfarligt – däremot är det inte farligt att äta mycket salt.

 • saltkar2

  Livsmedelsverkets saltråd gör att 60 DÖR varje dag – helt i onödan! Läs mer…
  .

 • Saltbrist kan ge cirkulationskollaps och plötslig död och kanske orsakar lågt saltintag högt blodtryck. Läs mer...

Så salta efter behag – med gott samvete.

ζ

poison_tshirtGMO

Genmanipulerade livsmedel smygs på oss och våra aningslösa politiker. GMO orsakar cancer och kan göra oss infertila på bara tre generationer. Det största hotet mot mänskligheten, djurlivet och växter – och få reagerar.

Läs mer…. (280 inlägg på Kostdemokrati om GMO).

Vi måste vakna innan det är försent! En utveckling som senare är svår att reparera om det ens är möjligt när genmanipulerade organismer fått spridning och fäste i naturen; i växter, djur och människor.

Vårt arvegods till barn och barnbarn?

ζ

Bloggportalen

Bloggportalen

Kostdemokratis statistik finns sedan en drygt vecka på ”Bloggportalen” (som rankar svenska bloggar) och vi ligger nu bland Sveriges 50 mest besöka bloggar. Bloggportalen visar snittet de senaste sju dagarna, så placeringarna varierar från dag till dag.

Inom våra kategorier ligger vi just nu bland de tio mest lästa bloggarna:

 • Top-tenHälsa, sjukvård och handikapp. Kostdemokrati ligger på 6:e plats
  .
 • Mat och dryck. Kostdemokrati ligger på 8:e plats.
  .
 • Politik och samhälle. Kostdemokrati ligger på 2:a plats

Utvecklingen kan följas genom att klicka på den ”TWINGLY” symbol som finns på Kostdemokratis blogg. Observera att Bloggportalen visar snittet de senaste sju dagarna, så placeringarna kan variera kraftigt från en vecka till en annan, både upp och ner.

ζ

 Samhalle

Löpsedeln för nyhetskanalen  ”Samhälle” blir vit och placeras
strax under ”Snabba Nyheter” – i mittenkolumnen på startsidan..

På G

Kostdemokrati kommer att bredda sitt utbud med ytterligare en informationskanal med namnet ”Samhälle” där vi kommer att ta upp samhällsfrågor som vi tror har ett allmänintresse. Tänkbara ämnen är ekonomi, jobb, trygghet, och annat som påverkar vår livskvalité och vårt välstånd. Bland annat kommer vi att presentera tillförlitlig jobbstatistik, som går att begripa. Att veta ger möjlighet att agera.

Vi favoriserar inga partier, utan ser till innehållet i politiken. Vi menar att vi medborgare måste sluta upp med att slentrianmässig rösta på samma parti i samtliga val. Vi måste sätta oss in i politiken och framför allt se till resultatet. Om vi gör det kan det bli så att vi röstar på ett parti i riksdagen, ett annat parti i kommunvalet och ett tredje parti i landstingsvalet.

Vi kommer fortsatt att söka sanningar och att ha högt i taket (en förutsättning för utveckling). Våra inlägg kommer att baseras på sann vetenskap och beprövad erfarenhet, men det finns utrymme för nya spännande infallsvinklar.

Vårt syfte är att utveckla livskvalitén för samtliga  medborgare, och får att lyckas med det måste vi också värna vår miljö – jobba för ett hållbart jordbruk och samhälle. Detta kan bara åstadkommas om folket tar ansvar för sina liv (det duger inte att enbart förlita sig på auktoriteter), och för detta krävs kunskap som vi försöker förmedla på ett överskådligt och begripligt sätt. Vi kallar oss ”ett folkhälsouniversitet” på webben.

Att vanliga medborgare engagerar sig är absolut nödvändigt om vi ska lyckas avvärja en kollaps inom vården och omsorgen, som främst drabbar sjuka och äldre, men även personalen som redan går på knän. Det behövs en motkraft mot ekonomiska särintressen.

Ett medlemskap på Kostdemokrati.se (gratis) är ett bra första steg. Ju fler vi blir, ju mer kraftfullt kan vi påverka, agera motkraft.
.

”Det enda som krävs för att ondskan ska segra
är att rättfärdiga inte ingriper.”

”The only thing necessary for the triumph of evil
is for good men to do nothing.”

― Edmund Burke

ζ

Det finns ingen knivskarp gräns mellan kost, hälsa, demokrati eller andra samhällsfrågor. Det mesta interagerar med varandra. Välkommen att bilda dig en egen uppfattning i viktiga samhällsfrågor.

Dålig och felaktig mat i skolan underminerar t.ex. undervisningen och detta gör att kunskapsjobben hamnar någon annanstans. En orsak till att det sparas på varje enkrona på maten i skolan är att det saknas helhetsperspektiv och att upphandlingskonceptet inte har hänsyn till hur maten t.ex. påverkar utbildningen, osv…. Ett par sparade kronor på råvaror per portion kan sänka hela undervisningen.

Allt hänger ihop, men det beaktas ej idag.

PDF-load

Utbildningsmaterial

Ladda hem kostnadsfritt utbildningsmaterial som beskriver hur tallriksmodellen underminerar undervisningen och skapar orimliga abetsförutsättningar för lärarna. Första lektionen blir eleverna hyperaktiva när blodsockret stiger. Lektion två blir de ofokuserade och hungriga när blodsockret hastig faller. Lektion tre och fyra har eleverna energibrist, såvida de inte handlar godis på rasterna.

På köpet stimuleras rökning, diabetes och övervikt. HELTOKIGT.

Ladda hem här…  och läs mer här… (hur saker och ting påverkar varandra).

ζ

Value-for-the-moneyAnnonsörer

Vi kommer framöver presentera produkter och tjänster av hög kvalité som vi menar erbjuder ett mervärde utöver det vanliga. Nyheter om produkter och tjänster kommer att presenteras på ”blå nyhetskanal” – i höger kolumn på startsidan, med blå löpsedel.

adlibris-shop-logoBöcker

Vi har startat med att öppna en ”bokshop” där man kan beställa böcker via Adlibris. Målsättningen är att presentera strategiska böcker som förmedlar värdefull information, kunskap och insikter. Kunskap och insikter är nödvändigt om man vill ta befälet över sitt liv (annars gör någon annan det).

guldtackaMagasin

Vi planerar att inom kort presentera tidningar som vi menar ger ett mervärde utöver det vanliga. Där varje nummer är ”en guldgruva” för vetgiriga som vill kunna påverka sina liv. Kunniga och oberoende reportrar och skribenter vaskar fram sanningar för Er.

DiOS-loggaDiabetesorganisation

Vi kommer att presentera DiOS, Diabetesorganisationen i Sveriges, där medlemmarnas intressen står i fokus. DiOS har öppnat upp för medlemskap även för de som inte har diabetes, för alla som vill stödja fighten mot diabetes, på riktigt. Läs mer om olika anslutningsalternativ som finns här….

ζ

omega-3-hjärtaKosttillskott

Vi kommer att presentera strategiska kosttillskott som erbjuds av kunniga och erfarna leverantörer, tillskott av högsta kvalité till konkurrenskraftiga priser. De första produkterna blir probiotika och omega-3-tillskott, i världsklass.

En ”Rolls Royce” bland omega-3-tillskott och en mycket bra probiotika (som bland annat förebygger dålig mage under utlandsresan). Mer om detta inom några veckor.
.

Rolls-Royce-OMEGA-3.
Vi har mer på G, men det kommer vi att informera om vid ett annat tillfälle.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer..