Facebook-2-m

Facebookgrupper vi gillar

[som förmedlar viktig och användbar information]

Innehållsförteckning i alfabetisk ordning (läs mer nedan):

 • DiOS [startade 3 oktober 2014] … klicka här … här diskuterar vi diabetes (sockersjuka) på riktigt … nystartad grupp.
  .
 • Kolloidalt Silver 2.0 [startade 14 september 2013] … klicka här … räddningen när antibiotika inte längre fungerar, plus mycket, mycket mer. Fler än 24.000 medlemmar på ett år.
  AnvändarberättelserPDF !
  – Sjukdagarna minskade från 50 per år till 5 dagar … klicka här
  – Kan man bli blå av kolloidalt silver? Svar NEJ … PDF
  Alla tjänar på ”silverplåstren” – Revolution i vården av brännskadade … SVT
  – Ett intressant vittnesmål från en läkare i Ghana som behandlar malaria med kolloidalt silver. Som en bieffekt försvinner många andra krämpor … YouTube
  – Kolloidalt silver kan komma att ha stor framtida betydelse … Medicinsk Access
  .
 • Kostdemokrati [startade 17 maj 2011] … klicka här … Ett ”Folkhälsouniveristet” på nätet om kost, hälsa, miljö och demokrati. Vi informerar medborgarna och påverkar makthavare.
  .
 • Strategiska tillskott [startade 20 september 2014] … klicka här … fokus ligger på ögonhälsa, omega-3 och ”anti-aging” … nystartad grupp.
  .
 • Stötta stolta överlevare av mediaövergrepp [startade 2 februari 2015] … klicka här … Staten och kapitalet kan i dag relativt enkelt och ostraffat förstöra en privatpersons både ekonomiska liv och sociala status genom en skickligt regisserad media kampanj.

.
ζ

DiOS

klicka här

DiOS-Facebook

Om

Sluten grupp … kostnadsfritt medlemskap

[Facebookgruppen ”DiOS” startade 3 oktober 2014]

En ny syn på diabetes! – ”Naturalförloppet” (att sjukdomen kontinuerligt försämras) kan undvikas om man väljer att kostbehandla sin diabetes, det vill säga att man äter mindre av den mat (kolhydrater) som höjer blodsockret. Då blir blodsockret lägre och mer stabilt, och de flesta kan dra ned på medicineringen och några blir till och med medicinfria. Man blir då en frisk diabetiker!

INTRODUKTION – Diabetesorganisationen i Sverige – DiOS

Välkommen till gruppen ”DiOS”, som välkomnar alla diabetiker och de som bara vill veta mer om en av vår tids största folksjukdomar.

Idag finns det cirka 350.000 diabetiker typ 2, cirka 50.000 diabetiker typ 1 och cirka 800.000 svenskar som är prediabetiker (som håller på att utveckla diabetes eller som ännu inte upptäckt son diabetes). Obehandlat högt blodsocker skadar organen och främst de fina blodkärlen som t.ex. finns i ögat.

Genom att ta fighten mot diabetes så tar vi också fighten mot fetma, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, demens, ögonsjukdomar, nervskador, cirkulationssjukdomar som ofta leder till amputation, med flera andra kost- och diabetesrelaterade sjukdomar. Trycket på sjukvården skulle minska markant.

Det går att kraftigt minska risken för följdsjukdomar och t.o.m. kan många bli friska diabetiker. Här diskuterar vi hur man kan förebygga diabetes och hur man på bästa sätt kan hålla sig frisk om man är diabetiker.

Till vår hjälp har vi experter på diabetes (sockersjuka) och tanken är också att medlemmar ska ge varandra tips och utbyta erfarenheter. Skriv gärna användarberättelser och om de är av allmänt intresse så kan de komma att publiceras även på Kostdemokrati.se så att fler kan ta del av andras erfarenheter (då anonymt, utan namn, signatur eller annat som kan identifiera avsändaren).

Vi har högt i tak, men medlemmar som upprepade gånger vilseleder eller stör diskussionerna kan komma att stängas av med hänsyn till andra medlemmar. Det är inte heller tillåtet att sprida personlig information utanför gruppen.

Snabbguider, PM, konsumentupplysning och länkar:

– Kostbehandling av diabetesPDF

– Sockersjuk?PDF

– Diabetes typ 1 … PMPDF

– NJUTMETODEN (diabeteskost som passar många) … PDF

– DHA-tillskott som skyddar mot förändringar av gula fläckenPDF

– Konsumentupplysning (kvalitet kan faktiskt vara billigast)klicka här

– Friska Diabetikerhttp://friskadiabetiker.se/

– DiOS .. bli medlem för bara 150 kr per kalenderår … http://www.dios.bz/

Bli medlem och få svar på dina frågor … klicka här

ζ

Kolloidalt Silver 2.0

klicka här

Kolloidalt-Silver-2-Facebbok

Om

Sluten grupp … kostnadsfritt medlemskap

[Facebookgruppen ”Kolloidalt Silver 2.0” startade 14 september 2013]

Välkommen till gruppen Kolloidalt Silver 2.0. Gruppen handlar företrädesvis om originalet Ionosil som lanserades 2001, men vi diskuterar även sakligt skillnader mellan olika kolloidala silver utan att riskera att kastas ur gruppen för den sakens skull.

Även kosttillskottet Lignisul MSM, EMS-salva, EMS-créme, Silversalva, Silverlotion, Silverliniment samt Humiforte går det bra att ställa frågor om, samt ta del av information kring.

Jag, Ann-Katrine och gruppens medlemmar svarar på frågor i egenskap av privatpersoner och informationen ska inte ses som reklam för produkterna i fråga utan som ett utbyte av erfarenheter och kunskap i användandet av produkterna.

Här inne har vi högt i tak och man ska inte behöva vara rädd för att trampa någon på tårna. Jag ser fram emot att vi har en saklig och intressant debatt med fritt informationsutbyte som i slutändan ska fördjupa förståelsen för dessa intressanta produkter.

Personligen har jag 14 års erfarenhet från produkterna och jag vet att de flesta andra medlemmarna har stor kunskap de med.

Anders Sultan

medlem-idag

 • Bli medlem och få svar på dina frågor … klicka här
 • Användarberättelser (endast för medlemmar)PDF

PDF-thin

ζ
.

Strategiska tillskott

klicka här

Strategiska-tillskott-Facebook

Om

Sluten grupp … kostnadsfritt medlemskap

[Facebookgruppen ”Strategiska tillskott” startade 20 september 2014]

STRATEGISKA TILLSKOTT.

Diskussioner, frågor och info om kosttillskott som är strategiskt viktiga för god hälsa och hög prestationsförmåga. Till en början fokuserar vi på Omega-3 (DHA), probiotika och ögonhälsa. Folksjukdomen ”gula-fläcken-förändring” lider t.ex. 350.000 svenskar av, varav 45.000 har en grav synnedsättning.

INTRODUKTION – STRATEGISKA TILLSKOTT

Välkommen till gruppen ”strategiska tillskott”, som inleder med att diskutera DHA som är en väsentlig Omega-3-fettsyra för att hjärnan, ögat och hjärtat ska fungera optimalt (även viktig för kvaliteten på spermier). Cirka 350.000 svenskar har drabbats av förändringar av gula fläcken i ögat som drabbar det skarpa seendet och i många fall kan detta förebyggas eller bromsas med tillskott, vilket kommer att belysas och diskuteras.

Ett intressant ämne är också att förebygga oxidationsprocesser i celler, som kan åstadkomma ett för tidigt åldrande (”anti-aging”). Varför lägga stora pengar på hudkrämer som säger sig föryngra huden, när man kan föryngra ALLA celler inifrån, inklusive huden, och samtidigt skydda ögats funktion?

Ett annat aktuellt diskussionsämne är probiotika och dess påverkan på magens funktion och på immunförsvaret. Även mineraler och vitaminers betydelse för hälsan är aktuella diskussionsämnen.

Till vår hjälp har vi experter på kosttillskott och hälsa, där tyngdpunkten i början kommer att ligga på probiotika, Omega-3 (DHA) och ögats beroende av näring för att t.ex. förebygga ”gula-fläcken-förändringar”, som skadar det skarpa seendet.

I gruppen kan man ställa frågor och utbyta erfarenheter med varandra och även ställa frågor till våra experter. Skriv gärna användarberättelser och om de är av allmänt intresse så kan de komma att publiceras även på Kostdemokrati.se så att fler kan ta del av andras erfarenheter (då anonymt, utan namn, signatur eller annat som kan identifiera avsändaren).

Vi har högt i tak, men medlemmar som upprepade gånger vilseleder eller stör diskussionerna kan komma att stängas av med hänsyn till andra medlemmar. Det är inte heller tillåtet att sprida personlig information utanför gruppen.

– Snabbguide … ProbiotikaPDF

– Snabbguide … Omega 3PDF

– Konsumentupplysning … en jämförelse med Vitae Pro, MegaRed och Optivital … PDF

– Food Supplements for the care of the Retina and MaculaPDF

– 10 YEARS OF BASIC RESEARCH ON DHAPDF

Den probiotika och omega-3 som vi rekommenderar är av mycket hög kvalitet och konsumentupplysningen ovan visar att kvalitet faktiskt också kan vara billigast när man jämför olika tillskott, om man tittar på vad man får för pengarna. Allra värst är dock om man t.ex. förlorar synen – i onödan.

Bli medlem och få svar på dina frågor … klicka här

ζ

Algatrium Plus och BrudyRetina säljs fraktfritt
inom Sverige av Nilalf … http://www.nilalf.net/

logga-nilalf-15…..fraktfritt