Vaccinationshysterin – Myndigheter använder känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin

.
DEBATT – Replik på  professor Björn Olsens debattartikel i SvD: ”Ett kollektivt ansvar att vaccinera oss”

Text: Torbjörn Sassersson

Källa: Vaccination & biverkningar

Vaccinationshysterin – Myndigheter använder känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin.

Har ni lagt märke till att när en myndighet, professor eller politiker förordar vaccination behöver aldrig vetenskapliga fakta presenteras för att ge stöd åt argumentationen? Har ni lagt märke till att när dessa myndighetspersoner försvarar vaccinationer hänvisar dessa till känslomässiga argument?

Vi ska ta hänsyn till andra människor, vi ska tänka på barnen, vi ska ta ansvar, vi ska tänka på att världen räddats av det påstådda undermedlet vaccin och självklart; vi ska tro på Smittskyddsinstitutet och vi ska tro på professor Björn Olsens spekulationer om vad som skulle kunna ha hänt om det och det inte gjorts.

Har ni lagt märke till att när en vaccinkritiker opponerar sig så ska denne omedelbart avkrävas vetenskapliga bevis för dennes resonemang? Har ni lagt märke till att när vaccinationskritikern presenterar forskning som visar att vaccin är skadligt så är denne helt plötsligt en ”konspirationsteoretiker”? Har ni lagt märke till att alla personer som kritiserar vaccin attackeras personligen? Har ni lagt märke till att vaccin inte granskas vetenskapligt av myndigheter? Har ni lagt märke till att i Sverige bedriver läkemedelsbranschen självkontroll och Läkemedelsverket sneglar bara på vad läkemedelsbranschen påstår om sina ”mediciner”?

Har ni lagt märke till att myndigheter aldrig behöver lägga något på bordet eller ta ansvar – varken före, under eller efter en vaccinationskatastrof? Har ni lagt märke till att tjänstemännen i princip är ansvarsbefriade i Sverige? Kommer ni ihåg att dessa tjänstemän skrev ett hemligt avtal med läkemedelsbolaget som sålde Pandemrix där det stod att om folk blev skadade skulle läkemedelsbolaget friskrivas ansvar?

Har ni lagt märke till att allmänheten förväntas att passivt tro på vad myndigheter och politiker påstår om vaccin? Har ni lagt märke till att ett passivt troende på vaccin belönas och att ett aktivt och kritiskt granskande av vaccin bestraffas?

Har ni lagt märke till vilken part som tjänar allra mest på allt detta?

Läkemedelsbranschen.

Text: Torbjörn Sassersson

Kommentar:

Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet skriver i sin debattartikel ”Kollektivt ansvar att vaccinera oss” följande:

”Vad hade hänt om svininfluensan hade återkommit i en andra våg? Miljontals döda på kort tid, havererad sjukvård och ekonomi samt en infrastruktur som kraschar, är något vi inte kan föreställa oss.”

.
Professor Björn Olsen väljer att bortse ifrån att myntet har två sidor:

Vad hade hänt om miljontals svenskar utvecklat narkolepsi, ALS, epilepsi eller någon annan allvarlig neurologisk sjukdom? Även smärre funktionsnedsättningar reducerar vår arbetsförmåga och försämrar vår livskvalité.

1984 när Dr Campbell-McBride tog sin läkarexamen i USA såg man 1 fall av autism på 10 000 barn. I dag diagnostiseras 1 barn på 150 (en ökning med 6 670 %!). Det finns uppgifter i Storbritannien på 1 barn på 66. Hon liknar det vid en ”epidemi” av autism, ADHD och dyslexi och dyspraxi. Sannolikt beror utvecklingen på en ”cocktaileffekt” av tallriksmodellen och vacciner. Borde vi inte bli friskare?

Hur blir det om miljoner svenskar om tio, tjugo år utvecklar cancer, demens, ….”? Det finns inga långsiktiga studier på det, ingenting.

Vad händer om vi utarmar vårt vårt naturliga immunförsvar med vacciner, när en verkligt farlig influensa dyker upp?

Låt inte ditt beslut styras av enögda ”auktoriteter” som ger sken av att vara kunniga.

Människan är en otroligt komplicerad varelse och om vi dessutom beaktar ”cocktaileffekten”, dvs. flera olika läkemedel, vacciner, bakterier och virus som samverkar, då har vi absolut ingen aning om konsekvenserna. De som påstår annorlunda är antingen djupt ointelligenta, okunniga eller så ljuger de medvetet (”ego business” skäl).

Det är upp till var och en att själv sätta sig in i frågan och sedan själv fatta ett beslut, som man sedan får leva med.

Ett tips är att lära av historien och vara åtminstone lite skeptisk till vaccinationsindustrin som styrs av ekonomiska intressen och som friskrivit sig från allt ansvar. Speciellt vaksam bör man vara mot ”experimentvaccin” som nu gett ett par hundra barn narkolepsi i Sverige. Även då försäkrades vi om att vaccinets förträfflighet och det var ”säkert”.

Det var i själva verket ett svindyrt livsfarligt placebo, där vi fortfarande inte har en aning om konsekvenserna. Ett osäkert ”högriskexperiment” finansierat med skattemedel.

Björn Olsen

”Hellre vaccin utan pandemi än pandemi utan vaccin” tycker Björn Olsen,  professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet. Vad tycker Du?

HPV

HPV-vaccin som nu erbjuds våra unga flickor bör betraktas som ett ”experimentvaccin”.

Läs på och bestäm själv!

Appendix

Enligt Bill Gates (grundaren av Microsoft) blir detta decennium vaccinets (läs mer…) – en utmärkt affärsidé att tjäna pengar på ett hopkok som samtliga medborgare skall injicera varje år – och att friskriva sig från allt ansvar. Biverkningarna ger merförsäljning av andra läkemedel.

Bill Gates är en av världens rikaste män och han har näsa för affärer. Han har investerat 23 miljoner dollar (köpt en halv miljon aktier) i Monsanto som strävar efter monopol på all världens (GMO) grödor och han ser potentialen i vacciner.

Han vill vara med om att äga naturen.

Okunniga och passiva politiker öppnar upp och betalar notan med våra skattemedel , enklast så om man inte kan eller vågor något annat. Alternativt blir de rikligt belönade.

Det yttersta priset får folket betala. Visst är det helsjukt?!
.

2 svar på ”Vaccinationshysterin – Myndigheter använder känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin”

 1. Vaccin företagen är vinstdrivande företag. De vill naturligtvis sälja så mycket vacciner som möjligt. De vill naturligtvis inte behöva ta ansvar för biverkningarna, om de vet att det är sannolikt att det blir biverkningar av allvarligt slag. Alltså bör de inte få friskriva sig från biverkningarna.
  ”Förebyggande medicinering” är det mest lönsamma ett läkamedelsbolag kan syssla med. Ta Statinerna t ex de sänker kolesterolet. Det skall skydda mot hjärt och kärlsjukdommar. I sverige skrivs det ut en hel del statiner till friska mäniskor. Fastän det inte har minskat dödligheten alls i hjärt och kärlsjukdommar,och de har biverkningar.Jsg har faktiskt en bekant
  som tvingades till en njurtransplantation efter en tids statin ätande, och det är en känd,men ovanlig biverkan av statiner.
  Tänk om en del av pengarna gått till propagande bland unga mot rökning(rökning vet man orsakar cancer och hjärt och kärl sjukdommar.).Rökningen ökar bland unga flickor.
  Varför inte till bra koståd? Idag motverkar livsmedelsverket lågkolhydratkost ,och säger naturligt mätat fet är farligt, i strid med den moderna vetenskapen.

  De politiska partierna från höger till vänster behöver ett tillskott med människor eller åtminstonne nya ideer som kan se till
  att inte skattepengarna slösas bort på overksamma eller t o m farliga mediciner.Politikerna måste se till att upphandlingar sköts så som svininfluensa upphandlingarna sköttes. Vaccin för 400 miljoner är oanvända och kommer att förstöras.
  Danmark som är ett land med färre invånare än sverige, men lyckades få minska inköpen av vaccin när man visste influensan var så lindirig. Så de som skötte den upphandlingen bör få övergå till annan verksamhet, och ersättas av folk utan band till vaccin industrin. Läkemedels subventioner bör inte utgå för statiner till friska. Kostnadskontrollen måste skärpas.

 2. Kan man skydda sig mot virus och influensa? Vilket är bäst – vaccinera eller låta naturen ha sin gång? Det kan vara så att influensavaccin gör mer skada än nytta. Vaccinet ger sannolikt ett mycket smalare försvar än om befolkningen utsätts för smittan, eftersom virusinfektioner tvingar immunsystemets celler att träna upp sin förmåga att känna igen ett virus oföränderliga delar som krävs för dess överlevnad. http://vaccin.me/2012/02/23/ett-starkt-immunforsvar-fas-inte-genom-vaccination/

Kommentera