”Kostdemokrati.se – en guldgruva”

Doktor Dahlqvist

”Sajten Kostdemokrati.se är en guldgruva för kunskapsinhämtande. Jag rekommenderar alla att följa den. Där skriver kunniga inom olika områden inlägg. Sajten är helt gratis att läsa.

De senaste inläggen handlar om: Margarinbluffen, GMO – förbannelsen för världens folk, Slamspridningen – Gunnar Lindgren skriver. Bröd och potatis ökar risken för bröstcancer, och mycket mer.”

Länk här…

– ♥ –

KOSTDEMOKRATI.se – Ett ”folkhälsouniversitet” på webben om kost, hälsa, miljö och demokrati.

Vi förmedlar information och kunskap baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet, som även ligger till grund för våra åsikter och slutsatser.

Vårt team präglas av ett stort samhällsengagemang och menar att större samhällsförändringar, paradigmskiften, initieras av folket. Sann kunskap är makt och det försöker vi förmedla i en begriplig form, så att sammanhang framgår. Allt hänger ihop såsom ett gigantiskt spindelnät.

Team KOSTDEMOKRATI har en klar bild över hur världen ser ut och hur den fungerar. Denna kunskap använder vi nu i ett försök att höja livskvalitén för nuvarande och för kommande generationer. Omsorg om varandra är viktigare är ”ego business”.

Vi tackar för uppmärksamheten och vill tipsa om att det går att kommentera och ställa frågor även på Annika Dahlqvist blogg, även för de som inte är medlemmar.

Länk ... http://annikadahlqvist.com/2012/03/25/kostdemokrati-se-en-guldgruva/

Doktor Dahlqvists senaste inlägg visas på vår startsida under ”Externa bloggar” i högerkolumnen. Ställ pekaren över så visas inledningen på inläggen och klicka om ni vill läsa och kommentera.

Team KOSTDEMOKRATI

4 svar på ””Kostdemokrati.se – en guldgruva””

Kommentera