Är det inte på tiden att sjukvården börjar ägna sig åt hälsovård?

.

sjukvården-bör-börja-ägna

.
ζ
.

.
Är det inte på tiden att sjukvården börjar ägna sig åt hälsovård?

Varför är sjukvården inte mer intresserad av hälsovård där man är inriktad på att förebygga och varför måste sjukvårdens förebyggande åtgärder endast innebära medicinska interventioner eller undersökningar?

Det frågar hälsoterapeuten Kerstin Unger Salen i en ny exklusiv artikel för Newsvoice. Läs mer … NEWSVOICE

Citat:

Vård och hälsa behöver inte kosta stora pengar

och behöver inte inkludera industrin.

ζ

Kommentar

Hög tid för folket att agera!
.

Allan-Savory-bw

.
Visdomsord från Allan Savory:

Det går aldrig går att ändra på organisationer (som t.ex. Livsmedelsverket, Socialstyrelsen, Läkemedelsverket, Dietistförbundet, Cancerfonden). Förändringen måste komma underifrån. Enskilda individer i organisationer går att påverka, men organisationerna själva kommer inte att förändra sig förrän förändringen redan har slagit igenom i resten av samhället.

Sant som det är sagt. Förändringen måste initieras utanför sjukvården, från folkets företrädare som är de som betalar vården med allmänna medel.  Detta är en politisk fråga, en av våra viktigaste valfrågor 14 september 2014.

VOTE-blankI landstings/valet 14 september röstar vi bort de som inte förmått prestera resultat och så röstar vi på det parti som vi uppfattat har vilja och kompetens att ta befälet över sjukvården. De som redan har makten behöver man inte fråga, det är bara att titta på resultatet.

I nästa landstings/regionval 14 september tar folket befälet!

Det är slut med slentrianmässigt röstande på ett och samma parti i alla val:

EU-valet 25 maj. Där röstar vi bara på partier som verkar mot GMO i Europa.

Riksdagsvalet 14 september, där NEJ till GMO och att Livsmedelsverket måste sluta ge ut sjukdomsframkallande kostråd är två huvudfrågor.

Landstingsvalet 14 september (Ta befälet över sjukvården).

Kommunvalet 14 september (bl.a. äldreomsorg och skolan).

Det innebär att man kanske röstar på fyra olika partier i de olika valen.

EU-kartaGlöm inte att rösta i EU-valet – denna gång är det extra viktigt. Om vi alla ”går man ur huse” och enbart röstar på partier som klart och tydligt tar avstånd från GMO i EU-valet 25 maj, då skulle vi ruska om det politiska etablissemanget och vi skulle få en frontlinje mot GMO (det största hotet mot mänskligheten, djur och miljö).

Det skulle få större effekt än alla namninsamlingar tillsammans.

Men skriva gärna på också:

Vi kommer att syna partiernas uppfattning i GMO-frågan innan EU-valet 25 maj och även innan valen 14 september. Missa inte EU-valet 25 maj, en chans som bara kommer vart femte år.

Endast folket kan rädda vården och hålla rent från GMO.

Dags att göra uppror mot vansinnigheter.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

ζ

2 svar på ”Är det inte på tiden att sjukvården börjar ägna sig åt hälsovård?”

  1. Hej Bo,

   Vi planerar att syna respektive parti inför valet och då titta på vad de som har makten har åstadkommit och på hur oppositionen tänker. Medan ”nej till GMO” och ”avskaffa Livsmedelsverkets kostråd” är enkla JA eller NEJ-frågor, så är sjukvården mer komplex.

   Därför tänker vi fokusera på en huvudfråga i landstingsvalet och det är viktoperationer. De landstingspolitiker som inte erbjuder överviktiga patienter ett alternativ till viktoperationer är inte heller kapabla att leda landstinget i andra frågor. Gastric Bypass ger dåligt resultat, hemska biverkningar och är baserat på en fuskstudie. De bryter också mot lagen.

   De politiker som saknar kompetens eller som inte bryr sig, de ska bort.

   – Oskuret är bäst … klicka här

   – Viktoperationer – ett onödigt lidande … klicka här

   En strategisk valfråga i landstingsvalet – Gastric Bypass (viktoperationer) … klicka här

   Läs vad en EU-delegat anser om viktoperationer … klicka här (en uppfattning vi delar).

   – – –

   EU-valet 25 maj – ett val mellan LIV eller DÖD

   Tänk om vi lyckades få svenska folket att ”gå man ur huse” och rösta i EU-valet på de som klart och tydligt är emot GMO i jordbruk och i livsmedel, i alla dess former (utan undantag). Då skulle vi kunna sparka ut GMO-krämarna som antingen är djupt okunniga, lättmanipulerade eller som ljuger. De som spelar rysk roulette med våra och våra barns liv (med fullt magasin), de ska bort från politiken.

   Om vi lyckas få in 20 delegater som resolut säger NEJ till GMO i alla dessa former i jordbruk och livsmedel, då skulle våra chanser att hålla EU och Sverige rent från GMO öka dramatiskt. GMO är det absolut största hotet mot vår hälsa och mot vår överlevnad. Ett tydligt valresultat skulle ruska om politikerna ordentligt (speciellt de som inte begriper vad de håller på med).

   GMO är inte längre ett högriskprojekt, det är snarare ett faktum att vi blir sjuka, att djuren blir sjuka och dör i förtid (bin dör redan i massor) och att miljön ödeläggs. Detta för att ett fåtal skrupelfria affärsmän ska kunna berika sig ytterligare och för att de ska få makt över vår mat (=makt över hela folket). Till sin hjälp har de en armé av lättmanipulerade politiker, tjänstemän och forskare (dumma nog att inte förstå vad de sysslar med).

   Detta sker över folkets huvud som ännu inte vet vad GMO är för något
   , men de kommer att märka av det när det redan är för sent, när GMO har blandat sig med våra naturliga gener, som till slut innebär att vi inte längre kan fortplanta oss (vi blir sterila). Råttor, hamstrar och grisar blir sterila inom tre generationer när de äter GMO och det blir sannolikt vi också, men innan dess blir vi sjuka och får t.ex. cancer.

   Några partier är redan synade inför EU-valet 25 maj – MISSA INTE ATT RÖSTA!

   Piratpartiet har inte tagit ställning till just GMO, men de är emot patent på liv och därigenom är de indirekt klart emot GMO och även frölagen (där alla fröer ska registreras). De hamnar således på vår ”vita-EU-lista” inför EU-valet. De inser också vansinnet med viktoperationer och att myndigheter inte ska bestämma vad vi ska äta.

   På ”svarta-EU-listan” finner vi tills vidare Centerpartiet och Folkpartiet … klicka här

   Angående övriga partiers ståndpunkt ber vi att få återkomma om. Men hela Alliansen ligger illa till, vilket vi tidigare skrivit om. Sannolikt för att de är helt fixerade på att få till ”handelsavtal” och därför negligerat den absolut viktigaste frågan – Nej till GMO. Läs mer … klicka här

   Ungefär som när Göteborg skulle köpa nya spårvagnar. Både politiker och tjänstemän var helt fixerade vid att vagnarna skulle ha 100 % låggolv. Nu har Göteborg fått rostburkar, med teknik som hela tiden felar och vagnar som sliter ut spåren i förtid. De flesta nya vagnar går inte att köra och istället körs 50 år gamla robusta vagnar. Ansvariga verkar helt sakna helhetsperspektiv och samma verkar gälla GMO.

   Sedan är det bara att välja mellan de partier som står på vita listan. Observera att det är viktigt med ett högt valdeltagande i EU-valet, annars kommer GMO-krämarna att kunna sitta kvar, och det är inget arv vi vill lämna över till barn och barnbarn. En möjlighet som bara kommer vart femte år.

   I EU-valet 2009 röstade 45,5 % och nu när vi har en livsavgörande fråga att rösta om så hoppas vi på 60 – 80 % valdeltagande. Det gäller att vi kommunicerar budskapet vidare med hjälp av sociala medier. Denna gång gäller valet LIV eller DÖD – VITT eller SVART.

   Ett enkelt val och ett mycket viktigt val.

   Att inte rösta är att lämna fri väg för ONSKAN att styra våra liv, vilket Edmund Burke formulerade väl:


   Edmund Burke (1729-1797)

   ”The only thing necessary for the triumph
   of evil – is for good men to do nothing.”

   [Det enda som krävs för att ondskan ska segra
   – är att rättfärdiga medborgare gör ingenting]

Kommentera