Gott Nytt År och God Fortsättning

ζ

Ett utdrag ur senaste numret av Näringsmedicinsk Tidskrift

REDAKTÖREN HAR ORDET

Gott Nytt År och God Fortsättning

Att ha sina kognitiva funktioner i alert tillstånd är viktigt för att må bra och ha ett rikt liv, Bland annat motion och träning spelar en betydande roll för en väl fungerande hjärna, Här finns mycket att påverka för en bättre livskvalitet, Din personliga livsstil kan vara avgörande för att hålla din hjärna i trim och vara frisk in på ålderns höst. Läs mer i våra intressanta artiklar i detta nummer.

Att bromsa jordens uppvärmning tar sig mer och mer besynnerliga uttryck. Ett är så kallad Geoengineering, en massa idéer, koncept, teorier och strategier om hur storskalig manipulation av jordens klimat kan styras, Oftast med syftet att undvika negativa effekter av klimatförändringar. En idé som förts fram är att spreja stratosfären med svavelpartiklar, för att efterlikna den kylande effekten från stora vulkanutbrott, Även att skapa konstgjorda moln är på tapeten, Dessa moln är tänkta att skapas genom att släppa ut luftburna sulfatpartiklar (sulfat aerosoler) en bra bit upp i luften med hjälp av luftballong, Vilka konsekvenser detta skulle få för klimatet eller skogs – och jordbruk är inte klarlagt.

Chemtrails har också diskuterats flitigt de senaste åren, Nu har vissa forskare och myndigheter mer eller mindre bekräftat att det existerar. Syftet med dem är att de skulle bilda ett homogent molntäcke och på så sätt hindra solens strålar att nå jorden och därigenom bromsa uppvärmningen,

Det amerikanska bolaget North American Weather Consultants Inc berättar vitt och brett om hur man utför uppdrag i ett 50-tal länder med vädermanipulering genom flygplan, Ett annat bolag är Weather Modification Inc, som kallar sin verksamhet för Cloud Seeding.

Chemtrails skulle bestå av små, små partiklar av tungmetaller, framför allt barium, strontium och silverjodid, men även arsenik förekommer, Dessa dalar långsamt ner mot vårt jordklot och lägger sig över allt vi odlar, äter och berör. Dessutom finns de kvar i luften vi andas i form av nanopartiklar. Motståndet mot vädermanipulering växer sig allt starkare då de är ett hot både mot vår miljö och vår hälsa.

Bättre är väl då att verkligen ta itu med de faktorer som påverkar den globala uppvärmningen, Alla dessa metoder är endast ett sätt att angripa symptomen, snarare än orsakerna till klimatförändringarna, Fokus flyttas från ansträngningarna att minska utsläppen till att tro att vi löser problemen och allt förblir som vanligt.

Det är dags att stoppa alla bisarra, galna idéer som laborerar med både miljön och människan. Luften vi andas är manipulerad, maten vi äter är full av kemikalier, vattnet vi dricker är kontaminerat – nu får det vara nog!

Näringsmedicinsk Tidskrift

Webb ... www.naringsmedicinsktidskrift.se/
Facebook ... www.facebook.com/naringsmedicinsktidskrift
Kostdemokrati ... arkiv

.

Ett svar på ”Gott Nytt År och God Fortsättning”

 1. FOLKHEMMET SVERIGE – partiet som ligger i framkant

  Tycker du också att det är dags att stoppa alla bisarra, galna idéer som laborerar med både miljön och människan. Luften vi andas är manipulerad, maten vi äter är full av kemikalier, vattnet vi dricker är kontaminerat – nu får det vara nog!

  Då kan du NU göra en stor insats för dig, dina barn och för miljön genom att med ditt namn stödja att Folkhemmet Sverige registreras inför riksdagsvalet september 2018. Det kostar dig bara ett frimärke och då har du ett nytt parti att röst på – med ett politiskt program som väsentligt skulle lyfta Sverige, istället för som idag att sänka.

  Namnlistorna går via Notarius Publicus så ditt namn förblir anonymt och det är på intet sätt förpliktande. Du stöder ENDAST att partiet ska registreras.

  Vi hoppas att de läser partiprogrammet och röstar på Folkhemmet Sverige i riksdagsvalet – men det är ju något du bestämmer på valdagen. Nu gäller det bara att öka valfriheten och det måste ske snarast (absolut senast 31 januari 2018).

  … Om du vill göra skillnad på riktigt.

  Ett skäl till att skriva på kan från din sida vara för att öka konkurrensen, för att få ditt parti (som du sympatiserar med idag) att vakna eller för att öka konkurrensen inom politiken när det t.ex. gäller invandringspolitiken – då Folkhemmet Sverige utmanar SD på deras egen planhalva. Det är ju självklart att vi inte kan ha öppna gränser, det begriper ju de flesta (det som är konstigt är att 7-klövern ännu inte fattat).

  UPPROP (med blankett att printa ut skicka in – men det går också att skriva av på ett blankt papper om du saknar skrivare) … klicka här

  Folkhemmet Sverigeklicka här

  Nu kan du göra stor skillnad till en kostnad av ett frimärke – helt anonymt och helt utan förpliktelser. Du ökar endast valfriheten på valdagen. Obs. att det är viktigt att du skickar in snarast – dock senast 31 januari 2018.

  Om du däremot tycker att 8-klövern gör ett bra jobb och om du vill att de ska ha monopol på regeringsmakten – så behöver du inte göra någonting. Då kommer kontamineringen av luften, maten och vattnet att fortsätta som idag. GMO och glyfosat kommer att smyga sin in på din tallrik utan din vetskap, vården och rättsväsendet kommer att fortsätta sin kräftgång mot en säker krasch och vid en kris får vi alla svälta (om importen stryps). Pensionerna kommer att krympa och otryggheten sprida sig som en löpeld med 8-klövern på kommandobryggan.

  Denna utveckling går att vända på och steg ett kostar dig nu ett frimärke – så snart som möjligt (dock senast 31 januari 2018). Steg två är att få 1/4 miljon röster i riksdagsvalet 2018 (men det tar vi då – med hjälp av ett kanonbra program som vi tror kommer att attrahera åtta av tio väljare).

  Edmund Burke (född 1729 i Dublin, död 1797) sa följande:

  ”The only thing necessary for the triumph of evil
  is for good men to do nothing.”

  (Det enda som krävs för att ondskan ska segra
  är att rättfärdiga medborgare inte gör något.)

Kommentera