Jag vill hjälpa och stötta föräldrarna till barn som är listade för överviktsoperation – NU!

.

Ilskan

.
ζ
.

Barn med fetma opereras i studieKlicks på bilden ovan för att läsa artikeln
.

Jag vill hjälpa och stötta föräldrarna till barn
som är listade för överviktsoperation – NU

skamIlskan, förtvivlan, sorgen, idiotin!
Har de inte läst barnkonventionen???
Jag skäms idag över svensk sjukvård!

Hur fasen får man använda barn för att göra studier på dem????
Jag får ont i själen och tårarna bara rinner!!!

Låt barnen vara!!!

De måste få vara ifred och vi måste våga se barnen där de är och lyssna på dem, hjälpa dem med sockerfri och glutenfri kost. Hjälpa dessa sockerberoende barn ur deras helvete. Orka stå kvar, orka lära oss nytt, orka finnas där.

Det är vuxnas skyldighet!!!

frågetecken-man-m
Vem har bestämt att ”vården” får stympa barn i studiesyfte?

Vem har bestämt att detta är OK? Vem är så kall, okunnig och hårdhudad och kan fatta så hemska beslut. Vad är våra barn värda egentligen? Är det så låg rang på fetma som problematik att man inte kan ge dessa barn en möjlighet till hela hälsan???

Dessa unga människor har inte växt färdigt, de har inte fått en diagnos om de är sockerberoende vilket garanterat är problemet och de har inte fått hjälp med RÄTT sockerfri kost. Eftersom Landstingsdietisterna och läkarna är inblandade i dessa fall kan vi vara säkra på att den socker och kolhydratrika tallriksmodellen har pådyvlats ihop med uppmaningen att röra på sig och dessa barns cravings och sötsug har hållits intakta.

Svensk sjukvård vet inget om sockerberoende och kan inte hjälpa dessa barn!
Svensk sjukvård kan inte mycket om nutrition och näringsbrister.

Det är jag själv och mina opererade medsystrar och bröder ett levande bevis på!

Jag vill bara ropa högt till dessa barns föräldrar att inte ge upp på sina barn
genom stympning och ett liv med komplikationer och garanterad näringsbrist!

CamillaNaslund-FöreDet finns en annan väg att gå!! Jag vädjar till dessa föräldrar att våga dela med mig eller någon annan sina tankar om barnens situation. Alla tankar och känslor är ok. Om du som läser detta är förälder till ett barn som står på väntelista för överviktsoperation, eller känner till något barn som ska opereras så hör av dig till mig! Jag lovar att hjälpa er att få adekvat hjälp! Jag lovar att stödja och supporta er och ert barn på de sätt jag kan.

Jag har vägt 205 kg! Jag vet hur det känns att vara mobbad i skolan och i näringslivet. Jag vet hur det är att inte orka och att vara deprimerad och uppgiven. Jag vet hur det känns att känna sig ful och äcklig av att vara extremt fet. Jag vet hur samhället ser på tjockisar som lata, misslyckade och karaktärslösa individer.

sockerbitar5Ge mig en stund att få förklara varför det inte är hopplöst UTAN operation.

Ge mig en stund att få förklara att det handlar om en trasig biokemi som kan repareras och om hur man hanterar sitt sockerberoende (som enligt vården ”inte finns”).

Kunskap inom vården om fetma
Klicka på svarta tavlan för att förstora den

Kära förälder, känn ingen skuld och skam för att du inte kunnat hjälpa ditt barn. Man kan inte hjälpa om man inte har rätt information och verktyg eller stöd! Ge dig själv mer kunskap och ta emot stöd! Ta rygg på oss som vet mer och tänk på att när man tar hjälp så är det en styrka. Jag har varit med och skapat ett sockerberoende i mina barn genom mitt eget sockerberoende. Det kan inte göras ogjort men jag har ny kunskap nu och kan kärleksfullt göra om och göra rätt nu. Se ljuset i tunneln! Maila mig på girlinchange@gmail.com

Du som läser detta, snälla hjälp mig sprida detta blogginlägg så jag kan nå ut till barnen men framförallt deras föräldrar för att ge dem kunskap, verktyg och hopp! Jag vill nå alla de som har sina barn listade för operation! Snälla hjälp mig!

Kram

Camilla Näslund

Bloggkatalog ... http://www.kostdemokrati.se/guests/category/camilla-naslund/

ζ

Läs tidigare inlägg:

 • På sjukhus (öppet brev om livet efter GBP)klicka här
  .
 • EN RIKTIG SKRÄCKHISTORIA – SOM ”VÅRDEN” ÄR SKULD TILLklicka här

Vill du utsätta ditt barn för denna risk? Speciellt när det relativt ”enkelt” går att äta sig ner i vikt – utan biverkningar. Men denna kunskap saknar vården och de vill inte heller lära sig det – varför man själv måste söka kunskapen utanför vårdens revir.

Sist men inte minst – den lektion dietister och vårdens ledare
uppenbarligen uteblev ifrån (nedan gäller även överviktiga):

1_1

2 svar på ”Jag vill hjälpa och stötta föräldrarna till barn som är listade för överviktsoperation – NU!”

 1. FÖRNUFT ISTÄLLET FÖR VANSINNE

  Viktoperationer är ingen lösning på fetmaproblematiken (ingreppet bara förvärrar ohälsan för de drabbade). Därför har Team Kostdemokrati tagit fram ett kostnadseffektivt alternativ som fungerar bättre och utan biverkningar.

  Snabbguider – SoS på fem minuter:

  – SoS för företag och privatpersoner
  PDF

  Fördjupning (för företag och privatpersoner) … klicka här

  – SoS Plus för vårdenPDF

  Fördjupning (för vården – ett alternativ till GBP) … klicka här

  Läs hela artikeln … MVT

  Här presenteras ”studien” … AMOS 2. En ”klinisk studie” som går ut på att skära sönder magen och tarmarna (friska organ) på överviktiga barn och ungdomar från 12 år så att de knappt kan äta efteråt utan att må illa – för att studera deras utveckling. Ett resultat redan efter två år är att 20 % drabbats av depression (det märkliga är att inte alla drabbats).

  – En av fem unga mår dåligt efter fetmakirurgiDAGENS Medicin

  Frågan är om det finns något fall där viktoperation är befogat? Som vi ser det finns det inte ett enda sådant fall – där lösningen på fetma är att skära sönder magen så att man knappt kan äta och med fruktansvärda biverkningar. En biverkan som drabbar ALLA som genomgår en gastric bypassoperation är en kronisk brist på vitaminer och mineraler som successivt underminerar vår förmåga att hålla oss friska – som t.ex. ger skört skelett och som kan ge hjärnskador förutom att immunförsvaret försvagas. Men nutrition ingår inte i läkarutbildningen som istället fokuserar på läkemedelsklassade droger som läkemedelsindustrin kan tjäna ofantligt stora pengar på.

  Om någon utanför sjukvårdens skyddsmurar gjort detta ingrepp på värnlösa barn hade insatsstyrkan sprängt dörrar och de skyldiga hade blivit inburade och dagens efter hade vansinnet resulterat i KRIGSRUBRIKER i media.Men eftersom det är ”vården” som håller i operationsinstrumenten så går de fria och allt finansieras med skattemedel.

  Har vårdens ledare immunitet mot vansinne – får de skära sönder 13-åringars magar och tarmar på forskningens heliga offeraltare utan att någon agerar? Uppenbarligen saknar vården all form av kvalitetssäkring och olika aktörer kan göra lite som de känner för då vården saknar fungerande management – och den den kan bli hur dyr som helst utan att leverera RESULTAT (som inte ens mäts på ett korrekt sätt). Inför denna situation har förtroendevalda och ansvariga politiker abdikerat från sitt ansvar och de bara betalar med skattemedel.

  Hur tusan kan ansvariga och förtroendevalda politiker finansiera detta vansinne med skattemedel? Hur kan läkarna efter en högskoleutbildning göra på detta viset? Har världen blivit galen?

  Ett vettigt kostnadseffektivt alternativ – som fungerar utan annan biverkan än att livskvaliteten höjs medan vikten normaliseras. Snabbguider som på fem minuter beskriver vad det handlar om (klicka på dem):

  – – –

  Vad innebär egentligen en Gastric Bypass-operation?

  Klicka på bilden nedan och få svaret.

  Risker med Gastric Bypass (klicka på snabbguiden nedan):

  Komplikationer (även om själva operationen ”lyckas”):

 2. Vårdens ledare har drabbats av hybris och ansvariga politiker duckar – det vet vi.

  Men varför reagerar inte folket?

  Här är en förklaring via Dr Mercola (som leder världens största hälsoblogg):

  Doktor Joseph Mercola, som länge har studerat kostens inverkan på vår hälsa, sammanställde en lista på fem av de värsta födoämnen han anser att vi kan äta.

  Något som aldrig upphör att förvåna är hur lite kunskap om, och hur lite intresse, många människor visar vad beträffar hur den föda de konsumerar också påverkar deras hälsotillstånd, både på ett fysiskt och mentalt plan. Människor är vanligen mycket noga med vilken typ av föda de ger sina djur eller med att tanka sin bil med rätt sorts bränsle, men vad beträffar det de stoppar i sina egna kroppar är de oftast inte alls lika noggranna.

  Vid en närmare betraktelse kan detta förstås ses ur flera perspektiv. Dels tenderar de flesta anamma matvanor de växt upp med även i vuxen ålder. Man har alltså präglats starkt av de kostvanor som ens föräldrar uppvisade. Dessutom är mat det vanligaste sättet för människor att trösta sig på. Det är ju mycket enkelt att gå till kylskåpet och ta vad som finns eller beställa en pizza då man är frustrerad och vill ha lite stimulans för att åtminstone temporärt slippa ledan.

  En tredje faktor är förstås att det ligger i både matindustrins och maktelitens intresse att pracka på oss mat som inte är hälsosam. Dels för att den vanligen är mycket billigare att framställa, dels för att den bidrar till att hålla oss neddummade så att vi inte tänker klart (1).

  I en tid när de flesta människor är mer eller mindre omringade och dessvärre också hypnotiserade av reklam som översköljer dem med onödiga och onyttiga produkter och när många läkare tycks vaccinerade av maktelitens och storindustrins konsensusslogans om vad som är ”nyttigt”, är det ändå befriande att se att allt flera inom hälsa börjat begripa sambandet mellan kost, hälsa och beteende och inte låtit sig duperas av diverse köpta rapporter eller mutas för att saluföra sånt som är onyttigt.

  Den amerikanske läkaren Joseph Mercola har bland annat gjort dokumentären Sweet Remedy om hur folk inte bara fördummas av tillsatser i maten, utan också hur de blir sjuka av dem. Doktor Mercola har dessutom sammanställt en lista på de fem värsta ”födoämnen” som han anser att en människa kan konsumera. De fem ”födoämnen” han varnar för är följande … klicka här

Kommentera