Cellgifter och strålning minskar tumörer, men stamcellerna består

.

EN LITEN NOTIS

ζ

Ett utdrag ur senaste numret av Näringsmedicinsk tidskrift

Vetenskapliga-skafferiet

.
Ännu ett cancerhämmande ämne funnet hos kålfamiljen

Forskare har upptäckt att ett ämne som finns i bland annat broccoli, krasse, blomkål, vitkål och brysselkål har cancerhämmande egenskaper. Det heter fenetyl isotiocyanat (PEITC) och fungerar som ett enzym. När mänskliga cancerstamceller i livmodern utsattes för PEITC (i ett labb) dog 75 procent av cancerstamcellerna inom 24 timmar.

utropstecken-figurNär man behandlar cancertumörer med cellgifter och strålning försvinner själva tumören, men stamcellerna består. Dessa är ofta resistenta mot de vanliga behandlingsformerna (cellgifter och strålning).

Stamceller brukar utgöra mindre än 5 procent av tumörer – men de kan bilda en ny tumör eller sprida sig till resten av kroppen.

PEITC bildas i munnen när grönsakerna tuggas och forskarna berättar att det går att få i sig den cancerhämmande mängden via kosten.

Källa: BMC Cancer, maj 2015


Ovan är ett utdrag ur det ”Vetenskapliga skafferiet” I senaste numret av::

Näringsmedicinsk Tidskrift

Webb ... www.naringsmedicinsktidskrift.se/
Facebook ... www.facebook.com/naringsmedicinsktidskrift
Kostdemokrati ... arkiv

.
PS.
Senaste numret innehåller också en intressant artikel om: ”Endometrios – en folksjukdom med stor okunskap” och om ”Fluor i tandvården ett välkänt cellgift”. En läsvärd tidning för den som själv vill ta ansvar för sin och sina barns livskvalitet.

5 svar på ”Cellgifter och strålning minskar tumörer, men stamcellerna består”

 1. CANCER – och dansen runt ”guldkalven” utan hänsyn till patienternas ve och väl.

  En liten notis i senaste numret av ”Näringsmedicinsk Tidskrift” som visar sig vara rena rama ”ATOMBOMBEN”.

  Citat:

  ”När man behandlar cancertumörer med cellgifter och strålning försvinner själva tumören, men stamcellerna består. Dessa är ofta resistenta mot de vanliga behandlingsformerna (cellgifter och strålning). Stamceller brukar utgöra mindre än 5 procent av tumörer – men de kan bilda en ny tumör eller sprida sig till resten av kroppen.”

  Man kippar efter andan efter att ha läst detta!

  Det ger anledning att fråga sig vad våra myndigheter och vården sysslar med? På samma gång som de förföljer allt som hotar monopolet på cancer. Med strålning och cellgifter ORSAKAR man cancer på samma gång som man slår ut immunförsvaret. Inte konstigt att dödligheten i cancer knappt förbättrats på 20 år (men cancerindustrin skrattar hela vägen till banken).

  – Dödligheten i cancer på samma höga nivå som för 20 år sedan … klicka här

  Det är t.o.m. informellt förbjudet att forska på cancer (utanför givna direktiv), och de som ändå gör det förföljs av våra myndigheter, av rättsväsendet och av media. Har vi blivit tokiga eller är vi styrda av kommersiella särintressen som bevakar sitt monopol på våra skattepengar? Bidra gärna till att avslöja en rättsskandal av astronomiska mått, som indirekt drabbar alla som får cancer. Stora som små donationer är välkomna:

  – ”Läkaren som vägrade ge upp” … klicka här

 2. Hej,

  Jag håller i min hand senaste numret av Näringsmedicinsk Tidskrift. I artikeln “Vetenskapliga skafferiet” s. 18-20 står det bland annat nämnt att “Ännu ett cancerhämmande ämne funnet hos kålfamiljen” (Broccoli, krasse, blomkål, vitkål och brysselkål).

  För några år sedan dömdes en naturläkare just på grund av att han ordinerat vitkål mot cancer till 2,5 års fängelse. Han var utbildad i en form av indisk läkekonst. Hans vidare öden och äventyr känner jag ej till, men klart att man undrar ibland.

  Även TV4 Kvällsöppet med Lennart Ekdal tog i ett debattprogram om Alternativ medicin den 4 december 2009 upp om vitkål och cancer och slog fast att det var humbug. Ekdal hade med sig en kvällsblaska och visade braskande rubriker om vitkål o.s.v. Om jag minns rätt läste jag i någon av doktor Annika Dahlqvists kolumner vid ungefär samma tidpunkt just vitkålets cancerhämmande effekter.

  Även naturläkaren Gert Hallengren har råkat illa ut vid ett antal tillfällen och oturen tycks bara förfölja honom. Står mycket om honom ute på nätet. Allt naturligt som botar cancer verkar vara tabu i Sverige och det får inte ens forskas på det.

  Doktor Erik Enby, som jag har mitt liv att tacka för, har under decennier förföljts av myndigheter och media i en sanslös häxjakt. Har Sverige utvecklats till en av läkemedelsindustrins starkaste fästen i Europa med oinskränkt makt över politiker, myndigheter och media? Det verkar så!

  – Mer än en läkare – Erik Enby gav mig ett nytt liv2000-Talets Vetenskap

  – Läkaren som vägrade ge upp – dokumentärfilmprojekt om Dr Erik Enbyklicka här.

  Stöd gärna filmprojektet som skulle kunna få upp ögonen på ansvariga politiker att det finns fungerande alternativ till dagens cancervård, utan biverkningar. Då skulle vi kunna vända cancerkurvan, som idag går i helt fel riktning. Dagens cancerforskning är ju enbart inriktad på att finna nya patenterbara mediciner och inte så mycket på att förebygga och bota cancer. Stora som små bidrag är välkomna.

  – Kan cancer vara en svampväxt? Javisst, det kan man se med blotta ögat i mikroskop. Men denna nya kunskap stör mer än vad folk anar. Se video … klicka här

  – BOK-utgiven oktober 2012: Blod, mod och envishet : på spaning efter sjukdomarnas väsen av Erik Enby

  Varje dag får i snitt 150 svenskar cancer (och hälften så många dör av cancer varje dag i Sverige), och att mörka lovande forskning är ett svek mot alla som drabbas av cancer och inte bara mot de forskare och läkare som förföljs av läkemedelsindustrins lobbyister. Det är ett svek mot 55.000 svenskar per år och deras anhöriga.

 3. STÖRSTA MÖJLIGA TYSSSTNAD ANBEFALLES  KEMOTERAPI ÖKAR SPRIDNING AV CANCER I KROPPEN

  Ny forskning som utförts på ”Albert Einstein College of Medicine of Yeshiva University” som har funnit att kemoterapi sprider cancer i hela kroppen, vilket orsakar en kraftig ökning av cancer som cirkulerar i hela kroppen (inklusive lungorna).

  Under ledning av Dr. George Karagiannis var forskningen inriktad på cytostatikabehandling av bröstcancer, men ytterligare studier planeras för att se hur kemoterapi också kan sprida cancer i andra vävnader. Forskningen har publicerats inom ”Science Translational Medicine” och har titeln ”Neoadjuvant chemotherapy induces breast cancer metastasis through a TMEM-mediated mechanism”

  En sammanfattning av studien rapporterar att ” författarna upptäckte att flera typer av kemoterapi kan öka mängden TMEM och öka cirkulerande tumörer i blodomloppet.” Studien drar slutsatsen att ” kemoterapi, trots att tumörerna minskar i storlek, så ökar risken för metastaserad spridning.”

  DETTA FÅR SJÄLVFALLET INTE KOMMA TILL ALLMÄN KÄNNEDOM DÅ DET KAN SKADA CANCERINDUSTRIN

  – Medical BOMBSHELL: Chemotherapy found to spread cancerNatural News

  – – –

  Det är dock ingen nyhet då det länge varit känt att kemoterapi och strålning (och inte cancern i sig) som dödar.

  – Kemoterapi ger mer cancerklicka här

  – Cellgifter och strålning minskar tumörer, men stamcellerna består
  klicka här

Kommentera