Föreläsning: Ledande expert på GMO till Sverige 7 och 9 april.

.http://www.kostdemokrati.se/business/wp-admin/post.php?post=704&action=edit&message=1

GMO-Hotet-mot-livet-F. William Engdahl.
.
ζ

GMO-corn2Beskrivning.

En av världens ledande experter på GMO föreläser i Göteborg den 7 april och i Stockholm den 9 april.

En av världens ledande experter på den verkliga agendan bakom spridningen av genetiskt modifierade organismer, F. William Engdahl, kommer nu äntligen till Sverige i april i år.

Anarchos är mycket glada över att kunna arrangera två föredrag med honom under hans vistelse i Sverige.

GMO-frågan har under de senaste åren vuxit till att bli kanske den viktigaste enskilda frågan för inte bara vår hälsa, utan också för vår framtida miljö och vårt framtida sätt att leva.

Riskerna för oavsiktlig spridning av GM-grödor till icke GM-grödor, så kallad kontaminering, är i dag inte längre enbart teorier, utan en realitet.

Vilka faror detta kan innebära för både växter, djur och människor, har påvisats flera gånger under det senaste halvåret i ett flertal djurstudier.

KissingerDet som är speciellt med Engdahl är att han sätter in GMO-frågan i ett större perspektiv, både rumsligt och tidsligt. Engdahl visar i sin bok Hotet mot livet hur en liten sociopolitisk amerikansk elit har försökt etablera kontrollen över själva grunden för mänsklig överlevnad – införskaffandet av vårt dagliga bröd. Eller som den förre amerikanske utrikesministern Henry Kissinger förklarade i mitten av 1970-talet:

”Kontrollera livsmedlen, och du
kan kontrollera människorna”

Under fördraget kommer Engdahl att fokuser på följande punkter:

 • GMO: Är det verkligen en välsignelse för mänskligheten?
 • Det föga kända ursprunget till GMO
 • Familjen Rockefeller och eugeniken
 • Korruptionen inom EU i GMO-frågan
 • Finns det en framtid för hälsosamma livsmedel?

Detta kommer att bli ett unikt tillfälle att få träffa och direkt ställa frågor till F. William Engdahl.

ζ

Beställ biljetter

Observera att föreläsningen är på engelska

GMO-Hotet-mot-livet-2

Anarchos är mycket glada över att kunna meddela att de arrangerar två föredrag, ett i Göteborg den 7 april och ett i Stockholm den 9 april, med F. William Engdahl, författare till vår nya bok Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda.

Missa inte årets föredrag med världens ledande expert på den dolda agendan bakom den genetiska revolutionen! Fram till och med den 31 mars erbjuds 10% rabatt på ordinarie biljettpris!pil-gul-höger
.

 • Läs mer om och boka biljett till dessa föredrag här

ζ

Tid och plats i Göteborg 7 april (klicka på bilden för att förstora den):

GMO-Göteborg-7aprilζ

Tid och plats i Stockholm 9 april (klicka på bilden för att förstora den):

GMO-Stockholm-9aprilζ

Läs mer om GMO

ζ

Hotet-mot-livet

Beställ ”Hotet mot livet : den genetiska manipulationens dolda agenda” här:

PS. Innan föreläsningen kommer vi att presentera en recension av boken med följande slutsats:

Hotet-mot-cancer-slutsats

ζ

Avslutningsvis

En video alla bör se – även de som har möjlighet att komma till föreläsningen

(observera den tydliga engelskan som gör att det är lätt att förstå)

GMO

Den dolda agendan som ligger bakom genmanipulering av organismer

Videon publicerad den 4 januari 2014

dollar-mr-blankF. William Engdahl är en amerikansk-tysk frilansjournalist, historiker och ekonomiska forskare . ” Seeds of Destruction : The Hidden Agenda för genetisk manipulation ”.

Denna föreläsning från Open Mind konferensen 2013, fokuserar på hur en liten sociopolitisk amerikansk eliten försöker etablera kontroll över själva grunden för mänsklig överlevnad, tillhandahållande av vårt dagliga bröd.

Styr maten och du styr folket.

Det här är ingen vanlig föreläsning om farorna med GMO .

Engdahl tar publiken in i maktens korridorer, bakom låsta dörrar i vetenskapslaboratorium, bakom stängda dörrar i företagens styrelserum och avslöjar en värld av vinstdrivande politiska intriger , korruption på regeringsnivå och tvång, där genetisk manipulation och patentering av livsformer används för att få världsomspännande kontroll över livsmedelsproduktionen . Föreläsningen bygger på Engdahls bok ” Seeds of Destruction : The Hidden Agenda för genetisk manipulation ” , som är en tankeställare , ett måste att läsa för alla som verkar för social rättvisa och fred i världen.

Boken är nu översatt till svenska med titeln ”Hotet mot livet : den genetiska manipulationens dolda agenda” och kan beställas här:

Se videon, läs boken och om du har möjlighet så missa inte tillfället att lyssna på och träffa F. William Engdahl i verkliga livet. Det gäller om vi har ett liv efter GMO (om vi misslyckas med att stoppa detta vansinne som har noll fördelar för producenter, konsumenter, djur, växter och miljön i övrigt). Vi är nu på väg att utrota mänskligheten; av ren girighet, maktfullkomlighet och dumhet.

VOTE-blankEndast folket kan stoppa detta vansinne och vi den 25 maj går vi man ur huse och sparkar ut alla GMO-krämare ur EU-parlamentet. Vi kommer att upprätta en ”vit lista” över de partier som verkar mot GMO. Hitintills har vi två partier på listan och det är Piratpartiet som är emot patent på liv (och därmed är de emot GMO) och så har vi Miljöpartiet på ”vita-listan”.

De som har diskvalificerat sig är Centerpartiet och Folkpartiet. Övriga partiers ståndpunkt återkommer vi om. Observera att vi endast tittar på partiers ståndpunkt gentemot GMO, som vi anser är huvudfrågan.

Alla bör ställa sig frågan om man kan lägga sin röst på ett parti som öppnar upp för GMO? Sedan må de ha hur bra politik som helst för övrigt. Således en röd-kort-fråga. GMO-kramare får rött kort av folket och utvisas från den politiska spelplanen

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

ζ

Ondska

Visdomsord från Edmund Burke (1729 – 1797), lika aktuellt idag som för snart tre hundra år sedan.

Med andra ord – gå och rösta i EU-valet!

Edmund_Burke

”The only thing necessary for the triumph
of evil – is for good men to do nothing.”

Det enda som krävs för att ondskan ska segra
är att rättfärdiga medborgare gör ingenting.

Edmund Burke

6 svar på ”Föreläsning: Ledande expert på GMO till Sverige 7 och 9 april.”

  1. Hej Ruby,

   Uppe i vänstra hörnet på alla inlägg finns två knappar.

   – Tryck på ”f-Like” och det hamnar automatisk en länk till inlägget på din egen Facebooksida och du kan om du vill lägga till en egen kommentar som också hamnar på din Facebooksida.

   – Tryck på ”Tweeta” och en länk till inlägget hamnar på Twitter.

   Siffrorna till höger om knapparna visar hur många som delar och om det blir fler än 999 så står det ett ”k” efter som betyder kilo (= tusen). Våra mest populära inlägg ligger på ”60k” vilket betyder minst 60.000 delningar.

   I exemplet nedan har 115 besökare lagt ut inlägget på sin Facebook genom att trycka på knappen ”f-Like”.

 1. Hotet mot livet av F.William Engdahl handlar om mänsklighetens verkliga ödesfråga, genmanipulering av vår mat..

  Mycket av ”men made” elände kan vi fortfarande med viss ansträngning välja bort växtoljor, margariner, kadmium i spannmål, kvicksilver i fisk, fluor i tandkräm o.sv. men släpper vi in GMO-gröda över gränsen så har vi för evigt sålt ut oss.

  Jag trodde att jag läst det värsta om det ”medicinsktindustriellastatligamediala” övergreppet mot människor i en demokratisk stat när jag läste The Fluoride Deception av Christopher Bryson Men det hade jag inte.

  Positivt laddade ord som ”Den gröna revolutionen”, ”barn skall vara välkomna”, ”mätta världens svältande” får en annan betydelse efter att man har läst boken.

  Läs den! Ni som kan, ta chansen att lyssna till författaren i Stockholm eller i Göteborg.

  Låt det inte hindra dig att föreläsningen är på engelska. Om du ser och lyssnar på den bifogade videon med författaren så märker du att han talar en både långsamt och tydligt engelska och han använder inte många svåra begrepp eller ord.

  Så måste jag tillägga att det hedrar förlaget Anarchos som översatt boken till svenska. Jag uppskattar verkligen alla de små förklarande anmärkningarna som översättaren gjort i boken.

 2. Ett klipp från Facebook

  Putin till Obama: Du får gärna utrota din egna befolkning – det kan inte jag göra något åt så länge de själva självmant går med på att bli utrotade. Men jag är inte särskilt förtjust i att du utrotar mitt folk. Är det okay med dig att jag känner så?

  Read more … Russia Warns Obama: Monsanto

  Läs mer … Ryssland varnar USA: för Monsanto

  – – –

  Kommentar

  Genmanipulerade organismer (GMO) är inte bara ett hot mot livet, det är också ett ekonomiskt korthus som kommer att rasera välståndet hos alla länder som låter sig luras. Det är bara en tidsfråga innan ballongen smäller. När GMO väl blandar sig med naturliga gener finns ingen bot, det går inte att återställa.

  USA har släppt loss GMO inom sitt eget land, vilket är deras livs misstag. Och nu vill de att Europa ska göra samma misstag.

  NO WAY! Därför röstar bort alla GMO-kramare i EU-valet den 25 maj.

  Den 25 maj går vi man ut huse och röstar på ett av de partier sim klart och tydligt arbetar för ett GMO-fritt Europa. De övriga får rött kort (= inga röster) oberoende av hur bra politik man har för övrigt.

  GMO är en ödesfråga, ett val mellan DÖD och LIV, både mänskligt och ekonomiskt.

  De politiker som förespråkar GMO är antingen okunniga, dumma eller så ljuger de. De vill vi inte ska representera oss och denna enskilda fråga har sådan tyngd att – DE FÅR RÖTT KORT.

  Snart kommer vi att här på Kostdemokrati presentera olika partiers ståndpunkt i GMO-frågan.

  Gå och rösta ”NEJ TILL GMO” den 25 maj – övriga frågor är av underordnad betydelse.

 3. Några citat ur boken HOTET MOT LIVET:

  ”Trots alla varningar från ledande statliga forskare i USA om de potentiella farorna med forskning kring rekombinant–dna och biotekniskt arbete med virus, valde den amerikanska staten ett system där industrin och privata vetenskapliga laboratorier ”frivilligt” skulle övervaka sig själva inom det nya området genetiskt förändrade växter och djur.”

  Det gavs upprepade varningar från ledande statliga forskare i USA om de potentiella farorna med Bush och Quayles beslut om ”ingen reglering”.

  ”Dr Louis J. Pribyl vid FDA, var en av de 17 statliga forskare som vid den tiden arbetade med en policy för genetiskt förändrade livsmedel. Pribyl visste utifrån studier att toxiner oavsiktligt skulle kunna bildas när nya gener infördes i en viss växts celler.”

  Men hans varning och andras förblev ohörda. Senare berättas i boken om att Monsanto et al fick immunitet, blev alltså befriad från skadeståndsanspråk för de skador som den genmodifierade grödan skulle kunna åstadkomma på annan gröda. Då är man i gott sällskap med läkemedelsindustrin.

Kommentera