DiOS bjuder på en föreläsning om optimal livsstil 21/9.

Tillfälle!

Onsdagen 21 september kl 18.30 i Studieförbundet Vuxenskolans exp, f.d. Biblioteket i Högsäter. Färgelanda.

Nya ”Diabetesorganisationen i Sverige” (DiOS) bjuder intresserade på en föreläsning om hur vi människor fungerar och hur en optimal kost kan se ut för diabetiker och för andra som vill må bra och prestera på topp. En livsstil, som med lite individuell anpassning, passar alla människor. En god, hälsosam och rationell livsstil, där kost och motion utgör hörnstenar.

Kunskaper som i mångt och mycket går tvärs emot vad vi fått lära oss de senaste decennierna. Det är ingen slump att diabetes har har tredubblats sedan 1989, när Livsmedelsverket införde nyckelhålsmärkning.

Det är ingen slump att diabetiker följer ”naturalförloppet”, dvs. diabetiker blir successivt allt sämre och måste öka sin medicinering. Detta förlopp går att bryta och istället börja läka och minska medicinering.

”Tricket” består i att sluta äta den mat som skadar och istället äta riktig mat. Svårare är det inte.

Föreläsare är Frank Nilsson från KOSTDEMOKRATI som efter föreläsningen kommer att besvara frågor.

Hjärtligt välkomna!

DiOS

Kommentera