Hjärtsjuka avråds Voltaren

varning-för-värktabletter-nu-igenζ

Svårt hjärtsjuka avråds Voltaren

Patienter med svåra hjärt-kärlsjukdomar ska inte använda mediciner som innehåller det smärtstillande medlet diklofenak. Den slutsatsen drar europeiska läkemedelsmyndighetens kommitté för läkemedelssäkerhet (PRAC).

Medlet finns i flera vanliga värktabletter, till exempel Voltaren. Forskning har visat att diklofenak ökar risken för hjärtinfarkt även hos patienter med måttliga riskfaktorer och som behandlats i ett år, skriver svenska Läkemedelsverket.

ζ

“Voltaren ökar risken för hjärtinfarkt även
hos patienter med måttliga riskfaktorer”

ζ

De nya rekommendationerna om att inte använda diklofenak gäller patienter med allvarliga sjukdomar som hjärtsvikt, cirkulationsproblem, ischemisk hjärtsjukdom eller sådana som haft hjärtinfarkt eller stroke.

Rekommendationerna från PRAC ska diskuteras vidare inom EU.

Källor: TT / SvD / SVT

ζ

Kommentar

Uppenbarligen kan vi inte lita på att läkemedel är testade och ofarliga att använda. Det verkar vara precis tvärtom.

Inte ens receptfria läkemedel mot värk, som var och varannan använder, är att lita på, utan man bör själv läsa det finstilta och själv göra en bedömning.

Alvedon och Panodil gör t.ex. att tusentals svenskar får söka akutvård varje år och 10 – 20 svenskar dör varje år på grund av överdosering. Det räcker med 15 gram för att slå ut levern för alltid (läkemedlets farlighet framgår dock först när man läser det finstilta). Varför inte märka tydligt?

Läs mer…

ζ

Massiv TV-reklam för Voltaren Gel

Voltaren-gelDagligen informeras vi via TV-reklam hur effektivt Voltaren Gel botar värk och hur skonsam Alvedon är mot magen. Men vill man veta något om riskerna så får man leta bland det finstilta.

Voltaren Gel finns nu receptfritt på svenska apotek. Under många år har det funnits stor efterfrågan på produkten bland svenska konsumenter som har köpt den i andra länder.

Voltaren Gel finns i 80 länder och har använts av mer än 128 miljoner människor sedan lanseringen 1985. Diklofenak, som är den aktiva substansen i Voltaren Gel, har funnits på marknaden i mer än 30 år och har använts av mer än en miljard människor (läs mer…).

dollar.cirkel

Miljarder i rullning. Och först nu, efter 30 år. framkommer det att medlet ökar risken för hjärtinfarkt. Om detta nämns dock inget i TV-reklamen.

ζ

Monopolspel

monopol-spelplan

Om man lägger pusslet så ser man att det rör sig om ett gigantiskt globalt ”monopolspel” som går ut på att bli rik och att det inte alls handlar om att förbättra folkhälsan, tvärtom (de kroniskt sjuka är ju de bästa kunderna).

Spelets går ut på att ”forska” fram nya patenterbara vacciner och läkemedel, med största möjliga avans. Om de fungerar eller ej synes vara av underordnad betydelse.

Praktiskt taget all forskningen inriktas på behandling av symptom med läkemedel, istället för att försöka förebygga och bota genom livsstilsförändringar.

Forskning och studier som gör folket friska genom att t.ex. äta riktig mat, kosttillskott och dylikt, det motarbetas med alla till buds stående medel (annars skulle ju försäljningen av läkemedel skadas). De styr även till stor del våra myndigheter såsom Livsmedelsverket och Socialstyrelsen.

Hur kost- och läkemedelsindustrin har lurat oss under decennier finns beskrivet i boken ”Forskningsfusket” (en av vår tids viktigaste böcker). Läs mer…

Experimentvacciner prånglas ut med god förtjänst, vilket får fruktansvärda konsekvenser för de medborgare som drabbas.

ζ

narkolepsi_laptopLivet rinner ut i den stora tröttheten

Man kan säga att allt förändrades med narkolepsin. Men det räcker inte. När Daniela Dahl drabbades av sjukdomen var det som att hon dog och föddes på nytt. SvD har följt henne i över ett år.

Läs mer … SvD (16 juni 2013)

ζ

Att det fanns en överhängande risk för neurologiska skador vid vaccinering med svininfluensa-vaccinet förtegs av ansvariga tjänstemän, vilket fick en ansvarskännande medborgare att lämna in en JK-anmälan och JO-anmälan, som bägge negligerades trots att de var grundligt vetenskapligt underbyggda. Läs mer … JK-anmälan

Denna medborgare var på goda grund orolig för att vaccinet skulle kunna slå ut hela befolkningen. Hur stor skada som åstadkommit vet vi ännu inte, då narkolepsin bara är toppen på ett isberg. Men vaccinindustrin inkasserade över en miljard kronor bara i Sverige. Men de fick manipulera WHO att ändra definitionen på ”pandemi” för att utlösa nationella tvingande köpkontrakt, som aningslösa tjänstemän signerat.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer...

ζ

APPENDIX

Influensavaccin

För några år sedan varnades för neurologiska skador av svininfluensavaccin, vilket stöddes av en gedigen vetenskaplig dokumentation, som våra myndigheter struntade i och medborgarna fick ingenting veta. Alla skulle vaccineras med ett experimentvaccin.

Leif Arnold är en kunnig och engagerad medborgare som bryr sig, och han hade grund för att vara bekymrad 2009, med de kunskaper och insikter han hade om vaccinet, innan vaccinationskampanjen startade.

Vad skulle hända om en miljon svenskar utvecklade allvarliga neurologiska skador som t.ex. ALS?

Hur många kommer att utveckla andra former, som t.ex. demens efter tio till tjugo år?

Kommer cancerfrekvensen att utvecklas?

Vad händer med vårt naturliga immunförsvar?
.

isberg

.
Toppen på ett isberg

Det finns inga svar på hur stor skada svininfluensavaccinet gjort, där narkolepsin bara är toppen på ett isberg. Även lättare skador påverkar vår kognitiva förmåga och vår arbetsförmåga, det påverkar vår förmåga att upprätthålla vårt välstånd.

Flera fall av oväntade missfall som inträffat strax efter vaccineringen har inrapporterats.

För ”ingenting” (vaccinet gjorde ingen nytta) betalade vi mer än en miljard skattekronor och på köpet riskerade vi medborgarnas hälsa på det grövsta sätt. Ett vansinne orkestrerat av tjänstemän som inte begriper vad de gör, som inte är mogna sina arbetsuppgifter. Ett lätt offer för lobbyister och ekonomiska särintressen.

Leif Arnold gjorde vad han kunde, ett PRESS-MEDDELANDE till samtliga större tidningar och till SVT, en JO-anmälan, en KU-anmälan (innebar att alla partier fick information) och en JK-anmälan (som inte utreddes vidare, samma innehåll som i JO- och KU-anmälan), i ett försök att få ansvariga att uppmärksamma riskerna (läs mer här…).

Leif Arnold gjorde allt han kunde för att stoppa vansinnet (och tyvärr besannades hans farhågor till stor del).

tystnad-rund-skylt-vAnsvariga tjänstemän är inte läskunniga, är okunniga, bryr sig inte eller så går de någon annans ärende.

De valde att inte informera folket om riskerna!

Detta måste ansvariga politiker förstå och de måste agera i medborgarnas intresse!

En bra börjar är att läsa boken ”Forskningsfusket” (kan beställas här…).

ζ

Antalet narkolepsifall fortsätter att öka

Publicerat: onsdag 28 november 2012, Ekot 12 kommentarer

Över 700 fall av sömnsjukdomen narkolepsi i Europa, varav hälften i Sverige, kan ha samband med vaccinationerna mot svininfluensan med vaccinet Pandemrix. Det uppger Sveriges Television. Fortfarande anmäls nya misstänkta fall av sjukdomen till den europeiska biverkningsdatabasen.

Totalt har 768 fall av narkolepsi rapporterats in – varav 374 är svenska.

Näst efter Sverige ligger Finland, Norge och Tyskland.

Gardasil

Industrins ansträngningar att tjäna pengar på våra unga flickor har vi berättat om:

 • ”Överförmyndarskap” råder i Sverige – Viktig vaccininformation. Läs mer…
 • HPV-vaccinering oroar skolsköterska ”Våra flickor blir försökskaniner”. Läs mer…
 • Dr Russel Blaylock intervjuas om obligatoriska vaccinexperiment, bedräglig vaccinvetenskap och vaccinetik – mars 2012. Läs mer…
 • Del 1: Politiker måste inse att det är business snarare än sjukvård och de måste ta befälet!. Läs mer…
 • Saxat om HPV. Läs mer…
 • Vaccin mot HPV. Läs mer…
 • Värre än dåliga råd – Detta kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden. Läs mer…
 • Vaccination med Gardasil kan ge cancer och andra biverkningar. Läs mer…

Rådet är att läsa på från flera oberoende källor och att sedan fatta ett eget beslut. Det är Du och Ditt barn som får leva med konsekvenserna och det kan lätt bli fel om man blint litar på ”auktoriteter”, som visat sig ha fel många gånger om.

Nu är det dags igen!

Forskare: Nya vaccin kan ge narkolepsi

Nu varnar finländska forskare för att vanligt influensavaccin skulle kunna ge narkolepsi, eftersom man hittat likheter med pandremix-vaccinet.

Finska myndigheter vill nu inte ge vaccinet till personer under 65 år, men svenska Läkemedelsverket förhåller sig dock skeptisk till de nya rönen och har ännu inga planer på att ändra sin riskbedömning av influensavaccinet

– Man tänker att det är så mycket bieffekter med det där, att man kanske vinner mer på att inte vaccinera sig än om man vaccinerar sig. Det säger Bashkim Neziraj, som vi möter i folkvimlet på Drottninggatan i Stockholm.

Läs mer … Forskare: Vaccinet kan ge narkolepsi

ζ

Läs mer:

.

Pappa,
Jag funderar på en karriär
inom organiserad brottslighet.

Offentliga eller privata sektorn?

Ett svar på ”Hjärtsjuka avråds Voltaren” 1. SCOOP – JAPAN DRAR TILLBAKA SIN REKOMMENDATION ATT VACCINERA SIG MOT HPV

  Japan väljer att värna sina kvinnor istället för att bekvämt följa ”main stream”. De inför krav på att informera om riskerna med HPV-vaccin INNAN vaccinering. Detta är ju en självklarhet, men sker inte alls i Sverige – här litar vi blint på auktoriteter och gör som vi blir tillsagda. De som nu drabbats av narkolepsi fick aldrig chansen att själva värdera riskerna (som mörkades) mot den eventuella nyttan (som visade sig vara obefintlig). Läs mer…

Kommentera