Extra GMO

[Googleöversättning av
If the biotech industry is so proud of GMOs, why don’t they tout GMOs on food packaging labels?”]
.

Om nu bioteknikindustrin är så stolta över genetiskt modifierade organismer, varför basunerar de då inte ut detta med GMO-etiketter på matförpackningarna?

Genetiskt modifierade livsmedel kommer att ”föda världen”, säger Bill Gates och alla de övriga GMO langare. GM-grödor är resultatet av ”high-tech jordbruk” och ”avancerad teknik” som skapas av super-smarta jordbruksgenier som bara förbättra egenskaperna hos livsmedelsgrödor. GMO är bättre än Gud, bättre än Moder Natur, och en av de stora gåvorna från vetenskap till mänskligheten – ungefär som el, bara mer ätbart.

Om detta är sant, varför inte GMO-industrin vill ha kredit för alla dessa ansträngningar på livsmedelsmärkningen? Borde inte branschen ta vara på möjligheten att få mat märkta med saker som:

• Förstärkt med extra GMO!

• Genetiskt modifierad för starka ben!

• Nu med GMO-teknik i alla läckra tuggor!

Om GMO är så underbar, med andra ord, varför basunerar inte industrin ut alla dess fantastiska teknik på märkningen av livsmedel som innehåller GMO?

Verkligheten? GMO är gift

Men nej, i stället för att industrin kräver om att få tillstånd att placera GMO, att skryta på livsmedelsmärkningen har branschen gjort precis tvärtom: Det har krävt att konsumenterna hållas i mörker om genetiskt modifierade organismer!

• De vill inte ens att konsumenterna skall veta om att de äter GMO!

• De tror att konsumenternas okunnighet det som bör beaktas, före konsumenternas val.

• De vill att konsumenterna hålls i mörkret, okunniga och oförmögna att undvika GMO.

GMO-industrin, försöker med alla tillbuds stående medel bekämpa en föreslagen GMO märkning i Kalifornien – en lag som bara skulle kräva att livsmedel sanningsenligt skall märkas när de innehåller genmodifierade ingredienser. Vad kan vara fel med det? Men i en tid när konsumenter vill veta mer information om vad de ska köpa, inte mindre, anser GMO-industrin på något sätt att hålla konsumenterna okunnighet som en seger!

Så när GMO langare som Bill Gates säger att de vill ”föda världen”, vad de egentligen menar är att de vill hemlighet tvinga-mata hela världen med mystiska  ingredienser som inte är noterade på etiketterna, så att konsumenterna inte kommer att ens vara medvetna om vad de äter. (Såsom dödliga insektsmedel finns i varje kärna av GM majs …)

Sunt förnuft mat regel: Se upp för det som livsmedelsföretagen inte vill sätta på etiketten

Om producenter och livsmedelsföretag vill inte skriva något på livsmedelsetiketten, då är det är en starkt tecken på att du förmodligen inte bör äta det.

Om det var bra för dig, skulle de vill naturligtvis att skryta om det på etiketten. Alla naturligt! Berikade med mineraler! Låg natriumhalt!

Så hur kommer det sig att branschen inte vill hävda ”High in GMO!” på varje matlåda?

Vill du ha frukostflingor till frukost? Det är till försäljning för $ 1,99 för ett paket, och det är högt i GMO!

Vad sägs om några majstortillas för din mexikanska fiesta middag? Dina majstortillas är berikade med extra genetiskt modifierade organismer, också!

Törstig? Ta dig själv en 12-pack av den kända varumärke sportdryck – det är sötad med genetiskt modifierad majs sirap! Dessutom med elektrolyter!

Eller vad sägs om en super-sized box med genetiskt modifierade Corn Flakes till frukost? Du kan även äta den med en skål med pastöriserad, homogeniserad, bovint tillväxthormon-förorenat, varfylld fabriks-bearbetad komjölk! Yumm!

Men du kan inte se något av detta marknadsföringsmaterial i affären, eller hur? GMO förblir den smutsiga lilla hemligheten hos livsmedelsindustrin – även på platser som Whole Foods, som försöker antyda att de är mot GMO, men sedan kovänder och säljer alla typer av genetiskt modifierade livsmedel ändå.

GMO är värre än skelett i garderoben

GMO är den smutsiga matindustrins hemlighet som är så smutsig, att nästan ingen skulle köpa någon mat känd för att innehålla GMO. De är värre än pesten. Det är anti-mat.

Märkning livsmedel med GMO är i huvudsak densamma som att märka med en stor dödskalle på förpackningen, och det är just därför döden-dyrkande och vinst-sugande företag som prostituerar sig och arbetar för den biotekniska industrin kämpar så hårt för att förhindra att GMO-märkning visas på livsmedel. ”Holy crap! Vi kan inte låta konsumenten veta sanningen, kan vi?”

Är det inte fascinerande att GMO-industrin beror helt på att gömma sina produkter för att stanna kvar i verksamheten? Vilka andra branscher är så genomsyrad av destruktiva, hatiska produkter som det har att aktivt söka att dölja dem från konsumenterna? Biotech är en bransch vars produkter säljs uteslutande genom list och svek, inte är ärlig märkning och full insyn.

Därför kommer vi att vinna denna kamp för rätten att få veta vad vi äter

Men gör inga misstag, mina vänner, för Folket kommer att segra mot denna smygande jordbruks-imperialismen. Som jag offentligt delade häromdagen fick jag en vision (eller var det en dröm?) Av en massiv armé av amerikanska jordbrukare och konsumenter som marscherade mot Monsanto, grep alla anställda och brände deras byggnader till grunden.

Jag tror att dagen kan mycket väl bli verklighet inom en snar framtid, och jag kan bara hoppas att det kommer att följas av en rad mycket offentliga rättegångar där GMO forskare, företag verkställande direktörer och ledande befattningshavare marknadsföring är alla laddade för brott mot mänskligheten och försökte av en jury bestående av sina kamrater.

Den genetiska modifieringen av frön och den öppna plantering av dessa frön i den naturliga världen bör, tror jag, vara ett brott mot naturen möts av en mycket strängt straff som livstids fängelse för alla gjort sig skyldiga till dessa brott i en konstitutionell domstol som håller sig i vederbörlig ordning. Nästan inget straff är för stor mot dessa brottslingar, eftersom de som sår genetiskt modifierat utsäde på vår naturliga värld med risken att döda miljarder människor i deras vårdslösa arrogans. Vissa kanske till och med hävda att dödsstraffet skulle kunna motiveras i sådana fall.

”Mystery” mat?

Kom bara ihåg: nästa gång du går och handlar i affären, ta en närmare titt på etiketten på ett livsmedel och fråga dig själv: ”Vad de inte berättade om vad som finns i denna produkt?”

Eftersom mycket av tiden, köper du faktiskt ”mystery food” innehåller alla typer av gifter, gifter eller fruktansvärda ingredienser som aldrig nämns på etiketten (genom design, förstås).

Och det är så stora Ag och Big Food liknande – håller konsumenterna i mörkret. Ju mindre de vet om hur förädlade livsmedel görs där det kommer ifrån och vad den innehåller, desto bättre och mer okunniga konsumenterna kan hållas! , desto mer GMO kan bioteknikindustrin skjuta ner i våra lättlurade små halsar.

Läs mer:

Stöd GMO obligatoriska märkningen petitionen i Kalifornien!:
www.LabelGMOs.org

Ekologisk Konsumenter Association:
www.OrganicConsumers.org

Institutet för Ansvarig Teknik:
ww.ResponsibleTechnology.org

Källa:  If the biotech industry is so proud of GMOs, why don’t they tout GMOs on food packaging labels?

– ◊ –

Kommentar:

Grisar som blir sterila när det ätit genmanipulerad maj, hamstrar som successivt förlorar sin fortplantningsförmåga, för att bli sterila på tre generationer, för att de ätit GMO-soja.

Det började också växa hår i munnen på hamstrarna som åt GMO!

Superogräs tjocka som basebollträ, som stoppar skördetröskorna.

Superogräs som är okänsliga för bekämpningsmedel.

Grödor som måste besprutas både en och två och tre gånger extra.

Företag som gör anspråk på att äga alla grödor.

Inga som helst fördelar för bönder eller konsumenter.

Detta är mer än risker, det blir garanterat en katastrof.

Det finns skäl att vara bekymrad av den verksamhet som sker i det dolda.

DETTA VANSINNE ÄR HÖGPRIORITERAT ATT STOPPA – AV FOLKET.

 

Team KOSTDEMOKRATI

 

Kommentera