Narkolepsibarn nekas ersättning och läkare fegar ur

.

sjukdomen kom för sent

Vi får inte glömma de
som drabbats av narkolepsi
och vi måste lära av erfarenheter.

.
ζ
.

Linda Karlström om biverkningar efter vaccination

Linda Karlström, redaktör för vaccin.me, beskriver förfarandet och svårigheterna med att få en biverkning rapporterad efter en vaccination. Nyligen gick Läkemedelsförsäkringen ut och meddelade att alla de i Sverige som fått sin vaccinskada (narkolepsi) godkänd efter Pandemrix-vaccination nekas ersättning. Motiveringen är att om sjukdomen inte dokumenterats inom åtta månader efter vaccinationen, kan man inte med tillräckligt stor sannolikhet säga att sjukdomen orsakats av vaccinet.

Hur de har kommit fram till just den gränsen är oklart, de hänvisar bara till sina egna medicinska rådgivare. Canal 2nd Opinion träffade Linda Karlström för en intervju angående en rapport som Karolinska Institutet nyligen gett ut. I rapporten meddelar man att det inte finns några biverkningar rapporterade i samband med vaccination av Gardasil.

Man har kommit fram till denna slutsats på liknande grunder som Läkemedelsförsäkringen nu hävdar. Alla misstänkta biverkningsfall som diagnostiserats 180 dagar efter vaccination med Gardasil räknas inte. Man anser att gränsen för ett sannolikt samband mellan diagnos och vaccin då kan uteslutas.

Källa … Canal 2nd Opinion … 2op.se

ζ

SvD – Narkolepsibarn nekas ersättning

Nästan 30 personer, varav 19 barn, som fick narkolepsi efter att ha vaccinerats mot svininfluensan nekas nu ersättning eftersom symptomen ”upptäcktes för sent”. Gränsen är strikt:, inom åtta månader måste symptomen komma för att vaccinet ska vara orsak.

Flera läkare är kritiska till gränsdragningen (ett ”hitte-på”). Läs mer … SvD

ζ

Aftonbladet – Narkolepsibarnen måste få ersättning

Ett löfte är ett löfte. Alla de barn som skadats av vaccinet Pandemrix ska ha ersättning. Någon måste betala. Socialminister Göran Hägglund och Socialdemokraternas Lena Hallengren lovade personligen att de drabbade barnen skulle få hjälp. Deras familjer skulle inte behöva ägna framtiden åt segdragna rättsprocesser, skrev de på DN Debatt för ett år sedan. Läs mer…

ζ

reward-sign

“75 000 dollar till den forskare eller läkare

som vaccinerar sig med samma gifter

som finns i svininfluensavaccinet..”

Ja, mina vänner… Detta erbjudande gick den norska journalisten Ertres Våg ut med för två år sedan. Han erbjöd den forskare eller läkare som först tackade ja till hans erbjudande att de skulle erhålla hela 75.000 dollar. Till detta skall påpekas att de då inte ens behövde ta vaccinet med viruset i utan endast ett vaccin med samma tillsatser som finns i dagens svininfluensavaccin… INGEN har tackat ja… Trots 75.000 dollar!!! (Läs mer i hans bok: Sov mitt lilla norge). Läs mer…

ζ

Kommentar

Hur många läkare skulle kunna tänka sig att genomgå en Gastric Bypassoperation i forskningssyfte tro?

Då räcker inte ens den tiodubbla summan, för vem vill få dessa biverkningar resten av livet … Oskuret är bäst! … Svaret är givet: INGEN!

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

 ζ

organized-crimeFokus hos läkemedelsindustrin
ligger på att tjäna pengar.

PS. Självklart ska de som vaccinerats och därefter drabbats av narkolepsi ersättas fullt ut, oberoende av hur lång tid som förflutit sedan vaccinationstillfället. Det var också närmast kriminellt att medborgarna inte upplystes om riskerna som var väl kända.

Medborgarna fördes bakom ljuset och de som vägrade att vaccinera sig anklagades i media för för illojalitet. Observera att narkolepsi bara är toppen på ett isberg och det var inte meningen att det skulle märkas. Om t.ex. demens utvecklas kraftigt om ett par decennium blir det svårare att spåra källan. Klicka på löpsedeln nedan för att läsa mer.
.

 

Kommentera