Adlibris-klicka-beställ

ζ

Välkommen till Kostdemokrati’s boksida!

[Obs. att denna sida ersätts av Bokshop]

Här finns en översikt över böcker som vi rekommenderar och som vi har presenterat på Kostdemokrati. De är sorterade efter utgivningsdatum, där senaste står överst. Ett axplock av många bra böcker som finns ute på marknaden.

spargris-myntKlicka på bilden med Adlibris ovan (och sök själv fram önskad bok eller författare) eller klicka på länkar nedan för att beställa. Om du beställer böcker via denna sida går en liten del av priset till Kostdemokrati utan att priset på boken förändras för dig (och det gäller oberoende av vilken bok du beställer, även t.ex. barnböcker eller skönlitteratur). Du stöder därigenom Kostdemokrati utan extra kostnad för dig.

Här kan du beställa från Sveriges största nätbokhandel Adlibris med:

  • Låga priser
  • Fri frakt
  • Fakturabetalning i efterhand
  • Snabba leveranser
  • Informativa bokbeskrivningar
  • Stort sortiment

 

reading-books

Nedan ett urval böcker, där merparten presenteras med recension(er).

Klicka på respektive boklänk nedan för att beställa.

Eller klicka på bilden Adlibris ovan och sök själv fram valfri bok (sök på författare, titel eller sökord).

Fler böcker finns här…

ζ

Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten
av Micke Skribent, Michael Håkansson (utgiven: oktober 2012)

Gluten och mjölk - del 1

Första boken i serien om ”de vita gifterna” behandlar ämnet gluten och mjölk. Känner du dig helt tillfreds med din doktors svar och litar du fullt ut på dina provsvar? Om inte, då ska du läsa denna bok som kommer att ger dig en annan syn på kostens betydelse i våra liv och kanske även svar på eventuella besvär.

Recension … GLUTEN OCH MJÖLK

Klicka här för att läsa mer och klicka här för att beställa!

◊ ◊ ◊

Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten av maten, av Micke Skribent, Michael Håkansson. Del II.

Gluten och mjölk - del 2

 Den av väldigt många efterlängtade Bok 2 i serien ”de vita gifterna” – Gluten och mjölk är nu släppt och tar vid där bok 1 slutar. Denna andra bok bjuder läsaren på en omskakande resa in i de moderna sjukdomarnas värld och vad som är de utlösande faktorerna bakom sjukdomarna. Cancer, tarmsjukdomar, neurologiska sjukdomar, psykisk ohälsa, beteendestörningar och mycket mer redovisas här med kopplingar till kosten. Denna bok i serien lämnar läsaren svaren på många frågor och där svaren är uppbyggda på stabila grunder av fakta.

Klicka här för att beställa.

 ◊ ◊ ◊

Forskningsfusket! : så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin
av docent Ralf Sundberg (utgiven: oktober 2011)

.Forskningsfusket_Ralf_Sundberg-s

En av vår tids viktigaste böcker där docent Ralf Sundberg reder ut nutritionsforskning ur ett naturvetenskapligt, ekonomiskt och samhälleligt perspektiv. Skriven så att de allra flesta medborgare kan läsa boken med stor behållning.

Oj, vad grundlurade vi alla blir på både hälsa och pengar! En bok som borde vara obligatorisk för Livsmedelsverkets och Socialstyrelsens tjänstemän, sjukvårdspolitiker och vårdpersonal. Plus alla andra medborgare som bryr sig om sin livskvalité.

Klicka här för att läsa mer och klicka här för att beställa!

◊ ◊ ◊

Snart kommer fler böcker

Nästa bok här

ζ

Fler böcker finns på Kostdemokrati´s Bokshop, klicka här…