God fortsättning på 2015 (och glöm inte medlemsavgiften)

.

dios-det-självklara-valet

ζ

Carita Henriksson

.
God fortsättning på 2015!

Alla som följer debatten i våra medier inser ju hur okunskapen om diabetes breder ut sig. Idag har vi ju större möjligheter än någonsin att förändra sina förutsättningar till en vettig behandling.

Trots rekommendationer att ändra kosten fortsätter många inom vården att skrämma patienterna om de följer nya vettiga råd.

Vårt arbete är nu viktigare än någonsin och vi hoppas att just du vill vara delaktig i denna kamp.

Kom därför ihåg att förnya ditt medlemskap och betala in avgiften för 2015 så snart som möjligt.

Carita Henriksson

Ordförande Alingsås Diabetesförening
DiOS bloggkatalog ... www.kostdemokrati.se/dios
DiOS hemsida ... www.dios.bz
DiOS på Facebook ... klicka här
Tips. Nystartad Facebookgrupp ... Smarta diabetiker ... klicka här

ζ

APPENDIX

BankgiroObs. att inga inbetalningskort skickas ut, Betalning för ett e-medlemskap sker enkelt genom att betala in 150 kronor på bankgiro 346-2769

Bankgiro 346-2769 (Alingsås diabetesförening)

Obs. glöm inte att ange namn och adress på inbetalningskort (och vid internetbetalning).

blyertspennaNy medlem? Då behöver du i tillägg fylla i ett formulär med namn och adress  … klicka här

[Obs. att anslutning till Storstockholms Diabetesförening, annat pris och med tidning, sker via deras hemsida  … www.ssdf.nu]

ζ

Diabetesorganisationen i Sverige (DiOS)

DiOS-29-septEnsam är inte stark och därför behöver vi organisera oss. Man kan starta en ny organisation (vilket tar tid), eller se om det finns någon med sunda värderingar och med rätt inriktning. DiOS är en organisation som stöder både de som föredrar traditionell diabetesbehandling och de som väljer kostbehandling för att vill minimera

Den 31 maj 2010 skapades en alternativ nationell diabetesorganisation med namnet DiOS (”Diabetesorganisationen i Sverige”), som redan påbörjat arbetet med förebygga diabetes och med att stödja diabetiker så att de kan upprätthålla en bra livskvalité. Det som krävs är ett medlemskap.

Genom att ta fighten mot diabetes så tar vi också fighten mot fetma, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, demens, ögonsjukdomar, nervskador, cirkulationssjukdomar som ofta leder till amputation, med flera andra kost- och diabetesrelaterade sjukdomar.

Trycket på sjukvården skulle minska markant om vi hanterade diabetes på ett bättre sätt än idag. Kunskaper och vetenskap finns, men viljan synes saknas inom den skattefinansierade sjukvården att använda tillgänglig kunskap och erfarenheter.

Tänk om 100.000 hushåll nu tecknar ett medlemskap (från 150 kronor per år), då skulle vården kunna räddas. Observera att man inte behöver vara diabetiker för att stödja arbetet mot diabetes och därmed bidra till att rädda vården, som vi alla är beroende av. Läs mer i snabbguiden nedan (klicka på guiden).

ALLA hushåll är välkomna.

broschyrbild-kostbehandling-av-diabetes

Kommentera