Vill man verkligen bota Ebola?

.

det-finns-redean-ett-botemedel

.
ζ
.

Pia Hellertz

En obehaglig fråga

PDF-thinVill man verkligen bota Ebola?

Jag hittade en artikel på Natural News som jag översatte:

 • Tjugoen frågor om Ebola: Om regeringens propaganda, medicinsk korruption och biovapenexperiment … PDF

Lyssna nu på läkaren Rima Laibow när hon på 5½ minuter
förklarar hur effektivt kolloidalt silver fungerar på Ebola;

ζ

Ett klipp från ”folkuniversitetet” Facebook

Hej,

På Text-TV ikväll:

WHO diskuterar obeprövade ebola-kurer.

WHO anordnar ett möte i nästa vecka med etiska experter för att diskutera användandet av experimentella behandlingar av det dödliga ebolaviruset.

Marie-Paule KienyMarie-Paule Kieny

“Vi behöver vägledning från medicinska etiker om vad det ansvarsfulla är att göra”, säger WHOs assisterande generaldirektör Marie-Paule Kieny i ett uttalande, enligt Reuters.

Enligt nya siffror från WHO har antalet döda stigit till 932 sedan 45 personer avlidit under perioden 2-4 augusti. Antalet misstänkta fall är nu 1.711.tystnad-rund-skylt

Kolloidalt Silver?!

 • Världsbanken – miljarder mot ebola … SVT

Världsbanken utlovar upp till 1,4 miljarder kronor för att bekämpa det dödliga ebolaviruset i Västafrika, meddelade banken på måndagen.

ζ

Nästa klipp från Facebook

Studie på Ebola och silvernanopartiklar

Redan 2008 såg man i studier utförda av självaste DOD (Department of Defense) Defense Threat Reduction Agency i USA – att Ebolaviruset effektivt dödades av 10 ppm starkt kolloidalt silver.

Inte konstigt att EU förbjöd silver i kosttillskott 2010. Räddningen var att klassa om kolloidalt silver (KS) som vattendesinfektion, något som räddade produkten kvar på marknaden och som kommer väl till pass nu…

Presentationen man gjorde;

 • Novel Nanotechnology-Based Antiviral Agents: Silver nanoparticle neutralization of hemorrhagic fever viruses … PDF

Novel Nanotechnology-Basedζ

Så vad är problemet?

Så visst verkar det sedan en tid tillbaka finnas ett effektivt botemedel mot ebola, utan biverkningar. Som är billigt och enkelt att producera, så vad är problemet?

dollar-cirkelProblemet är att det inte går att patentera, det är billigt, så det går inte att tjäna STORA pengar på, och till råga på allt så verket det som om det fungerar. Om man lever på forskning, patenterbara läkemedel och ohälsa så är detta inte bra.

Därför försöker kommersiella särintressen, med stort inflytande på organisationer, myndigheter och politiker, att förbjuda kolloidalt silver. Endast en kunnig och massiv opinion kan rädda hälsan och rädda vården från att krascha.

Gissa vem som står för notan!

.
Pia Hellertz

Fil. doktor, socionom, styrelseledamot Humanism & kunskap
Hemsida ....www.piahellertz.com/
Boktips och recensioner ...www.piahellertz.com/Bocker.htm

ζ

En träffande satir av Galenskaparna (byt ut ordet «förkylning» mot «ebola»);

 

13 svar på ”Vill man verkligen bota Ebola?”

 1. EBOLA OCH C-VITAMIN

  Det kom ett nyhetsbrev idag som berättar att ävan C-vitamin fungerar mot Ebola

  The Ebola virus can be destroyed naturally – despite what you’ve been told … PDF

  Läs mer … klicka här

  – – –

  SVININFLUENSA OCH C-VITAMIN

  För några år sedan kunde vi läsa att höga doser av C-vitamin även kunde bota svåra fall av svininfluensa, men det får självfallet inte vården använda sig av då det hotar läkemedelsindustrin. Det krävdes advokathjälp.

  Läs mer … Svininfluensa besegrades med vitamin C … Canal Second Opinion

  Vad sysslar vården med? Har vårdens ledande auktoriteter tagit på sig rollen som skrupellösa läkemedelsagenter? Det verkar så.

 2. Ebolafall utreds i Stockholm

  Vilken tur vi har, vi som känner till att kolloidalt silver med all säkerhet fungerar på Ebola. Det med tanke på att amerikanska försvaret redan 2009 utvärderade ett 10 ppm starkt kolloidalt silver och såg att det effektivt dödade Ebola-viruset.

  Läs mer … Expressen

  När ska politikerna inse att det är fråga om business och inte om att läka och bota?

  Svininfluensan borde vara en läxa att lära av, då 5,3 miljoner svenskar vaccinerades till en kostnad på 5,3 miljarder skattekronor och det enda vi fick var narkolepsi och andra biverkningar. Polen som inte alls vaccinerade hade inte fler dödsfall i influensa än vi per capita, således ett helt värdelöst vaccin som emellertid gav svåra biverkningar som vi ännu inte sett slutet på, för 5,3 miljarder i skattepengar.

  Så går det när ansvariga politiker låter inkompetenta tjänstemän bestämma. Biverkningsrisken var ju känd innan vaccinationskampanjer drog igång, men folket fick inget veta.

  Läs mer om hur detta vansinne gick till … ”Läkarna måste inse att detta är politik och affärer” … SvD

  När svininfluensan klassades som fullskalig pandemi var Sverige låst i planen att vaccinera hela befolkningen. Utåt var alla överens, men SvD kan avslöja att det gjordes invändningar inom myndigheterna. För flera hundra barn barn har priset för Sveriges största vaccinationsinsats blivit högt – de kämpar med narkolepsin.

  Vi betalade 5 300 miljoner kronor för ett värdelöst och farligt vaccin och drog igång en vaccinationskampanj trots att alla ansvariga var informerade om att risken för neurologiska skador var mycket stor. Detta kunde slagit större delen av befolkningen och inte detta är vansinne, vad är det då?

  ”Varningarna fanns där före vaccineringen”klicka här

  Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna!klicka här

  Denna mörkläggning av riskerna är en skandal och det får inte upprepas!

  Även när det gäller GMO förs folket bakom ljuset (och media är knäpp tyst) … PM: Genmanipulation (GMO) … klicka här … ett PM som ALLA bör läsa för att bli grundlurad på sin livskvalitet.

 3. Jag rekommenderar alla att läsa boken ”Hotet mot livet” av William Engdahl, kan köpas här: http://www.anarchos.se/index.php?route=product/product&author_id=1&product_id=50

  Pia Hellertz har skrivit en sammanfattning av boken: http://www.piahellertz.com/Hotet_mot_livet.pdf

  I boken redovisar Engdahl hur utvecklingen drivits fram av en amerikansk elit redan från början av 1900-talet. BigAgro är ledordet, dvs. industriellt jordbruk av värsta sort. Här ingår GMO som en naturlig följd.
  Endast pengar räknas, människor och natur offras helt krasst. Boken redovisar att bakom de olika multibolagen står framför allt Rockefeller Foundation och Ford Foundation.

  Vi måste få våra politiker att fatta vad folket vill. Vi vill inte ha GMO!

  De nya avtalen TTIP och CETA är ytterst allvarliga hot mot vår egen och jordens hälsa. Går avtalen igenom kommer EU att dränkas av GMO-produkter och vårt eget jordbruk kommer att kollapsa, på samma sätt som redan skett i USA.

  Skaffa och läs boken, och agera för att väcka folket och politikerna.

 4. Ebolastudie avbryts efter ledsmärta

  Publicerad 11 december 2014

  En klinisk studie av ett ebolavaccin har avbrutits i Genève efter att fyra testpersoner klagat över ledsmärtor i händer och fötter, uppger Genèves universitetssjukhus i ett pressmeddelande. Studien avbryts för alla 59 försökspersonerna som nu övervakas noggrant.

  Det är Merck och NewLink som prövar vaccinet och man planerar att återuppta studien i början av januari med ett mindre antal frivilliga försökspersoner, förutsatt att det visar sig att ledsmärtan är tillfällig och ofarlig

  Källa … DN

  Kommentar

  Vaccin till varje pris (som det går att tjäna stora pengar på) och absolut inte kolloidalt silver (som fungerar utan biverkningar och som inte går att patentera, vilket betyder att det inte går att tjäna stora pengar på).

 5. Sanningen om Ebola – och kolloidalt silver

  Följande skrev jag på min hemsida i början av 2016:

  ”När det gäller kolloidalt silver vet man också, att det kan vara effektivt mot t.ex. MRSA (Meticillinresistenta gula stafylokocker), som tillsammans med andra multiresistenta bakterier börjar bli ett synnerligen allvarligt hot mot allas vår hälsa. Att kolloidalt silver inte ens prövas mot multiresistenta bakterier är obegripligt – om man inte känner till hur ”marknaden” på det här området fungerar.

  Vid utbrottet av Ebola i Västafrika fanns det uppgifter om att kolloidalt silver faktiskt var effektivt mot Ebolaviruset, och man var ju i desperat behov av botemedel mot den epidemi som hotade att gå helt över styr. Man godkände snart sagt vilka försök som helst – även med oprövade medel – för att få stopp på spridningen.

  Med ett undantag: Kolloidalt silver var absolut förbjudet! Varför?

  Svaret är nog inte ”medicinskt”, utan politiskt/ekonomiskt. Det är svårt att skylla på det kolloidala silvrets farlighet, eftersom det t.ex. använts för att desinficera färskvattentankarna inom sjöfarten i kanske 50 år eller mer – utan att man kunnat rapportera ett enda fall av förgiftning eller skada. Och numera använder NASA kolloidalt silver för desinfektion av recirkulerade vätskor i de bemannade rymdfarkoster som cirkulerar runt jorden. Tror någon att NASA skulle använda kolloidalt silver, om det vore hälsovådligt? Kolloidalt silver är faktiskt också tillåtet som ”kosttillskott” i USA, där det finns några miljoner användare, medan svenska myndigheter tycks använda all kraft för att förklara hur farligt detta medel är!”

  Vet inte om någon lagt märke till, att debatten om Ebola nu helt tystnat… Anledningen är – att man börjat använda kolloidalt silver! Ebola är ingen epidemi längre – och hotar inte befolkningen i hela Västafrika – som man tidigare hävdade.

  Några afrikanska regeringar har trotsat Big Pharma och utplånat epidemin, på enklast tänkbara sätt – med kolloidalt silver! När skall samma metod börja användas i stor skala mot malaria – vilket sedan länge sker på vissa kliniker Ghana?

  1. DOD: Ebola spread inhibited by Nano Silver … YouTube

   The Next News Network
   Publicerades den 17 aug. 2014

   The Ebola outbreak is raging in West Africa. One case is already being reported all the way across the vast desert continent in Saudi Arabia. With the death toll nearing 900, most Americans disapprove of the decision to bring two infected citizens home for observation in an Atlanta hospital. Dr. Kent Brantly and nurse Nancy Writebol both contracted Ebola while working on a medical mission to Liberia. Brantly arrived in Atlanta over the weekend, and Writebol flew here today. Doctors injected Brantly this morning with a test serum and they’re very encouraged with his reactions to the drug. The experimental drug is called ZMaxx and it’s made by Mapp Biopharmaceutical in San Diego. The company says they produced the serum from small tobacco leaves and until now, they had only tested it on small animals. While doctors are encouraged by the reaction to ZMaxx, the FDA and the CDC are not officially declaring any known cure for Ebola.

   Medical Director of the Natural Solutions Foundation Dr Rima Laibow claims she found a natural cure for the deadly disease and today we are asking her about Nano Silver, a natural resource she claims is the cure for Ebola.

  2. Silver-Ghana-MalariaYouTube

   Se videon och fundera sedan på varför vården inte använder kolloidalt silver? Då kommer du till slutsatsen att vården är korrupt!

   Se videon och fundera sedan på varför myndigheter motarbetar kolloidalt silver? Då kommer du till slutsatsen att myndigheterna är korrupta!

   Se videon och fundera sedan på varför politikerna inte ser till att vården använder kolloidalt silver? Då kommer du till slutsatsen att politikerna bara är marionetter som inte vågar utmana de särintressen som styr vården och som infiltrerat våra egna myndigheter.

   Nu finns det ÄNTLIGEN ett kompetent parti som tänker ta fighten mot detta vansinne … OmstartSverige

Kommentera