Vem krigar i Syrien?

.

vem-startade-kriget-i-syrien

.
ζ

Vem krigar i Syrien?

Kriget i Syrien har startat en gigantisk immigration till Europa och inte minst till Sverige. Vem är det som ligger bakom kriget i Syrien och frågan är vad syftet är? Nedan en pusselbit.

Under 2015 tog Sverige emot 163 000 asylsökande – nästan dubbelt så många som år 1992, då krigen på Balkan rasade. Det visar Migrationsverkets slutliga statistik över 2015 (källa … klicka här)

Aktuellt december 2014 ↓


Vem startade kriget i Syrien?

Jag har översatt en text: skriven av Eric S. Margolis med titeln ”Pentagon And CIA at War in Syria” som belyser problematiken – som sannolikt är en överraskning för många då detta inte är något som informeras om eller som diskuteras i mainstream media – i dagstidning eller på TV.

Eric S. Margolis är en prisbelönt, internationellt erkänd kolumnist. Hans artiklar har publicerats i New York Times, International Herald Tribune, Los Angeles Times, Times of London, Gulf Times, Khaleej Times, Nation – Pakistan, Hurriyet – Turkiet, Sun Times Malaysia och andra nyhetssidor i Asien.
.

margolis

.
Pentagon och CIA i krig mot varandra i Syrien

”Vilken röra! I det galna syriska kriget kämpar USA-stödda och väpnade grupper mot andra USA-stödda rebellgrupper. Hur kan det vara så?”

Eric S. Margolis skriver att USA förlorat kontrollen över kriget i Syrien, ett krig styrt av ett Pentagon och ett CIA som gått skilda vägar. Det beror på att Obamas Vita huset satte igång kriget i Syrien, men har sen dess förlorat kontrollen över processen.

Läs mer … NEWSVOICE

.

Pia Hellertz

Fil. doktor, socionom, styrelseledamot ... Humanism & kunskap
Kostdemokrati ... klicka här
NewsVoice ... klicka här
Hemsida ....www.piahellertz.com/
Boktips och recensioner ... klicka här

ζ

forskningsfusket-bara-fortsatterPS. Missa inte min senaste recensionen av ”Forskningsfusket bara fortsätter” skriven av docent Ralf Sundberg … PDF (en bok ALLA vuxna bör läsa).

Kan beställas här:

Boken är en utökad och uppdaterad version av den tidigare boken ”Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin” som utkom för fem år sedan. Så det räcker att läsa den senaste boken.

En ”kioskvältare” – men ansvariga politiker och
tjänstemän bryr sig fortfarande inte – så fusket
bara fortsätter. Dags för folket att bry sig.

Kommentera